Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem csak te, nekem sose fagyott ott még ki, nekem a homerun nál szokott mindíg.
trakk
Mostanában egyre gyakrabban fagy ki a játék a High Stakes utolsó kanyarjában... más is tapasztalja ezt a problémát, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

http://www.youtube.com/watch?v=DSeyE6_VKds

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

3

2

1

GO!

nitró

nitróó

nitróóó

nitróóóh

– Sajnálom, hogy te lettél az elsõ.
– Miért?
– Mert eltapostál, anélkül, hogy rám pillantottál volna.
– He?!
– Te nem nyerni akarsz, hanem elsõ lenni.
– És te?
– Rád pillantani és eltaposni, miközben elnyomod a nitróid. Nyerni. 😊
– He???
– Semmi... Menj csak, legyél elsõ! Sok szerencsét!

http://www.youtube.com/watch?v=XEP7w579o8w

😊

Nyertem ma pár apróságot. Nem csak alkatrészeket.

Születni kell minden nappal újra, álmodni azt, ami nem válhat valóra la lalala la csak körbe-körbe forog velem la lalala la rémesen énekelek... és remélem, hogy nem tévedek abban, amit jól tudok, de rosszul csinálok...

légy türelmes

RoboKutya78
A kevésbé kitartóknak itt egy videó összefoglaló róla😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
Most számoltam össze wörldös pályafutásom alatt 80 autót szedtem össze 3 karakterhez 😊
Szeretném ha értelmes hozzászólásokkal díjaznátok az autok dizájnját
Facebook képtár.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

az matek.. mindketten megbuktunk..😛 😊 amúgy az 4szög, de ha annyit írok, hogy négyszög az nem sokat segített volna senkinek, szóval szerintem helytálló volt a benyomott seggû háromszög

Szabi: nyertél

\"...Miért mindig a legjobbakat viszi el az Isten, amikor a sok szar, szemétnek meg semmibaja sincsen...\"

<#worship><#mf1><#eljen><#eljen> igazad van 😊
trakk
Maximum "egy konkáv", ugyanis ezt a kifejezést mindenféle olyan sokszögre lehet mondani, amiben, nem szaknyelven kifejezve, "el lehet bújni".

A benyomott seggû háromszög a konkáv.. Ülj le marek egyes..
igen, bitang egy gép, ahogy a miura is

\"...Miért mindig a legjobbakat viszi el az Isten, amikor a sok szar, szemétnek meg semmibaja sincsen...\"

hajrá bmv!!!!!!!!!!!!!!!!
Undertaker189

Ilyen jó lenne a diablo?

Én vagyok Undertaker189, ha nem hiszed járj utána

mármint nem a sheriffnénit (sajnos) hanema subaruját

inkább a helyettes sheriffnéni volt vagány 😄 (azt is megcsinálom ha lesz kedvem ellapozni a ken blockos subaruig a garázsban)

annyira szar, vagy csak nem ugrott be?😄

csa speed demont kérdezném mikor jó neked a verseny lenyomása ????
Jó akkor alapszín matricával együtt 5 matrica. De nem csak 1 féleképpen lehet kihozni ezt 5bõl.

oké 😊
sajnos nem, mert 1 vinyl az alap, azzal "festettem le" az autót, és középen, legbelül nem sima 3szög van, hanem az aminek be van nyomva a "segge"+hozzá kellett tennem kicsit

nem tudom ebbõl mennyire érthetõ:

az eredeti:

Ez a logo 4 matricából elkészíthetõ.<#wink>

sehol, mert 7 matrica, és 7nél kevesebbõl szerintem nem lehet kihozni

A steam-es tetszik,viszont a bmw-n hol van 31 matrica? Mivel a ez a számomra ismeretlen logó csak 4 matricába "kerül"

szép festések kowa<#taps><#eljen>

Kinek ismerõs amit felmatricáztam rá?

trakk
Unatkoztam:

az lehet, mert nálam semmi változás sehol 😊

Azt csicsergik, hogy elvileg Command and Counter-hez van a kód 😄 (gondolom a neteshez)

kipróbáltam én is, de nem tudom.. lehet valami autót ad (mazda3, silvia, stb..)

bár lehet hamar megörültem 😄 ugyanis nem változott a boost mennyiségem 😄DD

NFSW: Juhaaasz | Nemesis(igc-s profil) // egyetlen ellenfelem a szinkronhiba :D

You have successfully redeemed your Starter Pack code.

ezt az üzenetet kaptam 😄 kösz szépen 😄

NFSW: Juhaaasz | Nemesis(igc-s profil) // egyetlen ellenfelem a szinkronhiba :D

nem ezt akartam, törölné valaki (azt se tudom mi ez)

9TRD-NHL3-8WYP-PX5T - ezt valaki próbálta már? vagy ez régi és csak én nem tudtam eddig még róla (starter pakkot aktivált be nekem elvileg)

Ügyesek ezek a srácok, hisz' milyen várat építettek belõle...

légy türelmes

Undertaker189
Ekkora egy <#kocsog> szart, hogy fél óránként kidobál

Ez nem gond, mert lehet úgy tömöríteni hogy a minõség szinte semmit nem változik. Csak azt nem értem hogy miért "Out of directX"-ezik

de bitang nagy méretben rögzíti a cuccost

Undertaker189
Pont hogy több FPSt vesz le, viszont a videó minõsége majdnem kiváló lesz

Kétlem hogy a fraps-al lenne a gond,tudtommal az egyik legjobb progi,nem vesz le annyi fps-t mint a többi.

tutuhawer
hétfõn délben regisztrálok, elolvasok mindent.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

SUNNY84HUN
most ez keltette fel az érdeklõdésem

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Cobra Daytona - IGC-s játékos: "ez marha jó, tök fürge"
Boostos játékos:
Kicsit gyenge, állóból különösen nehézkesen indul meg, nitro gyenge. Nagyon stabil (ez menti meg) , de bután, alulkormányozottan. (még ventura rugó, fék, gumi mellett is)
Kézifékes fordulókkal nem tud mit kezdeni. Megrántod, azonnal 0 kmh, aztán nesze gyorsulj ki állóból (lásd feljebb).
Ami érdekes, hogy t2-es igc-sekkel rak össze legtöbbször (el-camino is ritka), pedig több az ultra mint a pro tuned az enyémben.
Ha kell kis kihívás, exkluzitvitás multiban, szereted ezt a fajta bután atomstabil viselkedést, nyálcsorgatva nézed a cobra daytonás videokat youtube-on akkor vedd, vidd.
(Corvette Stingray majdnem ugyanez, csak az játékosabb - azt "oda rángatod ahová akarod")
Raven Skyline-n van a norset logo

csõ tutu szólj mindenkinek valamint olvasd el a #32440 es bejegyzésem itt az SG-n 😊 köszi 😊
csõõõõ szeretnék szólni BEERKA-nak , TUTUHAWER-nek, JUHAAASZ-nak, és SPEED DEMON1996 -nak hogy regisztráljanak a Hivatalos fõoldalán a versenynek itt:
http://worldmagyarbajn.ucoz.hu/
kivan rakva a sorsolás a "Versenyek és vele kapcsolatos megbeszélnivalók" fórumban tudjátok majd a versenyeket levajazni hogy mikor nyomjátok le ÉS csak az elsõ printelje le a képet és töltse fel a versenyek végeredményét valamint a célba mindekit várjatok be és utána printeljétek le a képeket amikor mindenkit kiír hogy mennyivel maradt le!
szerintem simán megéri az árát.. kicsit amúgy javítottak az EVO X-n is

SUNNY84HUN
350z és az r34 felett van a javítás óta , a suprán simán érezni a javulást.. nem úgy mint az elõzõ kettõnél <#rolleyes>

------------

akkor tehát t2es shelby jó dög mert 1 ik kis profilomban megvenném <#zavart1>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Undertaker189
Amúgy a supra jó gép?

sokkal jobb szerintem, elég vad gép

Undertaker189
Én úgy tudom hogy olyan mint az el camino