Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én gurulnék pár futamot, ha te vagy a szervezõ, de nem naponta, mert csak, mert az sok, meg nem is érek rá, és 5 versenynél többet nem tudom érdemes e egy napra tenni. A 8 induló meg szerintem eltúlzott csak lökdösõdés lenne az elején a 4 szerencsésebb lenne. És van e perfect vagy mi, mert ha beleteszek 5*-ost ellépek az elején, hogy csak na. PU nyomogatós verseny meg szintén nem nyerõ ötlet, mert ott is a sok *-os úgy elmegy, mintha viki nyomogatná a shift-et. Bocsi, csak hangosan gondolkodtam.

Más: A Silvia vs. MR2 meg mehet, aki lát fent megnézném azt is, nem nyomok perfect-et se, sõt RX8 ellen sem.
Jó kis hozzászólás, igazad van.<#eljen>
12:00-kor kezdem szarrá szidni <#mf1>

Project D|Rare Car Collector|

na én megyek dolgozni sácok aztán ezt az mr 2 témát szedjétek ízekre ma
SUNNY84HUN
ajaj komoly skizofrénia tünetek jelentkeznek arra <#nyes>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

ja nemláttam hogy brianéban vagyok és az õ nevében küldtem el egy üzit ezer bocs most megyek és megverem 😄 mondtam neki ez az én gépem aztán mindig ezt basztatja 😄 na de most téleg megverem 😄
Vagy Brian vagy, vagy szeretsz harmadik személyben beszélni magadhoz 😄

a másik acc-járól írtok a egymásnak? 😄

NFSW: Juhaaasz | Nemesis(igc-s profil) // egyetlen ellenfelem a szinkronhiba :D

én anyit tennék a dologhoz hogy volt aki nem tudott pénzt szánni a játékra és 3 hónapig gyüjtötte a reedem cod ot egy mr 2 re megvette és igy tett nekem hallod hitman szerintem a silvia job !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Így van.

nézegettem a hozzá szólásokat 😄 igen nagy az mr 2 nitrója de amikor bejön ellenem egy silvia nem lép ki a lobbiból hanem elfogadja és örömmel küzd másik eset GT 3 rs M1 procar legjobb nitró rajtosok rajtnál akár egy rtrx hez képest 1 sec el is jobbak lehetnek aztán mit látok a campuson brian ellen hogy 2 perces köridõt megy én meg csak 6sec el rosszabat ezzel azt akarom mondani hogy minden kategóriában vannak nagy nitrós autók de utánna ha valaki hibátlanul megy pl silvia VS mr 2 akkor simán le lehet húzni a bõrétt az mr 2 nek mentem én annak idején full igc vel mégse volt gondom az mr 2 vel MINDEN AUTÓ A JÁTÉK RÉSZE NEM LEHET ÕKET EL KÜLÖNÍTENI OLYAN MINT HA A JÁTÉKOT AKARNÁNK SZÉTSZEDNI !!!!!!!!!!!
A Lexusnál, lemaradt a SEX szó a MACHINE elõtt 😄
SylarHun
Beszereztem egy pár régi új vasat!

Ezt csak tutuhawer miatt!

TÖBBI KÉP ITT!

Ezt meg magam miatt!

TÖBBI KÉP ITT!

nem t3-as kocsi az mr2, szimplán a nitrója emeli ki a t1-bõl, ahogy Kowa is írja. egyébként igen, full ultrás rx8 lenne amire gondoltam(vagyis a sajátom) viszont azt hozzátenném, hogy full ultrás mr2-re is gondoltam.
vagyis, helyesbítek...meg kéne nézni Sunny mr2-jét...mert múltkor vele mentem olyan futamot, hogy rajtnál ellõtt a nitró miatt, majd hibázott megelõztem, aztán hibáztam megelõzött, utána mindketten hiba nélkül mentünk, és olyan gyönyörûen mentem utána, se távolodva, se közeledve, hogy öröm volt nézni 😄 ezért írtam, hogy nitró nélkül, ha NEM hibátlanul megy az ellenfél simán befogható.

#32569 <#eljen> tetszik az ötlet, ahogy a #32575 is.

mr2 csak a nitroja miatt "veszélyes", lazán megb.szható egy rx8al, vagy pontiaccal pl.

\"...Miért mindig a legjobbakat viszi el az Isten, amikor a sok szar, szemétnek meg semmibaja sincsen...\"

Undertaker189
RTRX kimaradt

Én vagyok Undertaker189, ha nem hiszed járj utána

tutuhawer
én nem bohóckodásról beszélek, de majd a napokban ki fog derülni, BB tudja, hogy a garage-on hogyan megy gördülékenyen, én is valami olyasmit gondoltam. Bajnokságot, mint pl az ír vagy a spanyol, oda-visszavágós alapon mûködõ. Nyilvánvalóan nem a divatjátékosoknak, akik 1 hétre kitalálják, hogy most játszanak, hanem azoknak, akik mondjuk képesek 3 hónapig is játszani. Van ilyen is. Szóval a darabok megvannak, össze kell raknunk eggyé, és lesz magyar bajnokság - mindenkinek minimális energiából és idõbõl.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Én már írtam neked a PH-n egy ilyen Dodge Charger par(t)iban benne lennék, persze mind alap verzió perfect és skill-ek nélkül. <#eljen> <#hehe>
Az MR2-õ egy „T3-as” autó, nem Silvia ellen kell indítani, hanem 911 vagy E30 ellen mert így a rajtnál megvan a nyertes. <#falbav>
Arra az RX8 letolásra meg befizetek, mondjuk ahogy elnézem full ultra, de egy próbát megér. <#hehe>
tutuhawer
sietsz valahova?

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

de az nem ad 3000 pont és affelett, meg 9-10.000 pénzeket, kb. 5 perc "szenvedésért"... 😊
Menj normális versenyeket.

tutuhawer
lesz ilyen, legalábbis nagyon hasonló, csak ide még nem írtam le. Kaoszgolyo is tudja, hogy ez lenne a menõ, én meg majd holnapig kisütöm, hogyan is fog kinézni...

a fa***zom a köcsög hekkerekbe, hogy nem lehet tõlük normálisan játszani itt az éjszaka közepén sem....
folyamatosan kidobál a játék, vagy kifagy.... de elõtte?... annyit látok, hogy borogatnak minden zsarut mindenfele, ugrálnak a pályán ide oda, 2 perc alatt lemegy 12km-et.... mindezt T1 TE-ben.... picsábamár... kibaszottul felbosszantottak... 6x-a sem tudok végigmenni a pályán, mert kifagy/kivág a játék. 😞 😞 😞 😞 😞
ez az irreális történés leírása. soha a büdös életbe nem lesz ilyen. ahogy egy bajnokság se fogja meghatározni, hogy ki a legjobb játékos 😊

A bajnokságnak nem feltétlenül kell a kocsikról szólnia. Lehet teljesen egyforma autókkal is menni, és akkor nyugodtan elmondható bajnoknak a végsõ gyõztes.

légy türelmes

ez a játék hibája...akkor mégis mivel sorsolja össze? T3-sokkal? ott meg elkönyvelt utolsó. ennyi. ez a kiskapuja az egésznek, hogy igazából értelmes indokkal nem lehet tiltani, hogy ne mr2-vel nevezzen, ha meg nevez akkor a többi T1-hez képest könnyû dolga van. vagyis ezt gondolják sokan, viszont az RX-8ammal, powerup nélkül akármelyik mr2-t befogom, kivétel ezalól ha az illetõ hibamentesen vezet.

ha te csinálnál egy ilyen bajnokságfélét, akkor mit tennél? meghatároznád, hogy T1-ben tiltott kocsik: mr2, rx8, solstice(mondjuk, asszem ezek a legjobbak), T2-ben tiltanád az e30, a1, diablo-t, T3-ban pedig az M1 procart, gt3-rst? csak mert ezek a legbrutálabbak?

ám sztéjd 😉

Dobok neki egy DemonPofont <#eplus2>
MAjd Demonnal nekem is beszélnem kell egy kis SDC esemény ügyben.. sztéj tyúnd...

Azt hittem az ízébizének a bizgenytyûjének a hogyishívjákja. <#eplus2> <#duhos2>
Ok 😊 Sikerült átlépnem az enyémbe közben (újraindítás)
tutuhawer
én melózok, Demon meg... <#vigyor> amúgy üdvözlöm Demont, dobj neki egy sms-t

Speed Demon melózik, majd holnap ír.

Oké szóltam Speed Demonnak most írtam neki
tutuhawer
Csõ, én meg Tutu vagyok!
holnap? kora délutántól. Asszem...

Csõ Tutu, Brian vagyok szólok facebookon speed demonnak holnap mikor érsz rá groupban megbeszélni hogy mi hogy legyen ?
Am Brian vagyok én írkáltam most itt mert nem tok átjelentkezni az enyémbe 😄
tutuhawer
sõtmitöbb! <#integet2> egy ilyet is küldök

tutuhawer
gépkocsivezetõ... egyikük kikérte magának... sofõrje a limuzinnak van, itt gkv-k vannak, és thgk-t vezetnek. Szervezkedni meg nagyon nincs / nem volt kedvem. Lehet, hogy most lesz...

gépkocsivezetõ?!

\"...Miért mindig a legjobbakat viszi el az Isten, amikor a sok szar, szemétnek meg semmibaja sincsen...\"

Azt nem értem, miért nem a te fejedbõl pattan ki ilyen ötlet, (pár jó szervezõ képességûvel egyetemben), talán még indulnák is csak idõm nem lenne rá. <#falbav>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És mi a szar az a „gkv” <#wow3> <#nemtudom> <#nezze>
Akkor hajrá mindenkinek!

Felvettük a sorsolást pont az ilyenek miatt .
tutuhawer
nemzetközi forrásból szerintem már ma este rákérdezek, hogy arrafelé hogyan megy, mert van, ahol gördülékeny, fair, frankó versenyek vannak, én is mehetnék, de (akkor már nem lenne fair <#nyes> )

tutuhawer
itt vagyok, csak sok gkv érkezett be ide az irodába, intéztem az ügyeiket . Szóval Hitman azt szeretné mondani, hogy:
MINDENKI , AKI SZERETNE NEVEZNI, AZ NEVEZZEN, JELENTKEZZEN, MAGASRA TEGYE A KEZÉT, MEG A BARÁTAINAK IS SZÓLJON, MERT EGYÜTT ÚJRA MEGVITATJUK A VERSENY RÉSZLETEIT. EGYELÕRE JELZÉSEK, SOFÕRÖK ÍRJANAK, KÉRDÉSEK NE LEGYENEK. A HÉTEN TÖBBSZÖR GROUPOLOK A TÁRSAKKAL, BESZÉLÜNK MAJD CSAK ERRÕL.

spanyol - ír.. a 4fõs csoportokat kiemelések alapján sorsolták...

Az más tészta, csak az MR2 (jól felhúzva) közel olyat megy mint egy alap 911. Mentem ilyen 400-as stat-u Silvia ellen Downtown Challenge-on és a perfect és a sokkal jobb gyorsuló képesség akkora elõnyt adott, hogy az orosz versenyzõ fél kört kapott. Tiszteletére legyen mondva hogy PU nélkül (én sem toltam) tisztességesen végigment.
Hát ez kb. olyan mintha azt mondanád,hogy a fenébe lehetett összesorsolni az íreket a spanyolokkal ,(pedig nem egy kategória...)
így

Ment a pont.
A= Hiperautó
B=Erõs nitróban hiányosak
stb
stb
stb
és az E=Charger, R8 vagy bármi egyéb