Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az én kérdésemre is válaszolna valaki?
Eddig mindig kaptam kártyát. Az tény hogy néha nem mutatja a reput meg a pénzt de attól még megkapod.
Csak simán szar,ha 0 repet meg casht ír akkor is az esetek óriási többségében megkapod,kártyával ugyanígy...
De most az elsõ helyért nem jár mindig kártya pörgetés. vagy hogy van ez most?

Vannak hibái az biztos. Nekem még soha nem lépett ki, csak a töltés résznél szokott beragadni.
Ez a játék tényleg ekkora szar lett?
Befutok elsõnek, klikkelnék a Next-re, és bumm, kilép a francba...

tutuhawer
mert a fórumban volt , azaz a munkahelyemen, Most pedig lelépek, este jövök. Addig segítsetek okosan a kérdezõknek. Csá

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Ok 😊
Késöbb.. Most mással megyek, aztán majd folytatjuk 😊

Project D|Rare Car Collector|

Hallod Chris ha van kedved mehetnénk megint egy keveset vagy felõlem sokat is 😊
Én tegnap voltam fent de nem találtam sem Tutut sem Tucs95 öt és ezért léptem le am boccs hogy nem vártam 😞
Én most kezdtem el újra játszani, de feltûnt pár dolog ami eddig nem jelentkezett:
1. Rohadt sokat tölt a versenyek elõtt. Már majdnem több ideig tart a betöltés, mint maga a verseny!
2. Van hogy be sem tölt, hanem csak cikáznak a fények a töltõ képernyõn még ki nem lövöm a játékot!
3. Nem számol a verseny vége után reput és pénzt! tehát 0-át mutat mindkettõ, akkor is elsõ vagyok! Kb 10 alkalomból 8x van így.
4. Volt olyan, hogy verseny vége után nem adott be kártyákat kipörgetésre. Még akkor sem ha elsõ vagyok!!

Nektek is vannak ilyen jelenségeitek?

Sziasztok! Nem rég kezdtem el játszani a játékkal és lenne egy olyan kérdésem, hogyan juthatok a második autómhoz? 13-as szintû vagyok azt írta, hogy kapok egy új helyet de csak boostért tudom megvenni. Akkor nem is lehet 2 kocsim ha nem fizetek érte? Köszi elõre is a segítséget.
SylarHun
Tegnap este 21 órától majdnem 23 óráig online voltam. Csak Brianspilner14 volt aktív, de õ meg akkor írt rám, amikor a lányaimat rendeztem és nem tudtam neki válaszolni.
Mire tudtam volna, kilépett.

URAIM!

ÉN MINDEN ESTE DURVÁN 22 ÓRA MAGASSÁGÁBAN OTT LESZEK A PÁLYÁN! HA valamiért nem válaszolok, akkor türelem, mert a lányaimmal kell valamit vacakolnom.

bizony..
Néhány meg TCM-en...

SUNNY84HUN
vagy nem itt lógnak nagyrészt hanem a ph-n is <#pias>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Úgy látszik még mindig reggel van számodra az 5* az 5* nálam 2+3=5 <#falbav> kit érdekel a sec. (nem arról beszélek ÉRTED!! <#dumcsi>). vagy a % ami mindenhol más és más.

Más: ha már jó versenyzõkrõl beszélünk ne feledjük NFree-t, Szarmatracot, VZSO-t hogy többet ne is soroljak Tutu tud még 1000+1-et, csak ök vagy nem fórumoznak vagy csak a PH-n.
Ja. 😄 Már csak az a buta jogosítvány kéne 😊 holnap kresz vizsga és remélem még a nyáron meg lesz a jogsi :S
SUNNY84HUN
és az honda lesz <#pias> , beszerzünk neked valamit ha oda kerülsz csak szólj <#zavart1>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

hát ez a jövõ magyarországtól, az eutól meg eurótól meg sokmindentõl függ 😄 leginkább egy RS focust szeretnék, egy zöldet, de mivel nincs pénz, ezért az elsõ kocsim nemhogy RS nem lesz, pláne nem ford, max zöld 😄 és egyetlen dologra lesz képes, mégpedig, hogy lassacskán elvigyen A-ból B-be 😄 egyébként a családi opel corsa megöröklésének is nagyon örülnék 😄

NFSW: Juhaaasz | Nemesis(igc-s profil) // egyetlen ellenfelem a szinkronhiba :D

Itt van 2 kép az enyémrõl.

ég sok rajta a javítanivaló. pl küszöbök cseréje... meg kap majd 1 sport kipufogódobot. amit már megvettem:
SUNNY84HUN
baszod 20 k km az nem sok megkímélt az tuti <#eljen> , anno az elsõ hondámba a crx be csak 1,5 év alatt raktam 14 ezret kezdõ jogsival <#pias>

Jó lenne ha csinálnál 1 helyet 😊
max privátra 😊
De ha nagyon szeretnéd, kotrok egy helyet...

én fent vagyok 😄
jelölj ismerõsnek: brianspilner14
Mit tervezel? 😄
ha még lesz ezen a fórumon élet kb 4-5 év múlva, akkor én is berakom az elsõ kocsim képét <#eplus2>

Elsõ autó mindenképp nagy élmény 😄
Nekem ilyenem van 😊 Kis autó meg 1,4 es benzines, viszont újonnan vettük és azóta szinte garázsban állt 😄 20.000 KM van benne.
nem. kb 20 perc és megyek melóba. nem látok sok esélyt, hogy lesz kedvem 22:30kor, vagy délelõtt bármelyik nap is fel jönni <#szomoru2>

öhm.. egy gyors kis kérés..
Fent vagyok World-ön, és próbálok visszajönni régi formámba. És közben tesztelem a Terulingát még mindig(tegnap szó szerint elaludtam kb 1:30-kor, amikor mentem quqa-val meg nox-al..)..
Van aki fent van?! Ma nagyon szociális hangulatomba vagyok X)

Nekem is ilyen bmw-m van (kasztnira) a tiéd hányas ? 1,6 v 1,8 stb?
nme jössz fel?
Ryder159
Csinos darab. gratulálok hozzá, használd egészséggel. Remélem hamarosan én is büszkélkedhetek elsõ Camaro-mal

okkézsokké

Am bejelöltelek ismerõsnek world ben
Felõlem mehetne így perfect start nélkül is kérjük ki Tutuhawer és Speed Demon véleményét is ha õk is rábólintanak akkor felõlem oké (3-an rendezzük ezért kérjük ki az õk véleményét is de egyébként is ha Tutu nekem azt mondaná hogy ne legyen akkor nem lenne mert tisztelem anyira hogy adjak az õ szavaira mivel szerintem õ az eggyik legnagyobb nfs goru itt)
ez így nem helytálló kifejezés. mert ha most azt mondod beleteszel 5*ost, akkor az azt jelenti, hogy beleteszel valamit, ami 5*os, ami NINCS.
azért se helytálló így kifejezni, mert példának a perfectet hozzuk fel. 3*os skill +4s, míg a max(ami nálad 5*gal egyenlõ) az 5s.
tehát akkor igazat írok a következõvel

3*=4s
x*=5s x=5x3/4=3.75

ugye?

Ugye csak viccelsz vagy csak korán van nitro 3*+2*=5* <#falbav>, hasonlóan a perfectnél és el is fér. <#hehe>
el lett tolva augusztus elejéig úgy tudom, mivel eléggé szedett vedett volt a "banda", nem is nagyon követték a jelentkezettek az oldalt, meg írták, hogy mikor és hogy jó nekik versenyezni.
egyébként itt nézelõdj:
http://worldmagyarbajn.ucoz.hu/

Perfect mentes legyen, ha megkapom azt a választ is, hogy mikor van, akkor jönnék...

elso bombim<#nevetes1><#nevetes1>:<<es egyben elso autom is<#nevetes1>
Brian: mit szóltok hozzá? nem lenne perfect start se? esetleg szavazzunk róla?

Naja.
És akkor az MR2 is csak volt dolog. <#eljen>

egyébként legyen akkor a bajnokság is, akár mindegyik (ha már powerup mentes) perfect start mentes is. és akkor nincs rajtnál orbitális ide-oda lökdösõdés

Oké most úgyis van vagy 20 helyem letöröltem az oroszokat és az ukránokat (attól hogy más nem tudta még a báttyám se csak az ukránokat de sok orosszal menetm olyan Groupokat hogy mindenki autólyának minden tulajdonsága 700 felé volt tolva és ott aztán van ám szenvedés egy szûk pályán!)
Bocsi menni most keltem az elõbb<#buck><#buck>
jólvan 😊 a héten 14-22-ig melózok. szóval nem nagyon leszek játékban...de vegyél fel azé barátnak mert még nemt tetted

Hallod Juhaaasz én is akarok menne.
5*os 😄 te valami bennfentes EA-s ügynök lehetsz akkor <#nyes>

amúgy ha fent leszek, és online foglak látni, kihívlak rx8 vs mr2-re

Csõõõ fiuk úgy látom itt aztán ment az üzengetés de annyiból jó ez hogy így mindenki álláspontját megtudjuk és úgy fogjuk tudni alakítani ezt a bajnokságot hogy tényleg elehessen mondani:Rangos esemény, jó a szervezése, nem unalmas, izgalmas, és indulnak rajta olyan pilóták mint pl:Tutuhawer, Juhaaasz, szeretnénk az indulók között látni Quqa nevét is ott lessz Speed Demon valmint még sokáig sorolhatnám de mikor full tisztán vezet Viktorhungaryval sincs gond (még nem jelzett hogy szeretne e indulni) de én tegnap mentem vele kb olyan 4-5 órát és vagy õ nyert 1-2 másodperccel vagy én 1-2 másodperccel. Annyit akartam mondani Viktorral hogy bárkit meglehet ám fogni csak oda kell figyelni és a határon autózni ezért Need For Speed a játék neve.