Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Befutok elsõnek, klikkelnék a Next-re, és bumm, kilép a francba...
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Project D|Rare Car Collector|
1. Rohadt sokat tölt a versenyek elõtt. Már majdnem több ideig tart a betöltés, mint maga a verseny!
2. Van hogy be sem tölt, hanem csak cikáznak a fények a töltõ képernyõn még ki nem lövöm a játékot!
3. Nem számol a verseny vége után reput és pénzt! tehát 0-át mutat mindkettõ, akkor is elsõ vagyok! Kb 10 alkalomból 8x van így.
4. Volt olyan, hogy verseny vége után nem adott be kártyákat kipörgetésre. Még akkor sem ha elsõ vagyok!!
Nektek is vannak ilyen jelenségeitek?
Mire tudtam volna, kilépett.
URAIM!
ÉN MINDEN ESTE DURVÁN 22 ÓRA MAGASSÁGÁBAN OTT LESZEK A PÁLYÁN! HA valamiért nem válaszolok, akkor türelem, mert a lányaimmal kell valamit vacakolnom.
Néhány meg TCM-en...
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Más: ha már jó versenyzõkrõl beszélünk ne feledjük NFree-t, Szarmatracot, VZSO-t hogy többet ne is soroljak Tutu tud még 1000+1-et, csak ök vagy nem fórumoznak vagy csak a PH-n.
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
NFSW: Juhaaasz | Nemesis(igc-s profil) // egyetlen ellenfelem a szinkronhiba :D
ég sok rajta a javítanivaló. pl küszöbök cseréje... meg kap majd 1 sport kipufogódobot. amit már megvettem:

De ha nagyon szeretnéd, kotrok egy helyet...
jelölj ismerõsnek: brianspilner14
Nekem ilyenem van 😊 Kis autó meg 1,4 es benzines, viszont újonnan vettük és azóta szinte garázsban állt 😄 20.000 KM van benne.

Fent vagyok World-ön, és próbálok visszajönni régi formámba. És közben tesztelem a Terulingát még mindig(tegnap szó szerint elaludtam kb 1:30-kor, amikor mentem quqa-val meg nox-al..)..
Van aki fent van?! Ma nagyon szociális hangulatomba vagyok X)
azért se helytálló így kifejezni, mert példának a perfectet hozzuk fel. 3*os skill +4s, míg a max(ami nálad 5*gal egyenlõ) az 5s.
tehát akkor igazat írok a következõvel
3*=4s
x*=5s x=5x3/4=3.75
ugye?
egyébként itt nézelõdj:
http://worldmagyarbajn.ucoz.hu/

<<es egyben elso autom is<#nevetes1>#nevetes1>NFSW: Juhaaasz | Nemesis(igc-s profil) // egyetlen ellenfelem a szinkronhiba :D
És akkor az MR2 is csak volt dolog. <#eljen>#eljen>
amúgy ha fent leszek, és online foglak látni, kihívlak rx8 vs mr2-re