Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha már a privátüzenet formája ismeretlen, legalább olvasd el amit írt 4-5 hozzászólással lejjebb

\"...Miért mindig a legjobbakat viszi el az Isten, amikor a sok szar, szemétnek meg semmibaja sincsen...\"

Csõ Tutu ma hogy érsz rá fellépni egy kicsit a world re?
Legalább Demon van szarba nem pedig én <#eplus2>

Project D|Rare Car Collector|

bocsi, közbe látom speeddemon alákommentelte facebookon, hogy már ez is finomhangolt <#nyes>

NFSW: Juhaaasz | Nemesis(igc-s profil) // egyetlen ellenfelem a szinkronhiba :D

még nem történt meg, csak fogják retune-olni <#vigyor0>

tutuhawer
Halihó, ha már kicsit finomhangolták a gépet, befejeztem a festést rajta.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

jobb is, mert nem akarsz engem megérteni...nagyon nem

Sziasztok!
Valakinek majd valamikor nem lenne kedve összeülni egy kis versenyre???
Kipróbálnánk, összevetnénk pár autót, közben jót szórakoznánk.
Ryder159
Egyáltalán nem kevés az a gép. Menj a beálításokba, és a social-ban az Enable free roam filter-et kapcsold be

tutuhawer
most térek magammhoz, és most érek a fórumhoz:
szerda, szombat, vasárnap meló van, csütörtökön esetleg tudok este is érkezni. Pénteken nem. Beszélni meg ráérek ma többször is.
Hey <#integet2>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Ott valami más a gond. Nekem jóval gyengébb, és nincs baja.

X

Balazs15
hello

Kevés a laptopom ehez a játékhoz ? mert lowon és mediumon is beszaggat kb ugyanannyira
i5-2410,4gb ddr3, Geforce gt540m ,win764bit

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

Megint belemész egy parttalan vitába mint a Crysis-nél, leírtam 3+2 ezen mit nem lehet érteni, <#falbav> nem IGC-s írtam mert akkor azt írom 5×1*-ost, de ha kötekedni akarsz rossz lóra tettél, mert ezennel befejeztem a témát. <#wave>
Heló Tutu neked mikor lenne majd jó akkor beszélni egy pár dologról?
szép a Rhinod Kowavega !! 😊)
quqa...te nem egy síkon élsz velünk úgy látom...különbség van a között is, hogy az 1, 2 3 csillagosok hány %-kot adnak pl. ezért nem a csillag a fontos, hanem az adott secundum, az adott %...mivel, szintén egy példával élek, legyen PERFECT START:

3db 1*os=3sec, 1db 3*os=4sec, tehát hiába mindkét kocsiba 3*nyi van, mégse egyforma, ÉRTED?!

meg leírtam már, de leírom mégegyszer mert NEKED is reggel volt...

idézet a #32591

"És van e perfect vagy mi, mert ha beleteszek 5*-ost"

tehát ezzel azt mondod, van 5*os skill...oké

illesgergely
Gratula <#taps>

NFSW: BMEGNFS, KISMALAC, GERGE1Y

trakk
Reménykedjünk, aztán táncsak lesz valami.
Panamera pofás a dög, a SUV meg így már szinte tetszik is (csak az a fránya rakétavetõ...).

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

igazad is van meg nem is.. tény, hogy kurva régóta ülnek a cseten, nekem hiányzik is, nagy szájkaratés vagyok.. 😊 de mi a jobb? 2 naponta feltörik, vagy kitalálnak valamit amitõl nem fogják tudni többé felnyomni.. (nem tudom, hogy ez lesz-e, de megelõlegezem nekik a bizalmat a törhetetlen cset felé)

Más: Rhinomrol, panamerámrol vélemény/kritika?

\"...Miért mindig a legjobbakat viszi el az Isten, amikor a sok szar, szemétnek meg semmibaja sincsen...\"

Mit találtam XD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://ezlol.eu/wp-content/uploads/2012/07/Merj-nagyot-%C3%A1lmodni.jpg
trakk
Ami nekem a leginkább böki a csõröm, az mégiscsak a chat... A skillrendszerrel megbékéltem, szükség is volt rá a T4-ek miatt, az ultráknak örültem, legalábbis mikor bekerültek nyerhetõ alkatrésznek, boostból meg ha kaptunk akármennyit is, én mindig örültem neki. De az, hogy 3 (vagy 4, nem tudom pontosan) hónapja "javítás alatt van" a chat, az számomra kissé nevetséges.

sokan szídták, hogy miért csak azt adták..

Más MMO-kban nem tudom adnak-e ennyi mindent bár igaz el is vettek de az ultra cuccoknak mindenki örült mikor a skillrendszer bejött. Boxter szar???<#confused><#conf><#duhos2>
Tény, hogy nagyon sok jó dolog is történt, és tény, hogy sok rossz, de jóból több van szerintem, viszont a rosszt sokáig bent hagyják, lassú a felfogásuk, azt nem szeretem amúgy amikor valaki mindenbe beleköt.. (ezt nem neked célzom, te tudsz érvelni..) Úgy általánosságban.. pl.: 1000 boostnál: miért csak ennyi? utána 750nél: bezzeg anno jófejek voltak, ezret adtak, boxsternél: miért ezt a szart? 1200 boostnál: miért csak ennyit...

trakk
Igaz.

a kettõ nem függ össze... ultra alkatrészek?

trakk
Chat channelek, oké, amik most levannak kapcsolva, mennyi is, 3, esetleg 4 hónapja, mert nem tudtak mit kezdeni a csethekkerrel?

De jó.. nagyon gyorsan kell elkapni. De több Bizonyítási T.E-t nem megyek X)

nem jó a módszer

új skill van akinek bejön, van akinek nem... cset channelek?!

Panamera végleges verzió (asszem)

trakk
Direkt írtam, hogy azt nem számítom az újdonságok közé... de tény, hogy abból van dögivel.

Sok autó <#hehe>

trakk
A Treasure Hunt okés, azt kifelejtettem. Az új skillrendszer szintén újdonság, bár én részben visszalépésnek könyvelném el. És ezeken kívül mi újdonság van még?

+új TH+új skill+vannak még azért dolgok...

trakk
Egy év alatt (az autókat leszámítva) két új TE-futamban kimerült az új tartalom. Szerintem ez jól tükrözi a fejlesztõk hozzáállását.

Most követtem el.. Kasztnikkal még dilemmába vagyo, hogy akarok-e rá, és melyiket ha igen

Mennyi bug!
Ezzel a játékkal foglalkoznak még, vagy csak fut a server azt jólvan?

Volt ezelõtt kb már 3 hónappal is ilyen azt is tudom hogy lehet erre rájátszani 😄 Motolife-nak már elmondtam hogy kell ezt csinálni 😄 Annyi az egész hogy elsõnek érj célba és mikor a másik célbaér abban a pillanatban kell nextet nyomni:valamitt mindig ad a kártya mellé plussz power up ot , skillt vagy tuningot (am 3X annyi pénzt ad mint egyébként adna)
trakk
Hát emberek, úgy néz ki, felfedeztem egy új bugot, ami kivételesen nem hátráltat. Nem egyszer vettem már észre, hogy High Stakes után kaptam egy skillt, a raktárban viszont volt még mellette egy új. Ma meg valaki más hívta fel a figyelmemet a Ventura rugóra, amit a Rolling Fortress mellé kaptam. <#wow2>
Szóval igen, már van ilyen is. <#bee1>

SylarHun
Igen jól látod.
Sajna alkatrészem nincs semmi. <#sir>
Így aztán csak minimális van benne.

WEREWOLF, jól néz ki az a SUBARU 😊
Jól látom, hogy inkább csak optika van rajta és alkatrészekkel nem nagyon combosítottad?
fél héttõl hastings superbeevel? 😊 írjatok rám ha mehet

Ezer köszönet, most már tényleg jó.
style-t válts,úgy majd találsz néhány megvehetõt...
Megnéztem ezt írja ki. You have 2 car slot available. Akkor van még 2 helyem, de autót meg csak boostért tudok venni mindegyik kategóriát végignéztem.
Az volt ráírva a 2. helyre hogy level 12 vagy 500 booster kell hozzá. Elértem a 12-õt akarom venni a 2. kocsim és azt írja hogy unlockoljam a helyet, de már nem mutatja hogy zárva lenne. Azért köszönöm
Elvileg 50-ig 3 ingyen helynek kéne lennie,de nem tudom melyik lvl-ken unlockolja...
Alapból azt csak hiszed,hogy 5 kártya közül választasz,mikor beérsz a célba már megvan ,hogy mit fogsz húzni....
Ha nem mutatja akkor is megkapom a kártyát is?
Ez esetben mit kapok, ha nem is tudok pörgetni? O.o