Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Project D|Rare Car Collector|
Fast N' Loud / Gas Monkey Garage
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
Fast N' Loud / Gas Monkey Garage
Elég szûkszavú!<#idiota>#idiota>
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Tutu: Értem. Azt még hozátenném, hogy a Speedhunters DLC és a Legends Pack ingyen jár a játékhoz. De, ahogy futja.
Nem kell boostolni állandóan, lehet tuningolni, sokkal korrektek számokkal. A játék moddolva tényleg rendben, kontrollerrel is akár. Nincs csalás - gondolom. A statisztika, idõeredmény is korrekt. Akár közösen gurulni is lehet a ringen, de bármelyik EU pályán az aszfaltozott bukóterekben pörögni is lehet, füstölni, videózni együtt. Nem szar ajánlat.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Mikre nem jöhet rá az ember, ha kutakodik az interneten...
Szortírozom az embereket a barátlistámról és egyesek statisztikáját nézegetve elkapott a kényszer, hogy benézzek arra a bizonyos oldalra, ahol a kicsikukijúcsíterek szerzik az okosságokat.
Konkrétan egy bizonyos ember statisztikája lett nekem érdekes, ahol a csillagos idõi nem 00:00:01 meg ehhez hasonló, hanem 7-9 másodperc van ott.
Miután szétnéztem azon a bizonyos oldalon, rájöttem, hogy a delikvens bot-ot használt.
És miután még jobban szétnéztem, elolvastam az ottani hozzászólásokat, rájöttem még valamire.
Csak félek tõle, hogyha megemlítem ezt, megint nekem-esés lesz a vége, mert ez egy lerágott csont lenne (de kiderült, hogy még van rajta husika bõven).
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezzel kapcsolatos privát üzenetekre nem fogok válaszolni. Plusz, Chris dolgát könnyítjük meg, ha nem kezdtek el engem savazni itt.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Ha törlöd akkor elméletben nem szabadna látnia.
Ha törlök valakit róla, akkor már õ se lát, mikor vagyok online?
#88617 Melyik? GT vagy GS-T?