Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy csak kölcsönzéses lesz?
Mind1 van 1 hónapunk próbálgatni aktiválni xD
Project D|Rare Car Collector|

Meg ha jól tudom azok a VIP tagok akik még 2010-ben vettek régi starter packot mielõtt bejelentették hogy teljesen ingyenes lesz az egész..de hát a fene se tudja mi van, én nem kaptam semmit, az biztos <#nemtudom>#nemtudom>
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
Ez a Camaro SS egy gyengébb Cadillac CTS-V lesz, a ZL1 meg megy a legjobb T2 esek közé <#bee1>#bee1>
Bemész a profile.ea.com-ra. Log in, aztán lent Contact Option és azt a kettõt kipipálod.
Már olvastam a hivatalos fórumban is ezt , és elvileg én is VIP vagyok, legalább is ott vigyorog a profilomnál, meg starter packom is volt, de nem kaptam én se e-mailt. <#nemtudom>#nemtudom>Tudnál segíteni hogy hol/hogy is kellene tárgyalni velük? Erre sose jöttem rá, pedig már 1x-2x próbáltam régebben is, aztán megoldottam valahogy a problémám..de ez most olyan amit muszály lesz ott intézni. <#worship>#worship>
Amúgy meg azért mert az elite verzió T2, nem muszáj ennek is t2-nek lennie. Ennek úgy is új mappája lesz, szóval akár sokkal jobb teljesítménye is lehet, mint az elite szarnak. És nem ZL1-nek adják el, hanem SS-nek.
An error occurted... Vagy ilyesmit ír, mindegyik fiókomban.
És eddig sikeresnek is látszik...
T2 és 1.000.000$ ba fog kerülni
Ígértek videót errõl pár hete, még csak várok... <#levele>#levele>
DISCORD: grimanddark
Egyébként a szinkronhiba/(esetleg)csalás miatt kezdtem most el kutakodni. <#wave>#wave>
DE igenis jár a progi készítõjének és használóinak a nyalóka!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
N0xw1ll! Ez sajna cheat. Valami szinkronkori indulás van bekapcsolva náluk. Újabban takarítás volt a barátlistáimon, mert megcsodálhattam eme jelenséget privát körülmények között is. Bár a szerver start-tól méri az idõt, úgyhogy ha eléggé a seggiben tudsz maradni az ilyennek, akkor lehetsz elsõ még mögötte beérve is.
De az a fura hogy nem mindenki indul el. Mindig csak 1-2 személy.....
Inkább ez bug
Én vagyok Undertaker189, ha nem hiszed járj utána
Viszont találtam egy BETA e-mailt a régiek közt. Azt mondja, hogy bekerültem a lehetséges emberek közé, akik közül választanak majd. Nem kaptam több mailt, tehát nem választottak ki. Úgy emlékeztem, hogy én nem akartam BETA tesztlõ lenni, de nem. Így azért más, én nem kellettem nekik és nem fordítva. 😄
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
(bocs a szép szavakért)
Én vagyok Undertaker189, ha nem hiszed járj utána
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA