Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most akkor lehet kapni fogsz ingyen és bérmentve pagani zondát?😄
Vagy csak kölcsönzéses lesz?
Nem, én még e-mailt se kaptam...
Téged is csak eldob fõoldalra azt kész,semmi? Nekem még középen a latest news se akar betölteni 😄
Mind1 van 1 hónapunk próbálgatni aktiválni xD

Azt azért remélem hogy nem óhajtanak kicseszni velünk <#fejvakaras><#falbav> valahogy mûködnie kellene, mert van akinek már sikerült aktiválni..de mivel én még nem kaptam semmit, így passz..
Rákattolok a képre bárhol,csak eldob a fõoldalra,szóval passz hogy most mivan <#wow3>

Van aki ma kapott VIP Mailt?! Nagyon cseszi a csõröm...

Project D|Rare Car Collector|

tegnap jött a mail

mikor kaptad?

Nekem is jött mail,de most mi is van?

A world oldalán a statistics-nál kellene hogy mutassa...
Meg ha jól tudom azok a VIP tagok akik még 2010-ben vettek régi starter packot mielõtt bejelentették hogy teljesen ingyenes lesz az egész..de hát a fene se tudja mi van, én nem kaptam semmit, az biztos <#nemtudom>
SUNNY84HUN
nem akarok riadalmat kelteni de pár profilomban mûködik az earn boost<#vigyor2>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

nincs T1 király 😛 Csak T1 Top kategória... 😛

nem az mr 2 a t1 királya hanem az eclipse !!!
Elég kezdetleges még ez a VIP rendszer. Még szerintem õk sem tudják mihez kötni hogy ki legyen az és ki ne 😊 Vettem már pár darab starter packet, mobilról, paypalról is vettem nem kis mennyiségû boostot (kb 1milla) még sem látom a VIP jelet a profilomban 😊
Bakker! Én mailt kaptam, de a profilomnál nem látok vip-t???? Vagy nem jó helyen nézem?

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

a-a-a-a, boostosként is ki kell majd adni vlaahogy: az lesz a ZL1
Ez a Camaro SS egy gyengébb Cadillac CTS-V lesz, a ZL1 meg megy a legjobb T2 esek közé <#bee1>
Eddig én se kaptam semmit..

Ja ok, köszi <#vigyor> de most nézem, hát ezek be vannak pipálva, mind a kettõ, de akkor meg miért is nem kaptam semmit!? <#boxer><#wilting>
Olyan egyszerû, hogy csak én hülye mentem a supporthoz(amúgymeg, World honlap és bal oldalt support, aztán contact us...)
Bemész a profile.ea.com-ra. Log in, aztán lent Contact Option és azt a kettõt kipipálod.

Ryder159
Esetleg az új LS7 800 nyihahával?<#miaz>

Sziasztok..<#wave> nem szoktam írkálni csak olvasom a fórumot, de ez most megfogta a szemem <#wow1>

Már olvastam a hivatalos fórumban is ezt , és elvileg én is VIP vagyok, legalább is ott vigyorog a profilomnál, meg starter packom is volt, de nem kaptam én se e-mailt. <#nemtudom>Tudnál segíteni hogy hol/hogy is kellene tárgyalni velük? Erre sose jöttem rá, pedig már 1x-2x próbáltam régebben is, aztán megoldottam valahogy a problémám..de ez most olyan amit muszály lesz ott intézni. <#worship>
Jobban örülnék egy ZL1 alapnak, de a SS, az is megteszi.

Ryder159
ja bár most gondolkodok, hogy ha minden igaz addigra már nem Tier-ek lesznek, szóval majd meglátjuk. De nekem mindegy, ez álmaim autója, szóval itt a játékban kell egy.
Amúgy meg azért mert az elite verzió T2, nem muszáj ennek is t2-nek lennie. Ennek úgy is új mappája lesz, szóval akár sokkal jobb teljesítménye is lehet, mint az elite szarnak. És nem ZL1-nek adják el, hanem SS-nek.

Igaz, de rendesen. Ja és 1 milláért lehet, nem is T2.. De akkor meg az Elite fost is át kéne pakolni T3-ba.. na majd meglátjuk.

Ryder159
Camaro, ráadásul IGC-ért??? Ha ez igaz, akkor elmondhatom, a 2 év alatt még soha nem örültem ebben a játékban semminek, mint ennek az autónak. De azért megjegyezném, hogy T2-ért szerintem sok az egy milla, szóval vagy nem T2 lesz, vagy nem IGC. Úgyhogy rendelek egy startert, ez az autó kell nekem...

Na lehet, nálam ott volt a bibi, hogy nem kértem Newst.. Support ezt megoldotta és kipipálták X)

Az megvolt. Restart is megvolt. Marad a várakozás....

Hát, töröld ki a PayPal számládat és újra írd be.

Akkor örül <#taps>

Nem tudod miért nem lehet paypallal boost-ot venni? A kis csomag (750) jól jönne a garázshelyek miatt.
An error occurted... Vagy ilyesmit ír, mindegyik fiókomban.

Én nekiálltam a supportal dumálni, hogy pipálják ki nekem..
És eddig sikeresnek is látszik...

Jó kérdés. Nekem a gmail-ra jött és ott semmit nem bütyköltem. Gyári beállításokkal megy a fiók. De semmivel sem kerültem közelebb a zondához. Pont annyit tudok mint éccaka: semmit.

Mármint VIP Zondát.

Aki kapott ilyett, az engedélyezte, hogy küldjenek nekik mailt minden szarról?

Az faxa.... Azért kösz. "megnyugodtam"

Megvan az új igc kocsi 😄
T2 és 1.000.000$ ba fog kerülni
goregrind
Még nem 100%-os, de szinte majdnem biztos a rossz hír: ismét van mûködõ teleport. Amit én tudok errõl, hogy hogyan is mûködik. A lényeg, hogy a kedves kis játékos meg sem mozdul a startnál a teleport gomb használata után, és persze az élen járó örvendezik a cél elõtt, de viszont döbben beérkezés után....
Ígértek videót errõl pár hete, még csak várok... <#levele>

DISCORD: grimanddark

Gondoltam, hogy ilyesmi a motivációd és nincs ezzel semmi gond. Sajnálnám ha valami hirtelenke mondana mást rólad. De ja. A héten én is vadászgattam kicsit... Viszont még mindig nem sejtem, hogy a p...ba csinálják meg egyesek 1 másodperc alatt a HS-t???? Zannyukat...

goregrind
Egyetlen okom volt arra, hogy felkeressem/közzétegyem a linket: lehetséges ismerõs név után "nyálaztam át" a hozzászólásokat! Sosem lehet tudni, hátha van olyan ostoba ember, aki ugyan azt a nevet használja... <#hamm>

Egyébként a szinkronhiba/(esetleg)csalás miatt kezdtem most el kutakodni. <#wave>

Csak óvatosan az ilyen linkekkel... Könnyen visszafelé is elsülhet. Alkoss véleményt a csalókról, mi is megtesszük. De nem nagyon kellene utat is mutatni a segédeszközökhöz, mert az kétélû már. Lehet így is meg úgyis magyarázni és abból van a baj. Én is gyûlölöm a csalókat. Nem kicsit, nagyon. Max a videókat nézem meg, hogy mivel is kenyik el a számat olykor, de progi oldalra még véletlen sem merészkedem, mert ha egyszer valaki pálcát tör felettem, ha meggebedek sem mosom le magamról a sarat. Mert ilyenek vagyunk.
DE igenis jár a progi készítõjének és használóinak a nyalóka!

goregrind
Valaki emlegetett pár hozzászólással ezelõtt valami kakasosnyalókát , ánuszrózsával összefüggésben. Nos, én ugyan ezt kívánom + egy kaktuszt is tegyenek mellé az ilyen f@szfejek:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://goo.gl/EUZ2S

Hallod Manson... A fészen is 5 órás a hír, úgyhogy kíváncsivá tettél, hol is tárgyaltátok az infinitit. Folyamatosan olvasom a fórumot, de nekem nem rémlik innét a téma. Érdekelne, milyen is ez a verda, csak óvatoskodom a boost-al. Öregedés ide vagy oda, én meglesném mi van a ponyva alatt.

N0xw1ll! Ez sajna cheat. Valami szinkronkori indulás van bekapcsolva náluk. Újabban takarítás volt a barátlistáimon, mert megcsodálhattam eme jelenséget privát körülmények között is. Bár a szerver start-tól méri az idõt, úgyhogy ha eléggé a seggiben tudsz maradni az ilyennek, akkor lehetsz elsõ még mögötte beérve is.

Elképzelhetõ....
De az a fura hogy nem mindenki indul el. Mindig csak 1-2 személy.....
Inkább ez bug

Undertaker189
Az cheat, nem bug, ha szar a net kapcsolat, akkor fogható arra is

Én vagyok Undertaker189, ha nem hiszed járj utána

akkor egyszer csak majd észre fogod.

tutuhawer
nem vettem észre.
Viszont találtam egy BETA e-mailt a régiek közt. Azt mondja, hogy bekerültem a lehetséges emberek közé, akik közül választanak majd. Nem kaptam több mailt, tehát nem választottak ki. Úgy emlékeztem, hogy én nem akartam BETA tesztlõ lenni, de nem. Így azért más, én nem kellettem nekik és nem fordítva. 😄

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Nem tudom ki vette észre, de 1 hónap üresjárat után igencsak szembeötlõ azok a kö*sögök akik rajt elõtt már elindulnak. Hogy ez cheat vagy bug nem tudom, mindenesetre aljas.

Undertaker189
Hát tény hogy kicseszett ronda, az meg a ráadás, hogy mi a retkes lófaxt keres egy drag autó egy utcai versenyzõs játékban?

(bocs a szép szavakért)

trakk
Szintén, egyik kedvencem az új Camaro, eléggé bökte nekem is a csõröm, hogy egy ilyen torzszülöttet csináltak belõle.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Undertaker189
Az viszont bebaszna ha az ELITE verziós karosszériával adnák oda XD