Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SPANK302 Nem érdekel hogy hogy és mit csináltál azzal az R32-vel csak egy a lényeg... taníts meg engem is rá PLS <#nevetes1>
Amugy nagyon zsír verdák <#vigyor>
Alien69
Elnyomja a motorhangja. <#mf1>

ÁÁÁ csak kicsit... <#lama>

Project D|Rare Car Collector|

Alien69
THX! Nem is rossz így, bár, lehetne "kicsit" erõsebb is. <#zavart1>

"K"

Alien69
Mivel lehet bekapcsolni? <#help><#idiota>

trakk
Az ACR-nek már hangja is van.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Alien69
Van, aki megvette a féláras rendõrségi Viper SRT10-t? <#idiota> Ez vééégre felsõ szirénás is. Már csak a hanghatás hiányzik. Remélem, a következõ peccs újítása EZ lesz! <#vigyor5><#buck>

tutuhawer
azt kb a hulladék internetkapcsolat is okozza. Az enyém jó, érdekes. Én sose burítom szét a fél város, de a kér brazil ,akivel mentem, az igen. A bug a szervereknél keresendõ, amennyire én meg tudom ítélni. Ez nem bug, ez szemétség. hanyagság

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Ryder159
A 19-i frissítés leírásába be kéne szúrni ezt a sort: A szinkronhiba megszûnését okozó bug javítva. <#mf1>

egyértelmû sumák, artmoney...

SUNNY84HUN
hát ez az ezért kérdeztem mi hogy van , egyébként gondoltam sumák van benne <#rolleyes>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

bármelyik autóról le tudom venni a spoilert =D

Az hogy valaki elõbb átmegy a célon nálam is volt és én mentem át tehát hiba is lehet. Volt (van) egy rossz modemem amivel singli-ben 2x-3x tudok indítani (már rég volt, nem tudom mûködik e most), ilyenkor vagy korábban indulok, de olyan is volt hogy bedobott online játékosok közé akik nem is versenyeztek csak álldogáltak, volt ám riadalom a zárt pálya miatt, menekült mindenki csak nem tudott. Egyszer azt hiszem Waterfront Roadon volt, hogy multiban elõbb indultam. Tehát lehet bug is, net hiba, de nem zárom ki a csalást sem, láttam már fura dolgokat.
A másik hogy el- feltûnik egy civil az nem a minõségtõl van, van egy bizonyos idõ ameddig ott van, ha lejár eltûnik, a legrosszabb mikor elénk teszi a gép, versenyben ritkán vettem észre, de TE-n elég sûrûn, a legrosszabb egy Rhinoba belerongyolni.
SUNNY84HUN
mind megtalálható a gameban , kivéve a speedhunteres silvia ...

---------------------------

'spank309' de a subiról hol a vezetõszárny ?? mert úgy tudom minden body -n rajta van <#rolleyes>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

21-22 autóm van összesen. Csak mutatni szerettem volna pár érdekességet.

Undertaker189
Fasza autóid vannak akkor

Én vagyok Undertaker189, ha nem hiszed járj utána

saját

Undertaker189
Honnan szedted õket?

hamisitvány =)

Ha a Camaro úgy igaz, akkor: 959 -> Camaro -> Lada 2108 -> nincs tovább. Azaz még egy szülinap lesz, utána lehúzzák a rolót.

légy türelmes

Undertaker189
ez most igazi?

<#eljen> utcáról hívták be õket live chatelni, azt se tudják mirõl volt szó <#eplus2>

NFSW: Juhaaasz | Nemesis(igc-s profil) // egyetlen ellenfelem a szinkronhiba :D

Tudnám mér válaszba írta <#fejvakaras> ..nem annak szántam...
...Valaki nem próbálta meg mi van akkor ha továbbítja másnak a zondás emailt? ..Lehet,hogy bárki megkaphatná 😄
az fa*a akkor.... :/

tutuhawer
nekem HIGH grafikán is. A látótávolság sokszor semmit se ér, mert pont elém dobja a civilt a gép, amit A kocsival kikerülök, de B-vel meg már nem tudok. Elég szar HIGH-on is

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Hali!
Az EA-nek fingja sincs mi ez a VIP dolog. Beszéltem 2 emberrel is "live chat" segítségével. Egyik annyit mondott, õ nem tudja mi ez ,de fórumon kérdezõsködjek. A másik ember meg sem értette, hogy mi van, pedig nem olyan szar az angolom... 😊
goregrind
Nekem rendszeresen elõferdül a feltünõ/eltünõ trafik. Tisztára mint valami Houdini videóban... <#nevetes1>

Egyébként lestem a profilom, és csak egy béta jelzés van mellette. Azaz béta teszter az oké, de nem vip vagyok, szóval most akkor nem vágom! Ugyanis van külön VIP logo is a vipeknek - legalább is a forrás szerint! <#conf>

a beta/vip logo:

de a profilomban csak ennyi:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

DISCORD: grimanddark

hát sajnos LOW grafikaszint nem nagyon jön be...egyre többször van, hogy a semmibõl feltûnik egy kocsi az utamba o.O fck...

goregrind
Igen. Tök jó, tudok kattintgatni, nézegetni a képet - de semmi több! <#taps>

neked is tegnap mi?

goregrind
Nekem is jött a VIP mail, kattintottam mire dobott a fõoldalra, bejelentkeztem, de semmi plusz gift - még a news sem tölt be, csak töltöget... <#lama>

Ryder159
O2 engedi <#eljen> kössz a tippet

én nem kaptam ilyet 😄 pedig direkt a régi accomhoz tartozó emailt is néztem, ami nem sokkal azután jött létre, miután elindult a játék véglegesen, igc-s üzemmódba ment level 24-ig kb, majd még ártatlan fejjel gondoltam a speedboost tényleg van ingyé és egy hacker ellopta 😄 durva volt, mert épphogy kibaszott a játékból, már kaptam a mailt, hogy a jelszavam meg lett változtatva 😄 soha többé nem tudtam belépni 😄DDD

tutuhawer
Azt írta Sachsen, hogy ez inkább ilyen Instant finish-jellegû csalás. Akiket a hajógyárból 0 tapadással hívtam ki privát futamra (õk azok, akik driftelnek) , egyikük sem ugrott a célba. Lehet, hogy 2 különálló programról van szó, és egyikben a szokásos gyorsulásos,Shift gombos, a másikban meg célba ugrós trükk van

juj de jó lesz, kapunk egy camaro-t (úgy néz ki legalábbis) ami biztos úgy kanyarodik mint egy álom <#nyes> néha TE-re jó lesz biztosan <#eplus2>

Próbáld meg beírni a számot az még nem kerül pénzbe és legalább kiderül,hogy tényleg az-e a probléma...
Ryder159
azon meg nincs csak 3€-m <#falbav>

Battlefielden csak O2-bõl lehet venni lehet,hogy itt is....
Ryder159
Baszki. Végre lehetne tótországból is SMS boostot venni, erre mikor megadom a számot, ezt írja: Sorry, €4,00 is not supported on your mobile network.

hogy ba**nák meg. Amúgy megint a V-Spec a topup...

Persze, hogy mûködik. Valamelyik nap a svájci jól adott. Köszönet a legkisebb boost csomagos infónak így legalább már van a kedvenc autógyártómtól matrica<#taps><#taps>
SylarHun
Na akkor én ennek az exclusive Zondának az örömére (amit még nem kaptunk meg) átfestettem az enyémet Forza2 dizájnra!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Az oké hogy eldob fõoldalra,de ha bevagyok jelentkezve,ha a kattolás után jelentkezek be semmi,én is megnéztem fórumot,elég sokan írják hogy nem tudják aktiválni,de persze a nagy youtube-os obi gyereknek sikerült úgy ahogy írtad.

SUNNY84HUN
1 régebbi nickemet ( pedig van benne m6 , sky 200gtr copos stb de nem használom ) elõvettem mi van vele azt érdekes dolog volt ami fogadott

...eldob a fõoldalra, ott bejelentkezel, és baloldalon eggyel több GIFT-ed lesz. Ott lekéred. Akik megkapták, azoknak ennél többet nem kellett tenniük érte. (az hogy VIP státsuzhoz mit kellett, külön téma 😊
Ajjmár meddig pörögtök még ezen a Zonda dolgon? Werewolféknak tök jó de nem hinném hogy egy olyan kocsit kaptak meg amit amugy se vettek volna meg...

Foglalkozzatok inkább a fontosabb dologgal:
Kapunk Camarót vazeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee <#taps><#mf1><#eljen>

Nem kölcsönzés, örökbe van, illetve lenne
Elvileg azt írják hogy kapok,de sokan mások se tudják hogy ezt mégis hogy kell aktiválni,most néztem fórumon,és még kocsik közt sincs 0 boostért.

"
GET YOUR PAGANI ZONDA F ROADSTER TODAY!

NTRODUCING YOUR EXCLUSIVE
“VIP” PAGANI ZONDA F ROADSTER!

As a thank you to our most valued customers, we are pleased to reward you with a completely custom “VIP” Zonda F Roadster! This supercar is outfitted with carbon fiber finished bodywork and an exclusive black VIP license plate that is only available on this car. "