Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amugy nagyon zsír verdák <#vigyor>#vigyor>
Project D|Rare Car Collector|
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
A másik hogy el- feltûnik egy civil az nem a minõségtõl van, van egy bizonyos idõ ameddig ott van, ha lejár eltûnik, a legrosszabb mikor elénk teszi a gép, versenyben ritkán vettem észre, de TE-n elég sûrûn, a legrosszabb egy Rhinoba belerongyolni.
---------------------------
'spank309' de a subiról hol a vezetõszárny ?? mert úgy tudom minden body -n rajta van <#rolleyes>#rolleyes>
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
légy türelmes
NFSW: Juhaaasz | Nemesis(igc-s profil) // egyetlen ellenfelem a szinkronhiba :D
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Az EA-nek fingja sincs mi ez a VIP dolog. Beszéltem 2 emberrel is "live chat" segítségével. Egyik annyit mondott, õ nem tudja mi ez ,de fórumon kérdezõsködjek. A másik ember meg sem értette, hogy mi van, pedig nem olyan szar az angolom... 😊
Egyébként lestem a profilom, és csak egy béta jelzés van mellette. Azaz béta teszter az oké, de nem vip vagyok, szóval most akkor nem vágom! Ugyanis van külön VIP logo is a vipeknek - legalább is a forrás szerint! <#conf>#conf>
a beta/vip logo:
de a profilomban csak ennyi:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

DISCORD: grimanddark
hogy ba**nák meg. Amúgy megint a V-Spec a topup...

Foglalkozzatok inkább a fontosabb dologgal:
Kapunk Camarót vazeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee <#taps>#taps><#mf1>#mf1><#eljen>#eljen>
"
GET YOUR PAGANI ZONDA F ROADSTER TODAY!
NTRODUCING YOUR EXCLUSIVE
“VIP” PAGANI ZONDA F ROADSTER!
As a thank you to our most valued customers, we are pleased to reward you with a completely custom “VIP” Zonda F Roadster! This supercar is outfitted with carbon fiber finished bodywork and an exclusive black VIP license plate that is only available on this car. "