Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tutuhawer
jól megmondtad

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Hát várjál,majd egyszercsak jó lesz....
Nem pontosan ugyanezt nem tudtam leírni mert nem engedte,és tényleg szeretném megoldani a gondot mert mikor össze gyûjtöttem az összes gyémántot és ott vagyok hogy rákel kattintanom a kártyára onnan se ki se be csak ALT+F4
Jé 1 órával ezelõtt pont ugyanezt írtad le....
Már vagy 2-3 hete nem léptem be a játékba,most belépek és még anno a második napon hagytam abba a gyémánt szedés most rányomnék a reset gombra hogy tegye vissza az elsõ napra és semmi kiir valami kis üzenetet..egyszerûen nem lehet resetelni 1napra,és a legjobb hogy nincs 500sb hogy folytathassam innen.
Más is találkozott már ezzel a gondal,nagyon kellene a segítség elõre is köszönöm.Mégegyszer
Akkor az Audisok egóisták és õrültek? <#hehe>

Project D|Rare Car Collector|

SUNNY84HUN
ilyenek ezek a Honda sofõrök örültek és perverzek 😄 😊)

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak az asszony meg ne tudja 😄

SUNNY84HUN
fene tudja <#zavart1> , de megszívta és remélem jó csaj 😄 😊)

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

miért van azaz érzésem, hogy az RTR-X-es csaj.. 😄

SUNNY84HUN
a szeró szívatásért megszívta a jóember , rajta töltöttem ki a mérgemet hogy kavicsozással nem bírtam haladni csak most sikerült összekapni , most állt helyre nálam

Fizetõs. Nekem az ingyenes GlovePIE jött be. A többi ingyenes cucc nem kezelte rendesen a szabványos fapados vezérlõmet. Ez szkirptes cucc, nem csak kattintgatni kellet, hogy jó legyen, viszont pár perc utánajárással megspóroltam néhány dollárt. Gondolom, mindenféle jóságot meg lehet csinálni vele.

légy türelmes

adamfesto
THX a válaszokat!

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

jackoneill90
ja xpadder mindenre jó.

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

Lassan írok...
néha találkozok egészen érdekes stattal rendelkezõ autókkal:

úgy tûnik ezekben van 4 kulcsos part bõven 😊))
Szevasztok. Egy ideje figyelgetem a topikot. Én is játszok de csak hébe hóba. (3. nap lvl4) Ugyanaz a nevem in game mint itt. Nem vagyok itt nagy játékos. Na mind1. Csak annyi a beszólásom hogy gamepadot rá lehet készeríteni a játékra Xpadder nevû programmal. Bármelyik olcsó noname irányítóval eldöcög. Ha kérdés merül fel ezzel inkább pm, nem hiszem hogy látni fogom ha valaki válaszol. (ha meg volt már ez téma elnézést)
Aki esetleg megy asztalt borogatni a kavicsozós szemétség miatt, legyen olyan szíves, és említse már meg KA0SZG0LY0T is a bordarecsegések között, kivel kicseszett az EU szerver, míg KAOSZGOLYOnak az US szerver megadta ami jár.

légy türelmes

Már vagy 2-3 hete nem léptem be a játékba,most belépek és még anno a második napon hagytam abba a gyémánt szedés most rányomnék a reset gombra hogy tegye vissza az elsõ napra és semmi kiir valami kis üzenetet..egyszerûen nem lehet resetelni 1napra,és a legjobb hogy nincs 500sb hogy folytathassam innen.
Más is találkozott már ezzel a gondal,nagyon kellene a segítség elõre is köszönöm.
jackoneill90
billentyûzet wsad vagy nyilak, joyt meg automatikusan felismeri amennyiben ismeri. Vagy használhatsz még XPADDER-t is amivel a joyra ráteheted a billentyûzet gombokat.

Ryder159
Tegnap HS-eztem, és az egyik verseny után húzom a kártyát, 5 juggert mutatott, és jöttek a gratulációk. Kérdem, hogy mire fel, és többiek mondták, hogy kaptam egy Transtek gumit. És tényleg ott van az invetory-ban. Szóval alkatrészek potyoghatnak csak úgy...

Lehet kaptál ojandékba egy pár skill-t vagy hiányzik is, lehet ez már a szülinap elõszele. <#hehe>

#33282 A logitech kormányok elvileg mennek, de csak motorházról, hátulról késnek a billentyûvel sokkal könnyebb szerintem.
jackoneill90
esetleg a usersettings.xml fájlban? a forcefeedbacket támogatja a játék egyáltalán ? mert tudom hogy megy a cordless rumblepad 2 vel a játék, de rezegni nem rezeg.

Nem láma kérdés <#lama>
Nem lehet beállítani sehol..

adamfesto
Hi All! Ez itt biztos láma egy kérdés de én csak most kezdem a játékot, és nem tudom hol lehet beállítani más játékvezérlõt...ha valaki tud akkor segítsen pls.

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Lamborghini Diablo Valentino Balboni 😄

\"...Miért mindig a legjobbakat viszi el az Isten, amikor a sok szar, szemétnek meg semmibaja sincsen...\"

azzal tisztába vagyok, de tegnap este mikor leléptem voltam bent és semmi se volt ott 😄

NFSW: Juhaaasz | Nemesis(igc-s profil) // egyetlen ellenfelem a szinkronhiba :D

onnan is jöhet a motor, hogy valamikor nem kaptál kártyákat verseny után

\"...Miért mindig a legjobbakat viszi el az Isten, amikor a sok szar, szemétnek meg semmibaja sincsen...\"

kösz vazze' 😄

Adtam neked... úgyis romlott...

van egy velo alap motorom 😄 kérdés a következõ: honnét? 😄

jabazdmeg. de még "jó" hogy csak a skilljeimmel szórakoztak és nem az ultra partjaimmal.......
bár ettõl is mindjárt felrobban bennem a pumpa

fasza...akkor belépek nálam történt e valami változás...amúgy meg mennyire szánalmas emberek vannak, hogy direkt a második szülinapra szerte szét hackelik az egész fost...ólmot mindegyik fejébe...EA-sekkel együtt................................

De.
Több nyoma is van. Egyrészt én a Vantage-et soha a büdös életben nem slkilleztem volna fel így. Másrészt az ElCaminomat is valaki felskillezte. Harmadrész nincs egy PursuitCash erõsítõ skillem.

én szívesen kipróbálnám õket, bár tartok attól, hogy nem tudnám kihasználni azt amit tudnak, úgy gondolom, hogy a vezetési tudásom ilyen autókban kevés lehetne... 😞
csak nem geci <#wilting><#wow1><#confused>

Elképzelhetõ az hogy feltörték a profilomat és faszentosan beleturkáljanak???

ilyen egyszerû az egész...ezt nekik is tudni kell, hogy hosszú távon sokkal jobban járnak ha alkalmaznak egy ilyen "profit", minthogy szabotálja õket...
egyébként meg nice story 😄 így kell egy nagyon jó, és jól fizetõ munkahelyet találni 😄

SUNNY84HUN
nem rossz ötlet , anno az audinál volt 1 profi tolvaj aki a legújabb biztonságos hiper szuper rendszereket zárakat bármit feltört a verdákon 1x megtalálták és azóta az egyik alkatrészfelelõs mérnök lett máig is ott van wolfsburgban , hogy honnan tudom 1ik gyártás technikus ismerõsöm ott melózik 4ik éve<#vigyor2>

off topik. olvasgass

jackoneill90
Boostot hogy szerezzek? van valami módja hekken kívül hogy ne valós pénzért szerezzek?

szerintem a te beállításoddal van baj, nálam, maxon semmi baj az M6al

de mondjuk ma tudtam az elmúlt 2 hétben laggmentesen végigtolni a TH-t pedig nincs rossz netem és gépem se ...
felettébb különös <#fejvakaras>
sunny: szokásos. erre az egészre nem lehet mit mondani. esküszöm azt az egy dolgot nem tudom megérteni, hogy miért alkalmaznak rengeteg pénzért olyna programozókat és egyéb számtech guru majmokat, ha mezei emberek otthonról szerte széjjel hackelik az egész kibaszott EA-t? és állandóan basszák alájuk a tüzet.
anno hallottam régen olyat, hogy NASA-t hackelgette valami inas. (de lehet rosszul emlékszem és nem a NASA-t, hanem mást hackelt, de ez most mindegy.)
Lényeg, hogy ahelyett, hogy rács mögé verték volna a csávót, inkább felvették dolgozni hozzájuk 😄 nemhogy az idióta EA is ezt csinálná...kinyomozná kik hackelik és inkább felvennék melózni...legalább akkor õk csinálnának egy éppkéz stabilitást az egész szarhalmaznak amivel játszunk...

Csak nálam mûködik akkor? <#vigyor> Már negyedjére lépek ma be, de még egyszer se volt semmi baja <#mf1> Meg máskor se nagyon szokott lenni, azért a fekete képernyõböl én se maradhattam ki
ugyanazok a problémák de a performance partokat el tudom adni de a skill partokat nem<#mf1> nem ad lóvét verseny után se TH után se part se cash de amikor meg kell javítani a kocsit akkor leveszi a zsetont <#banplz>
semmi az egész szar ahogy van.....
reggel nekem is volt ez a gemes zavar, most nem ad cast, a rep csík tele van mindenhol, a revard képernyõ betöltésnél van hogy nem mozdul.... ha ez így marad szép kis szülinap lesz

SUNNY84HUN
üdv , mi van a szeróval ? összeszedtem a kavicsokat és csak 15 nél áll hogy meg van mind de semmi azon kívül <#fejvakaras>

muhahahaha <#mf1>

Nem baj, majd ha összefutunk átgurulok a 911-en a Pagani fûnyíróval, lesz abból nagyon szíp kabrió, hátsó szárny nélkül! <#hehe> <#duhos2>