Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
légy türelmes
Ma abszolút a béke jegyében vezetek, ami jó hatással van a fejlõdésemre. Jól meg is javítottam az egyik idõmet. 😊
légy türelmes
\"...Miért mindig a legjobbakat viszi el az Isten, amikor a sok szar, szemétnek meg semmibaja sincsen...\"
Én vagyok Undertaker189, ha nem hiszed járj utána
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
\"...Miért mindig a legjobbakat viszi el az Isten, amikor a sok szar, szemétnek meg semmibaja sincsen...\"
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Igyunk, ki tudja meddig élünk <#pias>#pias>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
légy türelmes
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Tutu te vagy, mert kaszálás után lehet megyek füvet nyírni! <#vigyor>#vigyor>
Fárasztó napom volt, gondoltam még most este játszok egy jót. És akkor jön ez az újabb bug a többi közé.
Eddig is sok dolog volt, ami zavart, de azért volt értelme játszani.
Most 7. belogolásra nekem is jó lett a repu bár, de már játszani nincs kedvem.
A gyémántokat összeszedni fõleg. Mert ha nekem sem történik semmi a 15. felvétele után, akkor sikítva világgá szaladnék jelenlegi lelki állapotomban!
Megyek aludni, lenyugodni! Bocsi még egyszer! :/
Az egyik tegnapi kérdésedre pedig: ha a 959-esed túlérzékeny a kormánymozdulatokra és oylan mintha egy csuklós buszt vezetnél kormányzott C tengellyel -és kék rugó vagy gumi van most benne akkor ezeket cseréld másra.
A túlélés az egyetlen kulcs a jövõhöz.
Annyi MMO-val játszottam már mint a fene, de ilyen sok és súlyos bugok még egyikben sem voltak!
Valamint ha voltak, azokat rendszerint gyorsan javították is. De itt mintha semmit nem csinálnának. Elromlik valami, akkor az úgy marad, mert már rég elhagyta mindenki a server termeket. Egy szép nap lesz egy nagyobb áramszünet, aztán vissza sem kapcsolják a gépeket és ott vége is ennek a játéknak.
Teljesen ezt a benyomást keltik.
Vagy tudtok valami hivatalos hírt, hogy tudnak ezekrõl a hibákról és gõzerõvel dolgoznak rajta?
amúgy szerintem most kéne elkussolnod...
DISCORD: grimanddark
Ez életem játéka!! Még több ilyet!!!
légy türelmes
Már már az van, hogy akárhányszor lépek be, mindig más bug gátol meg a játékba.
És van pofájuk bármiért pénzt kérni ebben a fosban?
Komolyan, fele annyi pénzbõl amit ezzel kerestek, már olyan online autós játékot lehet csinálni, hogy ihaj!
De ez egy SZAR BAZZEG!!!
Eddig nem látom, hogy mennyi reput, pénzt kapok verseny végén, vagy nem adott kártyát pörgetni. Jól van, leszarom érted.
De ezzel, hogy most a repu csíkom sem mozdul elõre mi a faszt csináljak mégis??
DAVIDMANOUKIAN Nederland 50 00:16.900 PORSCHE 911 GT3 RS

Kérem szüneteltesse a játékot, amíg negatív véleményen,gondolatokon kívül nem szül mást, nem ad örömöt, mert az már a függõség jele hogy azért is játszik vele, pedig kihozza a sodrából, és már csak elkeseredettségbõl csinálja.
légy türelmes
3 napig nem voltam itthon. Most belépek, az XP-m 100%-on van, de hiába versenyezek, vagyok elsõ, anyámicsája, nem lép szintet! !!
De még a verseny végénél is 0 reput ír, bár azt úgy is szokta!
KOMOLYAN MÁR, MI A KIBSZOTT ANYUKAT CSINÁLNAK A FEJLESZTÕK??
Most áruljátok el, mit csináljak, hogy szintet léphessek, MITT???
A jó kurva isten az egészbe már..........
BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Ez most csak nálam van?
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -