Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

goregrind
Pár emberkére ráírtam "GHELLTRUCKER" profilból, aki gondolja és van ideje gurulhatunk! Unalmas már a sok céltalan multi... <#sniffles>

DISCORD: grimanddark

Az a baj hogy ez a gáz nem nagyon orvosolható annyival <#shakehead>

Meg miféle Zondaszidás? Jaaa a kabrió <#eplus2><#eplus2><#mf1>

Tedd föl 3-ból és annyi <#vigyor> a Zonda szidásért meg kapsz még.
Ryder159
Milyen gyönyörüen kidolgozott lámpája van az M6-nak...<#violent>

trakk
Ahogy látom, nem csak nálam döglött meg a játék... én sem kapok semmit TH után (még mindig), meg tele van a csík is, még az 50-es sofõrnél is.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Mikor a jóédes anyámba akarják már kijavítani ezt a retkes kasztnibugot a 911GT3 RSes? November óta ilyen és mindig agyf*szt kapok ahányszor csak átakarom alakítani a külsejét de emiatt sose tudok normálisat adni. Komolyan má bánom hogy leszedtem azt a narancs-fehér kombót róla. De most meg nem tudom úgy visszavarázsolni.
A képen látható felsõ csík egy full egyenes matrica

köszi azota már rájöttem véletlen rányomtam az nfs profilra itt megtaláltam , de köszi 😊

Project D|Rare Car Collector|

sziasztok hol tudom megnézni a játékomról hogy hányadik vagyok világ ranglistán meg hogy milyen pályán milyen idõket mentem , tudom valahol elmenti az ea de mi a cím?de ne a leaderboardot küldjétek
Ezt mar probaltam, de egy 20-as palyan 3. lettem es detto semmi.
Varok egy orat aztan ujra probalom, lehet a szerverrel van valami.
lépj be újra

\"...Miért mindig a legjobbakat viszi el az Isten, amikor a sok szar, szemétnek meg semmibaja sincsen...\"

bug

NFSW: Juhaaasz | Nemesis(igc-s profil) // egyetlen ellenfelem a szinkronhiba :D

Nektek volt mar olyan, hogy vagy 4-5 versenyen keresztul nem ad semmi reput sem penzt?
Fullon van a csik, elvileg mar csak 1 verseny kellene a lvl 21-hez, de mar az 5. versenyt nyomtam le es fuggetlenul attol hogy milyen szintu palya vagy hogy hanyadik lettem semmit sem ad.
A repu csik sem stimmel.
Azt irja hogy lvl 20: 18,021 / 0
Az elozo szintnel meg vilagosan azt irta, hogy pl lvl 19: X / 36,000, ez stimmelt is.

Ez valami bug, vagy csak megint tudnom kene valamit? 😊
Undertaker189
Remélem lesz akció a kártya pakkokra meg a t3 autókra, mert akkor visszavarázsolom az RTR-Xet a garázsba

Én vagyok Undertaker189, ha nem hiszed járj utána

én annyira utálom, hogy odaadnám szívesen 😄 ingyen és bérmentve ha lenne rá lehetõség 😄DD szerintem már vagy 2 hónapja csak áll a garázsba 😄

Undertaker189
M1 Procart max a hangja miatt venném meg

Undertaker189
Hát igen, kanyarban volt egy kis zûr de simán meglehetett szokni!

a baj, hogy ez nem mérvadó.

Undertaker189
Nem szó szerint értettem, de mikor még volt RTR-Xem akkor egyetlen M1 hátsó lámpáját sem láttam (pedig nem 2 versenyt mentem vele)

Nono, az RTR-X nagyon komoly a 911 is simán megeszem vele, pedig csak full pro (a hátulja sem véletlen olyan amilyen), de az M1-et nem kéne leírni, mert sokkal jobban kezelhetõ (oda teszem ahova akarom típus) és hullámos pályán simán veri a Mustang-ot sajna, pláne ha dobbantó van. <#falbav> És ezt úgy mondom, hogy a kedvenc gépem Ford, a nitrója viszont semmihez sem fogható brutál. <#hehe>
ahogy írva van abba, amit idéztél, az elsõ 3 hasonszerû idõket fut(ergo egyformák)...10X jobb? <#nyes> erre inkább iszok egy vörösborost <#nyes>

abszolút egy szint a 3, a többi a sofõrön múlik

\"...Miért mindig a legjobbakat viszi el az Isten, amikor a sok szar, szemétnek meg semmibaja sincsen...\"

Undertaker189
RTRX 10x jobb mint az M1 procar és a 911et is simán odalehet vágni vele

Undertaker189
lambo szép, lexus nem kéne még ha ingyen lenne sem

Koszi. 😊
Kar hogy nincs jelolve mellettuk hogy melyik IGC!

Sebaj kimazsolazom kulon. 😊
Jo kis lista.
sziasztok... ti akik 50-esek vagytok nem vettétek észre hogy a rep csík világít mintha tele lenne ? Pedig eddig halvány kék volt ..érdekes jelenség 😊)
Itt egy top lista az elejérõl érdemes választani. <#nyes>
én még az éjszaka vissza jöttem a gemjeimért.
De bartyó profilját sajnálom, pedig úgy gondolom, hogy most adott volna valami alkatrészt ami mehetett volna a 240sx-be... 😞
Remélem jó lesz az éjszakai váltás után, mert ha addig nincs bíztató nem szedem össze a holnapit. 😞
nem baj, úgy is az 5. és 6. napnál járok (két mail címes) ott úgy sincs még érdemleges alkaatrész...
akik szeretik a lambókat:

lambóóó 😊

és akik a lexus-t:

lexus
En 4 napja nyaralok, igy nem jatszok. Volt valami patch, hogy hirtelen megint uj bugok vannak?

A TH streak megmaradt, de az ajándék ugrott. Így jártam ma pár profilban. Inventory leszámolva elõtte-utána. Játék újraindítva és nincs semmi plusz. Se part, se skill se powerup. A gyémántok sehol, úgyhogy holnap folytathatom.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Touge: hegyi drift verseny.
Most meg bementem a garázsba, hogy "kipofozzam" a verseny közben szerzett sérüléseket... 😊 és kivágott még a garázsból is, és folyamatosan tekergeti a "TÖLTÉS" karikát 😊))
ja és hiába szedtem én is össze a gyémántokat, nem adta fel az utána következõ ablakot...
Engem senki nem tud lemásolni <#kacsint>

Menõ vagy. <#taps> Már ijedeztem, hogy megkezdõdött az invázió és lemásoltak téged. Ma nyugodtan alszom.<#csodalk>

na nem csak a Fish! a kedvenc X)

ja és tudja valaki, hogy a touge rendszám mit jelent?

én Kowa fanatikus vagyok, az ohmot (keleti szimbólum) ami a "logoja" fel is tetováltattam, 1-2 hete voltam Kowa koncerten, ott debütált a szám.. Fankát akkor szerettem meg, eddig nem nagyon ismertem, csak hallottam róla, "túl" magyarnak tûnt..😊 na de vége az offnak

AZT VEGYÉL AMI TETSZIK, K.RVA IDEGESÍTÕ A "MIT VEGYEK" KÉRDÉS, HA TETSZIK ÚGYIS MEGTARTOD, HA NEM ELADOD... Max gyüjtesz utána 1 másikra

Tudod, a klór meg a sok Aldis almalé megteszi a hatását..<#lama><#banplz>

Tuti így van. Én most a corvettel jártam így. Eladtam a javítás elõtt, mert gyenge volt (egyedi body meg ilyenek rajta.) Erre szûz profilban vettem egyet és besza, hogy mennyire megy! Vissza is sírom...
Amúgy történ veled valami? Autóválasztási kérdésben még sosem mondtál át, vagy bét. <#banplz>
Ezt is megértük <#zavart1>

Super, koszi.
Elso korben akkor a Mazda RX-7 lesz kiprobalva.

Sokat segitenek ezek a tanacsok.
Rengeteg ido, ha elobb kerdeztem volna megsporoltam volna a Lexus vasarlast.
Nem, csak azonos autónál szabad nézni
azt nem írtam, hogy tieren belül...de tieren belül jobban lehet hasonlítani. mert most ha nézek egy 700-as gt3rs-t, ahhoz képest az olajos lecsóba sincsen egy 700-as dodge viper <#nyes>
csak azért mondom, hogy különbözõ tiereket semmiképp se nézz, mert egy a full ultra RX-8am, overall ~435, a szarba tipor egy uganyilyen overall-al rendelkezõ alap RX7-et 😄

restart <#banplz>
Vagy laggol a neted, vagy ez is a szerverhiba része

és ilyenkor mi történik??? 😞

aha. De a SUpra se lett rossz Retune után(ahogy adamatts mondta..)

illesgergely
Hmm de ismerõs <#eplus2> :

http://www.youtube.com/watch?v=rN0qQHTl0AQ

Pont tegnap voltam FankaDeli koncerten 😊

NFSW: BMEGNFS, KISMALAC, GERGE1Y

Igen, szoval akkor Tieren belul szabad csak nezni. Koszi