Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehetne pl. 10000 SB a 8000 áráért, minden autó és alkatrész meg szir-sz.r 50 %-os kedvezménnyel és akkor nem lesz panaszkodás <#mf1>

Project D|Rare Car Collector|

Na már a borítóképet megváltoztatták, remélem hamarosan kapunk valami konkrétabbat is <#smile>

Hát igen sokszor van ez...😄
trakk
Ahogy látom, gifet nem jelenít meg, akkor itt a link

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

trakk
Unatkoztam, alkottam. TE dióhéjban:

Persze hogy hasonlít a 959-esem a tiedre mivel én mutattam anno,és utána te másoltad le.

Undertaker189
Nyugodtan mond csak, aki hülye, és csal, az szenvedjen !

Én vagyok Undertaker189, ha nem hiszed járj utána

tutuhawer
én tudok egyrõl 😄 magyar a legény. A nevét nem mondom

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Undertaker189
Ez már egy szellemi kútmérgezés

Undertaker189
Chat is vajon miért nincs? Hát talán azért mert nem tudták megakadályozni a feltörést?

Undertaker189
Komolyan? Én egy bannolt embert sem láttam még, lehet hogy rossz a szemem?

nem hinném.. sikerült már így egy gyereket kib*szni...

Undertaker189
Mert szerinted az csinálna vele valamit? Hát szerintem egy jót röhögne és telibe szarná a dolgot

Tegnap este néztem sunyiba a fórumot és... <#falbav><#hehe><#hehe><#nezze><#banplz> hát érdekes volt...

SUNNY84HUN
szerintem mindenki <#rolleyes> , látom beloptad pár ember szívébe magad <#nezze>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Egy szép, kövér, bugfix patchnél jobb ajándékot én el sem tudnék képzelni!

jaaa 😄 hát már ideje lenne adniuk valamit 😄 ha 4-van ha nem <#nyes><#nyes>

NFSW: Juhaaasz | Nemesis(igc-s profil) // egyetlen ellenfelem a szinkronhiba :D

Jelenleg hajnali 4 óra van....mert hát ugye azt kell nézni náluk mennyi van....szerinted micsinálnak hajnali 4-kor?
mától elvileg szülinap ünneplõ hét, minden nap valami nyereményjáték vagy valami, de még se hol semmi? <#fejvakaras>

NFSW: Juhaaasz | Nemesis(igc-s profil) // egyetlen ellenfelem a szinkronhiba :D

Ha buggal megoldható,akkor kérdezd meg ,hogy csinálta azt csináld te is 😄
fotó és menjen support vagy Drew <#lama><#eplus2>

És tényleg, most néztem egyik gyerek 5x kapott treasure hunt-nál, ebbõl 3 ultra alkatrész, mi legyen a sorsa?<#eplus2>
A 959-ed egyes részekben eléggé hasonlít az enyémre😊)
Amúgy szép kis gyüjtemény, kár hogy IGC-bõl nem lehet kihozni ennyi autót😊
NORBY9201 nagyon szépek az autóid gratulálok!
azt szeretném kérdezni tõled,hogy ami a cselendzser (narancs-fekete) festést van azt melyik matricával csináltad? KÖSZÖNÖM!
elég a newst lefotózni 😄

De ha magyarul írta, nem értené drew, és ennyi erõvel azt a magyar beszélgetést is jelentheted hackajánlásnak, hogy beszélgettek a suliról,szünetrõl...😄
Mert te egy kis troll növendék vagy <#mf1><#idiota>

Én köcsög lennék és küldeném drewnak 😄

Nem fedem fel az arc kilétét mivel elég jóba vagyok vele. De legyen annyi elég hogy nem éltem az ajánlattal.

trakk
A magyarázással csak annyi a gond, hogy ezt már rengetegen kérdezték, twitteren, e-mailben, fórumon, és még mindig semmi válasz.

fotó?

Valószínûleg a mostani VIP tagság nem azt jelenti,hogy elõrendelted a játékot és ott van a profilodban a jel,hanem valami mást,amit egyelõre mi még nem ismerünk...Viszont jó lenne ha ezzel írnál a supportnak,hogy te is VIP vagy ,de nem kaptál zondát,mert akkor ki kéne magyarázniuk mi szerint VIP-k azok akik zondát kaptak...vagy esetleg a végén még megkapnád a zondát...vagy mindkettõ 😄
követelõzni könnyû mi?

na , ma már adják oda a Zonda F Roadsterem, mert mérges leszek <#nezze><#gun>

Igen ezzel én is szembesültem. Sõt kaptam egy ilyenre való felajánlást egy magyar játékostól de finoman elküldtem a fenébe hogy ez bizony nem érdekel.

Ryder159
<#wow1><#fejvakaras>

RoboKutya78
Egyik másik tényleg jó festés lett😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Mondjuk fõoldal-login-"forgot your password?"....
sziasztok a segitségetekre lenne szükségem a fiam elállitóta a profilja kodját és hála az égnek persze nem tudja és igy elérhetetlen lett számára az email cime az jó mit lehet ijenkor tenni ? elöre is kösszi a segitséget
Elkészült egy hosszabb vidim,közel sem az összes kocsim,valamit kifelejtettem,valami meg szimplán nem érdemli meg hogy bentlegyen<#rolleyes>
Akit érdekel és van ideje nézze meg <#zavart1>

trakk
Fórumot bújva találtam ezt a megjegyzést:
https://twitter.com/NFSDrew/status/222425677054492673
Bár igaz is, ebbõl nem jönne pénz nekik...

Thx, akkor összeszedem. Csak nem akartam addig vacakolni vele, még nem tudom biztosra!

goregrind
"resetelni" úgy tudod, hogy kihagysz egy napot, majd a kihagyás után ismét összeszeded õket és akkor felajánlja, hogy 500 SB-ért folytatod vagy elõrõl kezded!

DISCORD: grimanddark

Úgy, hogy 1 napon nem veszed fel és azután lehet resetelni.

Ezt a gyémánt gyûjtögetés napjait hol lehet resetelni?
Nézegettem mindenhol, de nem látom. vagy azután ajánlja fel, hogy összeszedtem a 15-öt?

Az. Mindenesetre gyorsan eszközöltem egy jelszócserét amit kénytelen voltam felírni egy papírra mert még én magam sem tudom fejbõl megjegyezni. Ezt törjék fel. De még szerencse tényleg hogy csak a skilljeimmel szórakoztak. Történhetett volna durvább is.

goregrind
Akkor a fészbúk-droidok szavazzanak - én meg bizakodom! <#nevetes1>

DISCORD: grimanddark

Én amúgyis <#kocsog> vagyok és ha követnek, lezárom és eddig mindig sikerült... <#circling>