Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
Project D|Rare Car Collector|
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Ha veszek pl. egy ford shelby-t, akkor a ford collector, ford shelby collector és a shelby collector is nõ? Nem értem, valaki segítsen.
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
Esetleg A-ba lehetséges feltuningolni? Tudom, hogy valószínûleg nem lenne versenyképes, de fel lehet?
emez-e
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
😄\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Ha velassul, World-özni lehet vele, csak 3-4 percet kell várni, mire a launcher-ben felgyullad a Play gomb.
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
DISCORD: grimanddark
Simraceway: tigris013
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nemsokára Magyarországra költözök, és kellene internet. Na most a ház a város (Mosonmagyaróvár) szélén van, ezért Fiber net(UPC) nem megoldható. Ami elérhetõ lenne az a T-Home, vagy BTEL. Esetleg mobilnet de csak ha valahol van korlátlan. Ha valakinek van tippje, tapasztalata ezekkel a szolgáltatókkal kapcsolatban (vagy tud jobbat), küldhetne egy privátot, hogy melyik éri meg jobban.
Itt szlovákiában a T-Com-nál vagyok és meg vagyok vele elégedve, 4 év alatt egyszer szakadt meg fél órára a net, de nem tudom MO.-n milyen a szolgáltatásuk.
Mégegyszer bocsi az offért, és elõre is kössz a segítséget!