Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak a "külön" Ford Shelby collector achi nõ. Shelby achihoz a 427 Cobra, vagy Cobra Daytona kell. A Fordhoz meg... tán meglepõ, de sima Fordok kellenek: Fiesta meg a többi.
7r1v1um
Jaja<#eljen>

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Ingyen befogadom õket 😄

Project D|Rare Car Collector|

Jó sok roncstelepre való vas. Mennyit adnának a MÉH-nél ezekért?<#idiota>

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Szabi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Nulla tenaci invia est via"

Trackmania 2 <#idiota> De most inkább agyalok, hogy valamit csináljak is..eszek

Most el van HumbleBumble izéjével. Tuti kockul, csak nem a World-el.<#idiota>

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Nézegettem az Achievements Log-ot.
Ha veszek pl. egy ford shelby-t, akkor a ford collector, ford shelby collector és a shelby collector is nõ? Nem értem, valaki segítsen.

Eszembe botlott egy kérdés. Remélem valaki tud segíteni. Régebben volt egy oldal, ahol minden autónak megvolt az eredeti színkódja(nem alkatrész, hanem festés). Nem találom a kedvenceim között. Valaki tudja esetleg, melyik volt ez az oldal? Elõre is köszönöm!
Igen, fellehet tuningolni A osztályba is.
Jaj de lusta a HáGé... <#idiota>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Köszi. Mert megvan a pontiac 10-es acsi és akkor csak annyit adok el, amennyi tényleg felesleges. 10-bõl 7-et.
Esetleg A-ba lehetséges feltuningolni? Tudom, hogy valószínûleg nem lenne versenyképes, de fel lehet?

D és C-ben igen, B-ben nem mentem vele, '69 mustang jobb nekem oda 😄
Pontiac Solstice GXP D-ben, C-ben és B-ben versenyképes? Vagy legalábbis van értelme feltuningolni az adott osztályokba?

yessir!
emez-e
7r1v1um
Ez a legf@szább. Gagyi-szárny nélkül<#eljen>:

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Az ott elöl tényleg egy Castrol-dekoros túraautó-replika? <#worship>

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

Nagyon szépen köszönöm. 😊<#wave>
SUNNY84HUN
válaszoltam az összes hondás kérdésedre 😉 nagyon figyelj ezekre mikor odakerülsz <#wave>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

😄

Best Carsról volt szó, nem Legend Carsról 😄

Nem az Ernyóc? <#banplz>

Pontosan és az Agera az elsõ <#idiota>

Egyébként igazad van, az Aventador a második. <#eplus2>

A sorrend nem számit.<#mf2>

A mottódban a Good cars szekció rossz sorrendbe van 😄

de most komolyan 😄

Utóbbi :|

Köszi 😊
Srácok ha én csinálok photo mode-ban képet Shift 2-ben akkor azokat a képeket hol találom meg? 😄
Meglepõ a színválasztás, de kidolgozott és nagyon tuti.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

C-s pályán lobbyban már örültem mert egy zöld SRT8 Super Bee volt bent de aztán jött a pofára esés
T-Home, 10/1 Mbps, tökéletesen meg vagyok elégedve, eddig egyszer sem volt gond vele, pedig 2 gép, az IPTV meg az okostévé is szívja.
Biztos "megjavították" ezt a 'hibát'. De így legalább ki lehet vele szûrni a csítereket. Csak nem csinálnak velük semmit, ez a gond.

Ha a korlátlan mobilnet alatt azt érted, hogy a Végfelhasználói Szerzõdésben meghatározott adatforgalom után se lassul le (menni megy, csak le van lassítva, de amúgy el lehet vele lõni 100 GB-t is egy hónap alatt, de ahhoz az kell a lassú adatforgalom miatt, hogy éjjel-nappal töltsél valamit), akkor nincs. Vodkafone-nál ez a határ 15 GB.
Ha velassul, World-özni lehet vele, csak 3-4 percet kell várni, mire a launcher-ben felgyullad a Play gomb.

Na megint van autofinish, Handshake error meg sehol nincs<#boxer><#boxer>
HáGé úr, szerintem most ki lehetne tenni a topupokat, mert most minden rendben van, vagy nem hagy az almalé? <#zavart1>

<#taps>

lorci
Engem is sokszor dob le disconnect...server down hülyeséggel pl. ma is belépek egy lobbyba és máris kapok a hibát<#nevetes2>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Megint pingáltam 😄 Nekem bejövõs lett 😄

goregrind
Amióta nem kerültem egy csoportba/lobbyba veled, azóta semmi gondom, még a hendsék sem zavar!  <#vigyor>

DISCORD: grimanddark

na látod, én ezért töröltem mindent, mert ilyen b..... hibák vannak

Simraceway: tigris013

SUNNY84HUN
egyet felejts el csak a vidanetet <#wave> a többi fasza 😊

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Fene tudja most miért..bár most azt írta nekem a launcher, hogy Servergondok vannak

Megint ledobott a 20004-es kóddal!A gondom csak az hogy a multkor is így kezdte csak disconenttel rá egy hétre bannoltak!Bár sosem csaltam!ez egy uj kari nem szeretném ugy végezni mint a multkór!Még csak a gépen sincs semmi hack program! Más irtam az ea-nak ,hogy miért bannoltak õk azt mondják forduljak a punkbuster valamihez de ott elakadtam tudna valaki segíteni?
T-home kábelnetem van,az NFSW talán 2-3-szor dobott ki.30/5-ös.Stabil,jó ping,ha töltök le akkor adja rendesen.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Ryder159
Bocsi de egy kis off következik közvélemény kutatás céljából.
Nemsokára Magyarországra költözök, és kellene internet. Na most a ház a város (Mosonmagyaróvár) szélén van, ezért Fiber net(UPC) nem megoldható. Ami elérhetõ lenne az a T-Home, vagy BTEL. Esetleg mobilnet de csak ha valahol van korlátlan. Ha valakinek van tippje, tapasztalata ezekkel a szolgáltatókkal kapcsolatban (vagy tud jobbat), küldhetne egy privátot, hogy melyik éri meg jobban.
Itt szlovákiában a T-Com-nál vagyok és meg vagyok vele elégedve, 4 év alatt egyszer szakadt meg fél órára a net, de nem tudom MO.-n milyen a szolgáltatásuk.
Mégegyszer bocsi az offért, és elõre is kössz a segítséget!

<#taps>

Még egy rám írt!ok elzavarom!