94802
-
JoeRaven #89967 Sziasztok! Akinek el van maradva a GEM szedés most ingyen lehet folytathatja 0 Bosst-ért, kipróbáltam -
chakon88 #89966 akkor nem a 370Z-s ? jó....... akkord Dodge :) -
eLitMiLan #89965 Neeem, amit leírt bartuczk, a carbonos a mostani, és a fórumba a worldös adatokkal lépsz be. -
chakon88 #89964 de 370Z-m viszont nincs csak esetleg ami nissan az a 240 SX :S -
chakon88 #89963 ja igen.... a mostani az a Nissan 370Z-s ugye ? Abba a fórumba egyébként be kell regizni gondolom..... -
HUNNFSKILLER #89962 Hány milliót vettél?
Amúgy grat! -
#89961 jó kép. Könnyen fotózgatsz a garázsban, nekünk meg az úton kell elkapni egy-egy különlegességet... Amúgy milyen gyorsan megy ezeken a görgőkön? -
eLitMiLan #89960 Hát minden héten van ilyen, amit linkeltem, abba már a mostani új játék van, amit ma adtak fel, 1 hétre :) -
bartuczk #89959 Gyors fordítás: Másold le a Carbonos képet, amelyet a későbbi linken látsz. Lehetőleg Charger legyen és piros, de ha nincs chargered, egy hozzá hasonló piros autó kell. Menj a helyre, először HUD-ot bekapcsolva fotózz hogy a mini map, meg a neved látszódjon, utána, próbáld meg úgy lefotózni mint a képen, HUD nélkül. Utána töltsd fel valahova mindkettőt, és linkeld be mindkettőt a fórumba. Ügyelj arra hogy a fórumos, és az Ingame nevedet Név-szóköz-kötőjel-szóköz-név formájában írd le a képekhez. Erre allergiás a szervező. Aztán a szerencse legyen veled. A linket mastermilan megadta. -
chakon88 #89958 van most más ilyen játék ? nem tudsz róla véletlenül ? :) ha már itt vagyok megkérdem :) -
chakon88 #89957 köszi :) -
eLitMiLan #89956 Ide :D -
chakon88 #89955 pontosan hova is kell posztolni a képeket ill. képet ? :) -
#89954 Vannak jó SponsorPay ajánlatok valahol?
-
eLitMiLan #89953 Grat :D Én elfelejtettem kiposztolni a képemet.....-.- -
bartuczk #89952
wuhú -
#89951 -
#89950 gondoskodtam erről is, lelett törölve előtte minden ismerős. -
#89949 most már jó, tehát
Ha nem ad ellenfelet a nagyautóddal, akkor az E46-os BMW-re is talál futamokat, de a kedvenc Mustang RTR-X-edet is előveheted. Mondjuk ha tele van pénzes skillekkel, lehet, kilépnek a lobbiból... Az Audi S5 ABT, amit hajtottam, elég ijesztő lehet, sokan kiléptek...
-
chris1997 #89948 Aha, megcsinálták szerintem. Akkor jó :) -
HUNNFSKILLER #89947 Szerintem megjavult. (teszt) -
#89946 A halál bűzös lehelete terjeng mindenhol...
SZERK:
szerkesztve... -
KorzeTheNinja #89945 nálam el is van csúszva jobb irányba a fórum :D -
chris1997 #89944 Remlem maximum holnapra már rendben lesz..mert ez így nem jó. -
Dealcsy #89943 A fórum is sz*r, a játék is sz*r. Mi lesz itt?
És még a szmájlik is össze vannak keverve... -
chris1997 #89942 Akkor ezért nem tudtam mobilon csekkolni. -
chris1997 #89941 Elkúrták az SG-t? fasza... -
#89940 új emberke vette át az irányítást és átpakolta máshova a fórumot, majd utána frissítette a rendszert is és így a funkciók fele meghülyült.. a VIP és moderációs dolgok teljesen eltüntek :D -
BRIANOVERCLOCK #89939 Tipikus EA féle karbantartást kapott a fórum is -
Dealcsy #89938 Még a válasz gomb se működik. LOL
MUKODJ! -
Dealcsy #89937 Azt hittem, én nyírtam ki az oprendszert. Aztán kiderült, hogy mégis, de az SG akadozását azt nem én csináltam. Szóval előbb volt az akadozás, és csak utána a kinyírás. Még leállni se akart a gépem. Vártam 5 percet, azt nyomtam a restartot. De szerencsére a régiben vágtam a fát a rendszer alatt, nem a friss, új 1 naposban. -
csiles #89936 En este 11 ota most ebben a pillanatban ertem el eloszor... -
#89935 Ingyért lehet treasure huntot folytatni, ha esetleg senki nem írta volna még ki. -
#89934 de csak pár hiba van :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!- nem működik a válasz gomb
- kicsit szétesett a fejléc több topicban és "Egyszerűsített fórum design" esetén is
- a pontozás rapszodikusan (nem) működik
- több topicból elveszett az elmúlt pár nap termése
- nem működik a jobb alsó chat (kitörölte az összes ismerőst, nem lehet senkit felvenni)
- nem lehet hsz-t visszavonni (VIP)
- nem lehet hsz-t szerkeszteni, új hozzászólásként küldi el (VIP)
- nem lehet a moderátori jogokat felvenni
- Nem működik a keresés sem. Adott témába belépsz, alul ott a kereső sáv, beírsz egy szót és még a témából is kidob, a fórum elejére.
- jelen pillanatban pl nem enged új topikot nyitni!
- topikon belül nem jelzi,ha új hozzászólás érkezik
- Házigazdaként miután törölsz egy HSZ-t, nem tűnik el csak kiírja hogy törölve lett...
- Nem működik a moderátori emailcím -
TOMDRIVER333 #89933 Tényleg baszakodik az oldal.
Más: Ezek olyan balfaszok, hogy elfelejtették kihirdetni a tweet up nyerteseket, és nem is inditottak el másat mi a franc van? -
#89932 Dealcsy: nem, tegnap este volt egy kis "karbantartás" az nyírta ki teljesen az sg-t :D -
Hunn1a #89931 -
Dealcsy #89930 Ak....Akad az S......SG........SG.
Ug.......ugye n.........nem csak.........csak neke.........nekem.......m? -
#89929 folyamatosan kaptam az ellenfeleket, nem is mindig ugyanazokat az embereket az amerikai szerveren. -
#89928 hogy Angliába is eljusson az üzenet oda a messzi távolba:
BMW M3 GTR E46 - the ultimate tier3. You better check it out now for free!