94802
  • bartuczk
    Remek, már csak egy fejlesztőcsapat kell nekik, akik autókkal foglalkoznak, nem gépfegyverekkel. (Az EAsynál van a BFH és a BFP4F is.)
  • veszettróka
    Na megnéztem. Nem, ezeket az új sales mánáger fogja csinálni. Jó. Akkor esélyes hogy a fejlesztőknek az anticheat bigyóra is lesz idejük.
  • chris1997
    Akkor most már egy CM kell, aki csak a Worldel van elfoglalva.
  • veszettróka
    Leáraz és hmm leáraz (Boost -> IGC) az új fejlesztőcsapat? Jóhír, az.
  • HUNNFSKILLER
    Új IGC kocsik... Reméljük visszahozzák a kiadásos IGC-ket. Bár erre csekély esélyt játok.
  • EDI28
    Jóhírek
    Az EASY (EA svéd csapata) fogja a kezébe venni a Worldöt októbertől aminek következtében jönnek a leárazások valamint több újabb autóval jönnek az IGC rotációk
  • TOMDRIVER333
    Szevasztok faszikák, annyit akartam kérni, hogy szóljatok mikor leárazzák a rendőrős autókat, mert mostanában csak gyémántozni járok fel, irjátok majd ide ki, köszi.
  • 7r1v1um
    Nem akarok okoskodni, de nekem van boostom és ingyen folytathattam
  • eLitMiLan
    Viszont hiba van a gondolkodásodban.....ha hajnal 2 után szedted össze, nem jutott eszedbe hogy az már másik nap és esetlegesen kivették az ingyen folytatást MINDENKINEK ?
  • GEMPAHUN
    Szevasz Papóóó
    nem jösz fel tsre ?
    mert csapatni kéne egy jó nagyot tudod mint a régi szépidőkben :)
  • Szabi #90037
    amit írtál előtte, aszerint nulláztad volna másfél hónapja és már 180 nap eltelt volna azóta, legalábbis én így értelmeztem :D
  • Gyuszopapa
    Hogy megértsd,145 napnál megszakadt a TH-m sajnáltam rákölteni a folytatásra 500-at.
    Így vártam az ingyen TH napra,erre csak azoknak adta ingyen akiknek nincs boostjuk.
    Ha ezt tudom akkor nem várok és folytatom 500-ért mert így sem úsztam meg de akkor már meglenne 10 napja a 180 nem 146 plusz még eleshettem pár ultra alkatrésztől is 45 nap alatt.
  • 7r1v1um
    Sikerült!! Ez a válasz: "Your account was permanently deleted due to violent of EULA."
  • HUNNFSKILLER
    Próbáld meg.
  • 7r1v1um
    És ha le okézom?
  • HUNNFSKILLER
    Csináltam új hibaüzenetet a World-höz.
  • goregrind #90031
    Milyen-milyen... Majd én visszaolvasok ÖN helyett is, tisztelt hágé úr!

• chris1997
    Milyen cikkcakk?
  • 7r1v1um
    Már fel se tűnnek...
  • goregrind #90028
    Nehogymánelegyen! Tiszta idegbeteg voltam a sok cikcakktól!
  • HUNNFSKILLER
    Mennyi bajod van...
  • goregrind #90026
    Egy pici directx és grafkártya beállítás buhera után azért javult a helyzet a csipkézéssel kapcsolatban

Buhera előtt (elég szépen látható a cikcakk mindenhol)

...és buhera után - sehol semmi csúfondáros él!

• noblem1983
    A Chrysler 300C Red jugger viszont elég szépet lök. A rhinok juggerrel csak úgy repülnek a levegőbe
  • goregrind #90024
    Pár hete nem használtam az RTR-X-et, gondoltam megyek picit pacikázni. Az elmúlt 2-3 frissítés alatt valamikor belenyúlhattak ebbe a masinába, mert nem akaródzik már annyira szaladni neki, mint amennyire akart régebben. Jó nagy fákot a fejükbe...

És az mennyire meredek, hogy win 8.1 alatt eléggé szembetűnő a directx9 "bénasága". Olyan cikkcakkos az autó, mint Mari néni csipketerítője...

• 7r1v1um
    Tehát hasonlóan minőségi munka, mint mondjuk a Mustang Boss irányíthatósága.
  • Szabi #90022
    1.5 hónap alatt hogy telik el nálad fél év ? :D

#90021: a legnagyobb gond hogy a raptor kisebbet borít a rendőrökön mint egy mx-5...
  • 7r1v1um
    A hétköznapokban teljesen használhatatlan lehet.
    Terepjárók nem is hiányoznak, mert nem igazán jók versenyezni, hacsak egymás ellen nem.
    Továbbá ilyesféle kisasszonyok sincsenek.
  • Cement36
    Srácok! Feldobnám azt a labdát újra, hogy mi lenne, vagy kinek lenne kedve kategorizált találkozókhoz World-ben?Free roam módban heti 1-2 alkalommal.
    PL: JDM cars http://www.youtube.com/watch?v=vW_SHz6V2eE]JDM
    vagy Worthersee http://www.youtube.com/watch?v=Nm6V_R1KCUQ]Worthersee
    esetle Muscle car http://www.youtube.com/watch?v=phQthpYBdxM]MUSCLE
    -Fontosnak tartanám, hogy szinttől TELJESEN független legyen a dolog! Továbbá nem teljesítmény verseny a cél.
    -Nem arról szóljon kinek mennyivel gyorsabb/drágább autója van, hanem a szépségről, és az élvezetről, mindenki azt hozna a ami az adott kategóriához tartozik és neki tetszik és azt szereti.
    -15-20 fős találkozók, szerintem már elég jónak számítanának
    -TS-vagy valami közös kommunikációt, lehetőleg kötelezővé tennék, ha 20 fő felett van a létszám talán 2 leaderrel 2 szobára osztanám a dolgot (de ez még a jövő zenéje.
    -Célom felmérni az itteni társaság lehetőségeit, kedvét, összetartóerejét és a játékot kicsit szerethetőbbé tenni.
    -Program lehetőségként, még freemroam gyorsulásokat, és hasonlókat képzeltem el.
    -Az időt megbeszélés alapján péntekre esetleg hétvégékre tenném, hogy minél többen ráérjenek, de hétköznap is szóbajöhet ha a nagytöbbségnek úgy jobb lenne.
    Kérdésem, mit szólnátok ehhez, itt fórumon mondjátok el? Ötleteket levélben várom vagy ha olnine vagyok APEX-en IGN: CEMENT36-ra írjatok!
  • Cement36
    Ezeket én is nagyon szeretem, csak az a baj, ez a játék nem engedi az ilyen mélyre való ültetést továbbá kevés benne a pick-up illetve terepjáró :(
  • 7r1v1um
    Cement, erről a tuning stílusról beszéltem:
  • Cement36
    Most 3an toljuk pár órája a játékot együtt közben TSezünk és elég nagy bugok vannak, nemcsak a chatben :D Van ami vicces van ami siralmas.
  • Dealcsy
    Pedig max 5 szavas válaszok voltak csak.
    Mindegy. Sz*r a játék csetje.
  • Cement36
    Nem láttam, hogy írtál volna egyszer sem DEALCSY!
  • Dealcsy
    Visszajött a háttér.
  • Dealcsy
    Kedves CEMENT36!
    Ha bejelölsz barátnak csak úgy, hogy sehonnan se ismerlek és emiatt visszaírok, hogy bocsi ki vagy, meg ilyesmi, legyél szíves visszaírni, honnan ismerhetsz/ismerhetlek. Oksi? Köszi. Amúgy töröltem a barátfelkérésedet, miután nem írtál vissza a háromszori kérdésemre. Nincs harag, meg ilyesmi, csak megírom ezt, hogy tudjad.
    #90005 elméletben igen
    #90000 grat a 90000.-dik hozzászóláshoz. Valahogy témábavágóbb mint pl. a #50000 -dik.
    Chris: még mindig az SG a rossz? Nagy feketeség a háttér nekem.
  • EDI28
    Asszem veszek egy dobozos startert és megveszem az Oktoberfestes BMW-t + ha lesz On Salebe a Cobalt és a 370Z Roadster (mennyibe kerül??)
  • chris1997
    Hmm
  • HUNNFSKILLER
    Azért, hogy jobb legyen a játék. Pár hónap alatt nálam annyit javult, hogy low-on össze tudom szedni a trezsört, akadás nélkül.
  • zsomboor
    És ráadásul kettő is
  • chris1997
    Már megint miért?!