94802
-
bartuczk #90047 Remek, már csak egy fejlesztőcsapat kell nekik, akik autókkal foglalkoznak, nem gépfegyverekkel. (Az EAsynál van a BFH és a BFP4F is.) -
veszettróka #90046 Na megnéztem. Nem, ezeket az új sales mánáger fogja csinálni. Jó. Akkor esélyes hogy a fejlesztőknek az anticheat bigyóra is lesz idejük. -
chris1997 #90045 Akkor most már egy CM kell, aki csak a Worldel van elfoglalva. -
veszettróka #90044 Leáraz és hmm leáraz (Boost -> IGC) az új fejlesztőcsapat? Jóhír, az. -
HUNNFSKILLER #90043 Új IGC kocsik... Reméljük visszahozzák a kiadásos IGC-ket. Bár erre csekély esélyt játok. -
EDI28 #90042 Jóhírek
Az EASY (EA svéd csapata) fogja a kezébe venni a Worldöt októbertől aminek következtében jönnek a leárazások valamint több újabb autóval jönnek az IGC rotációk -
TOMDRIVER333 #90041 Szevasztok faszikák, annyit akartam kérni, hogy szóljatok mikor leárazzák a rendőrős autókat, mert mostanában csak gyémántozni járok fel, irjátok majd ide ki, köszi. -
#90040 Nem akarok okoskodni, de nekem van boostom és ingyen folytathattam -
eLitMiLan #90039 Viszont hiba van a gondolkodásodban.....ha hajnal 2 után szedted össze, nem jutott eszedbe hogy az már másik nap és esetlegesen kivették az ingyen folytatást MINDENKINEK ? -
GEMPAHUN #90038 Szevasz Papóóó
nem jösz fel tsre ?
mert csapatni kéne egy jó nagyot tudod mint a régi szépidőkben :) -
#90037 amit írtál előtte, aszerint nulláztad volna másfél hónapja és már 180 nap eltelt volna azóta, legalábbis én így értelmeztem :D -
Gyuszopapa #90036 Hogy megértsd,145 napnál megszakadt a TH-m sajnáltam rákölteni a folytatásra 500-at.
Így vártam az ingyen TH napra,erre csak azoknak adta ingyen akiknek nincs boostjuk.
Ha ezt tudom akkor nem várok és folytatom 500-ért mert így sem úsztam meg de akkor már meglenne 10 napja a 180 nem 146 plusz még eleshettem pár ultra alkatrésztől is 45 nap alatt. -
#90035 Sikerült!! Ez a válasz: "Your account was permanently deleted due to violent of EULA." -
HUNNFSKILLER #90034 Próbáld meg. -
#90033 És ha le okézom? -
HUNNFSKILLER #90032 Csináltam új hibaüzenetet a World-höz.
-
#90031 Milyen-milyen... Majd én visszaolvasok ÖN helyett is, tisztelt hágé úr!
#90026 -
chris1997 #90030 Milyen cikkcakk? -
#90029 Már fel se tűnnek...
-
#90028 Nehogymánelegyen! Tiszta idegbeteg voltam a sok cikcakktól! -
HUNNFSKILLER #90027 Mennyi bajod van... -
#90026 Egy pici directx és grafkártya beállítás buhera után azért javult a helyzet a csipkézéssel kapcsolatban
Buhera előtt (elég szépen látható a cikcakk mindenhol)
...és buhera után - sehol semmi csúfondáros él!
-
noblem1983 #90025 A Chrysler 300C Red jugger viszont elég szépet lök. A rhinok juggerrel csak úgy repülnek a levegőbe -
#90024 Pár hete nem használtam az RTR-X-et, gondoltam megyek picit pacikázni. Az elmúlt 2-3 frissítés alatt valamikor belenyúlhattak ebbe a masinába, mert nem akaródzik már annyira szaladni neki, mint amennyire akart régebben. Jó nagy fákot a fejükbe...
És az mennyire meredek, hogy win 8.1 alatt eléggé szembetűnő a directx9 "bénasága". Olyan cikkcakkos az autó, mint Mari néni csipketerítője...
-
#90023 Tehát hasonlóan minőségi munka, mint mondjuk a Mustang Boss irányíthatósága. -
#90022 1.5 hónap alatt hogy telik el nálad fél év ? :D
#90021: a legnagyobb gond hogy a raptor kisebbet borít a rendőrökön mint egy mx-5... -
#90021 A hétköznapokban teljesen használhatatlan lehet.
Terepjárók nem is hiányoznak, mert nem igazán jók versenyezni, hacsak egymás ellen nem.
Továbbá ilyesféle kisasszonyok sincsenek.
-
Cement36 #90020 Srácok! Feldobnám azt a labdát újra, hogy mi lenne, vagy kinek lenne kedve kategorizált találkozókhoz World-ben?Free roam módban heti 1-2 alkalommal.
PL: JDM cars http://www.youtube.com/watch?v=vW_SHz6V2eE]JDM
vagy Worthersee http://www.youtube.com/watch?v=Nm6V_R1KCUQ]Worthersee
esetle Muscle car http://www.youtube.com/watch?v=phQthpYBdxM]MUSCLE
-Fontosnak tartanám, hogy szinttől TELJESEN független legyen a dolog! Továbbá nem teljesítmény verseny a cél.
-Nem arról szóljon kinek mennyivel gyorsabb/drágább autója van, hanem a szépségről, és az élvezetről, mindenki azt hozna a ami az adott kategóriához tartozik és neki tetszik és azt szereti.
-15-20 fős találkozók, szerintem már elég jónak számítanának
-TS-vagy valami közös kommunikációt, lehetőleg kötelezővé tennék, ha 20 fő felett van a létszám talán 2 leaderrel 2 szobára osztanám a dolgot (de ez még a jövő zenéje.
-Célom felmérni az itteni társaság lehetőségeit, kedvét, összetartóerejét és a játékot kicsit szerethetőbbé tenni.
-Program lehetőségként, még freemroam gyorsulásokat, és hasonlókat képzeltem el.
-Az időt megbeszélés alapján péntekre esetleg hétvégékre tenném, hogy minél többen ráérjenek, de hétköznap is szóbajöhet ha a nagytöbbségnek úgy jobb lenne.
Kérdésem, mit szólnátok ehhez, itt fórumon mondjátok el? Ötleteket levélben várom vagy ha olnine vagyok APEX-en IGN: CEMENT36-ra írjatok! -
Cement36 #90019 Ezeket én is nagyon szeretem, csak az a baj, ez a játék nem engedi az ilyen mélyre való ültetést továbbá kevés benne a pick-up illetve terepjáró :( -
#90018 Cement, erről a tuning stílusról beszéltem:
-
Cement36 #90017 Most 3an toljuk pár órája a játékot együtt közben TSezünk és elég nagy bugok vannak, nemcsak a chatben :D Van ami vicces van ami siralmas. -
Dealcsy #90016 Pedig max 5 szavas válaszok voltak csak.
Mindegy. Sz*r a játék csetje. -
Cement36 #90015 Nem láttam, hogy írtál volna egyszer sem DEALCSY! -
Dealcsy #90014 Visszajött a háttér. -
Dealcsy #90013 Kedves CEMENT36!
Ha bejelölsz barátnak csak úgy, hogy sehonnan se ismerlek és emiatt visszaírok, hogy bocsi ki vagy, meg ilyesmi, legyél szíves visszaírni, honnan ismerhetsz/ismerhetlek. Oksi? Köszi. Amúgy töröltem a barátfelkérésedet, miután nem írtál vissza a háromszori kérdésemre. Nincs harag, meg ilyesmi, csak megírom ezt, hogy tudjad.
#90005 elméletben igen
#90000 grat a 90000.-dik hozzászóláshoz. Valahogy témábavágóbb mint pl. a #50000 -dik.
Chris: még mindig az SG a rossz? Nagy feketeség a háttér nekem. -
EDI28 #90012 Asszem veszek egy dobozos startert és megveszem az Oktoberfestes BMW-t + ha lesz On Salebe a Cobalt és a 370Z Roadster (mennyibe kerül??) -
chris1997 #90011 Hmm -
HUNNFSKILLER #90010 Azért, hogy jobb legyen a játék. Pár hónap alatt nálam annyit javult, hogy low-on össze tudom szedni a trezsört, akadás nélkül. -
zsomboor #90009 És ráadásul kettő is -
chris1997 #90008 Már megint miért?!