Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fast N' Loud / Gas Monkey Garage
Project D|Rare Car Collector|
Ha meg egyenesen a nyerõ kocsikat keresi valaki - akkor szoktuk ajánlani nézegetésre a magyar ranglistát (fent a menüsorban)
Na mikor zárják be ezt a szart végre? akcós almalé crhiss szerintem csapj le rá
ez még használható?
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
http://www.youtube.com/watch?v=h9XvO1c7LH0
Én is belekezdtem a tanulásába, de gyenge a gépem és egy bizonyos szint után már nem bírja.
Ezzel elkészítve egy utcai autóverseny szimulátor az évtized játéka lenne, az tuti...
Pár autó viszont jobban megy mint pár hónapja vagy 1-2 éve. Példa erre a Zonda F. Annó nagyon csiga volt (számomra), viszont most nagyon tud tépni... <#eljen>#eljen>
DISCORD: grimanddark
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azon a héten 1-1 negyedet játszottak a kezdõk, ahogy elsõ körben emlékszem. A fõcsoportdöntõre esélyes lehet a seattle, de a hazai pályához meg hasítani kell a szezonban, és lesz, aki még nagyon kemény dió lesz... A carolina jól nézett ki, láttam õket, a washington is tetszetõs volt, láttam õket, rgIII rendben van, úgy néz ki, a san franciscot nagyon nem láttam, de olvastam és nyilatkozatokat láttam, rendben vannak. A giants védelme mindig kemény, jason pierre paul mûtétje rendben ment, OK lesz. A philadelphia (kedvenc) elég jó dolgokat csinált, 1 elkapó sérült ,de McCoy 1000 yard fölött futhat, szeretnénk is 😊) A green bayben mindenki nyugodt volt, habár elkapók mentek el, driver visszavonult, jennings meg minnesotába igazolt. De állítólag minden OK, õk tudják. Az atlanta is összeszedett, nem szeretem az ilyet. 😄 Pont, mint a giants, õket se szeretem, mert szívósak, ahogy az nhl-ben is a NY rangers... A new orleanst emlegették még a szakértõk, hogy majd majd majd... majd meglátjuk. Egyébként ex-new orleans játékosok is szakértõk a stúdióban, mint darren sharper vagy heath evans, akik nyertek a saintsben bajnokságot. Lényeg, hogy én is alig vártam, biztos sok meccset megnézek majd az irodában
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Én megtartanám mind a hármat dísznek, nem versenyképesek, de ott a Supra, ami No.1 Japó tuner számomra, a Z4, ami rikta(valamennyire) és a Cayman...na az abszolút dísz, de mivel ingyen vannak, nyugodtan váltsd ki õket, vagy add el garázshelyért.
8 ropit mibe érdemes befektetni? Hmm.. tartogasd OnSale-re, vagyis leárazásra.
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
Más: a Humble Humble Bundle-n megint van (már pár napja) 8 játék 6$-ért, igaz ezek most kardozós, mászkálós, lõdözõs, fajták. <#wilting>#wilting>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Simraceway: tigris013
Ez mennyire lehet aktuális? minden kocsimárkához van
X
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Nem értem.
Az tök mindegy hogy gyémántos vagy sem. Alapból versenyre príma egy jószág.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Balathruin
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"