Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carrera GT nitroja szintén gyenge.

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

oké akkor a marussia felejtõs 😄 carrera GT vagy pagani zonda mennyire versenyképes?
Jó a B2 de a nitroja ami nagyon fontos ebben a játékban..vacak

Project D|Rare Car Collector|

Ryder159
Ha nyerni is akarsz néha akkor szerintem a Marussia-t felejtsd el

Pagani zonda is jónak tûnik.
Már csak azt kéne eldöntenem, hogy MR2-est vegyek vagy valami magasabb szintût. A marussia b2 szimpatikus, de nem tudom, hogy csalódnék-e benne.
C és B-classban a legjobb tudtommal.
Megnéztem a ranglistát 😊 Látom az MR2-es meg a meclaren f1 a legtöbbet használt. Az MR2-re még lenne is pénzem. Gondolom nem rossz gép, ha ennyien használják.
Ez így nem fog menni, nem elég konkrét. Szerintem írd be mely kocsik tetszenek, miket néztél ki magadnak aztán a srácok egymást fogják itt törni hogy elsõként fos-ozzák vagy dicsõítsék a megemlített kocsit. 😊
Ha meg egyenesen a nyerõ kocsikat keresi valaki - akkor szoktuk ajánlani nézegetésre a magyar ranglistát (fent a menüsorban)
El is felejtetem az rx8 kihivást , kár pedig kihozhadtam volna az rx8 renesis-em márt nem kapható <#nevetes1> kár pedig lehetett volna vele idõket futni <#finom>

Na mikor zárják be ezt a szart végre? akcós almalé crhiss szerintem csapj le rá

ez még használható?
igen ma van vége. éjfélig lehet küldeni a képeket az eredményekkel.

lorci
Az rx8-as versenynek ma van vége ugy-e? hánykor zárod le<#kerdes>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

NFS a FILM. 2014 március

http://www.youtube.com/watch?v=h9XvO1c7LH0

Újabb "verseny" a fórumon:

Scirocco/R32

Ryder159
Nem csak a World-ben drágák a rendszámok. Ez it drágább, mit az autó amin rajta van <#idiota>

Ryder159
A CryEngine egy nagyon jó dolog. Nagyon szép grafika, kiváló fizika, és a használlata olyan egyszerû mint a MS paint. Úgy készíted a játkot, hogy közben benne vagy a játékban.
Én is belekezdtem a tanulásába, de gyenge a gépem és egy bizonyos szint után már nem bírja.
Ezzel elkészítve egy utcai autóverseny szimulátor az évtized játéka lenne, az tuti...

Érdekes 😊

Az A-drag az a régi mw-be is benne van, csak fordítva, érdekes, ott sokkal nagyobb átlagsebességgel megyek, mégis a worldbe jobb idõk vannak, hogy lehet ez? Nem tökéletes az átmásolás worldbe vagy mi? 😄D

goregrind
Én leteszteltem a Nissan 370Z-t az itt megadott színsorral. Nem érezhetõ igazán a különbség (elõtte k-k-k-p-p-p volt). Egy picit talán a piros féket hiányolom, azt elég volt csak picit pumpálgatni egy-egy 90 fokos kanyarnál, a sárgába viszont bele kell taposni! Egyébként nem olyan elavult ez, mert mi változott az elmúlt 2 évben? A teljesítmény cuccok nem, csak a kulcsot cserélték le csillagokra - ennyi. Ezért nem értem én ezt a "már 2 éves leírás" szövegelést...
Pár autó viszont jobban megy mint pár hónapja vagy 1-2 éve. Példa erre a Zonda F. Annó nagyon csiga volt (számomra), viszont most nagyon tud tépni... <#eljen>

DISCORD: grimanddark

tutuhawer
OFF
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Azon a héten 1-1 negyedet játszottak a kezdõk, ahogy elsõ körben emlékszem. A fõcsoportdöntõre esélyes lehet a seattle, de a hazai pályához meg hasítani kell a szezonban, és lesz, aki még nagyon kemény dió lesz... A carolina jól nézett ki, láttam õket, a washington is tetszetõs volt, láttam õket, rgIII rendben van, úgy néz ki, a san franciscot nagyon nem láttam, de olvastam és nyilatkozatokat láttam, rendben vannak. A giants védelme mindig kemény, jason pierre paul mûtétje rendben ment, OK lesz. A philadelphia (kedvenc) elég jó dolgokat csinált, 1 elkapó sérült ,de McCoy 1000 yard fölött futhat, szeretnénk is 😊) A green bayben mindenki nyugodt volt, habár elkapók mentek el, driver visszavonult, jennings meg minnesotába igazolt. De állítólag minden OK, õk tudják. Az atlanta is összeszedett, nem szeretem az ilyet. 😄 Pont, mint a giants, õket se szeretem, mert szívósak, ahogy az nhl-ben is a NY rangers... A new orleanst emlegették még a szakértõk, hogy majd majd majd... majd meglátjuk. Egyébként ex-new orleans játékosok is szakértõk a stúdióban, mint darren sharper vagy heath evans, akik nyertek a saintsben bajnokságot. Lényeg, hogy én is alig vártam, biztos sok meccset megnézek majd az irodában

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Leteszteltem mind a három autót a kedvencemen chinatown delivery sprinten és a kis BMW-vel megdöntöttem a saját rekordom. Most tanácstalan vagyok nem tudom, hogy merre tovább. Szerintetek milyen autóra lenne érdemes hajtanom vagy legközelebb beruháznom?
Szia

Én megtartanám mind a hármat dísznek, nem versenyképesek, de ott a Supra, ami No.1 Japó tuner számomra, a Z4, ami rikta(valamennyire) és a Cayman...na az abszolút dísz, de mivel ingyen vannak, nyugodtan váltsd ki õket, vagy add el garázshelyért.

8 ropit mibe érdemes befektetni? Hmm.. tartogasd OnSale-re, vagyis leárazásra.

Sziasztok! Ma vettem egy 4k forintos pack cuccot. 3 autó+8k speedboost stb. szóval tudjátok 😄 A kérdésem az lenne, hogy a három autó, Supra, Cayman S, BMW Z4 M közül melyiket ajánlanátok leginkább? Valamint a 8000 speedboostot mibe érdemes befektetni így kezdõként? lvl19es vagyok, van egy nissan200sx-em és 360ezer IGC-m (csak azért ennyi, mert a java elment egy lancer EVO 8asra) Elõre is köszönöm <#lookaround>
Pontosan 😄
7r1v1um
Off ismét:
Elõszezonban összes meccs pipa, közte a Manning-féle (nem tudom játszott-e, mert nincs 3+ órám meccseket nézni) Denver 30 ponttal. Bár ez nem vetít elõre semmit a szezonra nézve, de a fõcsoport döntõ szerintem reális eredmény lenne.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Ja meg a bálna Panamerák... ha jobb oldalon elöl az volt akkor a második tábla is kidöntésre került, az meg ugye +0,00073 sec ezért Quit Event 😊
Ja jó lenne ha átvenné a Crysis fejlesztõcsapata pl. a World-öt, mert akkor a rammerek jól megkaphatnák a célban a magukét ezzel a szép kis játékszerrel, vagy a másik kedvencemmel a távcsövessel jó modorra tanítanám õket egy fejlövéssel. <#hehe>

Más: a Humble Humble Bundle-n megint van (már pár napja) 8 játék 6$-ért, igaz ezek most kardozós, mászkálós, lõdözõs, fajták. <#wilting>
Azon a mapon elég buzik a singleplayerek.....elõbb is próbálkozok, erre egy gallardo legyorsul rajtnál....buzi speedesek azok is...(rx8-amba 5sec start, a singlik meg ugye nem perfectelnek....)
KorzeNinja! - RX8 kihívás:
a pozícióm nem-, idõm javult:

Köszi hogy frissíted! 😊
Böööe, atomvillanás végtelenítve... <#buck> Ellenpontként meg kellett néznem egy Richard Burns "2006" Rallly vidit is hogy valamennyire helyreálljanak a dolgok.
SUNNY84HUN
régi de még ott van 😉

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

hát csak az subi szinsort vettem innen 😄
SUNNY84HUN
hát annyira már ne alapoz rá , de egy talán irányadónak

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

olyannyira hogy ez a Kawasaki & Lambo GTR tuning lista, ergo 2 éves forditás

Simraceway: tigris013

http://nfswtuningguide.weebly.com/subaru.html
Ez mennyire lehet aktuális? minden kocsimárkához van
ez sztem jobb 😄
Grat, igencsak jól jártál azzal, nekem is kéne egy 😛 Egyik driverrel pár napja lett meg az 500, egy Camaro SS lett a jutalom, a másikkal meg 1-2 nap van még, de nem számítok jobbra 😄

X

tutuhawer
OFF
néztem az elõszezont is... Most jó a seahawksnak szurkolni, bivaly erõsek ;-), az elemzéseket is nézegettem, melóban az nfl network ment a háttérben. Go Eagles <#eljen>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Miért ne venné sok hasznát?
Nem értem.
Az tök mindegy hogy gyémántos vagy sem. Alapból versenyre príma egy jószág.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Szabi
nem rossz, grat, bár 500th után már nem sok hasznát veszed 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Ryder159
Kedvenc Supra videóm:

<#worship><#nevetes1><#taps>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

BONESAI

sziasztok

NFSW: BONESAI

<#violent><#banplz>

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

3Z 3P a drag színsor, C-re pedig az amivel 499 az overall.

Balathruin

Szarjá' sünt, de nagyon tüskéset!!! <#mf1><#duhos2><#mf2>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Koszi a valaszt. Meg annyi kerdesem lenne, hogy mivel nem vagyok valami jaratos a dragben a szinsor ugyanaz, mint a tobbi versenyben?
Dealcsy majd véleményezi 😄

lorci
Gondoltam megörökitem az 500. napot!

Nem is olyan rossz autó <#zavart1>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!