Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tökmindegy hogy kell vagy nem kell a Windows update automatikusan letölti, max csak nem telepíted

Simraceway: tigris013

Helló mindenkinek!
Hazaértem a melóból, beraktam mindenkinek az új idejét amit elküldött privátban.
Éjfélig még lehet futni a jobbnál jobb idõket.
Sok sikert!

Helyi anomália <#idiota> Steam, no problem nálam. A másikat nem próbáltam. (Amúgy a Steam nem gyanús nektek? Mióta felreggeltem, különös mailokat kapok és elõtte arra a címemre még véletlenül se jött spam. Meg a steam feltelepítése óta, hmm, vannak furcsaságok a böngészõmben is. Érdekes oldalra dob csak úgy néha, meg ilyenek...)

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Én egyenlõre anyáztam meg ütöttem-vertem és fenyegettem a Win7 feltelepítésével öcsém gépét.. a Steamet alig tudtam rá felkönyörögni és utána a Trackmania2 Stadium cseszik elindulni.. úgyhogy a Win7 a best..nálam legalábbis 😄

Project D|Rare Car Collector|

Azt csiszolták rendesen. Nagyon jó rendszer lett. Dinamikus, jól terhelhetõ, jól kezeli a memóriát, csökkentett rendszerfolyamatok, stabilitás, gyorsaság. Szinte már nem is vindóz. <#taps>
Volt szerencsém más (fõleg osx) rendszerekhez is és azt kell mondjam, hogy az alapoknál is sok jó dolgot átvettek/áttettek a májkroszoft irányzatába, az egyéb rendszerekbõl. Szép munka. Végre egy letisztult képvilág és gördülékeny rendszer fogad a power gomb, kora-reggeli benyomása után pár másodperccel.

Maradok az eredeti win8amnál. Kell a f..znak a start menü. Minek is? Kb semminek. Teljesen felhasználóbarát felület és kezelés. Miután elolvastam a tájékoztatót a 8.1-rõl (mivel felajánlották, hogy már használhatom és köszönnék, ha véleményezném, stb...) úgy döntöttem, hogy nem kell. Van mit köszörülni azon még.

Alakul a molekula. Igazából a Win7 után szerintem már nem volt értelme újabb grafikai gegeket kitalálni, csak a technikát kellett volna csiszolni.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ami jó lesz a win8.1-be, hogy visszatér a start menü és több támogatást lesz rajta(játékok programok stb.)

Off.

Aki át akar térni a Windows 8-ra az inkább várjon októberig. Ugyanis a jelenlegi Win8-ra patch jön
Windows 8.1

A kis CTS-V. <#buck>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

7r1v1um
1.200 paci
0-60 mphh: 2.8 sec...
És jelenleg nincs ára. Azt hiszem konzultálnom kell Duncan McLoaddal....

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

7r1v1um
Addig nem döglök meg, amíg ilyen kocsim nem lesz<#wow1>:

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

MEXICO levágott nem megyek vissza 😊 Kösz a versenyt 😊

lol az mi

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

Nem frissült a mottóm
Dragban 115-ik vagyok (egyenlõre)
Jaja, 3 zöld felülre, alsó 3 piros.
Zero07
ugye zöldet és pirosat jelent? bocs, ha nagyon retard kérdés, de a performancerõ nagyon keveset tudok.

Dragra 3Z-3P
Egy fa**kalap R8-as ( a sok közül <#idiota><#banplz> )

7r1v1um
<#eplus2>

Jaj, ne is mond, szegény 5.2... <#rinya>

7r1v1um

Uhh...Köszönöm a lényegre törõ és mégis kimerítõ elemzést. Asszem nekem se ártana alaposabban megnézni a bowl.hu-t vagy az nfl.com-ot némi információért...

Nekem is fontos, hogy free roamba ne nagyon jöjjön szembe olyan autó, ami nekem van. Ezért nincs lambordzsindzsim, r8-asom ;-), lfa-m, mr2-m, paganim, f1-em és még sorolhatnám. Carrera GT meg tényleg nem lehet valami nagy was ist das, bár teccik nagyon.

Zero07
Valaki ki segítene, hogy dragre 911 gt2-re milyen színsor az ideális?

A noob az nem csak azt jelenti hogy vezeted-e vagy sem, hanem az is hogy ne mind avval az autóval járj, és versenyezz, hanem mással is. 😊

Az talán nem 😄 Érzem az ideális íveket nem megyek bele úgy a kanyarba, hogy telibecsapjam a falat, ügyesen csúsztatgatok. Nem vagyok egy nagy játékos, de noob sem.
SUNNY84HUN
ha rajtam múlik nem is fogsz még egyet látni 😄 én S classban mp4 et , rtr x et , gt3 rst és 4.0 át hajtok <#pias>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Remélem nem válik belõled tipikus noob. <#falbav><#levele>

Nagyon adja ez a Zonda. A velem overallban kb. egy szinten lévõ Agerákat eddig mind helybenhagytam, nem tudnak legyorsulni. Na jó nem a legprofibb játékosok voltak, de enyhén szólva én sem vagyok az 😄 Ja és eddig egy Zondát sem láttam magamon kívül. A hangja pedig fantasztikus.
Jé, végre egy program, ahol tényleg számítanak az úthibák! Bejövõs, csak majd az autók alatti árnyékokat is csinálják meg rendesen. És ne csak Amerika új kedvencei legyenek benne.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Egy kis nosztalgia. <#idiota>

LINK

De az fix hogy gyors a Zonda szóval ha tetszik is akkor jó szórakozást :-D nem bánod meg

SUNNY84HUN
kpm et mindenhova kpm 4ever , basszák meg <#levele>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Egyik legkedveltebb autóm az Agera.
Az Agera tényleg nagyon jó, csak még nekem nincs teljesen kész, egyébként én is verem el vele a top autókat, de az tuti hogy az Agera szebb mint az az olasz gyártmány. <#crazya>

V12 7.3L..a hangja sajnos nekem is nagyon tetszik :-D

Az a baj a legtöbb zondassal hogy ha legyõzik õket akkor puffognak...Ageraval sorra verem õket arra már szájhúzás van...de ha R8 5.2-vel..akkor a TEKet rámdöntenék... És nem egyedi nekem fontos hogy kitûnjek a sorból ezért van Ageram..ritka gyors és szép

Brutál jó hangja van, tiszta forma1 <#eplus2> Köszönöm a helpet mindenkinek <#worship>
Tier rendszer is megvan még, a classzos felszín alatt. Átrendezni se kéne, csak kiegészíteni.
Kár hogy nincs frissítve: autólista, ilyenkor jól jönne.
Szar választás, szerintem...én a helyedbe, vártam volna még egy leárazást, és megvettem volna az Agerát, vagy az Aventadort, nem kedvelem azon emberereket akik azért veszik az autókat mert az a legjobb, meg húúú, avval mindenkit megversz stb, hanem azért veszi mert tetszik neki, és annak is ki tudja használni elõnyeit is hátrányait is, de ha tetszik a Cinque, és azt vetted, a te dolgod. 😊

Basszus tényleg...:-D el is felejtettem ezt a kiskaput.

A hivatalos oldalon még 8000 és pont meg tudtam venni 😊
8400

Nem nagyon szeretem a Zondat mert népautó de azaz én gondom. Jó választás amúgy

Jah, de most nem rég volt a leárazás, és tudtommal, több mint 8000 SB.

Szia !Ne gondolkozz a PAGANI ZONDA CINQUE Lesz a jó választás 😊
Akkor a Zondára érdemes lenne beruháznom? Vagy tudnátok mondani ennél jobb A-S class gépet ami még elérhetõ áron van?
A C GT jobb mint a b2 de a nitroja.ramaty. Zonda már jobb.

SUNNY84HUN
ezért írtam irányadónak jó 😉 , de mindenki úgy tápol ahogy kényelmes neki , van akinek a zöld gumi jó de én falra mászok a zöld gumiktól 😛