94802
-
#90128 Réges-rég egy messzi-messzi Worldben...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát a tököm se emlékszik mi volt akkor. De nem lehetett nagy was ist das, mert mostanában sokkal többet játszok vele, mint anno.
Rendőrös autók közül az RX-8 fasza (csak, hogy dícsérje is valaki)könnyű vezetni, mint az álom és elég jól gyorsul. Cserébe alacsony a végsebessége. Amik még tettszenének (Challenger és Ford Interceptor), azok meg boostért se érhetőek el.... -
HUNNFSKILLER #90127 Igen, mert előtte szólni kell anyucinak is. -
Bl4CKH43RT #90126 Nem úgy megy az,hogy csak veszek egy cop editiont! -
chris1997 #90125 Akkor azt mond :D Már mentem volna R8 Copot venni. -
Naworsky #90124 team escape edition cucc na :D -
chris1997 #90123 -
chris1997 #90122 Cop onsale?
WUT WUT WUUUUTT -
HUNNFSKILLER #90121
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Naworsky #90120 Szerintetek a jelengleg on sale-s cop autók közül melyikre érdemes beruházni? -
#90119 Én három kakaós csigáért odaadom az enyémet - kutyagumit sem ér!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler][/spoiler][/spoiler]Nehogy el hidd[spoiler]fasza kis masina[spoiler]főleg ha a hágénak nincs meg![spoiler] -
NicoKoko759 #90118 Bocsi, de nem kell. :D Se F1 nincs a garázsban, se Cinque( vagy mi a fene a neve). Én nem járok multizni. Annyit jártam, hogy a Bugattihoz meglegyen minden osztályból a 250 és köszönöm, bőven elég. Priváthoz meg az E GTO is elég. :D -
Dealcsy #90117 Ujjujjujjujj... Chris kibannol ezért... -
chris1997 #90116 Cop R8? Adok érte egy F1-et :D -
eLitMiLan #90115 Utolsó sorod igaz -
Hunn1a #90114 Amikor még az Elise volt a noobwagen, nem a Motorcsónak... -
Dealcsy #90113 Naná. Ahogy te az R8-at. -
NicoKoko759 #90112 Koenigsegg jöhet! Nagyon szeretem azt is. Pontiac GTO a másik nagy kedvencem még. Ha lesz 5*-os alkatrész, az lesz a második autó, ami megkapja a tuned cuccokat. Első persze a GTR. :D Pro tuned is a GTR volt először, ultra is, ezt nem szakíthatom meg. :) Audik nekem felejtős. Ha lenne A8-S8 akkor nem, de így igen. :/ Amúgy van 5 R8 a garázsban. :D Alap-Shift-Cop-Darius-Rayal. Na meg az 5.2 is. -
csiles #90111 A regi ido az volt, mikor Mazda RX7-el nyomultam Park Boundary-n, es csak az E46osok ellen nem alltam ki. Aztan jott egy tapasztalt Lotus Elise, en meg csak pislogtam ki a fejembol. Mert addig azt is utottem, ahol erte...
Akkoriban E46 ellen csak E46-al, LP640 ellen csak LP640-el, GT3 RS ellen csak GT3 RS-el lehetett kiallni, ha nyerni is akarsz... Kiveve Tutuhawer-t, o talicskaval is kiallt a raketa ellen lesz ami lesz alapon. Aztan kesobb jott az RTR-X, ami egy szinten volt a GT3 RS-el, s joo sokaig igy is maradt. Na mikor ez igy beallt, akkor volt meg igazan elvezheto a jatek. -
Dealcsy #90110 Azért nem kedvelem ezt, mert a World lejáratta ezt a kocsit. Persze, ha valóságban látok ilyet, akkor megfordulok utána. -
Hunn1a #90109 Réges-régen, egy messzi-messzi Worldben... Én még emlékszem, mikor azért küzdöttem, hogy az M3 GTR meglegyen. Akkor még 42-es szint kellett hozzá. (A GT-R hatalmas csalódás volt, az R8-Gallardo páros pedig nem tetszett.) Aztán hirtelen megjelent a 959, és már 38-as szinttől elérhető volt. Rögtön lecsaptam rá, és nem bántam meg. (Azzal lettem csoport 4. az SG bajnokságban annak idején, például). Nagyon kellett hozzá a vezetői tudás, de megbirkóztam vele. Persze, utána megvettem a GTR-t is, de az egy tégla volt a Porschéhez képest. -
chris1997 #90108 Egy egész regényben? Minden csavarját megdicsérted, vagy mi? :D -
chris1997 #90107 Dehogy nincs szebb
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler][/spoiler]
De ennél is szebb:
[spoiler]
De a legjobb:
[spoiler]
Persze, csak szerintem. És ezzel egyedül is maradhatok a búsba
-
eLitMiLan #90106 Pontosan így van -
Dealcsy #90105 Áááá... mindegy... úgyis csak az IS 300-at ajnároztam. -
Naworsky #90104 SG rulez :D Sajnálom, azért.. biztos okosat írtál volna :( -
Dealcsy #90103 Na ez most mi???
Egy szép regényt írtam, erre semmi. -
NicoKoko759 #90101 Nekem régen is és most is az M3 E46 GTR a csúcs. Annál szebb autó nincs a játékban( persze felesleges, de mégis ide kell írnom, hogy szerintem)! Rengetek ultra tuned autóm van, de a GTR-t szeretem még mindig a legjobban. -
chris1997 #90100 Még jobb, amikor csak az M3 GTR volt csúcs :D -
bartuczk #90099 Régi idők amikor a Porsche GT3RS meg a Murci 640 volt a király. -
Naworsky #90098 Köszönöm a részletes tájékoztatást , sokat segtett :) -
csiles #90097 Nos, ha ez TE vagy, akkor meg nagyon ujnak szamitasz, es nagyon sok mindenben nem lehetsz tisztaban, s igen, a gyakorlatban ez tenyleg nem igy megy..
A 4 verdadbol, 2 is van amit felvihetsz B-re, attol fugg, hogy neked melyik all a kezedre.
A1 - ha nagyon tudsz vezetni, akkor is ha nitrozol, akkor ez kell neked. Ezt tenyleg tudni kell vezetni, ugyanis erosen alulkormanyzott. A masik alternative a BMW E30.
RX8 `09 - Ezt konnyebb iranyitani, viszont nitros futamokban elpicsaznak, mint annak a rendje. Masik alternative a Lotus Exige.
Az MR2 regen a legkisebb osztalyba volt (Tier1), mint kiralyverda. A kozeposztaly (Tier2) verdainak a 95%-at utotte.. Ebben az osztalyban az leginkabb az A1, E30, es az 1es BMW volt ellenfel. Az elobbi 2-t nehezebb iranyitani, viszont erosebb a nitroja, mint az MR2-nek. Az 1es BMW mar utotte, mert ugyanaz, mint az MR2, csak egy osztallyal feljebb. A mostani rendszerben az 1es BMW hasznalhataltan, mert B-be es A-ba is van nala jobb... A Lotus Exige, es a Mazda RX8 `09 csak nitro nelkuli futamokban jo, ha nitrozni kell, akkor alapesetben garantalt a vereseg az MR2 ellen.
Regen a legmagasabb (Tier3) osztalyba voltak azok a verdak, amiket kineztel magadnak, s ott is sereghajtoak.. Es a T3 sereghatoit meg a T1 legjobbjai is utottek (MR2, 1es Golf).. Nem veletlenul vannak ezek a mostani rendszerben a B classban. Amelyik T3as verdak vernek az MR2-t azok mar A classosak. Az MR2 A classba meg mar nem er semmit sem, legalabbis futam gyozelmekre semmikeppen sem.
A regi redszerben a legjobb verda a kezdetekkor a BMW M3 E46-os volt, ez a verda fullosan felhuzva sem biztosan verte MR2-t. Inkabb csak partiban volt vele. Be lehet vinni B-be, gyakorlatilag uresen, ugy viszont semmit nem er a B max-ra felhuzott MR2 ellen.
Annak idejen T3as verda csak 6-7 db volt, Erosseguk csokkeno sorrendben:
BMW M3 E46
Corvette Z6
Ford GT - kesobb hoztak be
Lamborghini Gallardo
Nissan GT-R
Audi R8 4.2
Dodge Viper
Az also 4el sokan vitatkoznak, mivel senki sem vezet egyforman, kinek ez a jobb, kinek az. Nekem ez jott ki. Tehat vezetni is tudni kell, megtalalni a sajat stilust, s arra verdat valasztani.
Mikor behoztak az MR2-t, mar boven volt jobb verda, mint az E46, termeszetesen az osszes boostert eloszor. -
veszettróka #90096 997 Turbo*
Mert így nagyobbat üt, hogy a leggyorsabb 911-es a leglassabb Porsche a játékban. :/ -
Hunn1a #90095 Az RX-8-ast én is ajánlom. Meg a régi Mustang Boss-t. Nitró tekintetében talán még nagyobbat is tol, mint a Motorcsónaké. -
BRIANOVERCLOCK #90094
Szivás, hogy már itt ne legyen egy élet se azért adja
Utána B escape még rosszabb -
GEMPAHUN #90093 Gyerekek milyen Formatumba vesz fel az Action nevű progi ?? -
chris1997 #90092 GXP, M3 E30, Diablo, néha RX8, RX8 09, stb -
Naworsky #90091 Szóval nem tudják megverni az mr2-est? Egyáltalán nincs is ilyen autó? -
BRIANOVERCLOCK #90090 50-hez jár -
Cement36 #90089 45-ös szinten miértnem kaptam garázshelyet? -
BRIANOVERCLOCK #90088 A-s a 996