Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mert, mi a gondod vele? Lehet hogy már nem mûködik, de én azért szedtem a partokat ezzel a módszerrel.

Simraceway: tigris013

tutuhawer
a versenyautós festések jók, bizony. tetszetõs. De a kamu matricákat annyira nem szeretem, például rennserien meg hasonló keverékek összességének maszlaga és ezek vegyítve. Fess fel egy coca cola feliratot és máris kész vagy , sokkal királyabb. Teszel rá egy rajtszámot és kész a coca cola által szponzorált versenyautó. Az igazán tetszene Tutunak <#taps><#eljen>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

SUNNY84HUN
nagyon szakállas dolog ez már :/

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

azért nagyobb az esély mert arany kártyát kapsz, de nem látod. nem muszáj kipróbálni ez csak ötlet volt. most hogy ha 1. helyen mész multiba és feláldozod az 1 helyet? ezért írtam hogy inkább privibe jó ez.

Elsõ suli nap..hát.. nem rossz és egyre jobb és jobb lett 😄

Project D|Rare Car Collector|

Srácok holnap este vagy holnapután reggel indulok magyarországra. 1-2 napig nem tudom majd osszevakarni a gyémántokat és szükségem lenne valakire aki megteszi addig helyettem. van 3 th-zós kocsim szal még válogathat is az illetõ 😊 Elõre is köszönöm! 😊

<#idiota><#idiota>

OFF: Ezért ne vezess részegen: 😄
Tegnapi vidim 😄
Eeegen. A videót nézve rádöbbentem, miért is nem tudok, nem bírok, nem fogok top100 idõket futni. (legfeljebb elvétve, hátszéllel) Az én world béli rutinom úgy viszonyul a pályázók videóin látott tudáshoz, mint háziorvos a génsebészethez. Nagyon jó menetek sikeredtek. Gratulálok a gyõztesnek, meg akik mögötte maradtak! <#eljen><#integet2>

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

RX8 kihívás gyõztese de szépen végigküldte a boltíves sétányon 250 km/h-val. <#wow2>
- Gyémántokat szedd össze kihagyás nélkül mindennap. Így 15-20 naponta esik egy jó sokszázalékos alkatrész.
- jópár teljesített achievementért is lehet ezt- azt nyerni. Utcán nyomj egy "D"-t és végigböngészheted hogy miért mi jár.
-többit elmondták.
Ezt ki kell nekem is próbálni 😄 Igy miért nagyobb az esély az alkatrészekre? És mi van akkor ha nem privibe csinálom? News ugy is lehet nézni ha nem privi.
köszönöm, kipróbálom 😊
A sprint versenyeken mûködik DE csak privibe csináld. A verseny 51%-ánál kilépsz a versenybõl és nagyobb az esélye az alkatrészeknek, mert arany kártyát kapsz, de nem látod. Ezért kell priviben nyomni mert akkor egymásnak tudjáték nézni a News-t. Én elsõre kaptam egy 4-9-13-as gumit.

Tesztelt pályák:

- Spade street
- Eagle Drive
- Station & Fisher
- Lions & Challenge

A többin nem tudom hogy mûködik-e. Powerups frissítés, meg mész egy TE-t azt már nött is a nitró jugger meg stb. ha kaptál. De még figyeld az Aftereket is meg a skilleket.

Köszönöm, erre voltam kíváncsi 😊 Csak kicsit szenvedõs mire összegyûlnek így az alkatrészek..
Boltban sosem lesz streetnél jobb cucc. Race/Pro/Ultra versenyen esik, vagy ha boostért veszel kártyát. Van IGC-s kártya is, de mire egy Pro-t kapsz, addigra elköltesz több milliót.

Balathruin

Nem erre gondoltam. Hanem arra, hogy a boltban ne csak street partsokat tudjak venni, hanem race, pro partsokat is.

Tigris, hogy érted, hogy csináljak 51-et?
másnéven duplázás, de ha annyira akarsz partokat akkor csinálj 51-et

Ha elsõ vagy akkor kapsz jobb cuccokat, ennyi 😄
amit verseny után lehet választani 😊 egy player azt mondta, hogy õ ott húzta ki.. tudom hülyeségeket beszélek, de nem tudom, hogy hogyan lehet megszerezni a jogot a jobb partsokhoz
Milyen kártyára gondolsz? 😄

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Mikor húzom már ki az Unique parts kártyát? <#gonosz3> Van olyan verseny ahol többször esik vagy van módszer amivel meg lehet szerezni? Bocsi, ha baromságot kérdezek, de kezdõ vagyok még és kéne már a jobb cucc.
Az is kell. *-*

Az is kell. *-*

GT500 Super Snake betehetnék igc-re

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

RoboKutya78
tutunak tuti bejövõs😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
Bûnt követtem el magam ellen hosszú hallgatás után beszerváltam egy kis boostot muszáj volt meglesnem ezt a matricahalmot.Hosszú idõ óta talán ez volt a legértelmesebb csomag amiért hajlandó voltam áldozni.
Holnaptól remélhetõleg lesz valami melólehetõségem drukkoljatok😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Hátha bejön az MP4-es.<#buck>

Remélem hogy az e heti IGC-sek között lesz valami új is, mert július óta nem volt semmi a Miuraán kivûl...

<#worship>

lorci
csak azért, hogy témába is vágjon valami<#nevetes2>

#89074-Agera-ba szerintem mert az a legcombosabb a 3 közül...<#vigyor>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Mivel mentél a suliba, a rózsaszin kis négykerekû bicikliddel, anyuci nem segitett? <#zavart1><#banplz>

Utóbbi Timmy :-P

Nem, de legalább igazam, volt, te kis <#kocsog>! <#mf1><#idiota>(most még lehet baromkodni, mert a HáGé bácsika suliba van, vagy követ minket mobilról? <#zavart1>)

Melyikbe lenne érdemes rakni?
Agera
Aventador
RTR-X

Nem sûrûn ad ilyet csak azért kérdezem. <#vigyor>

Elolvastam. Tehát akkor egy földtúró paraszt vagy, ugye?<#idiota><#mf1><#banplz>

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

"Jó a bicód kissrác. Gyors vagy vele?"
"Ja nagyon - múltkor is legyorsu.."
"Okéoké, állj ki a bekötõútra, aztán szólj ha zsarut látsz közeledni!" <#ravasz1>
Elkezdõdött az iskola,
a versenyzõk is oda.
Mi lesz veled fórum?
Kihalsz, mint a Kolosszeum?

Chris-nek nem lesz mit olvasnia,
mert az aldis almalé is fogyóban,
hiszen neki is iskolába kell menjen,
nem lesz ideje az R8-asára sem.

De a játék továbbmegy,
mintha nem történt volna semmi sem,
De a tanárok rá se hederítenek
Hanem egyeseket írogatnak az ellenõrzõbe.

De estefelé a fórum újra éled,
mint napnyugtával az erdõben az élet.
Megosztják egymással az ott átélteket,
és jókat játszogatnak, versenyezgetnek.

Szidják a csalókat, ramm-olókat,
jelentgetik fel bõszen az alattomosokat.
Mikor lesz ennek vége? - kérdezik egymástól,
de választ nem kapnak az EA-tól.

Privát, single, multi, na meg team escape
ez a négy fajta esemény köti le az élményt.
Amit az EA-tól kaptak sok boost-ért
az mind mehet a kukába végleges törlésért.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

SUNNY84HUN
oda jugg kell mert ha copot vagy kmpet látunk borítjuk az árokba <#zavart1>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Á csak finoman jelezni akartam neki hogy ne engedje hogy Cop-Radarral tömjék tele a Hondások. Ragaszkodjon a Refill-hez. Bármi megtörténhet a hazaúton. <#zavart1>
goregrind
Valami infó? <#zavart1>

DISCORD: grimanddark

<#felkialtas>

Lehet lebiciklizek :-D

RoboKutya78
A fene pedig ott van a nyaralónk nem tudom lent leszek e éppen?😊
De gps kordináta helyett értemes címet nem tudtok?

Én a dobozos tejívó versenyre jelentkeztem mindig - amíg volt - mert az nagyon ment nekem.
SUNNY84HUN

aki számít ott lesz <#pias>

Hát azóta bejött ugye a classrendszer és a végseb. gyorsulás és kezelhetõség csíkok sokkal inkább a valóságot mutatják. ( "sokkal inkább", mert ahogy a 911 Gt 997 gyorsulás statja kb egy 50-est hazudik lefelé, továbbra is geci1dolog)
És hogy ettõl a tuning-system összetettségébe, a zöldes-végsebesség, kékes-gyorsulás, pirosas handling szentháromságba vetett hit sokaknál szertefoszlott. Talán a tuningleírást készítõ emberkénél is.
Például most hogy ránéztem arra a leírásra azon kaptam magam hogy sziszegek, a röhögést elfojtva (és nem csak azon hogy külön kiemeli, hogy a Z06 turbós). De nem mondanám ki hogy hülyeség-, csak óvatosan azt hogy elavult a leírás. Mert lehet hogy a leírást készítõ is mást írna ma már. Együtt nõttünk fel, na.
tutuhawer
én vettem részt helyesírási versenyen még az ált iskolában és hibátlan, amit tom írt. Kiváló

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

SUNNY84HUN
sajnos még egy hondás barátom távozott :S nyugodj békében Bazsi <#rinya>

Különben S-be én még odaraknám az LFA-t is, tegnap mentem a jelenlegi S-es pályán és Zonda F-el nem értem utol, igaz direkt nem nyomtam semmi PU-t hogy lássam hogy megy a figura (közel full ultra volt neki 801 ov. körül) és elég jól hasított. Természetesen nitrozva semmit sem ér a nagy vasak ellen, de gyorsulásban nagyon jó, utána elõhoztam én is és gurultam vele párat és elég komoly. <#wow1>