94802
  • tutuhawer #90288
    megtaláltam. Rutube
  • tutuhawer #90287
    Az új cadillac XTS reklámját nyomják sokszor amcsiban, tetszett. 410 lóerősnek mondják, a hangja is szép, a reklámja is rendben.
  • 7r1v1um
    Akkor én is bedobok pár topik témát, így utólag, csak a pojén kedvéért:
    -Cadillac
    -Jaguar
    -Mustang 5. generáció (és 2014-től 6.)
    -anti-olasz"autó" (kivéve Huayra)
    -anti-bmw
    -anti-mr2
    és természetesen:
    -OFF (minden mennyiségben és mindenféle témában)

Válasz-link rendesen:
  • 7r1v1um
    Az a kép nagyon súlyos. Really made my day, after visiting in the hospital.
    #90184: Nincsen. Kell további 9 AM-ra.
  • chris1997
    Na majd javítom :-P
  • Dealcsy
    Az általam használt színsort keresd a Tippek|Tutoriálok menüpont NFS World Tuning Tippek linken. Én se emlékszem rá fejből. És ahogy az üdvözlő oldal írja, ez nem a mindent eldöntő színsor, ez az én vezetési stílusomhoz van szabva. A Prime Wide bodykit is sokat dob az irányításon ultra alkatrészek mellett. A nitrója tökéletes akár 1 darab 3* super shot-tal és 1 darab 3* nitróhosszabbítóval is.
    Habár annyi megjegyzést tennék hozzá, hogy kék váltót csak akkor rakj bele, ha mazohista vagy, mert megöli az irányítást. Olyan alulkormányzott lesz, hogy kanyargós részeknél a falban kötsz ki.
  • tutuhawer #90282
    TCMKrisztián! Most látom, hogy friss a leállások időpontja, nem 16 és 18-a, hanem 17 és 19-e. Nekem friss infó, nehogy valakit meglepetések érjenek. Mondanám, hogy emiatt fagyott le a gépem, de még magam se hinném el. Pedig sokmindent elhiszek... Olyan szép meséket hallottam már a játék kapcsán... :D
  • tutuhawer #90281
    most beléptem , de 3X szikrázó, szétszakadó hang jött a fülembe és újraindult a gépem. Nem játékhiba - gondolom. Negyedszer inkább nem lépek be, annyira nem is jó ez a fos :D
  • goregrind #90280
    Viszont az roppantul érdekelne, hogy miért akadozik a videó youtube-ra való feltöltés után?!?
  • goregrind #90279
    Van ám!

Nálam is elgurult a gyógyszer párszor, hogy abbahagyom mert ilyen olyan idegesítő elbaszások vannak már a játékban, de nem megy. Szeretem ezt a játékot, szeretek másokkal gurulgatni (közben ha lehet dumálni), és szeretem az adrenalin tuningot, amit egy-egy jó verseny okoz!
    Nem vagyok se vak se hülye, látom és tudom milyen hibák vannak a játékban és a fejlesztők mennyire szarnak bele - csak a pénzhajhászás megy a részükről. Látom azt is ki a trükkös de ez nem akadályoz meg abban, hogy tovább játsszak! Az esetek 99%-ban gratulálok neki privátban (Congratulations, nice cheating! You've been reported!) és folytatom.
    Van akinek a fosbúk jelenti ugyan azt, amit a World nekem, de én nem fogom firkálni sem őt sem a fosbúkot ezért.

Részemről ennyi!
  • nfsmw4ever
    Van még fészbúk függő, aki ezt megkérdezi?
  • VERITAX
    van még aki ezzel a fossal játszik?xD
  • eLitMiLan
    4 a 6-odikon :P
  • goregrind #90275
    Kissé meguntam a hájpörszpídelést, lassuljunk csak le!

Ez meg kell!

• Quqa
    De jár, csak célszerű lengyelen venni, mert olcsóbb és néha jó TopUp járgányt, matricát stb. adnak hozzá. Fent a menüben olvasható.
    Megj.: Én nem vennék!
  • KorzeTheNinja
    igen megkapod. párat már én is vettem.
  • tutuhawer #90272
    mindig jár a boost és mindig jár a 3 autó. Megnéztem egy játékostársam (falkenf1)profilját, aki éppencsak elkezdte akkoriban a játékot. Pár nap után vett 3 startert 3 autó ott volt, és egy McLarenF1-et is. Mekkora szerencse, hogy pont kijött az az autó a boostból és micsoda szerencse, hogy rögtön azt vette meg. Kezdők szerencséje.
  • Cortinaar
    Igen, mert 4 szín van, elnéztem. :)

Más: amennyiben veszek NFSW kódot olyan 3000-4000 forint közötti összegért, abban az esetben, ha feltöltöm, akkor megkapom a 8000 SB-t, ha már a játék kezdésekor felhasználtam egyet? Akkor persze megkaptam a 3 ajándék autót is, most nyilván már nem jár.
  • tutuhawer #90270
    6 alatt a 4 szerintem... valami rémlik még... Van itt jó matekos? Hol van Ryan?
  • Cortinaar
    Na akkor majd tesztelem IGC partokkal is, csak nagyon sok a variáció. Hogy is van ez, 6 alatt a 6? :D
  • Cortinaar
    Egyszerűen nincs bennük erő. Supra belendül, de piszok hosszú szakasz kell neki és amint kanyargós részhez érek, elbukom mindazt, amit a hosszú egyenesben gyűjtöttem. Sajnos egyik sem kanyarodik megfelelően és lassan gyorsulnak.
    Ezt a két autót javítanák, már nagyobb kedvem lenne játszani.
    Honda és Seat is jöhetne a játékba. Simán el tudnám őket képzelni C és B specnek.
    Régi Seat Leon a kedvencem, abból hatalmas tuning autót lehet készíteni. :)
  • boomsakalaka88
    igazad van :) én csak annyit tudok hogy, sárgával pocsék volt nekem :)
  • tutuhawer #90266
  • Cortinaar
    Én most azzal szórakozom, hogy Suprával és R34-el versenyzem B-s pályán és még van mit tuningolni rajtuk, de előfordul, hogy nyerek és sokszor vagyok második. Imádom, amikor kihajtom belőlük a maximumot, persze csalódás is egyben, amikor ezeknél az autóknál jóval gyengébbek (a való életről beszélek) legyorsulnak, lehagynak.
    Pl. ennek a két autónak sokkal gyorsabbnak kéne lennie, mint most.
  • Quqa
    Szerintem nem feltétlenül az a 3Z + 3P a nyerő, a legjobb ha IGC-s part-okkal kiteszteled magadnak, nekem még rugó sincs benne D-ben.
  • boomsakalaka88
    nekem jelenleg így van C-ben és az összes mr2-öt lehagyom perfektnél is :) persze kanyarban van h visszajön de egyenesbe megint kap :)
  • Cortinaar
    Köszönöm mindkettőtöknek.
    Kíváncsi vagyok, hogy melyik színsorral lehet kihozni belőle az állatot?

@Dealcsy gondolom a sok teszt alapján megvan a legjobb. Melyik az? z,z,z,p,p,p a király?
    (mondjuk nekem már az is jó, ha a fent leírt kombóval érezhető a változás a jelenlegihez képest...)
  • tutuhawer #90261
    be-beléptem, amikor nem szaggatott. De elment a kedvem, nem igazán játszom. Esetleg telefonra érdekelne a real racing 3, de telefonom nincs hozzá... A darabokból összeragasztott szaromon nem fut, ami nemhogy nem érintőképernyős, de nincs is képernyője, mert leesett.
  • Quqa
    Veled meg mi van visszamászkálsz, már vagy kétszer láttalak a kilépettek közt, igaz csak gyémántért megyek fel a cset is off-on (inkább BF3-at tolok, bár a rohadék oroszokkal mindig kinyírnak), de tök fölöslegesen, mert csak szart dobál. Valaki nem tudja ha nem szedném pár napig jobban adna, van ilyen tapasztalat?

Nincs valakinek tuti működő, kipróbált Crysis DX10 patch-e, buherája, akármije, ha egyáltalán létezik?
  • boomsakalaka88
    szia szerintem B.ben is meg C ben is mehet a zzzppp csak előbbiben ultra az utóbbiban race tuned de ha nem jo majd Dealcsy kijavít :))
  • chris1997
    B-be is megállja de D-ben meg C-ben nagyon jó...annál feljebb már csak merészséggel. Persze Bben is lehet a Lexusal mr2-t szorongatni
  • goregrind #90257

• chris1997
    Nekem még teljesen alap(6 sárga pro tuned). Dealcsy az IS300 szaki.
  • Cortinaar
    IS300-nak mi a legjobb színsor?

Nekem most S,S,P,K,S,S van benne, de valahogy nem az igazi. Így is szoktam vele nyerni, de ebben sokkal több van, azt gondolom. Persze lehetnének erősebb alkatrészek is benne a mostaninál.
    C classban van. B-ben is megállja a helyét, érdemes csinálni?
  • tutuhawer #90254
    vágtam, igen. :D Én adblockolok állandóan. Téged máris hozzáadtalak a szűrőkhöz... :D
  • chris1997
    Dehogy. Jobb így.
  • Quqa
    Azt tudom, de ha simán leírod oda egy sorba magyar idő szerint az nem egyszerűbb?

#90242 Na szóval ide #90076 ment volna!
    Remélem már jó lesz!!!
  • chris1997
    Hát igen.. :D
  • chris1997
    U DONT SAY? Meg kellett először írnom ide, hogy be tudjam tenni a srága betűk alá, mint link.
  • goregrind #90249
    ja, megjelentem mert befagyott a hekkelt sniper ghost warrior, meg kell vennem...