Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
Project D|Rare Car Collector|
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
<#gunyos1>#gunyos1>\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
Meg ne sértõdj már, poénkodok csak.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
#89151 Chris, jól olvastad. A mennybe kell menned, nem haza. Tom helyesírása egy rejtély, de majd én lefordítom neked.<#idiota>#idiota>
#89144 Chris, menny haza, részeg vagy. <#banplz>#banplz>
Elaludtam a gép elõtt verseny közben...<#nevetes2>#nevetes2><#buck>#buck> Kb. fél 2 környékén talán (?).
DISCORD: grimanddark
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

A 2. oldal beadja a tegnapi hsz-eket. A 3. oldaltól mind, az utolsó hsz-eket hozza.
BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu
Most sikerült nekem is bejutni az elsõ 3000-be, de még kb 20 pályán nem is versenyeztem egyáltalán 😄
Lehet, még finomítani kéne a dragon és bekerülnék a top3000-be...
De ennek örülök. Úgy is pipa voltam egész nap, itt levezettem az idegességemet.<#vigyor4>#vigyor4>
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Simraceway: tigris013
Lehet, csak meg kell szoknom az irányítást. Most jelenleg a 911-ben ez van: k,k,z,p,p,p
(Ezt nem tudtam kihagyni.<#idiota>#idiota>)
- Laci, hogy lehet kinyitni a pénztárgépet?
- Nyomd meg a C-t.
- Oké. Lacccccci, hogy lehet kinyitni a pénztárgépet?
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jah, en a jatekban durvan vezetek, rammolas nelkul, falazni nem szoktam, csak par helyen, de akkor minden verdaval. KKZPPP van az osszes porschemban, es brutalisak az ujjaimnak.
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
A 911 GT2-nél (996) jó a K,Z,Z,Z,P,P kombó?
Nekem most K,S,Z,P,P,P van benne és nem vagyok megelégedve az irányításával, nem jól kanyarodik.
Köszönöm
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
Na addig nem jelentkezem amíg ki nem sasolom hogy a túróba csinálta😊)
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -