Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Helló mindenkinek.
Beújitottam egy IS300-at. melyik kategóriába érdemes kimaxolni? 527-es overallal kaptam (a gyémántos verzió)

Hot Pursuit

#89206 Idiot 😄

Project D|Rare Car Collector|

OFF Chrisnek
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Balathruin

Hát ja.

Szép a mosód <#szeret><#nyes><#integet2>

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Jól gondolom, hogy a kínai újéves matricacsomagból vannak az írásjelek?

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

SUNNY84HUN
lézer szemû pusztító picur 😉

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

A 452. tofus kocsi kicsit pontosabb lesz, mint a többi 451 vagy 440 😄

Szabi
a 452. tofus kocsi ? 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Na mi készül....

SUNNY84HUN
erre fele ilyenek futnak 😉

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Azért kellett ennyit kihozni neki, mert nincs jobb dolga, és hát valakibe bele kell kötni feltétlen hogy ne unatkozzon 😄
<#eljen>

Már kellett egy új megmondóember ide. <#idiota>
Azt nem értem miért kell egy poénból is ennyit kihozni.

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

Ryder159
8:10 után 3 komáromi<#eljen>

Lehet gyûjtik az adatokat, aztán ha lesz rá egy darab emberük, akkor elkezdik a szerény szanálást.

hpzolee
Meg amugyis õ kérdezett ugyhogy elöbb elkéne azt olvasnod mielõtt valamirre írsz full ranodmot

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

Khmmm. Hol állítok "faszságot"? Ez érdekelne. Mert te aztán kurvára otthon vagy managementben, meg üzletpolitikában. El vagy te billenve. És nem tanítottam semmit. Én nem.

Há' itt a lééényeg. <#worship> Meg lett egybõl huszonpár hsz, úúúgy, hogy senki sem lett ízekre szedve. <#rinya>

hpzolee
Ja csak faszságot állit te meg azt tanulod grat

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

Itt muszáj mindig mindent megmagyarázni valakinek <#vigyor>
Nekem tetszett ahogy elemezte derekasnfs a többit részemrõl hanyagoljuk.

7r1v1um
On
Hát legalább meg vagyok erõsítve, hogy reportolni a hacker <#kocsog>öket fölösleges....
Idézet a Wikipédiából:
"Current status
On April 10, 2013 an opportunity to win valuable in-game rewards by completing various achievements was introduced.This aggravated the pre-existing and largely ignored problem of cheating in the game. The existence of the problem was finally acknowledged by a Community Manager on April 15, 2013. Quicklime Games, which was in charge of game development, maintenance and updates, was shut down on April 25, 2013. By the end of May 2013. the number of instances of cheating has dropped off with no official announcement on what actions were taken. The problem of cheating still remains an issue."

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

hpzolee
Ha csak annyi lenne az egész, de ahogy ezt már elöbb (pároperce írtam) az vonz magával csomo faszságot, és sztem arra nem adnak ki kereetet mert csak benne állna a lové, ha ígyismegtudják csinálni.. amugymeg perszehogy figyelnek ránk, ottvan válaszzz az nfs részek között vegyél meg minél többet költsminél többet. Ha cska erre a nfsw re koncentrálnának sehol se tartanának . Remélem ígymostmár kezded kapizsgálni. Bár ebbe a cégpolitikába+managementelésbe bele kell látni nem mindenki érti meg lát ilyen dolgokat.

Na, így értem. Bár a "modern" alatt értem, hogy fejleszteni kell, azaz haladni kell a korral, és hajlani az igények felé is. Biztosra veszem, hogy az otthoni gépeiken a legmodernebb szaladgál, vagy csak sima ájmekek állnak hegybe a magánszférába. A logikám sántít? Nem. A szomorú tapasztalat. Az a sánta. Mert én még mindig bátorkodom feltételezni, hogy igenis van aki figyel a játékra, rád, rám, ránk. Nagyszámú a közönség és ez úgy gondoltam, hogy ez önmagában garantálja a törõdést.

Winnyócra olcsóbban válthattak volna <#idiota>
Mondjuk most 10 gépre nehogy ne bírják megvenni az op rendszert.

hpzolee
Csak hogy érzsd, ebbe a gamebe már nem kell belefektetni tulsokat, jön belöle ameddig jön lové azt csá van másik.. szarnak rá

hpzolee
Persze ezeket a dolgokat csak az NFSW részleghez írtam.

hpzolee
Annak nincs alapja hogy ezt MOST mondod, amikor kijött a game, 3éve vista uptodate volt. Megvették licenset azota holnem szarnak bele a gamebe, már a 20. uj nfs rész jön ki, biztos hogy nem fognak kiadni ujabb lét csak azzért hogy megvegyék a win7 licenset, aztán utanna a többi programot amit már a vistához igazitottak azokat is updateljék + lé megint. Sehol se jön ki a logikád érted már?

7r1v1um
Meg adom magam<#taps>.
Azt mondjuk nem tudom, hogy mi történik, ha a delikvens kicsit balrább gördül a székével, mint kellene. Feltéve persze, hogy a széken mûködnek a kerekek.,

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Akkoriss. :-D A hiba az én készülékemben. Hülye szíj... Pont ott fut végig az elsõ szíj, ahol a láb világosabb oldala látszana. Opticus csalódusz <#zavart1>

7r1v1um
Mögötte látszik. Ha szembe állnál az asztallal, akkor mellette látnád a bal oldalán.
De még így is intelligencsebb, mint a szemben lévõ asztalok közé a hajó padlóra lebaszott gép.<#csodalk>
#89175: Így igaz. Ha sznob akarnék lenni, azt mondanám: Mûelemzés.

Minek nincs alapja? Nem Vista látszik a képen? Vagy milyen évet írunk? Esetleg én vagyok elõrébb? Vagy túl elrugaszkodott feltételezés, hogy egy "modern" online autóversenyzõs játék akármilyen-akárkije dolgozzon egy normális oprendszeren? LOL

RoboKutya78
Akiknek a járdát már smafu használni..

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Nem kötekedés. Elemzõ tényfeltárás <#beka3>

hpzolee
De semmi alapja nincs ezeknek a dolgokanak lol

A szíjazás ok, de átlátszik rajta a láb? Lehet.

#89170 Mert te aztán igazhitû, fejlett állambeli, demokrata, hazafi és jól informált vagy bizonyára. Javaslom a jövõben a vetett helyett a vedett szót használd ebben a szókörnyezetben.

Szakadok rajta neee xDD

7r1v1um
Nekem úgy tûnik, hogy oda van szíjazva az asztalhoz.. Azért sok munka nem folyik azon a gépen (sem).

hpzolee
Erröl a képröl ennyi sok szedett vetett baromságot összehordani, hát büszké lehettek magatokra magyarok

Ti mindenbe belé tudtok kötni... <#taps><#duma><#beka3><#zavart1><#eplus2>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Ugye? <#zavart1><#eplus2>

#89166 Nemcsak a dögcédula, de a pohárban a víz is. Ha már üccsire se telik. De baloldalon az asztal alatt/mellett/mögött/ban/ben (???) lévõ számítógépház... Még nem láttam ilyen antigravitációs házat <#ijedt><#wow1>

Beszarás<#taps>

7r1v1um
Az irodában ülõ alkalmazottak száma alapján biztos. Minden esetre a kép fókuszába állított dögcédula nekem nagyon árulkodó..
Más és off:
Én meg meguntam minden számítógépes játékot és egy ilyet próbálok elkészíteni (most már 2. napja):

Szevasztok!

Ahogy mondtam tegnap este 135 perc múlva lesz videó

Simraceway: tigris013

hpzolee
link

Kééész vagyok. A jövõben semmin nem fogok meglepõdni a world-ben. Most nézegetem kicsit FB-én a halmozottan üresen álló vezetõi szék képét... és megdöbbenve látom, hogy Windows Vista fut a számítógépen. Ráadásul elég furcsán, mert vagy boot utáni lagg, vagy egyéb kártevõ illetve hozzánemértés miatt az a jellegzetes oldalsáv is két példányban fut egyszerre. Hát... Érdekes. Mondom ezt úgy, hogy kedvenc rendszerem volt a Vista Ultimate. De náluk valahogy komolyabbra számítottam. Még az XP-én sem lepõdtem volna meg ennyire, mert az azért stabilabb munka-feltételeket biztosít azonos hardver környezet mellett.
A távoli sarokban ülõ kiscsávó, meg kb úgy fest, mint aki a szakdolgozatát korrektúrázza. Biztos a world csapata irodájának pillanatképe ez a fotó? ...

Muszáj feldobjuk egy kicsit ezt a fórumot (ha offal is), mert a HáGé úr "el van foglalva", és mi szerintem arra vagyunk teremtve hogy bõvtsük és kicifrázzuk ennek a fórumnak a témakörét... <#idiota>

Nem muszáj. <#mf1>

Héten