94802
-
chris1997 #90328 -
TOMDRIVER333 #90327 Na szevasztok, hiányoztam??? -
eLitMiLan #90326 Most nem vettem észre hogy a speedet nyomta volna. LOL az a csávó? Omg.. -
#90325 Kinézetre egy pedofil kretén vén fej.
Bár, ha az ő fizetésével/nyugdíjával rendelkeznék, nekem is lenne olyan gépparkom.... -
veszettróka #90324 Reinhold bmeg, még mindig itt vagy?
-
#90323 Senki sem ért célba. Csak vége volt a versenynek 2 perccel előbb. Sose láttam ilyet. -
nfsmw4ever #90322 This is autofinish. 4ever. Ezerévente egyszer meg csak bug. -
eLitMiLan #90321 Na itt egy példa a noob F1-re, és még rammolt is persze, csak benézte mert kapott utána ő is..
-
#90320 Az mi, hogy a 2 perccel a vége előtt kilép team escapeből és mindenkinek azt írja, hogy "DNF"? -
#90319 Igaz. -
Dealcsy #90318 Nem tudom. De nem hiszem, hogy Kanadában felkelnének egy szerviz miatt hajnali 3-4 óra könyékén. -
#90317 Servers are currently up and running. -
#90316 Nem októbertől veszi át az új gárda?
Persze ettől még itt Európában ilyenkor működnek a szerverek. -
Dealcsy #90315 Hogy bejött a jóslatom, hogy ezek után napközbeni leállások lesznek és nem éjszakai leállások... -
#90314 Blahahaha... -
chris1997 #90313 Gettó van -
#90312 -
chris1997 #90311 Infó van Stfu -
#90310 hmmmm pedig itt is vannak észkombájnok
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!énénénén
Na leléptem, hey -
#90309 Megadva a szükséges plusz!
-
#90308 Thats why I didnt reg to faszbukk. And I never will to do it...... -
#90307 Pfff.... tuti azt mondja, hogy szünet van. Kár , hogy te nem most jöttél le a falvédőről. -
#90306 Már írtam: Krisztiánka nem telefonozgat óra alatt! -
#90305 ha ezt a képet a magyar nfsworld facebookra feltenné valaki, és oda lenne írva, hogy "nagyjából a lényeg, hogy a friend listen levő baratáok a továbbiakban nem kíváncsiak rád", lenne, aki elhinné. -
#90304 Meg még ez is
-
chris1997 #90303 Na majd megnézem mit műveltél rexisutyi :-P -
#90302 Most akartam Corvette-et bérelni...............
-
Dealcsy #90301 Leálltak a szerverek... -
#90300 nem úgy eldni... :D Nekünk a suliban amikor a tanár kiment pár percre , mindig azt mondta, hogy "az iskolát azért ne adjuk el". Lebontottuk.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lebontottuk
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Újjáépült
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A te pénzedből. Tényleg -
#90299 Nem talált! Azzal én foglalkozok most, Krisztiánka pedig a tanító nénire figyel (és nem a telefonnal játszik óra alatt)! -
#90298 És a pillantásával bannol is minket. De csak sutyiba csinálja, mert Chuck Norris elég keményen bánik a konkurenciával.
#90296: Első ajánlat: 3 karton "nazi apfelsaft". -
nfsmw4ever #90297 Így van! Én is szeretem a worldöt. Cak kattan nálam valami az ilyen kérdéstől. Pláne ha fejléc is van a kérdezőnek. Fradimeccsen a béközépben ülve se kérdezi hangosan senki: mit esztek ti ezen? ... Ugye? Érted. Szóval van még (hülye?) aki szereti ezt a játékot. És nem kéne ez miatt kurogatni azokat. Nem szellemes, s nem is elmés, bármekkora ixdét tol bele..... -
#90296 chris az új oldalával foglalkozik... Adjuk el a fórumot!!! -
chris1997 #90295 Vagy szünetben véletlen ránéz a fórumra :P -
#90294 Ez jó.
#90293: Ja majd kapunk a "pofánkra", ha Chris13és1/2 hazaér az oskolából -
Dealcsy #90293 OFF bajnokok... -
#90292 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a Galatasaray stadionjában mérték a legerősebbet, ahol mondjuk lehetnek Fener-drukkerek is, a fene tudja. :)) Lényeg a lényeg, bedobok egy ide egyáltalán nem tartozó gifet én is,
-
#90291 Tegyük hozzá, a stadion az öböl partján van, és a víz felerősíti a hangokat. Az előző rekordot, meg a Fener-drukkerek tartották. A meccset meg majd letöltöm és megnézem. -
#90290 Szurkolok is nekik lelkesen , és néztem a konkurenciát... A Seattle megdöntötte a valaha stadionban mért legnagyobb hangerő Guiness-rekordját. Meg nyert is... Néztem, nem semmi. A sablon-foci meg... foci bármi :D -
#90289 Fasza járgány. Kössz a linket.
OFF
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Phillynek is nagyon megéri drukkolni ettől a szezontól. Ez az egyetemi szisztéma csodákat művel a játékkal. Persze én a futó-játékot preferálom. Ettől a Brady-, meg Manning-féle zsebirányítós passzolgatós "sablon-focitól" rosszul vagyok.