Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amikor volt a porsche-s bug h ingyen voltak .. ak vetem 1csomot beloluk... ak azt mar nm kapom visza nm ..?? 😊)
Harrypotterzolee nyugodj meg. azzal, hogy igy beszélsz, nem leszel keményebb.

hat szerintem vegleges... xD..
ha csak ideiglenesen ( 4 órára "bannoltak") akor várj egy órát és utána jó lesz.
ha véglegesen bannoltak és úgy érzed , ok nélkül, akkor vedd fel a kapcsolatot a supportal és hátha tudnak valamit tenni.
bár elég kicsi az esélye, hogy vissza kapod

Attól függ, van ideiglenes bann, és végleges bann...

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

ha bannoltak took vlmit csinalni h visza kapjam acc.-om ?? xDD -.-
hpzolee
200 a skilleknek, 150 az alkatrészeknek

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

Félreértettél. Az alkatrész inventory-nál 200 a felsõ limit.
Én néha napján belenézek, és ha meghaladja a 150-et, akkor tisztítok.
Amúgy meg: í.j.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

hpzolee
igen ennyi az egész, csak itt az a baj hogy ultra 4 csillagos részröl van szó, és ez volt az elsö item ami 151. lett volna... Szval ha 1 noob item jött volna akkor észreveszem de ennyire szerencsétlennek lennem.. nemhisem el

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

Így tudtam megcsinálni tegnap, hogy miután kiürítettem az inventory-t, az összes pénzemet nyugodtan elköltöttem mistery skill card-okra, vagy mire.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Figyelni kell az inventory-ra. Ennyi az egész.
Ha nekem a 150-et meghaladja, az értéktelen alkatrészeket ki szoktam dobálni.

IS300-at csak akkor tegyél be B-be, ha fan vagy.
Nem lehet 599 overall-t megcsinálni, csak 586-ot. De megfelelõen skillezve veri a noob mr2-t.
Úgy hallottam hogy D-ben a legversenykéesebb azon kocsik közül, amiket lehet D-be fel/levinni.
Ennek ellenére továbbra is csak egy IS300-am és továbbra is verem a falba a fejem, hogy a Sponsorpay sz*rakodik és nem tudok további 6 darabot venni ebbõl a járgányból...<#falbav>
Persze, várom mikor lesz IGC-s (szerintem a múltkor véletlenül tették be IGC-snek, aztán a következõ peccsel ki is vették szó nélkül, és akkor még nem volt egy rahedli garázshelyem se), de azzal valahogy úgy vagyok vele, hogy akkor meg elszaporodik mint középkorban a lepra.

goregrind
Na, ez a cián! Ennek pápá van... <#idiota>

Ott a végén az infó: "This part has been sold for ..."

DISCORD: grimanddark

hpzolee
NOOOOOOOOOOO vissza lehet ezt varázsolni?

7r1v1um
Azzal van gond, hogy minden mást lenéz, pedig.................

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Szabi
nincs azzal semmi gond, én a repülésbe vagyok, legyen az polgári vagy katonai, fix vagy forgószárnyas 😄

"Nulla tenaci invia est via"

7r1v1um
Öcsém kotona és bele van buzulva a szovjet haditechnikába.............................<#levele>

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Szabi
MI-17 ? 😄

"Nulla tenaci invia est via"

7r1v1um
Régen offoltam..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Valakinek valami ötlet, hogy ezmiez:

Ryder159
Mondjuk az Agera és akkor ujra letöltöm a játékot <#taps><#mf1>

7r1v1um
Majd gondolkodok rövidebb verzión.<#fejvakaras>

Nem fért ki az már :-/

Project D|Rare Car Collector|

7r1v1um
"KING plate is very frequent but not in R8 4.2 Shift."
On cars like: MR2, ZondaF, F1 and on other trendy bullshit...
And for people who thought they're counts somewhere, while the true is they has a very very small prick...<#banplz>

Maybe...de szerintem csak pár órás bann

hpzolee
lol, egy csalo nekemjött hátulrol és felrepültem az égbe, miután befejeztem a versenyt kikritelt a cliens. Azóta nemtudok belogolni.. lehet bannt kaptam? :G

hpzolee
Békön-ön

hpzolee
GT2tövel PU nélkül elégjo

hpzolee
997es nek mennyi az esélye hogy benne legyen? 😄

SUNNY84HUN
talán egy értelmes autó lesz benne ami még nem volt 20x igc 😊)
kíváncsi vagyok mik lesznek az áldozatok , ki mire tippel ?

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Én vártam volna hátha berakják igc-re holnap írják ki mi lesz... bár sok jót nem várok.

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

Csak azért gondoltam, mert D-ben lerajtolja az MR-t, GXP-t és ha nincs kitömve 3-4*-os NOS skill-ekkel az ellenfél, simán verhetõ az összes verda vele (kanyargósabb pályákon). D-ben 234-et megy nitro nélkül és nem sokkban maradna el szerintem az ott topp gépektõl N2O tekintetében, ha lenne benne megfelelõ skill.
megnéztem Rosewood & Lyons-on igy a boltban kapott cuccokal. 1.40-et mentem azthiszem, de mentségére legyen szólva, hogy feltartottak és csak 527-es a kicsike.
viszont a kanyarokat kb 5-10 km/h-val kevesebbel tudtam venni mint az eclipsel. pedig az már 593-es ov.

összességében igen jó autó, de D-re fogom megcsinálni a javaslatok alapján, meg a többi classban van versenyképes verdám.

Ja az lemaradt ha valakinek kell C-be MR verõ és nem szereti/tetszik a GXP teljesen használható a Plymouth Road Runner is. Rajtnál teljesen együtt megy vele (4s) és utána sem marad el, a fordulása meg egyszerûen fantasztikus úgy veszi az íveket. <#nyes>

#89225 Szerencsére nekem is ez volt az elsõ, ezért is mentem be a célba hogy szabaduljak a gyökértõl, utólag úgy tûnik lehet rossz döntés volt. <#fejvakaras>
Elvileg ha kilépsz közben akkor nem tilt, de még nem volt alkalmam tesztelni (szerencsére).
Én elõször megnézném mit tud B-ben úgy mint idõt, végsebességet, stb. + MP-ben az MR-ek ellen milyen, szerintem nem lehet sokkal rosszabb, ha jön IGC-ben 2-öt veszek az tuti.

Múlt héten pont egy Challenger R/T-t rántottam fel D-be pár elfekvõ part-al és jókat röhögtem Waterfront Road-on hogy szenvednek az MR-, RS4-ek a nitro hegyekkel én meg 278-at mentem simán pedig csak slinget nyomtam! NOS-al 298-volt a vége. <#hehe>
Sajnos egy faxszopó csitter bejött (fehér Scirocco-val) és azzal szórakozott hogy mindenkit jól meglökött – gondolom mentem vagy 400-at – így a célban kivágott 4 óra pihire és cseszhettem a mulatságot. <#falbav> <#boxer>
Valakinek van tapasztalata hogy ezt a bant hogy lehet kiküszöbölni, hasonló helyzetben? Ha kilépek verseny közben nem tilt ki?
Stat oldal lap alja. Ha szamszerusitve kell, akkor a nevjegynel a cars sor (nalad cars 17), ha kepszerusitve kell, akkor belepsz a jatekba, felveszed az illetot a tiltolistaba ha nem ismerosod, utana elvezed.

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Már vége az RX8 kihívásnak? 😄 Hajaj..meló

Köszönöm<#worship> Elég sok múlik a "helyes út" megtalálásán, onnantól már igazából csak be kell gyakorolni..persze emellett érezni is kell valamennyire, de tényleg elég sokat számít az hogy mit próbálsz egyáltalán megcsinálni. Anélkül az oszlopok közötti akció nélkül pl. szerintem Vidia gyorsabb volt, fõleg hogy egyszer oda is vertem a falhoz picit jobban mint kellett volna.

#89099 Hát igen az ott nem egy próba után jött össze, neked is köszönöm <#wave>
11 felé van kedvetek valami rammolós baromkodós versenyezgetéshez?

Nekem nincs sehol se galériám... egyébként meg itt van a kicsike, imádom <3

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(katt. mindegyik képre 😊

Csak World

van erre valami weboldal ahol megtudom lesni mások garázs tartalmát, vagy csak a world-ön belül?

Nézd meg az enyémet is, már ha akarod. 😊

nem láttam még az eclipsedet. én zöldre megcsináltam és visszacsináltam a csikot az oldalára csak nem szürkében hanem feketében. plusz kapott egy kék monster logót az oldalára 😄

akkor kikukázom belõle a 3 csillagos partokat 😄
van esetleg valami épkézláb szinsor a felsõ háromra valakinek? úgy hogy bent maradjon D-ben

Hallod Korze, eléggé hasonlit az eclipsed az enyémre...nem rossz 😄 (evvel nem azt akarom mondani hogy tõlem vetted el a festést xD)

D-ben hasznát is venném, mert jelenleg csak 1 GXP-m van oda.

Szerintem (is) D-be kellene számûzni, nekem úgy tûnik ott van a legtöbb haszna
Passz én most újítok be egyet, megy B vagy C-be 😄

D-ben nagyon jó, a nitrója miatt fõleg.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)