Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha véglegesen bannoltak és úgy érzed , ok nélkül, akkor vedd fel a kapcsolatot a supportal és hátha tudnak valamit tenni.
bár elég kicsi az esélye, hogy vissza kapod
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
Én néha napján belenézek, és ha meghaladja a 150-et, akkor tisztítok.
Amúgy meg: í.j.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Ha nekem a 150-et meghaladja, az értéktelen alkatrészeket ki szoktam dobálni.
Nem lehet 599 overall-t megcsinálni, csak 586-ot. De megfelelõen skillezve veri a noob mr2-t.
Úgy hallottam hogy D-ben a legversenykéesebb azon kocsik közül, amiket lehet D-be fel/levinni.
Ennek ellenére továbbra is csak egy IS300-am és továbbra is verem a falba a fejem, hogy a Sponsorpay sz*rakodik és nem tudok további 6 darabot venni ebbõl a járgányból...<#falbav>#falbav>
Persze, várom mikor lesz IGC-s (szerintem a múltkor véletlenül tették be IGC-snek, aztán a következõ peccsel ki is vették szó nélkül, és akkor még nem volt egy rahedli garázshelyem se), de azzal valahogy úgy vagyok vele, hogy akkor meg elszaporodik mint középkorban a lepra.
Ott a végén az infó: "This part has been sold for ..."
DISCORD: grimanddark

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
"Nulla tenaci invia est via"
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Valakinek valami ötlet, hogy ezmiez:

Project D|Rare Car Collector|
On cars like: MR2, ZondaF, F1 and on other trendy bullshit...
And for people who thought they're counts somewhere, while the true is they has a very very small prick...<#banplz>#banplz>

kíváncsi vagyok mik lesznek az áldozatok , ki mire tippel ?
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Fast N' Loud / Gas Monkey Garage
viszont a kanyarokat kb 5-10 km/h-val kevesebbel tudtam venni mint az eclipsel. pedig az már 593-es ov.
összességében igen jó autó, de D-re fogom megcsinálni a javaslatok alapján, meg a többi classban van versenyképes verdám.
#89225 Szerencsére nekem is ez volt az elsõ, ezért is mentem be a célba hogy szabaduljak a gyökértõl, utólag úgy tûnik lehet rossz döntés volt. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Múlt héten pont egy Challenger R/T-t rántottam fel D-be pár elfekvõ part-al és jókat röhögtem Waterfront Road-on hogy szenvednek az MR-, RS4-ek a nitro hegyekkel én meg 278-at mentem simán pedig csak slinget nyomtam! NOS-al 298-volt a vége. <#hehe>#hehe>
Sajnos egy faxszopó csitter bejött (fehér Scirocco-val) és azzal szórakozott hogy mindenkit jól meglökött – gondolom mentem vagy 400-at – így a célban kivágott 4 óra pihire és cseszhettem a mulatságot. <#falbav>#falbav> <#boxer>#boxer>
Valakinek van tapasztalata hogy ezt a bant hogy lehet kiküszöbölni, hasonló helyzetben? Ha kilépek verseny közben nem tilt ki?
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
#89099 Hát igen az ott nem egy próba után jött össze, neked is köszönöm <#wave>#wave>
van esetleg valami épkézláb szinsor a felsõ háromra valakinek? úgy hogy bent maradjon D-ben
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)