Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valakinek nincs kedve lefordítani ezt?
Aztán közkincsként felkerülhetne a menüsorba.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Csak segítséggént itt van (SG, PH) ahol gondolom nagyon szívesen veszik a hasonló hsz.-okat és nem is off. <#nyes> <#eljen>
Nem TTRS féle tégla, de kicsit szûk

Project D|Rare Car Collector|

Oké. Inkább megkérdezem, minthogy baj legyen belõle.
Gondoltam rá, csak nem akartalak fenyíték alá lökni.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Én nem mondanám téglának de te tudod. Én szeretem azt is
Szabi
ma ultra nap van ?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Nulla tenaci invia est via"

Igen, ha látom az eseményt és nem teszek semmit(szerintem). Amúgy, ha távol vagyok és van ilyesmi, akkor ha sürgõs, lehet modiknak szólni, ma elég sokáig bent kellett maradom, ezért húzódott el a balhé..mobilon általában mindent látok, de csak nézni tudom, törölni 2 percenként egy hsz-t talán. A házigazda panelok nincsnek kihegyezve mobilon(nem mûködik a Töröl gomb és a Téma szerkesztése se). Szóval, ha nem vagyok gép közelben, moderátoroknak csak nyugodtan.

Stabilabb mint az Agera, de biza, eléggé tégla 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak egy kérdés Chris. Ha távollétedben valakit beköpök egy modinak, téged vesznek elõ?

Minek...

Szevasztok! <#integet2>Hát ez érdekes volt. Kipróbáltam a CCXR-t (gyári part, no skill). Campuson pu nélkül. 4 versenyzõ és egyetlen nitró sült el ennyibõl. (mondjuk õ be sem ért) Négyliteres jött mögöttem bõszen, meg puffogtatta a mágneseket. Persze full ultra a kocsija. Kapott is vagy tíz másodpercet. He-he... A fura az, hogy négy másodperccel jobbat mentem, mint Agerával, meg Cinegével. (szinté gyári partok, no skill, no powerup) Nem rossz ez a CCXR, de eléggé labilis, meg nem igen szeret kanyarodni. De jó otó. <#idiota>

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Mi az hogy "már megint"?
Kéretik akkor a többihez is kiírni.

ja megjöttem

Simraceway: tigris013

Offbajnok 😛

Na Rfactor 2, szedjétek 😄

Valahogy idegesít alig mentem vele mióta megvettem. Youtuberól nyomok be alá motor hangot. <#banplz>

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

Beacon & Station Sprint... Ez volt az......

Mert gyökerek..minden álmom egy V8 biturbó hang lenne alá..meg min egy Gallardo hang az R8 V10-nek

ez egy jó kérdés , hogy melyik pálya..... már nem tudom xD azt sem tudom melyik gépállattal voltam 😛

Mert az már úgyis megvolt a Ford GT óta aztán gondolták csak jó lesz az még vagy 5 másik autóra
Miért ezt a csöves hangot kellett Agera alá rakni. <#wilting>

Off, ahogy ígértem itt a videó. Sérült autóval már nem is tudtam utolérni, mert az a r.. amatõr nekivágott a falnak, de ennyit számít a sérülés ebbe a játékba

BMW M3 E92 GT2 test

7r1v1um
Korábban én is találkoztam ilyen seggarcokkal. Megszívatni nem tudnak, mert a kis térképemen balra fent, látom hol vannak. Ha közel érek hozzájuk nitrózok.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Boost pakkokat, ajándék autók tekintetében most nem vitték túlzásba... 😄

Melyik pálya ez?
Mai napon nem tudom, hogy mi történt, de minden 5. futamon azzal szórakoznak, hogy szembe mennek a versenyzõkkel. Nagy poén, csak gratulálni tudok.

7r1v1um
<#taps><#banplz>

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Új fajta csalás... Gondoltam hétvégén lehet 'játszok' kicsit. Hát nem.

Balathruin

a 2. 😮

sziasztok...... kezdésnek egy érdekes kép....

Megveszem a 240ZG-t.. felment ma az agyvizem így is, ez az IGC rotáció jót tett........

Semmi új... <#levele>

Balathruin

Kint az új igc rota nem ezt vártam..

7r1v1um
Legalább 2, de inkább 3 fokkal.
Nem baj, hogy gány, max. nem versenyzek vele sokat.

Töröm a fejen valami Vinyl terven..ránézek Dealcsy Lexusára 😄

Csak nehogy olyan legyen mint a két héttel ezelõtti. Kitelik tõlük, hogy a V12 Vantage rakják be megint.

Én megvettem a 2. IS300 TH-mat, C vagy B harcos lesz 😄

Talán..ma IGC rotáció hírdetés van

Jó, hogy szólsz akkor megyek is majd a kis Vesper-ért ha már szülinapkor kihagytam.
Üdv újra <#wave>

Van rá esély, hogy a ZR1 megint IGC legyen?
Nem jártál sok helyen akkor, ez az NFS World, ahol kb semmi nem történik.

Azért az klassz, hogy a magyarság így-úgy, de, mindent magára venni, plusz rögtön a másik rasszt elõhúzni..ha egy moderátor besétált volna, nem lett volna szép vége.

Az a szuper kígyó ugyanolyan mint a nagy Boss, igaz hogy talán pofásabb egy fokkal.

Más: ezt a topikot át kéne nevezni NFSW + ami eszedbe jut off fórummá, mert amennyi szar itt elõfordul az ritkaságszámba megy bárhol máshol. <#falbav>
7r1v1um
Amíg nem próbálom ki, addig nem tudhatom mennyire jó vagy rossz (pontosan, mint a Carrera GT esetében).

a super snake nekem is tetszik, de nem vagyok benne biztos, hogy megéri az árát.

7r1v1um
Vinném is a Super Snake-et, ha :
1. ezzel a játékkal játszanék
2. feltölteném a boosttárcát.
Majd legközelebb.<#wave>

Amúgy meg a Drag autók le vannak árazva, vegyétek, fogyjon mint a meleg cipó! <#taps><#zavart1>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Tegnap este én is találkoztam a 400-al repesztõ Scirocco-val.
Belém jött hátulról....egybõl felszaladt a mutató 370-re.
kocsi leállit....verseny elhagy. És nem bannoltak igy 4 órára, tudtam tovább játszani.
próbáljátok majd igy, ha megtolnak a csiterek.

A support nekem ez ügyben csak húzta a dolgot és nem adott konkrét választ....Tesóm accját bannolták 2 hete, én live chateltem, mondta hogy további infóért irjak mailt és adott egy címet. Írtam is, erre visszaírt ugyanaz mailen akivel chateltem, hogy ezt már megbeszéltük, további infóért menjek a help.ea.com-ra......onnan jöttem basszameg...
ok... kosz.. xD
Vedd fel a kapcsolatot az EA Supportal, hátha tudnak valami megoldást a dologra.
Itt csak ezt tudjuk javasolni, mi is csak játékosok vagyunk, nem tudjuk miért bannolhattak és azt sem, hogy visszakaphatod e. Ez rajtuk áll

Hmm, valszeg nem kapod vissza, de írni azt látom nem tudsz ikszdé xD