Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aztán közkincsként felkerülhetne a menüsorba.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Project D|Rare Car Collector|
Gondoltam rá, csak nem akartalak fenyíték alá lökni.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szevasztok! <#integet2>#integet2>Hát ez érdekes volt. Kipróbáltam a CCXR-t (gyári part, no skill). Campuson pu nélkül. 4 versenyzõ és egyetlen nitró sült el ennyibõl. (mondjuk õ be sem ért) Négyliteres jött mögöttem bõszen, meg puffogtatta a mágneseket. Persze full ultra a kocsija. Kapott is vagy tíz másodpercet. He-he... A fura az, hogy négy másodperccel jobbat mentem, mint Agerával, meg Cinegével. (szinté gyári partok, no skill, no powerup) Nem rossz ez a CCXR, de eléggé labilis, meg nem igen szeret kanyarodni. De jó otó. <#idiota>#idiota>
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
Kéretik akkor a többihez is kiírni.
Simraceway: tigris013
Fast N' Loud / Gas Monkey Garage
BMW M3 E92 GT2 test
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
Mai napon nem tudom, hogy mi történt, de minden 5. futamon azzal szórakoznak, hogy szembe mennek a versenyzõkkel. Nagy poén, csak gratulálni tudok.
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
Balathruin
Balathruin
Nem baj, hogy gány, max. nem versenyzek vele sokat.
Van rá esély, hogy a ZR1 megint IGC legyen?
Azért az klassz, hogy a magyarság így-úgy, de, mindent magára venni, plusz rögtön a másik rasszt elõhúzni..ha egy moderátor besétált volna, nem lett volna szép vége.
Más: ezt a topikot át kéne nevezni NFSW + ami eszedbe jut off fórummá, mert amennyi szar itt elõfordul az ritkaságszámba megy bárhol máshol. <#falbav>#falbav>
1. ezzel a játékkal játszanék
2. feltölteném a boosttárcát.
Majd legközelebb.<#wave>#wave>
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
Belém jött hátulról....egybõl felszaladt a mutató 370-re.
kocsi leállit....verseny elhagy. És nem bannoltak igy 4 órára, tudtam tovább játszani.
próbáljátok majd igy, ha megtolnak a csiterek.
Itt csak ezt tudjuk javasolni, mi is csak játékosok vagyunk, nem tudjuk miért bannolhattak és azt sem, hogy visszakaphatod e. Ez rajtuk áll