94802
  • Dealcsy
    Akkor bugos. Én úgy csináltam, ahogy leírtam ás normálisan megadta.
  • 7r1v1um
    Én ezt csináltam, de volt, hogy 10 et adott meg a 31-ből. Vagy a customization-ből is ki kell lépni?
    Mindegy majd meg próbálom más fajta matricával is.
  • Dealcsy
    Válasz1: Felrakod rá. Elmented. Leszeded róla. Elmented. Újra ugyanez a sorrend. Így kell csinálni. Akkor hibátlanul megadja.
    Válasz2: Ford Shelby-ből. Hülye kérdés. Tudom, miért kérdezted. Olyan mint a Vauxhall collector. Amíg nem raknak be ilyen autót, senkinek se lesz meg.
  • 7r1v1um
    Kérdés 01: Ez a vinyl ragasztós achievement bugos, vagy csak szarakodik velem. Üres kocsira feltettem vagy 300 vinylt egymás után, de jó ha 100-at megadott belőle.
    Kérdés 2: Ford Shelby collector miből lesz?
  • Dealcsy
    Lotus Elise visszajön? Nocsak...
  • chris1997
    És ha látnád mennyi opció van benne..
  • chris1997
    A shrekket megtartom te sutyerák :-D
  • tutuhawer #90441
    ez egy kiváló alap. Kár , hogy nem tűntél fel bő 2 évvel ezelőtt... Sajnálom , tényleg
  • 7r1v1um

Heyy! Nincs V12 a dealerben. MOVE EA MOVE!!!
  • goregrind #90439
    Amíg a hágé kisasszonyka alucikál, addig én szabadon garázdálkodok!

Egyébként alapokban kész az új fórum, már csak a magyarítást kell feldobni, + 1-2 infót a fórum használatához..

De még nem elérhető, majd...
  • gyeprefos007
    Srácok nekem boost store-ban miért nincsen paypal?
  • tutuhawer #90437
    semmi gáz, kész. A baj nem itt kezdődik. Tata mellett.
    A viccet félretéve: az itt vagy a világon bárhol játszó játékosokat mindenki jelentette és fordítva is, 'körbejelentett' mindenki mindenkit, csak akkor lehet gond, ha trükk van a háttérben. Most mondtad, hogy nincs, tehát semmi gáz :) A disconnected bármi egyéb szar miatt is lehetséges. De akár ki is próbálhatnánk egymás közt: mondjuk feljelentek valakit, legyen pl chris, és ha disconnected lesz neki, akkor sincs gond, mert bemondom, hogy a tesója nyomta fel. De kísérletnek épp jó lenne. Akkor ismerjük meg a játékot jobban, ha minden funkciót kihasználtunk már: ellenfeled nem ment még gyorsan, így meglepődött, hogy te meg gyorsan mentél, és nem értette , mi történt. Ennyi a szitu
  • BRIANOVERCLOCK
    Ez az igc rota.. ugyanazt cserélgetik baromi unalmas máár.. legalább egy lenne ami kicsit régebben volt.
  • zsotya71
    Bocs ironhorse a class
  • zsotya71
    Sziasztok!ma háromszor vágott le disconneteddel mert gondolom valamelyik okos jelentett hogy cheatelek mert elvertem persze még a gépemen sincs hack program ahogy írta hogy report abba pillanatba levágott,ironsidon mentem egy átlag 2.46-os időt 1 nitró egy juggerral gt 96-tal 296-os véggel!persze ő nyomott 6 nitrot 3 slinget.hogy van ez?
  • tutuhawer #90433
    Há' belehúzott, "most mit izélsz...?"
  • eLitMiLan
    Cement36, ha esetleg nem láttad a chat-et hogy kérdeztem, akkor megkérdezem itt, nem volt kicsit gyors az a szintlépegetés? fél óránként +1 szint, 55-östől?

#90430 Notbad :D
  • Cortinaar
    Mindhármótoknak köszönöm a válaszokat.
  • chris1997
    Kilencedik...
  • eLitMiLan
    TUDTAM!!!!! Tudtam hogy a spydert rakják be....ez köszönöm szépen ismét nulla.....
  • chris1997
    DAMDAMDAM
    Új
    Aston Martin V12 Vantage
    Lotus Elise
    Lamborghini Gallardo LP560-4 Spyder

Vót:
    Nissan GT-R SpecV (R35)
    Audi R8 4.2 FSI Quattro
    1990 BMW M3 E30 Sport Evo

És hivatalosan nincs egy db R8 sem IGC-ért YEEEEEEEE
  • SUNNY84HUN
    a silvia szereti a k- z-k-p-p-s tuningot
  • SUNNY84HUN
    így van látom jártas vagy a dolgokban ;)
    #90422 :D
    #90424 suprát én privire vagy zsaruzásra használom , b ben sokkal esélyesebb az rx8 ( mind a 2 ) , silviát max c ig érdemes húzni tovább nem , de igazából d ben állja a helyét meg ...
  • Hunn1a
    A Suprával nem tudsz mit kezdeni, a nitrója semmit nem ér. Nekem is B-csúcsra van megcsinálva, de ugyanezen gondokkal küzdök. Az S15 viszont érdekes, majd valaki megmondja a tutit, aki játszik is.
  • Cortinaar
    Sziasztok!

Van két jó cuccokkal ellátott verdám. /Supra és Silvia/ (3-as ültetéssel, body kittel, stb-vel felszerelt és 2-4*-os partokkal tuningolt) Meg szeretném csinálni őket olyanra, amivel esélyem van C (Silvia) és B (Supra) classban versenyezni, a táposabb autókat is megszorongatva valamelyest. (nem azokra gondolok, akik csukott szemmel végigmennek hibátlanul egy MR2-vel, vagy RX8-al egy pályán)

Jelenleg biztos vagyok benne, hogy nem a megfelelő színű partokat tartalmazzák, mert ezt a két autót aránylag az elején szereztem (Silvia ráadásul az első autóm), íg akkor csupán bedobáltam a legnagyobb pontszámmal rendelkező partokat és mentem vele.

Szeretnék segítséget és tippeket kérni 1-2 jó színsorra, amire érdemes gyúrni és kimaxolni.

Jelenleg a Suprában(B class 576): P, S, Z, S, K, S
    (nehezen is kanyarodik és nem is gyorsul rendesen, hosszú egyenesben van benne power, csak nehezen éri el...)

Silviámban (C class 464): P, Z, Z, P, P, P
    (valahogy nem az igazi)

Előre is köszönöm

• Hunn1a
    Grózinger 4 life!
  • eLitMiLan
    Én bmw-s vagyok, engem nem sértettél meg :DD
  • SUNNY84HUN
    " taliga " 800+ le silvia :))
  • Hunn1a
    Kár, hogy Blackfox már nem túrja a nyelvi fájlokat az exkluzív infókért, cserék tekintetében.
  • SUNNY84HUN
    jah :D sorry , biztos most vérig sértettem minden lambos mert láma vagyok és elfelejtettem hogy az a dög is italiano :D
  • BRIANOVERCLOCK
    Nagy fejlődés már rotát is szarnak kiírni.
  • chakon88
    :D
  • noblem1983
    Olasz akkor talán a Countach vagy Alfa 8C de inkább maradjanak csak boostosak
  • eLitMiLan
    Tudom, de ezt nem írtam ki mert elég valószínűtlen hogy beraknák :D
  • Naworsky
    nehogymán ilyen gyér rotáció legyen O.o
  • chris1997
    És mi olasz még? :D

• eLitMiLan
    Meg még a Lambok is olaszok :D
  • chris1997
    Alfa? NEM NEM NEEEEMMM
  • SUNNY84HUN
    ja lancia is :D
  • SUNNY84HUN
    lotus és még hozzá az evora + aston dbs , olasz pasz , de olasz sztem alfa csak a játékban :S