Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát nem vagy itt elég régóta a tegnapi állításoddal szemben. Õ egy veterán.
A tegnapit ne kezdjük el, különben retorziók lesznek.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

hpzolee
Régen kelett volna tolnod akkor a mostanira aztmondanád hogy "bugmentes" 😄

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

Naná

Project D|Rare Car Collector|

Hja, nagyon reméljük. Chris, a TCM-et keresik! (Vagy minket itt.)

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Mi a fene ütött a dev csapatba? Múltkor láttam, hogy valami Arab CM posztolt az FB-re, most meg NFSW Communities keresés van. GYerekek: Ez a változás elõfutára? Ez az ún. Easy lesz netalán az új fejlesztõcsapat? Valamit mondjatok, adjatok hitet, hogy van remény arra, hogy egy napon újra aktívan fogom nyomni ezt a.... hibáktól szenvedõ programot.

Hát jah. <#idiota>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

SUNNY84HUN
köszi <#pias><#wave>
fasza nsx de csaj se rossz spájzban a szûkösebb napokra jó lesz 😊)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
még jó hogy asszony azt sem tudja mi az az sg 😄

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Kimaradt:

Boldog születésnapot! <#pias>

Ez az ajándékom. <#zavart1> http://hondatuning.hu/images/cars/2013/05/originals/red-nsx-with-girl-2013-22-05.jpg nem a legformásabb, de elmegy ...a nõre gondoltam <#idiota>

tutuhawer
Kedvenc:
energizálás: youtube
/ez a csnegõhangom is.../

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

SUNNY84HUN
jaja jó binyiglik 😊 attól független , fõleg a 2 ik és a 4ik kép

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

SUNNY84HUN
köszönöm <#wave> , estére újabb lazulás most meg ilyen pihi van 😊 , meló meg csak hétfõn

jaja boldogat nekik , egye fene küldjünk 1 kis pozitív energiát annak a te általad eszedbe jutott Viktornak 😄

tutuhawer
Most látom én is, 29, Boldog születésnapot!
Illetve ma Viktor névnap is van, boldog névnapot nekik, nekem pl eszembe jutott egy Viktor, jókívánságokat küldök oda is! <#eplus2><#eplus2><#eplus2>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

7r1v1um
Hazai vagy sem marha jó csajokról (képekrõl) van szó......

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

SUNNY84HUN
#89375 😄 köszi
#89376 😉 ez hatalmas 😄 , kösz

ez legalább hazai azok mind ott nem elérhetõek 😛

7r1v1um
Bõvebb információért keresd:SoCal Customs

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

7r1v1um
Ahan, alakul a mai napom<#szeret>:

<#buck>

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Eladtad a Hondad az italokért?? :-D Boldogat!

SUNNY84HUN
köcce <#wave>

Szabi
bódogat! 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Jól néz ki kivéve, hogy ilyen idétlen nagy hely van elsõ keréknél.

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

SUNNY84HUN
ez így estére be is tett 😊)

egyszer öregszik az ember <#pias> ( 1 évben )

csak 18+ év felett tekinthetõ meg 😛

De csak mert reggel van 😄

Nálam magától odatekert <#rolleyes>
Rohadjon meg nem úgy teszi ahogy megállítom hiába másol a jelenlegi idõpontot. Az elsõnél 0,50-hez a másodiknál 1,47-hez tessenek tekerni.
Pedig jól másoltam, de nem jól tette be, újra, hátha!
mmmmm!, Nagyon tetszik!
Ja, ebben egyetértek, amúgy az egyik legszebb hangú járgány a játékban különösen a visszaváltásnál mikor azt mondja: mmmmm! <#nyes> Nagyon tetszik! <#taps>
És a nagy-vagányoknak: ezzel nyerni S-es pályán na az a komoly!! <#hehe> <#eljen>
LoL 😄 Ha mostanában írta volna, akkor beszólok neki 😄
Vagy odaírhatná mindegyikhez. A legjobb hogy max 1 hónapig lesz bent, és újra kiveszik, hogy legyen mit IGCért adni. (amúgy bírom az LFA-t 😉 )

X

Ja igen. Az LF-A-nál meg vedd ki a "már megint" szót. Mint Lexus-fan, sértõ a számomra.<#idiota>

Majd holnap

Szerintem írd ki azért, ha valami újat teszel be a menübe. Hogy tudja mindenki.

Az elsõ hozzászólás az beszarás a PH-s leírás alatt. <#taps>

Én így használom a játékot bõ 2 éve. Egy Intel Pentium 4, 2.8GHz HT. Beállítottam a nekem megfelelõ szintre, gyakorlatilag a szaggatás ismeretlen fogalom. Pedig ismétlem, P4! 😊 Hasonló módszert alkalmazok szinte minden játéknál, ahol valamit lehet változtatni, és köszönöm szépen, jól elvagyok új játékokkal is.
Van víz :-D

Nekem Escape akadt összevissza, medium felett. Ezzel sikerült szépen beállítani. De mint mondtam csak egy 4850 a kari.

SUNNY84HUN
fogyóban az ivólé 😄 ?

Valami, ami csak PH-n volt eddig 😮 😄

Kirakom

SUNNY84HUN
nekem elég kemény gépem van , azon is szokott baszkódni , hiába nyúlnék bele nem érezném a változást :/ , de legalább a far cry 3 fullon megy és az élvezhetõ 😉

Na bazz én meg google fordítóval szarakodtam mentem is ezt. <#taps>

Nem járkálok PH-n. Nem tudtam.
Attól függetlenül én támogatom, hogy Chris kitegye ezt a menüsorba.

Ha belepiszkálunk, nem változik semmi. Így is meg úgy is instabil.

na már megint mi a fene van a game-el ?! 😮

SUNNY84HUN
jah lehet 😊
Chris most felvásárolt 2 hektó aldis levet és nem ér rá a por néppel foglalkozni 😄

Különben sem kell lefordítani, mert már régen megvan magyarul is.
Közkincs! <#eplus2>
1. jobb beállításokkal nem szakadozna egyeseknek a játék
2. megkímélnénk magunkat az ilyen emberek siránkozásaitól
3. ez tökéletesen beleillene abba a 'technikai segítségnyújtás' részbe, amit egyszer felvetett Chris, hogy majd a nyáron nekiáll megírni (azóta is írja<#idiota>)

SUNNY84HUN
mármint tudom mire jó , de egy instabil játékba belepiszkálni hát nem is tudom :/

SUNNY84HUN
és ez minek jó ? 😄

Ez egy nagyon jó leírás. Most állítottam be vele játékot. Belehet állítani max textúrát, de elsimítás nélkül és úgy fut mint mediumon. HD4850 kártyám van nem mai darab.