Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ford Focus RS-rõl vélemények? Mennyire versenyképes és megéri beszerezni?
óó..nemrég kezdtem újra az UG2-t, most buherálom a játékot, kell a Civic 😄

Project D|Rare Car Collector|

Játék nosztalgia. Lehet járvány van. Hétvégén felraktam a Shadowman-t. Minden idõk legjobb szemre-fülre-lélekre.félelmekre ható játékát. Iszonyat jó játék. Na abból jöhetne egy remake (vagymiaf..nakhívják)! A mostani motorokkal beszabehu kategória lenne, ismét. A másik kedvencem meg a régi, jó öreg Most Wanted. Az is indul netszünetben <#idiota> De most a world videó beállításait nyúzom. Kihívás, bár nincs benne az Achi-ban <#zavart1>

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Van ám nosztalgia itthon is, trackmania est, régi szép idõk, ahol tényleg számít az idõ 😄

Háát. Köszörülgetek rajta. A garázsban ragyognak az autók. Kint meg matt festésûek. Elsõ induláskor faján mûködött minden. Most meg semmi se megy. Ehh. Dolgozok rajta, elszántan.

Akkor mûködik, <#eljen> én nem néztem csak a letöltést, hogy nem e vírusos stb., maradok a low beállításnál. <#beka3>
Így ám. <#eljen> Régi szép idõk... Be jó is volt <#eplus2> Dübörög ma a nosztalgia.

tutuhawer
A quqa-féle stílus se jó szerintem sokszor. Egyébként Hitmanhunnak volt itt a 2. legnagyobb fasza, a legnagyobb pedig ryannek van, õ mindenkit minden téren bármikor üt. De fõleg Derekasnál jobban tudja, többet tud, mindenben, ez biztos <#nevetes1><#vigyor2><#nevetes1>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Sziasztok!

Tegnap megvettem a második IS300-amat. Egyszerüen beleszerettem abba a kocsiba 😄
Mostmár van D-re és C-re is egy 😊
Ha telerakom majd fullos skillekkel talán még az MR2-ket is megeszi

Akkor köszi a tippet. Gyorsba ki is próbáltam. Minden maxra, elmosódás ki és gyí :-D Pár kép belõle:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tán másik otó kellett volna, de hát ez a legfrissebb, meg nincs kedvem tipródni, hogy melyiket is... :-)

Érdekes, hogy fent a játékban szépet mutat, képen meg nem ugyanaz. Lehet videóval lehetne megmutatni. De az most nem fér bele az idõmbe.

"Say NO to racing"

Akkor, Go, Go, Goooooo!!!! <#hehe>

Nem volt félreértés, csak hitman fél stiludban válaszolgatott vissza és az már mégsem járja. <#ravasz1>
<#idiota><#taps> Itthon vagyok én is, I'm ready <#hehe>

Jahhh! Úgy könnyû ha van mivel... <#eplus2><#integet2>

tutuhawer
senki se vágja, hogy egy kis félreértés van? Hpzolee azt mondja, hogy ha a kolléga játszott volna régen, máris nem hibákkal teli szarnak nevezné a játékot, hanem "bugmentes" lenne. A vicc, hogy mindkét játékos oldskool, mindegyikük tud mindent a játékról, csak nem tudták. Én rögtön tudtam, mi alapján dumál zolee, mert õ bizony már 2010-ben is BMW-vel hasított a bugokkal, szarokkal teli játékban. A lényeg, hogy mindenkit félreértette a másikat. Egy biztos, a faszméricskélésbe én beszállok <#taps><#nevetes1>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Hát nem tudom hogy az a váltó az csak dragon vagy bárhol mûködik e, egyébként azon kívül csak annyit csinál amit magadnak is megtudsz írkálással úgyhogy miért lenne csít..
Nincs, de ha elötte ezt felteszed nem is tud felmenni.
Az utolsó linket elcsesztem ezért ucsó off.
Ez meg csak úgy ráadásként hogy nem árt vigyázni az utakon. A 3.-hoz hasonlót jó pár éve láttam saját szemmel is ebben a szép országunkban annyi különbséggel, hogy ott a hóeke szerepét egy 6 autó szállítására alkalmas tréler játszotta.
így már jó. De remélem, nincs a programban Sunyiban KeyLogger

Tegnap véletlenül találtam egy egyszerûbb grafikai állító progit a World-höz, mindenki eldönti csitt e vagy sem. Fogalmam sincs mûködik e nem próbáltam, de ugyanazt csinálja mint a tegnapi linkben csak egyszerûbben menüben. Remélem így jó HG úr?!, csak a letöltõ linkkel. <#wilting>

Kis off.
Aki nem ismeri mi a helyzet Pesten egy mintasofõr a BKV-tól és nem csak a történet érdekes hanem utána egy gyökér igazat adott buszvezetõnek de amit kapott érte azon jót lehet szórakozni. <#taps> Érdemes lenyitni az összes hozzászólást. <#eplus2>

Aki még nem kért ajándékot szülinapra karácsonyra vannak itt lehetõségek. <#eljen>

Ez meg csak úgy ráadásként hogy nem árt vigyázni az utakon. A 3.-hoz hasonlót jó pár éve láttam saját szemmel is ebben a szép országunkban annyi különbséggel, hogy ott a hóeke szerepét egy 6 autó szállítására alkalmas tréler játszotta.
Sziasztok!Lenne egy olyan dolog,hogy az 1ik profilomat törölném csak jó lenne áthelyeztetni a szekereket az 1esre(nem sok autó van,van 6 abból 5 boostos jó lenne ha nem kéne megint megvennem) sztetek megold6ó?Ha vki tudna abba segíteni h milyen email címre tudom ezt megírni ea-nek azt megköszönném,tehát köszi elõre is.
Quqa: HSZed törölve, mert azon a csatornán..hát..öhm

Igen, azt én sem értettem, miért vették ki a motorból. Szerintem itt is elfért volna...

Balathruin

Pár napja fúr a gondolat, most le is írom: lehet, hogy az EA amerikai, és jó az ottani munkaerõ, de! Látjuk a tendenciát, hogy valami talán készül, legalább közösségi szinten. A peresztrojka jegyében fel kéne venniük egy kupac oroszt. Olcsóbb, hasonlóan jól képzett és sokkal ötletgazdagabb népség. Akkor talán még a modolás is alakulhatna. Például szívesen megnéznék egy olyan eszközt, ami az ellenfélhez képesti távolságot (akár idõben, akár távolságban) dinamikusan mutatná. Volt ilyen gyárilag az NfS3-ban is, és imádtam.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Úgy kelett volna csinálni mint Diablo 3-ban.Ott is 60 szint van aztán behozták a paragon rendszert ami még +100 szint na ott nehéz elérni a Paragon 100-at de ott meg is csinálták az értelmét. Itt is lehetne valamiféle droprate elõny egy ilyen húzással, de ez csak egy ötlet marad ahogy látom a "fejlõdést"
Ami bõven túl sok, szerintem..bár most kb. az ég világon semmi értelme hogy egyáltalán vannak szintek, attól függetlenül túl gyorsan szintet lehet lépni, régebben nem így volt..annak mégis mi értelme egy MMO játékban hogy 1-2 hónap alatt még ha nem játszok sokat is simán el lehet érni a maximum szintet, vagy legalábbis közel hozzá
7r1v1um
Rep Amplifier.: 500 boost.
Minél több driver pont elérése.
Sok-sok verseny. Fõleg Team Escape, mert az fizet a legjobban.
Esetleg ez mind egyszerre.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Hogyan lehet a leggyorsabban fejlõdni? Már 9 napja, hogy újrakezdtem a játékot és még csak 25-ös vagyok 10-es szintrõl, szóval 9 nap alatt 15 szint..
7r1v1um
Helyes. Piálj helyettem is.<#pias>

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

SUNNY84HUN
jaj gyerekek én már bekavarodtam 😊)) , inkább iszok .. legalább estére meglesz az alap 😄

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

7r1v1um
Pont az ellenkezõjét állítottam:
"Én meg "újonc " olajbogyó vagyok".
Ezt erre a fórum-szobára értettem. Meg átvitt értelemben a Worldre is, bár szünetekkel, de másfél éve foglalkozok vele. Nyugi van.

SUNNY84HUN
akkor félre ment , ó ez vicc akkor sorry

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Az nem ö volt hanem az a zolee gyerek vagy nem? Már én se látok át ezen xD

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

SUNNY84HUN
mi van veled ember ? milyen faszméricske reklámoztad hogy milyen régi játékos és fórumista vagy erre csak mondtam nem csak te vagy régi játékos , nyugi van nem kell ilyen véresen komolyan venni a dolgokat

#89407 köszi <#wave>

Boldog szülinapot! <#vigyor2>

Balathruin

7r1v1um
Nem vettem magamra, csak tisztázni akartam a helyzetet.

HarryPotterZolee felé mérgelõdünk meg rázzuk vissza az öklünket, az most a felállás. Veled semmi gond, viszonylag régóta ismerünk innen a fórumról, de ez a figura most bukkant fel, végigtrollkodja az SRW fórumot, most meg ide is átruccant.

7r1v1um
Nem vagyok eltévedve, olvasom, amit írtok, de az arcotokat nem látom és a hangotokat sem hallom, így azért nem egyszerû megítélni, hogy ki, mit, milyen szándékkal írt...
Az is egy fajta versengés lenne, meg ez is az, legalább is kívülrõl.
Az meg, hogy ki mit ért el vagy nem ért el, leginkább annak a függvénye, hogy ki mennyire veszi komolyan.
Ez alapján se lenne fair dolog megítélni senkit, mint, ahogy az alapján se, hogy mennyi ideje mérgelõdik ezzel a játékkal.

Hát ha neked az jön le, hogy territóriumokat jelölünk ki, akkor el vagy tévedve.
Nosztalgiázunk.
Az igazi darwini harc akkor lenne, ha azt írogatnánk, ki mit ért el és mit nem ért el a játékon belül.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Ha belegondolok, én is veterán vagyok.
Annak idején hallottam róla, mikor bejelentették, hogy indul egy 'ingyenes' NFS. Idegenkedtem tõle, aztán 2010 októberében belevágtam mégis. Akkor még nagyon élveztem a játékot.
A fórumot úgy találtam meg, hogy egyszer betévedtem a 3-as csatornára. Ott írták hogy így az sg.hu, úgy az sg.hu. Egyáltalán az volt számomra a csoda, hogy volt magyar fent. Aztán utánanéztem a fórumnak. Azóta ideragadtam.
Az elsõ speedboost-os emlékem is ekkor volt. Kellett nagyon garázshely, eltelefonoztam egy 1000-est rá. Utána tévedtem a csatornára, utána találtam meg a fórumot és utána hallottam az 'ingyen SB' dologról. Szóval az az 1000 volt a tanulópénzem.
Annak idején emlékszem, feltettem egy kérdést, hogy kinek mennyi volt a tanulópénze, mire rájött erre a lehetõségre. Csak mindenki félreértette. Plusz Szabi törölte azt a hozzászólásomat is.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

7r1v1um
Én meg "újonc " olajbogyó vagyok, és nem szállok be a f..z méricskélésbe.....<#szomoru2><#levele>

Ja, csatlakozom (bár én nem vettem részt a bétában, csak a megjelenés után 1-2 hónappal vágtam bele). <#wave>

SUNNY84HUN
jó hát igen azt nézzük jó az , bár azért far cry 3 om full hd ban megtépázná 😄 , de 560 at nem tudja

SUNNY84HUN
jah 3 évvel ez elõtt mekkora trágya volt , mostani ahhoz képes " csoda " 😄
bizony még van pár öreg harcos itt <#wave>

Bugmentes? Hol állítottam én ilyet? <#hamm>

Látom megint szarakodik a TopUp oldal... <#falbav>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Biztos jó, de én maradok ennél:

SUNNY84HUN
aki nvidiás zöld annak itt egy marha jó driver , bár bétás még de rohadt jól dolgozik a kártyákkal sok fele javulás van nekem gtx560 ti -m van szeretem ezt a driver , a teljes értékûek sokkal szarabbak voltak eddig és nekem benne van még ez is csípázom