Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kösz, hogy megosztottad velünk, hog ez a bug még él. ne aggódj, a következõ napokba, sõt hetekbe elég sûrûn fogsz ezzel és a barátaival találkozni...(amin nem kell annyira meglepõdni, hogy meg is oszd velünk)

NFSW: Juhaaasz | Nemesis(igc-s profil) // egyetlen ellenfelem a szinkronhiba :D

Még egy ideig tölthetõ.

légy türelmes

Következõ a szituáció:
körverseny indul,a csávó leáll az út szélére lemegy az elsõ kõr a csávó ugyanott áll az elõbbi helyen lehúzódva,beérek a célba a játék végig azt jelezte hogy én vagyok az elsõ.Erre a lehúzódott csávó nyer.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Még egy ideig tölthetõ.

légy türelmes

Végre lehetne versenyezni, de a ********* *********** azt nem tudnak tisztességesen, ezért inkább rammolnak. Ilyen ez. Nincs mit tenni, a szart csak õk maguk távolíthatják el önmagukból, Hasfelmetszõ Jack nem játszik.

légy türelmes

én tegnap leginkább Stadium & HWY 99-et nyomattam, de ami ott volt.. <#wilting>
nem feltétlenül...

A tegnap például a LINCOLN BOULEVARD-on, az egyenesben bementem egy TH-s Murciélago mellé ezzel. Erre meg nekem jön<#duhos2>

nekem már most megszokottá vált az elmúlt másfél napban hogy minden verseny után csillagokat osztogatok...<#mf1><#boxer><#duhos2>
De tudom az ilyet utálni, felhasznál 8x porweup-ot és még rammol is <#boxer>

<#taps> Gratulálok EA!

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

A cserélõdõ igc-k miatt vették ki ezeket....Jött most az a 6(lfa,stb.) és ezek mentek....Lehet 2 hét múlva a murci vagy az evora is felszívódik....Aztán visszahozzák és mindenki happy lehet,hogy újra igc-s az igc.....
még az elise is eltûnt
Nekem legutóbbi hasonló élményem az a Bf3-ban a motorcsónak <#hehe>
Engem meg az Underground 2 SUV-jaira, fõleg az Escalade-re.

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

Ryder159
Ez nem igaz, nem bírja betölteni a versenyeket. még a 2 fõset sem.

meg olyan bután kanyarodik mintha 2 tonna lenne.... engem a vitorlás hajókra emlékeztet... XD
Jogos, a Kilences nagyon tolja az orrát kigyorsításkor.

Ja! A remény hal meg utoljára 😄
igen, nekem is megvan, EVO IX-el együtt kijavíthatnák, kb. ugyan olyan szar mind a kettõ<#shakehead>
Az impreza-nak nagyon örülnék 😄DD Megvan már nagyon rég óta és sajnos szinte használhatatlan... versenyképtelen vagyok vele... TE-n még elmegyek vele, de versenyeken....
Elvileg az SLR már jobb..nekem nincs de valaki azt mondta
A Z4M-et és az RX-7et sajnálom, annak idején ezek jelentették a hatásos belépõt a T2-be.

Lehet, hogy javítják õket? 😄DD nagy faszaság volna 😄
van még pár, pl:
-Z4 M Coupe
-SLR
-IS 300
-RX7
kivettek 1 pár autót a car dealer-bõl:
-Evo IX
-Charger R/T
-Z4 GT3 Easter Edition
-Impreza
az a baj, hogy ha például én a csóri 25-ös szintû IGC profilomba a lexus is350-enemmel szeretnék versenyezni, akkor 1 lehetõségem van a class szerinti pálya...open eventen szerinted kapok az 5-bõl legalább 2-t ami velem egyszintû? ez az ami miatt egy kalap szar számomra az egész, és ez az ami miatt átálltam only TH módra (esetleg 2-3 HS-t nyomok még mellé, így talán "karácsonyra" elérem vele az 50-es szintet)

Hát nem tudom, én 30-40 között, 40-50 között és 50-es szintû profiljaimban nem találtam semmi rosszat, mindig kb. egyenlõ ellenfelekkel dobált össze, mostantol okosan kell tuningolni nem pedig a legjobbat beletenni mindenbõl, ennyi a lényeg szerintem.
Bocsi a dupláért de kéne egy kis segítség hogyan tudom ebben a mai világban blokkolni hogy ne csattanjon akkorát?<#bohoc><#vigyor5><#fejvakaras>

BFP4F nick: [Hun]SgtPatrick (Recon), [Hun]Dr.Patrick (Medic)

Èppen ma gondolkoztam rajta hogy nem kellene az a nagy perfect start inkább azokra a skillekre fogok menni amik meggátolják hogy a falra kenjenek<#eplus2><#banplz><#mf1><#idiota><#idiota>

Elõjött ezzel(classokkal) viszont egy olyan probléma,hogy még jobban számít a marha jó nitró mint eddig.....Legtöbb kategóriában tényleg hasonló autók mennek(kivétel A),így nincs az ,hogy jólvan elején elmegy perfect starttal aztán utolérem.....mondjuk el camino eddig úgy volt,hogy nitrója miatt jó,most bekerült egy classba ahol anélkül is ott van a többi mellett...és a nitró elrepíti.....
Igen énis így voltam vele<#mf2> Szóval ez már tényleg egy Pay2Win játék:/ De a droprate az nagyon jó<#idiota><#nezze>

kisebb szinten levõk, abból is az igc-sek kõkeményre sz**ják a cukorrépát, mert olyan ellenfeleket kapnak, hogy öröm nézni

értem , köszönöm.
Igen..és véleményem szerint sokkal de sokkal jobb így..kisebb szinten levõk lehet találtak ellenfeleket, de 50-esen csak kb. 10 pálya volt használható eddig is
Igen ez az új "újítás"
igen és igen

Nem értem mi történt, minden nap csak adott pályákon lehet menni, kb 5-6 db-on, tegnap másik 5-6 volt ... 3-4 napot hagytam ki és mikor újra beléptem ez volt. Mindenkinek ilyen most a játék ? Örökké ilyen marad ? <#zavart2>
Nekem meg nincs szívem kipakolni az amúgy is nagyon nehezen megszerzett cuccokat, mivel nekem szinte sose ad semmit, se a TH, se versenyen <#idiota> de amúgy valószínû ez lesz nálam is, Eclipse és MR2 nem kell nekem A-ba meg a régi T2-esek se
Nekem az mr2-ben mostmár csak egy velocicom 6-os fék van és így D 😄
Ryder159
Az MR2 is annyira jó helyen van B-ben. Ott nem nagyon akad ellenfele..<#nevetes1>

Gondolom mindenki tele van A-val,szinte ott van minden 😄....Ott volt az ultrás rx8-am miközben az ultrás murcielagom is....hogy hogy jön össze a kettõ egy classba,nem tudom....
Én könyörtelenül kipakoltam akár az ultrát is mindenbõl ami befér A alá.....300k összejött belõle 😄 és lehet menni jó futamokat a kiss classokban....
*mindig van valaki

Mi a picsától van ennyi hülye rammer?-.- Egy normális menetet se tudok menni mivel mindig valaki aki juggernauttal kiviszi a kocsim hátulját...:/<#wilting><#mf1><#falbav><#szomoru1>

Na most mára hogy minek kellett ennyi TE azt nem igazán értem... na meg lehetne egy A class-os verseny is mostmár mert 70%-a az autóimnak ott van <#wilting>
Bizonyítéka annak, amit Cartmanék tapasztaltak: a chatroulette-en mindenki veri.

Ha túlélem az edzést akkor lehetséges hogy lenézek<#idiota><#idiota>

zp ma

\"...Miért mindig a legjobbakat viszi el az Isten, amikor a sok szar, szemétnek meg semmibaja sincsen...\"

Most konkrétan a koncertre gondoltamXDXD<#idiota><#bohoc><#nyes><#wow3><#papakacsint> De majd megpróbálom😄