Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Számomra már a szintén Union&Hollison nyert Speedscience váltó is felér egy jackpottal.

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

goregrind
5 perce kb, asszem union&holis?!? a memóriám már nem a régi! <#idiota>

DISCORD: grimanddark

Hol és mikor? 😄

BFP4F nick: [Hun]SgtPatrick (Recon), [Hun]Dr.Patrick (Medic)

goregrind
Nekem is adott egyet ma reggel! <#taps>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

DISCORD: grimanddark

ma!!!!!!!!!!!!!!!! bocsi, de várom 😊

\"...Miért mindig a legjobbakat viszi el az Isten, amikor a sok szar, szemétnek meg semmibaja sincsen...\"

Igen. vagy esetleg ha neadj Isten 5boostot minden verseny után...😄 Van egy jópá netes játék ahol lehet találni a drágábbik fizetöeszközt...:/

Vagy ha ilyen 10-20 boostok lennének benne. nem tudom miért, egyszer azt álmodtam hogy lucky drawból nyertem 20 boostot 😄 (úr isten...)

Belehalnának ha egyszer esetleg 500 vagy csak 100 boostot lehetne belöle húzni? :/ 😄

Fényképes bizonyítékunk van rá esetleg? EA fórumon pl?

ÁLLÍTÓLAG egy millió igc van benne

\"...Miért mindig a legjobbakat viszi el az Isten, amikor a sok szar, szemétnek meg semmibaja sincsen...\"

Nem igazán olvastam vissza a hozzászólásokat, de van itt olyan, aki már a lucky drawból nyert azt a nagyon különleges kártyát amirõl egy szót se szóltak?

csatlakozom😊

ja...mert mára is kell high stakes meg late departure...de ha ez nem elég, legyen még egy all in is...

menjenek a picsába ezek a kibaszott kirakatmajmok...betelt a pohár a faszságukkal

NFSW: Juhaaasz | Nemesis(igc-s profil) // egyetlen ellenfelem a szinkronhiba :D

trakk
Sokan fellélegezhetnek, úgy néz ki, a High Stakes mindig bent lesz.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Lássuk!

Jobban hasonlít, mint az, amit itt szoktak mutogatni? Mert az ügyes, csak nem igen hasonlít.

légy türelmes

légy türelmes

kanyesz07
22:40 kor kezdtem és most 1:16 kor fejeztem be xdd Angelina Julia portré a kocsimra 😛

Ready To Rock!&#8482;

hja.. én azt megszoktam, van olyan noob aki alt+f4-et nyom, van aki laggol...

Project D|Rare Car Collector|

ÉN nem azt mondom, hanem betöltéseknél várakozik a többire....
Nekem mondjuk enyhén laggol,mint a régi szép idõkben...egyszer már abba is hagytam ez miatt....alig látszik ,de arra pont elég,hogy ne tudjam elkapni perfectet,meg egy-egy kanyarból kicsússzak....
Pont hogy már 10 sõt 1 percen belül találok multit, nagyon jó.

Jó az újítás... csak kár, hogy alig akarnak elindulni a versenyek.... folyton várakozik a többire... sokszor 10 perceket is várnom kell mire elindul a verseny és 2-en maradunk a 6 ból.... érdekes, hogy bírták ennyire elbaszni.... aki 2 percnél tovább tölt azt kidobhatná a játék.... francot várakoztat mindenkit a hülye komodorokra.....
kanyesz07
én is játszottam már vele de ilyet nem találtam xd

Ready To Rock!&#8482;

Shift2

kanyesz07
ez hol van ?

Ready To Rock!&#8482;

Azért a 2 éves elsõ autómban még maradt egy kis Force 😊
(Sok powerrel csak beérni próbáltam.... de nem sikerült 😄 )
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

És a végén..

(cset... 😄 Az a vicces, hogy õ csak állt X) )

Vártam valamit a Safehouse-zal kapcsolatban. Nekem az jött le a hírekbõl, hogy a festésen és a matricázáson kívül minden egy ablakban lesz, nem kell majd menükben mászkálni. A Performance Shop, Skill Workshop, Vinyl Shop, Change Car és Car Dealer gombjai elférnének egymás közelében. Úgyis mindig a jobb oldali panel változik, a kocsi a tuning ikonok és az infók maradhatnának mindig ugyanazok, ugyanott.

légy türelmes

(Viszont a DropRate az fasza.. nagyon az)

Kapott már valaki olyan JACKPOT szarságot? azt a lucky draw-ból lehet egyébként?
60*1,61, vagyis majdnem 94 km/h.

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

Megyek körversenyeket és érdekes.. nem kapok soha plusz kört.. ki kérem magamnak <#banplz>

Ismerõs, bár én a rendõrös eseményeket kategorikusan kerülöm, ha ilyet ad a rendszer, inkább keresek újra.

tutuhawer
nekem ilyet ne írj többet, légyszi. Azzal szeretne menni mindenki, amivel szeretne. Neked megmondják, mi a jó, te akkor azzal mész. Nekem senki se változtathatja meg a kedvencem, amirõl most nem tennék be videókat. A lehetõ leghitványabb, legkártékonyabb, legrosszabb, felfoghatatlan hozzáállás a tiéd. Megmondják az utat és bemész, és rántanál engem is arra a fõnökség által kivágott ösvényre. De nekem van saját gondolatom ám, Nissan és egyéb japánok. Neked megmondták, mi megy jól , és elégedett vagy. legyél, de nekem ne magyarázd a szarodat, kérlek, mert nem érdekel

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

kanyesz07
60mph mennyi km/h??

ám faja ez a
Dodge Challenger Concep

Ready To Rock!&#8482;

köszi az infót!
a verseny keresõre szoktam rányomni, és amit bead, azon indulok...
ezt nem is néztem, köszi még1*!
Ahol bármilyen osztályba (class) tartozó kocsival lehet menni. A térképen az esemény fölé víve az egérmutatót, kiírja, hogy Open Event, vagy Class Event.

légy türelmes

Tarpi
Feltuningoltam a 240SX-et D tetejére (399), mennék egy versenyt és nem enged belépni, mert C-s az autó.
WTF:

BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu

tetszetõs, jól néz ki.
segícccccs kicsikééét 😊))
??? open event ??? mi is az?

Open Eventen nem. Ez a trükk.

légy türelmes

Lesz majd valamikor Lexus LFA találkozó? <#wave><#gonosz1>
érdekes ez az új rendszer...
705-807-617 értékkel bíró EVORA-t berakott mellém versenyre...
én egy 566-595-335 (asszem "C") MX-5-tel nyomtam...

nem arról volt szó, hogy egy kategóriában lévõ autókat raknak össze, vagy rosszul emlékszem???
A te helyzeted más, mert ahogy nekem lejött, nem volt másik fél, vagy ha volt is, az maga az EA vagy egy partnere. Gondolod, le fognak állni meghallgatni mindkettõjüket, várják a bizonyítékokat és igazságot tesznek? Szerintem nem. Plusz a szabályzat kimondottan tiltja a felhasználói fiók átruházását, illetve annak átvételét. Innentõl kezdve polgári per sem jöhetne szóba, ha jól sejtem, csak a másik jobb belátásra bírása.

légy türelmes

Az rendben,de ha a magyar supportnak ír,azok rendesek,én nekik írtam,választ is kaptam hamar,magyarul,majd átirányított egy kolléganõjéhez aki már külföldi volt,de õ is nagyon rendes volt,tehát a lényeg a jó kezdés. Ha a magyaroktól egy Zsolt nevû supportos átirányít egy Tiffany G. nevû külföldi help centereshez,onnantol nagy valószínûséggel nyert ügyed van. Mivel csak jobb,ha egy EA alkalmazott szól az érdekedben a feljebb valónak. 😄 Mondom ezt én,akinek veszélyben volt 3 profilja is,nem kevés beleölt pénzel és idõvel.

NFS World: Nomish , Nomish001 , Nomish002

Ha emlékszel a születési évre amivel regisztrálva van akkor elvileg bizonyítod, hogy a tied és lehetséges, hogy visszaadják😊 Én itt rontottam el hogy mindig mást adtam meg:/

Ez nem áll meg, mivel a felhasználónak gondoskodnia kell a jelszava biztonságos tárolásáról. Annyit mondanak neki, hogy IJ, válogassa meg a bizalmasait.

légy türelmes

próbálkozom vele de nehéz ügy nagyon 😞
Vettél bele boostot? Megvan a starter pack,esetleg számlakivonat,vagy paypal számla? Írsz a supportnak,bemutatod a fent felsoroltak valamelyikét és meglátják mit tehetnek. Mikor nekem volt gondom egész kézségesen álltak a dolgokhoz,és segítettek. Így nem deaktiválták az accountomat. Félreértés ne essék,nem csaltam,csupány boostot vettem és egy 8ezres boostot "ajándékba" adott a játék 😄 Majd kaptam a mailt rá egy hétre,hogy csalással szerzett speedboost. Szóval állj a sarkadra,mond el az igazat,kicsit ferdítve. 😄 Hogy az alapbol a te accountod,csak megbíztál benne vagy hasonló. És reménykedj

NFS World: Nomish , Nomish001 , Nomish002