Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pályákra én is morcos vagyok...
GT2 A? Mert ha reálisnak akarták volna a Car Classt a két GT2 mehetne S-be....

Project D|Rare Car Collector|

Azért a pályák hiánya nem valami elhanyagolható apróság 😄 ...és mi hülyeség abban ,hogy gt2 A?
SUNNY84HUN
én sosem rinyáltam a skilleknél sem és semminél sem ( még az úgy ahogy bejött ) , de ez engem kiakaszt <#rolleyes>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

aha

igen
trakk
Ez csak nekem újdonság?

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Skilleknél is ment a rinya aztán hirtelen mindenkinek tetszett szinte.
Nekem a Car Class még mindig tetszik. Pályákat hiányolom össz vissz, meg hogy még mindig hülyeségek vannak, egy GT2 csak A? 😛 Hát igen, én most lendültem bele megint, kicsit leraktam a HP-t meg a DiRT3-at...

SUNNY84HUN
az a durva Nfree - nek írtam nem kell idegeskedni ezen mert ez csak 1 játék , erre én úgy felb....am magam hogy ajaj <#duma> meg ez a pár pálya tiszta szánalom remélem mihamarabb vissza áll minden pálya , lehet elpártolok vissza más gamekhoz online és itt lehúzom a rolót <#rolleyes> mondjuk nem szeretném mert a sok régi emlék jó futamok a barátokkal stb rengeteg jó groupozás stb

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Én már leszarom ezt a játékot feldobálom a régieket és várom mikor rúgja már ki páros lábbal az EA De Wellis-éket. <#hehe>
SUNNY84HUN
na rohadna meg bent hagytam a sima szöveget az off ba másolás után <#vigyor5>

SUNNY84HUN
ja menni kellene pár város széli karikát mert csökkent a pia mennyisége a garázsban , már szarul érzi kocsim magát hogy nincs fullon a mellette lévõ polc <#pias>

ja menni kellene pár város széli karikát mert csökkent a pia mennyisége a garázsban , már szarul érzi kocsim magát hogy nincs fullon a mellette lévõ polc <#pias> , meg 1 hete nem is hajtottam igazán <#szomoru2>

Hát direkt kipróbáltam milyen alacsony szinten menni és innen üzenem 1-2 nagyokosnak, hogy szar az egész. 13-as szintem olyan ellenfelekkel pakol össze, hogy semmi esély a gyõzelemre, bár egyszer sikerült volna, de direkt lelassítottam mi a szitu és a 2-nak mi a legfontosabb, hát persze hogy leramoljon. Ez az idióta játékstílus minden szinten és class-ba érezhetõ a pálya teljes hosszában, nem elõzni szeretne a parasztja, hanem letolni. Eddig olyan sima versenyek voltak egészen 20-as szintig, PU nélkül mentem (és mindenki más is) a 200SX-el semmi lökdösõdés, de manapság csak nekem van 400 alatti stat-u járgányom a lobby-ban (utcai sport). Ennek az egész klassz baromságnak akkor lett volna értelme, ha megmarad az összes pálya és úgy sorsol össze a gép mint régen, nézve az autóosztályt és stat számokat, de hát ehhez érteni is kéne. Komolyan mondom ha összeállnánk itt páran 1-2 hónap alatt sokkal átgondoltabb és játszhatóbb World-öt tervezhetnénk.

Megyek is vásárolni van 4millám plusz még pár boxster az is megér 325000-t
Mai bug! 😄

Azt pazarold el pár innivalóra a garázsba 😄

SUNNY84HUN
ha van igc-ben 2 misid azonnal ved meg kur@ jó dög , én most bevásároltam a boostos dögök mellé pár autót <#zavart1> , azt összevissza 40 ezer igc-m maradt <#banplz>

igen.

A Lexus LFA versenyképes?
Mikor lesz mert akkora veszem a rep jegyet<#pardon1><#circling><#hamm><#vigyor><#vigyor><#vigyor2>

BFP4F nick: [Hun]SgtPatrick (Recon), [Hun]Dr.Patrick (Medic)

Ismerõs.

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

A színek most is ugyanazt jelentik.

légy türelmes

Nem nagyon szeretek neki menni másnak inkább megkerülöm de amikor direkt belém száll én meg pörgök a levegõben az már egy kicsit idegesít. Bezzeg ha én megyek bele valakibe én lassulok le.
Esetleg a Juggernaut segíthet. Ha nagyon lökdösnek, én ezzel védekezek.

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

BTW csak most esik le, hogy uniformizálódott a javítás. És hogy minden futam után 375 dollár mínusz a javítás.

Van valami technika vagy skill vagy mit tom én amivel ha neki mész a másik kocsinak meg se érzed? Mert engem úgy szoktak hajigálni mintha papírból lenne a kocsi.
Kétlem, hogy a Vatikán elég nagy lenne egy klasszikus 400m-es menethez, de képzelj el egy drift fesztivált ugyanott! Nagy menet lenne.

SUNNY84HUN
<#zavart1>

<#fogmosas><#vigyor3><#nevetes1><#vigyor2>

Honnan tudod azt, hogy a föföföpap nincs otthon a témában, mivan ha a Vatikán ad otthont a Vb-nek XD<#idiota><#idiota><#duhos2><#papakacsint><#hamm>

SUNNY84HUN
annyira naprakész mint a pápa a város széli illegális gyorsulási témában <#zavart1>

Örömmel tapasztalom az elmúlt pár napban, hogy feltûntek a Takumi-festésû Hacsik. Már a másodikat láttam, az újon már kandzsi is volt oldalt. Szerencsére nincs annyira elterjedve, mint a Razor-stílus az M3GTR-eken vagy a Brian-stílusú R34-esek.

A Bones tuning útmutató napra kész? Magyarán benne vannak az új változtatások?
Csak mert van egy Attack Motorsport 0-0-16 fékem, azt meg szeretném tudni, hogy hat az irányításra.
A választ elõre is köszi (mindkettõ kérdésre).

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Fasza le lettem hackerezve... Az egészben az fáj a legjobban, hogy egyMAGYAR versenytársunk és talán egy fórumozó rakta rám ezt a jelzöt! De hogy miért azt nem tudom...<#fejvakaras><#sir><#sir><#schmoll2>

jól látom hogy a TH-s Lexus is felszívódott? A Caymannel egyetemben 😮

Igen.

légy türelmes

Jelenteni jelenthetnek, nem csaltál kész, nem fog történni semmi (még a csalókat se bannolják <#idiota>) engem napi szinten jelentettek mikor olyan pályán mentem amit jól ismerek....és itt vagyok <#smile>
Lehetséges, hogy mindenki más kapott még egy kört, miközben én 2 kör után le lettem intve? Paradise Hotelen történt az eset, nem gyõzök szabadkozni, hogy nem hackeltem. Lehet, hogy valaki mögöttem pont akkor adott még egy kört a versenyhez, mielõtt beértem volna és nem ért el hozzám a hatása? (Lehet elsírnám magam, ha emiatt feljelentenének.)

Akinek meg M6 Coupe-ra fáj a foga az 3200-ért megveheti web deals-ben míg a játékban 4000..ez érdekes <#idiota>
(Ahogy Easter Z4 GT3-at is.)

Én hagytam volna D-ben 😄

Blackfox: kösz az infót.

trakk
Aki még esetleg rendõrös Boss 302-re vágyik, az most tud venni web deals-bõl.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Alig tuningolható 😄

google közremûködésével olyat találtam,hogy nyertek már 100k casht és 100x powerupokat is+egy kép 1 000 000 igc jutalomról hs végén...Nem tudom photoshop-e....
Egyre jobb bug-ok:

Indítsd el a játékot és rájössz. Amit látni fogsz, magáért beszél.

légy türelmes

Egy hetet távol voltam unom visszaolvasni valaki összefoglalná mit történt?
kanyesz07
Z4M-et és az RX-7 ez igaz.. Z4 est akartam is volna venni lehet ---

Ready To Rock!&#8482;

Az EA megcsókólhatja szebbik felemet.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Ez nem bug. Ha az lenne, kijavították volna. Vagy, ha eredetileg bug is, szándékosan nem javítják. Bár, ki tudja..., hiszen még számolni sem tudnak, különben nem lehetne egyszerre két osztályban egy kocsi. Vagy nagyon okosak és gonoszak, vagy nagyon hülyék és naivak, de a legvalószínûbb az, hogy részlegenként változó, mennyire milyenek, és azért nem tudnak minõségi terméket készíteni, mert nem értik egymást.

légy türelmes

Nem húzódott le, hanem a te kliensedben el sem indult. Ha elmozdult a rajtpozícióból az azért van, mert legurult a dombról vagy a civilek eltolták. Természetesen egyébként versenyzett az ipse. Az EA belógatta neked a hímvesszõjét, mert szereti, ha szopják.

légy türelmes