Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a sima zondád van? milyen 2x-es nitró?

NFSW: Juhaaasz | Nemesis(igc-s profil) // egyetlen ellenfelem a szinkronhiba :D

Csõ? Hol?
Tényleg? megkérdezem a rajongottadat:
TUTU!! HOL VAAGY??
Igaz amit Brian Mondott? Tényleg? 😄

(nem bírtam ki, bocs 😄 )

Project D|Rare Car Collector|

kanyesz07
alap paganim van, és csak 2x es nitróval tud oda felmenni ám . Adok fotót mert pontosan elfelejetettem

Ready To Rock!™

valószinû...
amúgy ki mondta neked, hogy az alap pagani 400-al hasít?

kanyesz07
ám a gameban eredetileg 3 pagani van ugye?
Zonda F, Zonda F Roadster, Cinque..

Betehetnék még a c12, R, tricolore, Huayra-t <#szeret>

Ready To Rock!&#8482;

az vagy 30 kiló pénz

kanyesz07
100,000boost?? O.o . Te figy adakozzunk má egy kcisit nekem 10,000 el <#puszis>
He?

Ready To Rock!&#8482;

Csõõõ mindenki. Újra kezdtem a játékot aki nem látja játékban jó ideje Brianspilner14 et az ne is keresse ezen az akkon keresztül vagyok elérhetõ. Felhívom mindenki figyelmét hogy kötekedéseket lehetõleg privátban várok (nem mintha nagyon érdekelnének) elõre is köszönöm. Ja és boccs a múltkoriért csak egy kicsit kiakadtam de mind 1 20. án újra ranglistára fogok hajtani(megjön a fizu és lengyelbõl 100000 boost fog ide csordogálni) újra megcsinálok minden volt autómat, és megfogok minden S szériát is venni (az új pagani alapból tudja nitróval a 400 at és 740 es stattal rendelkezik (class A) Ja még annyi mikor reggeltem elsõnek rége az sg re akkor tettem a hülyét hogy új vagyok meg minden de azért kérdezzétek meg TUTUT hogy alap RTR-X el mit mûveltem az mclarenjével és a BMW m3 gts ével . Azért volt mert kb 4 folyamatosan használt (minden nap) és 2 olyan acuntom van amibe kb már tavaj április óta nem voltam fenn. Hát naggyából ennyi . csövi 😄
kanyesz07
ki th hacker?

Ready To Rock!&#8482;

Hoppá, Th hacker ment bannra?! 😄

Undertaker189
<#taps><#taps><#eplus2>

Én vagyok Undertaker189, ha nem hiszed járj utána

Hallod öreg szálj le a magas lóról ki vagy te? Ezt sasold:http://www.youtube.com/watch?v=HcRrBk89IJk
és utána beszélj. Köszike 😄
kanyesz07
öcsém ez annyira nem fer xd

Ready To Rock!&#8482;

a kék motorok minden járgányban jól muzsikálnak m1 mibe rakod nem bánod meg <#kacsint>
Mindegyikbe.

8-16-s ultra kék motor miben lenne a legjobb? Toyota MR2, BMW M3 E30 vagy Lexus LFA?
Nekem P,P,S,P,S,P színsor van benne. Ez csak úgy régen beledobáltam szóval nem kerestem benne a logikát mert régebben nem sok mindenre volt használható. Csak a motor és a turbó pro a többi race.
Amikor én nyertem, mindig megkaptam a kódokat.. Lehet a Caymannal nem sietnek.

@Noblem: Igen? Hazaérek meglesem az SLR-t.....

A júliusi Porsche Cayman-om azóta sem kaptam meg. Ma küldtem el a 3. e-mailt Drewnak, hogy mi a fészkes fene van már.

Milyen partokkal?
Érdekes dolog történt. AZ SLR Mclaren hasít rendesen<#mf1> A 3 Murci és egy E46 ment a levesbe Lions&HW 201-en. A kanyarodásán javítottak elég sokat ahogy érzem és a gyorsulása sem csapnivaló
Egy sima OPEN EVENT versenyen mennyi pénzt kaptok úgy hogy van 6 versenyzõ és elsõk vagytok ? C osztály szinten ?
Hát van akinek pazarul ment a CCX-e és csúcs idõket, itt a STAT oldala … hoppá vagy mégsem. <#hehe>

#41510 Az a 4-4 NOS+jugger simán betölt, utántöltõvel hazai pályán (1,21-es pálya) 3x nyomtam nitrot ready-vel persze, de még Waterfront Roadon is betöltött 3x.
Aha. Csak mosni nem fog....

Lassan már a mosógéprõl is lehet internetezni
Nini vegre betoltotte XP

hát nekem a sima netezés is(tehát nem egyéb programmal)olyan, hogy képeket is tölt...igaz ez nem android, hanem symbian 😄

android, és a rajta lévõ böngészõprogram nem képes képeket megjeleníteni? 😄

Es sima internet nem opera

Ez android X)

ja😄 tudom mirõl beszélsz, opera minin én képeket látom de smileokat nem😄 akkor tekintsd hsz-em hasznosnak, mert így tiszta számodra a szituáció "hehe"

Szar a mobil nem tolti be a kepet :-D

amint látod egy közel 2 perces pályán nyomott el 11-et...a baj csak az, hogy összesen <#idiota>

En egyszer 17 nitrot is ellottem egy unalmas Hastingson..... Regi szep idok.. Melyik palyan nyomott el 11-et?9

ennyit bárki elhasznál(hat)...elõször tisztába kéne lenned vele, mikor emgvádolsz valakit

Új rekorder frissítés óta. 11x powerup-ot használt:

asszem megvan 😊)
a face nevét nem tudod véletlenul ?? 😊)
aha értem ..koszi 😊)
Ryder159
Majd Drew bejelöl facebookon. de gyorsabban megkapod, ha te jelölöd be és dobsz neki egy üzenetet

sziasztok...valaki már megkapta a fun friday nyereményét ??? mert nekem még nem kudltek semmit 😞(
Passz 😄

most mondjam hogy megbocsájtva? : D

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

amúgy meg minek kelsz fel, ha nem bír az elméd rendesen bebootolni? <#idiota><#vigyor>

Bocs, még reggel van.. nagyon reggel >.<

hjaa 😄

tudom én 😊 énse úgy értettem, hogy Te nem fogtad fel 😄 kanyesra értettem

Én felfogtam már mióta.... Nem neked, vagy másnak írtam, hanem kanyesznak.

nemértem mit van még mindig ki az elite ccx-el, meg mostmár a viper acr-el is, meg úgy kompletten a ccx-el...mikor jórégen már párszor meg lett írva, beszélve vele, hogy szar, és nem a legjobb azért mert ccx, meg azét mert elite...ennyire nehéz felfogású?

Nem lehet fóliát tenni egy autora sem mivan ezzel a szeroval???<#gun><#szomoru2>
És bizony úgy is gyorsul, ahogy látszik 😉

Kanyesz: Itt ne keress realizmust, annyi van itt, mint a holdon az oxigén... Megmondom amit kell: az Elite CCX-em teljesen alap és 308-310et megy..... vicc.