Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szia Brian!
Megkaptam leveled amit köszönök. Végre egy rendezett írás tõled.
A stílusod örök. ÉN senki vagyok, itt mindenki senki és sehol sincs hozzád. Akkor mi a faxért itt nyomorgatsz bennünket az önimádó, önbizonyító missziós küldetéseddel?????????
Oké, elmegyek anyámba ahogy javaslod. A lelked eladod egyetlen falatnyi vállveregétésért, rinyálsz, nyomod hogy mekkora tehetség vagy. Semmi vagy. A megbecsülést, az elismerést nem lehet, szabad kérni. Pláne nem követelni. Elõre is gratulálok, hogy bekerülsz a top100-ba, pu nélkül!
Bence és többiek? Õk is kapták. Csak legtöbbjüknek annyi esze már van, hogy ha sárosak, akkor csendben maradnak.
Lassan írom, hogy megértsd: Azért nyíltan válaszolok, mert te egy közösségre hoztál szégyent az egyéni megnyilvánulásaiddal a nemzetközi vizeken, és egy közösséget sértegetsz, veszel semmibe itt a fórumon. Hogy te napi négy órát játszol nfs-el 8 éves korod óta? (Gondolom ez meglátszik a bizonyítványon is...) Lehet néha ki kéne menni az utcára és rájönnél, hogy másik házban is emberek élnek. Agyadra ment neked a monitor fénye szerintem. Amilyen nagy a hangod, annyira kis semmi vagy. Nagy a pofád, hõbörögsz, néha caps-lokkal ordibálsz, de ha a szomszéd hangosabban rád köszön, összehugyozod magad. Szánalmas már amit szóban mûvelsz.

Írhatsz nekem. Ígérem hogy el is olvasom. De ha én semmi vagyok szerinted, akkor kezelj ez szerint. Amúgy meg mindig a legnagyobb kurva, mondja a másikra, hogy az a legnagyobb kurva. Így vagyok én is hekker a te szádból.

Ha valaki elolvasná Brian üzenetét, írjon rám és átküldöm. (szájkarate4ever)

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Nálam is így van...Megjelent más versenyen is 😊

www.csiliboy.deviantart.com

Ez is régi, nekem valamikor egy IS350 volt bedobva valahova a pályára minden versenyen amíg újra nem indítottam a játékot
Privát futamon számomra ismeretlen bug.Ketten lennénk, de nálam van még egy autó:

SylarHun
Szakítottam 1-2 órát a world-re.
Szerintem tök jó így ahogy van.

Festettem is egyet. Újra pingáltam a Murcit.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

áááá
megjavult, a bannhammer mûködik 😄

Project D|Rare Car Collector|

azigen 😄 de most ez tényleg miért van, hogy pl. Te látod én meg nem 😄DD

NFSW: Juhaaasz | Nemesis(igc-s profil) // egyetlen ellenfelem a szinkronhiba :D

Nekem igen 😄 Összeomlott a net és a bannhammer késõbb jön be 😄 visszalesem a szájkaratét X)

te látod amit ír? 😮 én nem 😄

csõ? hol?

jim bácsit kérném házhozszállítással <#hehe>

csõõõ
visszaigazolva

Drivereztem, de megyek 😄

kanyesz07
chris visszaigazoltál?

Ready To Rock!&#8482;

Meggyõzõbbek ha a finom italgyûjteményed is ott van 😄

bboyatty
És, mikor jársz még erre? Majd szólj.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

SUNNY84HUN
szoktam pesten járni van ott is pár vti csibész komám ,
más : régi lököseim eladóak 20 rugó per db <#pias>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Elhiiszeeem.. 😄

Láttam ma 2 db fehér Civic Sedant pesten/pest fele, picxit módosítottak voltak...

SUNNY84HUN
akkor sosem iszok <#nezze> 😊)

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

bboyatty
Nem jársz BP-n? Megnézném élõben a verdád. 😄

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

a felsõt zöldben most fogom izlelgetni, ha este csunyákat írnék akkor bocsi elõre

\"...Miért mindig a legjobbakat viszi el az Isten, amikor a sok szar, szemétnek meg semmibaja sincsen...\"

<#eplus2><#banplz>

Asszem vezetés közben is fogyott egy üveg >.<

SUNNY84HUN

gyûjtöttem már párat megint a város széli futam csibészkedésbõl <#ravasz1>

kanyesz07
mi a különbség a sima és a tuner afterpack között?

Ready To Rock!&#8482;

háááát.. 😄D Max virtuális halál XP

Nem összehasonlítás, csak példa mese. És mint minden példa, persze hogy ez is sántít kicsit. De jelentése teljesen megállja a helyét.

Köszi mindenkinek!

azért az jutott eszedbe, mert mindig halált akartál nekik, és tudatalatt már reflexbõl ez jön ha th hacket hallassz 😄DD

Persze, hogy tudom mire célozott, de ne említsük már egy lapon a kettõt akkor se 😊

Hát, most hirtelen nem tudtam mással. Akkor rablás, nem gyilkosság...

abból a hasonlatból nem azt kell észrevenni...hanem, hogy egy bizonyos tettnek van következménye, amit viselni kell...

tõlem is, fõleg a kecskebaszós téma miatt 😄

\"...Miért mindig a legjobbakat viszi el az Isten, amikor a sok szar, szemétnek meg semmibaja sincsen...\"

Nem mondod, hogy a TH hacket, meg a gyilkosságot hasonlítod össze???

Vagyunk még páran szerintem 😄 (Örülök amúgy hogy te Te vagy, de amúgy ki vagy? <#hehe>-----csak hülyülök <#eljen> )

X

Bocsi, de erre ment a zöld 😄

Akkor köszönöm! Reméltem hogy nem vagyok egyedül. Sõt! Én én vagyok <#idiota>

De inkább zöld <#taps>

X

Tisztelt Brian!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ki a rezes tököm kért téged, öcséd, bátyád (bocs de a személyiségzavaros hsz-eidbõl nem tudom már melyik ki, a normál felhasználónak ugyanis nem kell naponta bemutatkozni a hsz végén, hogy én vagyok xy, mert 99% a saját acc-ját használja. Vagy annyira csököttek vagytok, hogy azt sem sejtitek egymás között ki-kicsoda?) arra, hogy képviselj engem, minket, sok magyar world-öst a világranglistán és a nemzetközi fórumon????? Egyáltalán hogy van képed az anyázós nemzetközi szereplés után egy szóközt is leütni?
Tudod engem ne képviseljen egy többszörösen csaló, közönséges és bannolt (és újra bannolt) egyén. De tényleg ne. Fõleg hogy megint nyilatkozol, hogy újra csalni fogsz. Tudod hol írtad? Ott amikor fejtegeted, hogy pu nélkül bekerülsz a TOP100-ba. Én elhiszem. Sõt tudom. Mert te képes vagy akár 12-18 gombbal is irányítani verseny közben az autódat. Én kezdõ vagyok és nem tudok ennyire. Nekem be kell érni azzal 8-9 gombityóval, amit a fejlesztõk a kezem alá raktak. De nem panaszkodom. Majd nyomok pu-t...
100.000??? Khmmm. Lehet. Tedd ha teheted. Csak felrémlik az az acc, amit "elloptak" tõled. Épp elõtte toltál bele 40000-et. (Telóról!!!) A másik acc is 10000-ba volt. Csak azt nem tudom mi? 4 boostos verda, némi part. Vagy lehet, hogy te/ti tényleg kerozint tankoltatok a meccsek elõtt, esetleg hetente cseréltétek a gumit, mert kopik? Lehet keverem az accjaitokat, de nézd el nekem légyszives. Kicsit kusza már nekem ez az egész.
Összességében nincs bajom a ranglista mániáddal. Versenyezz. Versenyezz sokat. Csak ne told már a képünkbe (ha szabad többek nevében szólnom)a kurva öntömjénezõs hencegéseid, isteni kinyilatkoztatásaid, visszatetszõ képeid és a tagolatlan mondataid. Csaló vagy. Miért? Mert a kecskét is csak egyszer kell megbszni, hogy egy életre kecskebszó maradjon valaki... Persze az más. Az az élet és ott csak egy profilod lehet. A world az más. Itt több is, sõt többször is lehet. Van lehetõség tisztázni magát az embernek.

Elnézést a kirohanásért, csak besokalltam már kicsit. Rég nyomta már a bögyöm. És jöhet nekem a fekete gomb, ami itt ugye piros...

kanyesz07
õ is újjal nyomja. garfield.. vagy az nem új? xd

Ready To Rock!&#8482;

(én likeolom devellist😄)

(Mert nem szerette Devellist(akkor mi még miért élünk? 😄D)

tutuhawer
abszolút így van. Írták most kb 10-en, hogy a TH hack lenullázást ér. Sokan épp a ranglista miatt nyomták. Akik nem, azok nem tudom, miért. Én is külsõ programmal készíttetem el pár japán autómat. Másfél évig vártam arra, hogy a skyline, a 350z meg egyéb olyan legyen, mint szeretném, de nem.. Nem is néz ki jól, nem is megy jól... A kinézetet most építi fel az egyik barátom, mert megkértem. Eddig vártam a bodykit jaívításokra...

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

meglehet tudni a titkos kódot, hogy akkor miért? 😊

Ez most olyan, mintha valaki gyilkolt és bevallja a rendõrségnek, akkor most bocsássunk meg neki, mert megölt valakit? Szart, sittre és kész.

Vannak a tökösek, akik el merik mondani. OK vele nem az volt a baj. hanem, hogy pártolta a TH csalókat. Na az baj. Bence4 is csalt de õ ki lett mosva Vanishel.... Eladta minden partját, új lappal kezdett. Meg is lett dicsérve, õ konkrétan "hõs". De az ilyeneknek süljön le a pofájuk...

trakk
Attól, hogy valaki nem mondja el, attól még az, és az ilyenek azért ki szoktak derülni. Ha meg kiderült, akkor csak Chris-t tudom ismételni, viselje a következményeket. Attól, hogy elmondja, még ugyanúgy csaló marad.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

értelmezés fail?! ülj le egyes.

azt írja, aki csal, viselje a következményeket...

kanyesz07
Chris ezzel most aztmondod hogy aki hacker az ne merje elmondani bevállalni?? Kitudja most közöttünk hány hacker van.. Akkor mondom én nekik hogy ne merjék elmondani.. Ez nem fer szó szóért

Ready To Rock!&#8482;