Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megkaptam leveled amit köszönök. Végre egy rendezett írás tõled.
A stílusod örök. ÉN senki vagyok, itt mindenki senki és sehol sincs hozzád. Akkor mi a faxért itt nyomorgatsz bennünket az önimádó, önbizonyító missziós küldetéseddel?????????
Oké, elmegyek anyámba ahogy javaslod. A lelked eladod egyetlen falatnyi vállveregétésért, rinyálsz, nyomod hogy mekkora tehetség vagy. Semmi vagy. A megbecsülést, az elismerést nem lehet, szabad kérni. Pláne nem követelni. Elõre is gratulálok, hogy bekerülsz a top100-ba, pu nélkül!
Bence és többiek? Õk is kapták. Csak legtöbbjüknek annyi esze már van, hogy ha sárosak, akkor csendben maradnak.
Lassan írom, hogy megértsd: Azért nyíltan válaszolok, mert te egy közösségre hoztál szégyent az egyéni megnyilvánulásaiddal a nemzetközi vizeken, és egy közösséget sértegetsz, veszel semmibe itt a fórumon. Hogy te napi négy órát játszol nfs-el 8 éves korod óta? (Gondolom ez meglátszik a bizonyítványon is...) Lehet néha ki kéne menni az utcára és rájönnél, hogy másik házban is emberek élnek. Agyadra ment neked a monitor fénye szerintem. Amilyen nagy a hangod, annyira kis semmi vagy. Nagy a pofád, hõbörögsz, néha caps-lokkal ordibálsz, de ha a szomszéd hangosabban rád köszön, összehugyozod magad. Szánalmas már amit szóban mûvelsz.
Írhatsz nekem. Ígérem hogy el is olvasom. De ha én semmi vagyok szerinted, akkor kezelj ez szerint. Amúgy meg mindig a legnagyobb kurva, mondja a másikra, hogy az a legnagyobb kurva. Így vagyok én is hekker a te szádból.
Ha valaki elolvasná Brian üzenetét, írjon rám és átküldöm. (szájkarate4ever)
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
www.csiliboy.deviantart.com
Project D|Rare Car Collector|
NFSW: Juhaaasz | Nemesis(igc-s profil) // egyetlen ellenfelem a szinkronhiba :D
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
más : régi lököseim eladóak 20 rugó per db <#pias>#pias>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
\"...Miért mindig a legjobbakat viszi el az Isten, amikor a sok szar, szemétnek meg semmibaja sincsen...\"
Asszem vezetés közben is fogyott egy üveg >.<
gyûjtöttem már párat megint a város széli futam csibészkedésbõl <#ravasz1>#ravasz1>
Köszi mindenkinek!
\"...Miért mindig a legjobbakat viszi el az Isten, amikor a sok szar, szemétnek meg semmibaja sincsen...\"
X
X
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tudod engem ne képviseljen egy többszörösen csaló, közönséges és bannolt (és újra bannolt) egyén. De tényleg ne. Fõleg hogy megint nyilatkozol, hogy újra csalni fogsz. Tudod hol írtad? Ott amikor fejtegeted, hogy pu nélkül bekerülsz a TOP100-ba. Én elhiszem. Sõt tudom. Mert te képes vagy akár 12-18 gombbal is irányítani verseny közben az autódat. Én kezdõ vagyok és nem tudok ennyire. Nekem be kell érni azzal 8-9 gombityóval, amit a fejlesztõk a kezem alá raktak. De nem panaszkodom. Majd nyomok pu-t...
100.000??? Khmmm. Lehet. Tedd ha teheted. Csak felrémlik az az acc, amit "elloptak" tõled. Épp elõtte toltál bele 40000-et. (Telóról!!!) A másik acc is 10000-ba volt. Csak azt nem tudom mi? 4 boostos verda, némi part. Vagy lehet, hogy te/ti tényleg kerozint tankoltatok a meccsek elõtt, esetleg hetente cseréltétek a gumit, mert kopik? Lehet keverem az accjaitokat, de nézd el nekem légyszives. Kicsit kusza már nekem ez az egész.
Összességében nincs bajom a ranglista mániáddal. Versenyezz. Versenyezz sokat. Csak ne told már a képünkbe (ha szabad többek nevében szólnom)a kurva öntömjénezõs hencegéseid, isteni kinyilatkoztatásaid, visszatetszõ képeid és a tagolatlan mondataid. Csaló vagy. Miért? Mert a kecskét is csak egyszer kell megbszni, hogy egy életre kecskebszó maradjon valaki... Persze az más. Az az élet és ott csak egy profilod lehet. A world az más. Itt több is, sõt többször is lehet. Van lehetõség tisztázni magát az embernek.
Elnézést a kirohanásért, csak besokalltam már kicsit. Rég nyomta már a bögyöm. És jöhet nekem a fekete gomb, ami itt ugye piros...
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
azt írja, aki csal, viselje a következményeket...