Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõre is köszönöm a segitséget!
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
1. Apex és Chicane két különbözõ szerver Shard. Apexon van a profilod.
2. Annyi, hogy lesz Maximum felbontásod.
Project D|Rare Car Collector|
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
\"...Miért mindig a legjobbakat viszi el az Isten, amikor a sok szar, szemétnek meg semmibaja sincsen...\"
Elõre is köszi!
\"...Miért mindig a legjobbakat viszi el az Isten, amikor a sok szar, szemétnek meg semmibaja sincsen...\"
Mindamellett azt hittem, eltûntél, de nem... szóval még pont idõben vagyok, Boldog névnapot kívánok
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

A másik meglátásom pedig az, hogy a Golfom sosem lesz olyan jó h. leverjek pl egy GT3RS-t vele, tegyük fel az azonos tuningot, így lejjebb viszem, h. kisebb tierben tudjak vele érvényesülni, és megmondom nem csalódtam benne 😊
Itt az eredmény, lehetõ legjobb statot hoztam ki belõle( IGC tuningból)

Lõttem pár képet is:
légy türelmes
Jó éjt mindenkinek!
NFSW: Juhaaasz | Nemesis(igc-s profil) // egyetlen ellenfelem a szinkronhiba :D
Ha így van akkor javaslok nekik még valamit.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1. 30 db top verda spéci kitesztelt ultra tuned alkarészekkel.
2. +10 slott hely a skill-eknek hogy minden fullon lehessen.
3. Kísérleti 5*-os skill-ekhez letöltõ link.
4. 1 milla boost ha esetleg új autó, ültetés, akármi kéne még a boldogsághoz.
5. 100 milla IGC mert van sok ami ezért vehetõ meg csak és hát legyen azért ez is.
6. A legújabb EA által fejlesztett trainer-t a könnyebb elérhetõség kedvéért, valamint ehhez free EA update oldal az aktuális frissítésekhez.
Ezt muszáj vagyok közkincsé tenni e szerint szinte mindenki béna itt:
"azt hiszitek hogy (annyira nagyon kell tudni) a ranglistához , akár egy kezdõ is képes rá ha van rá fogékonysága" - szabad fordításban jó a hack-je.
És az irkálásából kitûnik hogy mennyire ért bármihez is. NFS-en nõtt fel 8 éves kora óta azzal játszik, elõször is NFS-tõl nem lehet megtanulni vezetni ráadásul minden kiadott játék más és más irányítást igényel. Ha azt írta volna hogy szimulátor Világbajnok, vagy Európa bajnok, esetleg Magyar-bajnok akkor elgondolkodnék, hogy van valami a dolog mögött, de így csak a szavak és bõdületes acceleratinon, + handlig hack szembeötlõ.
Valami új verziós hasonlóokosságot használhattak.
És végezetül, így lehet top idõt menni (bocs hogy újból ezzel jövök) marha sok nitroval és egyébbel.
Remélem a kis pajtik visszanézik, én 7 db-ot számoltam.
És legutolsóként a szintén nem csaló legjobb
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Igen vikicsaló az biza.
A háttérben persze tovább folyik az önistenítés. Brrr... De jókat derülök.
NFSW: Juhaaasz | Nemesis(igc-s profil) // egyetlen ellenfelem a szinkronhiba :D
Mert a levélben több helyen szerepel a közösségnek szóló mondat, kérés, stb...
Igen, mert ez egy nyílt vita, és itt olvashattam volna hsz-ként ha nem jár el a banhammer keze
Igen, mert a közösséget is érintõ a téma (pl magyarság megítélése)
Nem ,mert fingom sincs mit gondol
nem tudom, mert nem is kérdeztem
Megfelel?
Te beleegyeztél, hogy képviseljen?
légy türelmes
légy türelmes
Ment pü
Most ez a varga család megint ki van tiltva, pedig mint elrettentõ példa tõlem maradhatnának. <#eplus2>#eplus2>
Ment pü