Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zöld+

NFSW: Juhaaasz | Nemesis(igc-s profil) // egyetlen ellenfelem a szinkronhiba :D

Én nem adnék...
Akkor te jól ne merjél tanulni, mert ha (talán) fõnök lesz belõled, becsõdöl a cég 😛
Aki tett valami rosszat, viselje a következményeket...

Project D|Rare Car Collector|

kanyesz07
Nem bocsáltunk meg DJredbull18 nak? xd

Én ilyen vagyok, hogy aki nem valja be hogy hacker, az az. Aki bevalja, azért valja mert bûntudata van, és szembenézett mindennel, és SG rõl is bannt kapott.. Én adnék neki azért még 1 esélyt 😉 megérdemelné

Ready To Rock!™

Nem sértés, de akkor elég pedofil lehet a nyelvtan tanárod mivel nálunk (és általában mindenhol) max csak egy egyest kapunk ezért XD<#duhos2><#idiota><#banplz><#nezze>

BFP4F nick: [Hun]SgtPatrick (Recon), [Hun]Dr.Patrick (Medic)

(és ezért a nyelvtan tanárod lehet megb*szott volna, szóismétlésért..)

Ez egy szóba, kisebb regény nélkül: Ne írj.

Egy kettõ buzit meg 😄

tutuhawer
írtál 2 hszt, de nem írtál semmit. Ne kommentálj, ha nincs mondanivalód. Nincs is mondanivalód, nézd már meg. itt kommentálod a semmit...

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Nem.

hogy hogy? megbaszták a th hacket? 😄

kanyesz07
chris mostmár senkise tud th hackelni a új rendszer miatt.. Akkor már nem mindegy?

Ready To Rock!&#8482;

Elolvastam....
Új fõnök? Who The Hell Cares? Nekem mindegy ki a stat fõnök, nekem nem a ranglista a lényeg, hanem, hogy azért játsszak, hogy élvezetbõl, ne pedig kényszerbõl. Hírnevet leszarom, mindig is leszartam mindenkiét. Mert aki egy játékban a hírnévre élvezkedik az beteg(már bocsánat de tényleg az).

Tegnapi kép:

17-es szintû (ha minden igaz már mindegyik 2-es) 28km-es pályán nyomathattuk volna 28an, ha lenne ennyi hely groupban...a fene <#wilting><#idiota><#taps> A szerver simán bírná, amilyen megbízható<#hehe>

X

tutuhawer
mint mondtam, új a fõnök, olvasd el, amit írtam <#nezze><#banplz>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

" A Treasure Huntosok vissza fogják kapni a ranglistát, ha jól értettem a szavait." De miért? legyenek nullázva a mocskok(a TH Hackerek..).

tutuhawer
Szóval befutottam , én is olvagatom a hozzászólásokat, lenyitogattam minden rejtettet, és én is örülök az új vagy régi játékosnak...
Gyorsan mondom, Briannek, hogy 2 vagy 3 pályán kért bizonyítást a stat oldalon a fõnök , ebben semmi érdekes nincs. A kurvaanyázással nyitottál ott, ez nem mutat elõre, az tuti. Engem is megemlítettél, meg 150 magyar játékost, aki téged igazol, ezért fekete pont jár.
Alap autóval sose mentünk, arra emlékeznék. A treasure huntos csalással épített autók ellen mentem, és vertétek a melleteket. Hírnév. Rákérdeztem, biztosan nincs trükk, kétszer is. Azt mondtátok , hogy nincsen. Hírnév. <#eljen> Lehet okosabbnak lenni, gyorsabbnak lenni, ugye lehet nagyobb a pöcsötök is, de hazudozni minek kell... nem fogom fel. Nem viccbõl kérdeztem, amikor kérdeztem, hanem mert láttam, tudtam.
Még ide jön, hogy az annyira utált nfs-s.com admin Sachsenpower már törölte is magát az oldalról és Diazpunisher az új fõnök. A Treasure Huntosok vissza fogják kapni a ranglistát, ha jól értettem a szavait.
Este meló, privátban is elérhetõ leszek <#integet2>

Na basszus, jó hülye tárhelyet leltem én is 😄 Na itt a kép eredeti méretbe:

kanyesz07
tanultam oroszt ha látnám élseebben elmondanám..

Lehet hogy olyan mint egy arab..

ALLAHUAKBAR!

Ready To Rock!&#8482;

Muhhahahahaaa 😄
Légyszíves, valaki magyarázza már el nekem, hogy ez a nyomorult mirõl ugatott nekem. Már a hócipõm tele van ezekkel az idióta oroszokkal, hogy valami cirill betûs f@szságot gyorsan beugatnak a verseny elején, aztán kilép. De ez már nem az elsõ eset:

jogos...egyem a kis poénos szívét 😄 draghoz kéne egy olyan hack, hogy futna a játék alatt...és amelyik ellenfelem csalva jobban akarna gyorsulni azt észreveszi és ellentámadással lelassítaná 😄

ilyenekkel ne vicceljér, mer egyesek kurva komolyan veszik, aztán csalódnak és rádküldik a world maffiát 😄

de látod még új tag 😊 legalább hagyd addig míg ad rá okot 😄DD

HG + Hatalom = <#banplz>

<#hehe>

Need for Speed World ‏@NFSworld

Fun fact: Since #CarClasses has been released 60 players have won the $1,000,000 in-game cash jackpot!

\"...Miért mindig a legjobbakat viszi el az Isten, amikor a sok szar, szemétnek meg semmibaja sincsen...\"

az

\"...Miért mindig a legjobbakat viszi el az Isten, amikor a sok szar, szemétnek meg semmibaja sincsen...\"

ALT+TAB bug?

légy türelmes

trakk

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

kanyesz07
ez k* durva .. Most meek a subarumal osz tlátok egy Ford GT-t aki tökre ugyanazt lemásotl 😄 uyganaz a vinyl szin 😄D

Like a Boss

Ready To Rock!&#8482;

kanyesz07
De nem ma, hanem késõbb <#vigyor>

Ready To Rock!&#8482;

kanyesz07
Bent a
Porsche Carrera GT
Lamborghini Murcielago LP 670-4 SV
Drag racing

Ready To Rock!&#8482;

hol a kérdés?😄

Értem, köszönöm szépen.
Ha a Chicane-re csináltad, akkor az Apex-on nem él és ugyan ez fordítva.

Ha az egyiken van karakterem, az él a másikon is?
Apex EU néha Apex US de a kettõ ugyanaz(szinte)...

apex
Sziasztok! Új vagyok a játékban. Megköszönnék egy kis útbaigazítást. Amikor elindítom a launchert, a jobb felsõ sarokban lehet szervert választani. Melyiket válasszam? A magyarok melyiken játszanak inkább?
Nekem is ez van csak nem megakad,hanem belassul pillanatokra....Próbálj meg US szerveren vagy ha azon játszol akkor EU-n...nekem most nem segített ,de régen bejött...ha továbbra is csinálja,akkor csak a remény marad,hogy egyszercsak hirtelen valamelyik patch után jó
Nemááááááááááár.. Szájkarate volt? És nélkülem? :'(

NEM, viszont egy idevágó kérdés, te még mindig boos-t ezreket ölsz ebbe a kiherélt játékba, igazi fanatikus vagy, jó értelemben.<#ravasz1> <#banplz>
nemáá, tök poén, folytasd 😄

Ja még mindig ezzel a hack-elt videóval játszod a fejed te gyík, meséld már el hogy megy az ultra RTR-X csak 364-et NOS-al (az enyém csak pro de gyorsabb, ezt is írtam már párszor), gondolod ez nem tûnik fel senkinek Azért mert trainer-t nyomtál alá ami még mûködik. Az meg hogy milyen régen vagytok az öcsémbátyáddal azt is kitárgyaltuk amikor banoltak olvass vissza pajti. Mellesleg tök fölösleges pénzt ölnöd ebbe, mert úgyis banolva leszel elõbb utóbb. <#hehe>

#41593 Hogy kirõl van szó hi mirõl ... ja akit töröltek, te kis FASZFEJ úgy megijedtem ahogy mondani szokták egy fillér sem marad a tudod hol, ha elkezdenék fenyegetõzni neked régen rossz lenne, de leszarlak magasról a fent említett csalóval együtt (és nem csak TH csalásról van szó). <#mf1>
Megj: az hogy hogy mentek mind a 2-en tudom, BÉNÁN! Volt hozzá szerencsém ?, némelyrõl videó is van, tehát pofa alapállásba és lehet szégyenkezni.

Bocs Szabi többet nem foglalkozok a 2 looser-al és nem reagálok az idióta irkálásukra.<#worship>
😄D

goregrind
Nekem csak 1,3 cm-es a pöcsöm, másnak lehet 1,5 vagy esetleg 2 cm-es. Neked ahogy olvasom minimum 50 centis a dákód - király ez a virtuális méricskélés! Kb óvodás koromban tartottam ezen a szinten, 30 évvel ezelõtt.

De ne aggódj, még elõtted az élet. Jelenleg nem is kell többre törekedned! <#lama>

DISCORD: grimanddark

Miért van az, hogy szaggat az egész játék ? Akadozik .... megáll a kép rövid kis pillanatokra, és eközben lehagynak a 10x gyengébbek is :/
Renault megan rs-t nyertem . <#hamm>
Nyertem fun friday-on ezaz. <#mf1>
kanyesz07
Akkor már Mazda 323F-t is hogy n is tudjam xDd

Ready To Rock!&#8482;