Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NFSW: Juhaaasz | Nemesis(igc-s profil) // egyetlen ellenfelem a szinkronhiba :D
Akkor te jól ne merjél tanulni, mert ha (talán) fõnök lesz belõled, becsõdöl a cég 😛
Aki tett valami rosszat, viselje a következményeket...
Project D|Rare Car Collector|
Én ilyen vagyok, hogy aki nem valja be hogy hacker, az az. Aki bevalja, azért valja mert bûntudata van, és szembenézett mindennel, és SG rõl is bannt kapott.. Én adnék neki azért még 1 esélyt 😉 megérdemelné
Ready To Rock!™
BFP4F nick: [Hun]SgtPatrick (Recon), [Hun]Dr.Patrick (Medic)
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Ready To Rock!™
Új fõnök? Who The Hell Cares? Nekem mindegy ki a stat fõnök, nekem nem a ranglista a lényeg, hanem, hogy azért játsszak, hogy élvezetbõl, ne pedig kényszerbõl. Hírnevet leszarom, mindig is leszartam mindenkiét. Mert aki egy játékban a hírnévre élvezkedik az beteg(már bocsánat de tényleg az).
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Gyorsan mondom, Briannek, hogy 2 vagy 3 pályán kért bizonyítást a stat oldalon a fõnök , ebben semmi érdekes nincs. A kurvaanyázással nyitottál ott, ez nem mutat elõre, az tuti. Engem is megemlítettél, meg 150 magyar játékost, aki téged igazol, ezért fekete pont jár.
Alap autóval sose mentünk, arra emlékeznék. A treasure huntos csalással épített autók ellen mentem, és vertétek a melleteket. Hírnév. Rákérdeztem, biztosan nincs trükk, kétszer is. Azt mondtátok , hogy nincsen. Hírnév. <#eljen>#eljen> Lehet okosabbnak lenni, gyorsabbnak lenni, ugye lehet nagyobb a pöcsötök is, de hazudozni minek kell... nem fogom fel. Nem viccbõl kérdeztem, amikor kérdeztem, hanem mert láttam, tudtam.
Még ide jön, hogy az annyira utált nfs-s.com admin Sachsenpower már törölte is magát az oldalról és Diazpunisher az új fõnök. A Treasure Huntosok vissza fogják kapni a ranglistát, ha jól értettem a szavait.
Este meló, privátban is elérhetõ leszek <#integet2>#integet2>

Lehet hogy olyan mint egy arab..
ALLAHUAKBAR!
Ready To Rock!™

Fun fact: Since #CarClasses has been released 60 players have won the $1,000,000 in-game cash jackpot!
\"...Miért mindig a legjobbakat viszi el az Isten, amikor a sok szar, szemétnek meg semmibaja sincsen...\"
\"...Miért mindig a legjobbakat viszi el az Isten, amikor a sok szar, szemétnek meg semmibaja sincsen...\"
légy türelmes
Like a Boss
Ready To Rock!™
#41593 Hogy kirõl van szó hi mirõl ... ja akit töröltek, te kis FASZFEJ úgy megijedtem ahogy mondani szokták egy fillér sem marad a tudod hol, ha elkezdenék fenyegetõzni neked régen rossz lenne, de leszarlak magasról a fent említett csalóval együtt (és nem csak TH csalásról van szó). <#mf1>#mf1>
Megj: az hogy hogy mentek mind a 2-en tudom, BÉNÁN! Volt hozzá szerencsém ?, némelyrõl videó is van, tehát pofa alapállásba és lehet szégyenkezni.
Bocs Szabi többet nem foglalkozok a 2 looser-al és nem reagálok az idióta irkálásukra.<#worship>#worship>
De ne aggódj, még elõtted az élet. Jelenleg nem is kell többre törekedned! <#lama>#lama>
DISCORD: grimanddark