Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Project D|Rare Car Collector|
én????😄
NFSW: Juhaaasz | Nemesis(igc-s profil) // egyetlen ellenfelem a szinkronhiba :D
van itt olyan ember, akinek van olyan ismerõse, aki most fogja kezdeni gépész-, közelekedésmérnöki tanulmányait felsõoktatási intézménybe? 😄
légy türelmes
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
BFP4F nick: [Hun]SgtPatrick (Recon), [Hun]Dr.Patrick (Medic)
... RÖHÖGÉSTÕL!
Azért higgadunk is csendben :-) Alakul.
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
Szabinak ment egy másik, amit kezel majd belátása szerint.
Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus
Gyõztes Gold Starter Packot kap, második Bronze SP, harmadik meg választhat BMW Z4 GT3 vagy Chevy Corvette ZR1 között. Nevezzetek, hirdessétek 😊
Hát ki vagy te ember te kis tizenéves senki (brian meg a másik hit…. gondolok) törölt idióta. <#mf1>#mf1><#levele>#levele>
Amúgy meg mitõl találna meg ez a 2 szerencsétlen, nagyon komoly felkészültség kellene ahhoz hogy IP alapján megtaláljon valaki. Tehát röhöghetsz egy jót és irkálj nyugodtan. <#hehe>#hehe>
Más: bent van 2 kedvenc pályám lehet felnézek párat gurulni – már ennek is örülni kell, szánalmas ez a játék manapság. És hogy nem lehet 5 multinál többet menni mert levág az valami fantasztikus. 1 éve nem is emlékszem olyanra hogy bármikor ledobott volna, érthetetlen hogy még ezen a pár pályán is használhatatlan a World. <#falbav>#falbav>
BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
WARNING: A problem, with your cooling system was detected. Please turn off the computer, and send back, for service.
Magyarul, problémát észlelt a hûtési rendszerbe, küldjem haza a szervíznek <#shakehead>#shakehead>
Tehát, hétfõn egyeztetek velük, gyanítom kedden már nem lesz nálam a gép, úgyhogy egy rendes, megbízható tagot keresnék, aki jövõhét keddtõl (vagy szerda nemtudom, ezt majd egyeztetjük még) szedné nekem a gyémántokat 2 profilba is. Elõreláthatólag fogalmam sincs, hogy hány napig.
Köszönöm, hogy elolvastad!
Amikor berakja a civil jármûveket akkor már nem fog betölteni.- nyomhatod az 'Alt+F4'-et
BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu
Szerintem nem lehet tudni, hogy mikor mi lesz IGC-s kocsi...
www.csiliboy.deviantart.com
A NFS Carbon.
A különbözõ autók mikor jelennek meg a játékban? (mint pl. a Toyota-k)
Mert megérdemli.
www.csiliboy.deviantart.com
Minden jót Mindenkinek!
"egyébként meg azt terjesztgeteg hogy multiban hackelek? te egy hülye fasszopó vagy kideritem hogy hol laksz de utána a halottas kocsit is hozhatják neked, kezdhetsz koporsóra gyûjteni."
" Szerinted miért nem akadtak annyira ki az sg n a többiek? Mert kivétel nélkül már mindenkivel versenyeztem és majdnem mindég én nyertem tisztességesen. Hát ezért."
A hiba az én készülékemben van. Tévedtem. Most beszartam és Én kérek bocsánatot, elnézést. Megszaggatom a ruhám és homokot szórok a fejemre. A szégyentõl fuldokolva törlöm is magam. Szánalmas mennyire seggfej vagyok. Csalok, lopok hazudok, mindenkinek beszólok az SG-n. Mit is keresek én itt???
azért van ennyi partod, mert Skill modok jöttek és a sebesség, kanyar meg a gyorsulás skillek helyett alkatrészeket kaptál.
Events Of The Day. Mindennap változóan 15 esemény van.