Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezek szerint 😄

Project D|Rare Car Collector|

én????😄

NFSW: Juhaaasz | Nemesis(igc-s profil) // egyetlen ellenfelem a szinkronhiba :D

van itt olyan ember, akinek van olyan ismerõse, aki most fogja kezdeni gépész-, közelekedésmérnöki tanulmányait felsõoktatási intézménybe? 😄

komolyan a tokom kivan a sok ki csalo majommal, azok ellen nem csinalnak semmit?
Mivel sok autóbuzi – már elnézést 😊 – van itt, és én nem vagyok az, bár kétségtelenül itt vagyok, ezért elmondom, hogy kis segítségre van szükségem. 1.7-es Lada Nivához keresek karburátort. Alapvetõ elvárás, hogy tökéletesen mûködjön. Sok pénz nincs rá. Lehet új vagy használt, felújított, stb. Nem tudom, milyen karburátorok jók erre a motorra. A gyári cikkszám, ha jól keresgéltem: 21073-1107010. Eredetileg más motorhoz készült porlasztó is érdekel, ha kevesebbet fogyaszt tõle a kocsi, és biztosan passzol, mûködik, stb. Az autó általában gázzal van használva, szóval nem gond, ha benzinnel nem annyira penge, ám kevesebbet fogyaszt. Esetleg csere/beszámítás is lehetséges. Van pl. egy pár zsír új 1600-as hátsólámpa, egyenesen a Szovjetunióból. Új, azaz nem használt, de a tárolás, pakolgatás némi nyomot hagyott rajta. Van valami piros emblémás és nem túl szép Lada váltógomb is, pár elosztófedél, órák (idõmérõ), meg nem tudom, mi még, de elvileg minden gyári, szovjet. Természetesen ezek pénzért is vihetõk. Képeket tudok küldeni. Köszönöm a figyelmet.

légy türelmes

SUNNY84HUN
sokat mentem a mai d classos pályán direkt építettem rá 1 silviát + másik profilban meg speedhunteres corollát folyamatosan 10000 casht kaptam meg ültetéseket aranykártyára <#zavart1> , jackpotal még nem taliztam sehol de ez a 10k cash vagy 9-10 x jött

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

napi bug(ok) 😄

Úgy beszél a betöltési bugokról mindenki mintha új lenne...már hónapok óta így van a nagyobb létszámú versenyeknél, csak eddig nem jött ki annyira...eddig viszont arra vártunk 5 perceket hogy találjon ellenfelet a játék... <#nemtudom>
Én se értem amúgy.... Ahogy jönnek a "javítások" annál hibásabb a játék...... már szinte játszhatatlan az egész ha nem privátozol..... 10 bõl 8 szor kell 5 percnél tovább várni a többire ebbõl 1 szer te fagysz ki 1 szer meg menet közben "mûködése leállt"
jó hülye vagy ember. csak kár, hogy ez nem az EA hibája

minek játszik, aki idegbeteg? 😄
Asszem befejeztem ezt a bughalmazt... Sikeresen felhúzott és ennek a tabletem szenvedte el a kárát... Magyarán a sz@ros EA miatt dobhatok ki legalább 20 rugót a javítására<#falbav><#falbav><#boxer><#sir><#szomoru1>

BFP4F nick: [Hun]SgtPatrick (Recon), [Hun]Dr.Patrick (Medic)

Gondolom össze is rezzentél a ...
... RÖHÖGÉSTÕL!
Ki az a Bráner?
Remélem a fórum örök. <#eljen>
Azért higgadunk is csendben :-) Alakul.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

" the server are cuurently down " - ma egész nap, mi a teendõm ?
igaz Csizi most már leesett hogy abban a részben a matricákról volt szó csak egy kicsit bekavart <#nezze><#wow3>
Brian engedélyével idézem a levelét, amelybõl sokminden kiderül(t):

Hallod én csak egy új esélyte akartam. Most ez a baj? Mondtam már Bencének minden el lett felejtve irogat boldogan meg minden. Full új accountot kezdtem, szerencsétlenkedek az alap autóimmal és még ráadásul még basztatsz is. Te voltál az egyetlen aki ennyire kardoskodott. Chris pl már tudott az új accomról és mondtam is neki hogy régen mi volt. Tutu is tudott róla, szóltam azoknak elõre , akiket tiszteletben tartottam. Ennyi.

Szabinak ment egy másik, amit kezel majd belátása szerint.

remélem 😊
csizihungary
Gondolom azokra a matricákra érti Bullitt, amiket boostért lehetett kapni.(lamborghini, bmw)

Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus

Az szar lenne... nincs is olyan kocsim és levenni meg zíher, hogy nem fogom
Bullit az mit takar hogy "Boostért elérhetõ elemeket lehetõleg mellõzzétek" ezek szerint csak szalonszépségû járgánnyal induljunk se felni se semmi?
Nyárbúcsúztató szépségverseny
Gyõztes Gold Starter Packot kap, második Bronze SP, harmadik meg választhat BMW Z4 GT3 vagy Chevy Corvette ZR1 között. Nevezzetek, hirdessétek 😊

Hát nekem nem mert ilyet írni a GYIK varga család, de beígérték hogy nem fogok ide írogatni. <#boxer>

Hát ki vagy te ember te kis tizenéves senki (brian meg a másik hit…. gondolok) törölt idióta. <#mf1><#levele>

Amúgy meg mitõl találna meg ez a 2 szerencsétlen, nagyon komoly felkészültség kellene ahhoz hogy IP alapján megtaláljon valaki. Tehát röhöghetsz egy jót és irkálj nyugodtan. <#hehe>

Más: bent van 2 kedvenc pályám lehet felnézek párat gurulni – már ennek is örülni kell, szánalmas ez a játék manapság. És hogy nem lehet 5 multinál többet menni mert levág az valami fantasztikus. 1 éve nem is emlékszem olyanra hogy bármikor ledobott volna, érthetetlen hogy még ezen a pár pályán is használhatatlan a World. <#falbav>
Tarpi
Bugok halmaza a játék. De ne aggódj, mert szinte minden frissítéssel alul múlják önmagukat. <#lama>

BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu

Ne aggódj, ha jobban megnézed meg kapsz mindent, csak 0-nak írja...
megkapsz mindent csak ezt látod. Minden alatt remélem világos, hogy a kártya tartalmat is

Hát b@ssz@ már meg ez a játék, már vagy 4* nem ad se xp-t se zsét se kártyát gyõzelemre! 0xp-0zsé..... Ezt a sz@rságot ilyen sûrûn csinálja?! Most egymás után kétszer! Ilyen hibákkal aztán nem fognak itt tartani.....
car class failed <#mf1>
tudom-tudom. holnap lesz ügyfélszolgálatuk(telefonos), tárcsázok, beszélek, és ha lehet viszik is...mert elvileg a garancia ilyen "díjtalan háztól-házig" szállításos.

bboyatty
Én laptopon toltam hónapokon keresztül és nem 1-2 órát, volt olyan, hogy reggel léptem be és este léptem ki és nem volt ilyen. Még ezekben a nagy melegekben sem volt vele problémám. Nézesd meg jól, mert ez nem normális szerintem.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Srácok! Egy hatalmas kérésem lenne...kezdem az elõzményekkel...ugyebár mint mindenki tudja, a sok laptopos OFFból, hogy nemrég (most lesz 1 hónap) beruháztam egy csinos darabra, amin gondoltam, hogy a napi 1, rosszabb esetbe 2 óra world menni fog. Hát változás történt. Mivel pár napja játék közbe a ventillátorom össze-vissza pörgött és hol fújt, hol nem, ezért tegnap mikor felmentem CSAK a gyémántokat szedni, éppenhogy végeztem velük mindkét acc-omon, nem volt idõm se exit game-lni, mert kivágódtam a windowsra, egy kis ablak fogadott szeretettel, mégpedig:

WARNING: A problem, with your cooling system was detected. Please turn off the computer, and send back, for service.

Magyarul, problémát észlelt a hûtési rendszerbe, küldjem haza a szervíznek <#shakehead>

Tehát, hétfõn egyeztetek velük, gyanítom kedden már nem lesz nálam a gép, úgyhogy egy rendes, megbízható tagot keresnék, aki jövõhét keddtõl (vagy szerda nemtudom, ezt majd egyeztetjük még) szedné nekem a gyémántokat 2 profilba is. Elõreláthatólag fogalmam sincs, hogy hány napig.

Köszönöm, hogy elolvastad!

Tarpi
Nyomd meg az 'Alt+z'-t míg egyedül vagy a pályán várj türelmesen.
Amikor berakja a civil jármûveket akkor már nem fog betölteni.- nyomhatod az 'Alt+F4'-et

BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu

érdekes fordulat egy bõ félóra alatt 😄 én nem tudhatom mi volt az utolsó 2 leveletek, de emiatt a ciriburi miatt nehogy már töröld magad. ha már törölni akarod magad, akkor annak valami nyomósabb(értelmesebb) oka legyen <#vigyor0>

Hát a kifagyás elõfordul."Egyszerû" játék hiba 😊

Szerintem nem lehet tudni, hogy mikor mi lesz IGC-s kocsi...

www.csiliboy.deviantart.com

Am a versenyeket miért tölti be olyan lasssan? Ki is fagyott az elõbb.
Lehet arra számítani a közeljövõben h lesz Mustang igc-ért?
Sziasztok!

A NFS Carbon.
A különbözõ autók mikor jelennek meg a játékban? (mint pl. a Toyota-k)

ZÖLD :-D Ami piros pont, csak zöld gomb
Mert megérdemli.

zöld vagy a piros? 😄

Nem tudom. Törölném. Kicsit elég volt. De imént kaptam ismét pü-t... Hát kellemesen csalódtam. Teljesen normális hangon szól benne Brian, amit itt is köszönök! Erre vágytam, hogy emberként kommunikáljunk. Azt hiszem ez megtörtént. Teljesen jól és õszintén közölt velem dolgokat. Ha akarja, ezt szívesen kiteszem spoilerbe, mert ez is õ. Ilyet is tud. De a beleegyezése nélkül a jövõben soha. Tanulok a hibáimból. Kívánom hogy jöjjön össze becsülettel, amit szeretne! Privátban neki is kifejtettem ezt kicsit bõvebben. Jár neki most a piros pont.

Nem tudom ha lesz e, de én is azt várom

Kellene nekem most valami bmw. Néztem az m3 gtr e46-ot , de nemtudom , hogy elég versenyképes-e. Szerintetek az m3 gts lesz valamikor igc-s ?
Akkor ne töröld magad😊

www.csiliboy.deviantart.com

Nem tudom törölni az accomat. Valaki tegye meg helyettem! Köszönöm!

Lezárom az ügyet részemrõl. Törlöm magam az SG-rõl. Brian felhívta rá a figyelmem, hogy szabályt sértettem. Igaza van. Az adminokat megkímélem a törlés fáradalmaitól. Nektek pedig köszönök mindent és további jó játékot, fórumozást kívánok!
Minden jót Mindenkinek!

Brian utoljára:
"egyébként meg azt terjesztgeteg hogy multiban hackelek? te egy hülye fasszopó vagy kideritem hogy hol laksz de utána a halottas kocsit is hozhatják neked, kezdhetsz koporsóra gyûjteni."
" Szerinted miért nem akadtak annyira ki az sg n a többiek? Mert kivétel nélkül már mindenkivel versenyeztem és majdnem mindég én nyertem tisztességesen. Hát ezért."

A hiba az én készülékemben van. Tévedtem. Most beszartam és Én kérek bocsánatot, elnézést. Megszaggatom a ruhám és homokot szórok a fejemre. A szégyentõl fuldokolva törlöm is magam. Szánalmas mennyire seggfej vagyok. Csalok, lopok hazudok, mindenkinek beszólok az SG-n. Mit is keresek én itt???

Hogy mik vannak😊
Fúú.. hosszú sztori 😄
azért van ennyi partod, mert Skill modok jöttek és a sebesség, kanyar meg a gyorsulás skillek helyett alkatrészeket kaptál.
Events Of The Day. Mindennap változóan 15 esemény van.

Bakker mi történt amióta nem voltam játékban? 4 kulcsos motorból vagy 15!!! van a raktáramban! Váltóból dettó..... 4 kulcsos! Nem is tudtam h már ilyen is van. Am h h olyan kevés elérhetõ verenyt látok a mapon? Pl lv2-es pályán mentem az elõbb is.