Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NFSW: Juhaaasz | Nemesis(igc-s profil) // egyetlen ellenfelem a szinkronhiba :D
Project D|Rare Car Collector|
légy türelmes
ez nem ugyanaz, mert 2 kattintás és tényleg olyan szakmai választ kapsz, hogy ajha
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
légy türelmes
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
légy türelmes
2.: ezek a ralisok, akiket késõbb rak be a játék, és külön futamot futnak; nem ellene küzdesz, hanem az idõeredménye ellen. Engem is idegesít, de már megszoktam, csak figyelni kell rájuk körverseny esetén.
1. meglepve tapasztalom hogy december óta igen csak megváltozott a játék ezzel nincs is semmi gond csak hogy volt 1-2 kocsim azok meg nyomtalanul eltûntek. Esetleg van rá valami mód hogy vissza kapjam vagy teljesen halott az ügy!
2. Mivel így újra kezdtem a játékot nagy érdeklõdéssel figyelem a bugokat amik engem például kifejezetten lehangolnak. Pl:elsõként érek célba majd 2. vagy 3.nak tesz be és így még sem én nyertem /ha 2. vagyok akkor persze lejjebb rak nem mindig/, akkor nem kapok kártyát pénzt és xp-t sem pedig benne voltam az elsõ 3omba. ilyen és ehhez hasonló apróságok keserítik meg a játékélmény-t arról nem is beszélek hogy mindenféle komoly kocsikkal rak össze de az már lényegtelen.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aztán pont a célegyenesben egyszercsak kitesz free roamba....Lost connection to all opponents....hát csesszék meg,lehet,hogy kéne egyet hisztizni a diginél....
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
légy türelmes
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Lényeg, hogy a mai naptól kezdve, ha bármelyik profilom is online látjátok(akár nemesis akár juhaaasz), ne írjatok rá, meg ne is hívjátok ki versenyre meg semmi, mert egy barátomnak adtam. Ez nem jelenti azt, hogy nem fogok játszani már az életbe, lényeg, hogy jó kezekbe lesz, és aktív lesz 😄
Köszönöm a figylemte 😄
BFP4F nick: [Hun]SgtPatrick (Recon), [Hun]Dr.Patrick (Medic)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én csak voltam tavaly szeptember és november között 😄
azért érdekelne am, mert szeretnék megválni a tustoll készletemtõl. de ha gond ez a folyamat, akkor felejtõs, nem ér meg nekem egy jó lebaszást vagy ban-t 😄