Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Aztán mindenkit eltávolítok a barátlistáról, és nyomom a th hekket<#mf1>#mf1><#mf2>#mf2><#action>#action><#gunyos1>#gunyos1>)<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Mert ha bajban lesznek azt még utolsoként kiadják, hogy az utolsó centet is kisajtolják azokból akikbõl ki lehet.
Ennek hány neve van!! <#banplz>#banplz>
Netre fel képvadászat indul...... jöhetnek az ötletek <#email>#email><#heureka>#heureka>
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
DISCORD: grimanddark
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Project D|Rare Car Collector|
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
BFP4F nick: [Hun]SgtPatrick (Recon), [Hun]Dr.Patrick (Medic)
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Az elötte lévõ percekben groupos gurulás közben dobott ki free roamba, mondván "minden játékos elvesztette a szerverrel való kapcsolatott"... 😊
Így most nem is merem elindítani a játékot, mert éjjel miután megvolt a gyémántozás kiléptem, és azóta nem voltam fent...
ja, és miután visszaléptem, a chat ablak hibát írt az EN network-re...
Egyébként visszalépéskor még nem volt frissítés...00.20kor, és kb. 03h-ig voltam fent utána.
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
Engem beenged csak állandóan 7-es hibakóddal kivág és a netemet is levágja. Hajnali 1 körül 115MB-os patchet töltött le a játék és azóta szar. Szerintem rossz volt a patch
"nekem sem megy a szerver"
NFSW: Juhaaasz | Nemesis(igc-s profil) // egyetlen ellenfelem a szinkronhiba :D