Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem hajnali 2 és 3 között azt írta, hogy az egész gámét újra le kell tölteni, holott fent volt a gépen.<#bdead> Ez kb. 1x volt, de akárhányszor beléptem, egy 100 MB-os csomagot mindig le akart tölteni. Az más kérdés, hogy nem akart belépni. Azt délutántól meg ezt az undefined error-t írja ki.<#rinya> De remélem estére megcsinálják, mert akkor megint kaparhatok össze 484 sb-t, hogy a százhetvenvalahanyadik naptól folytassam. Mert célkitûzésem az 365 nap th.<#eljen>
(Aztán mindenkit eltávolítok a barátlistáról, és nyomom a th hekket<#mf1><#mf2><#action><#gunyos1>)<#banplz><#banplz><#banplz>

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Starter pack kódok 2020-ban járnak le = ezek szerint 2020-ig elvileg kötelesek fenntartani a játékot <#fejvakaras>
A Race Spec BMW M3 GTR még nincs sehol. Addig nem kell aggódni.
Mert ha bajban lesznek azt még utolsoként kiadják, hogy az utolsó centet is kisajtolják azokból akikbõl ki lehet.
Várjál már ha nincs szero brájen tesó hol fog csitörölni. <#wilting> <#eplus2>
Ennek hány neve van!! <#banplz>
RoboKutya78
Javaslom ilyenkor lehet ötletelni autógrafikai megvalósíthatóságokon.
Netre fel képvadászat indul...... jöhetnek az ötletek <#email><#heureka>

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

goregrind
Annak ellenére, hogy a tököm kivan a sok csiter/hekker barommal, a sok buggal, stb-stb, már kezd elvonási tünetem lenni! <#falbav>

DISCORD: grimanddark

RoboKutya78
<#wow1><#csodalk><#wilting>

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

így akarnak spórolni az árammal a srácok <#hehe>

Project D|Rare Car Collector|

RoboKutya78
mi történik a szeróval hogy nem mükszik?

Ha ez így halad, lehet 1-2 év múlva nem lesz kamu...

tutuhawer
ja, nem figyeltem, egy L van a nevében. Jó, legalább tisztáztuk, hogy kamu a dolog.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Ez bebaszna <#falbav><#banplz>

BFP4F nick: [Hun]SgtPatrick (Recon), [Hun]Dr.Patrick (Medic)

Trollkodás áldozata lettél...

tutuhawer

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

uh... engem 00.20-kor vágott ki server error code 7-el.
Az elötte lévõ percekben groupos gurulás közben dobott ki free roamba, mondván "minden játékos elvesztette a szerverrel való kapcsolatott"... 😊
Így most nem is merem elindítani a játékot, mert éjjel miután megvolt a gyémántozás kiléptem, és azóta nem voltam fent...

ja, és miután visszaléptem, a chat ablak hibát írt az EN network-re...
Egyébként visszalépéskor még nem volt frissítés...00.20kor, és kb. 03h-ig voltam fent utána.
Küldd rám, ha mered, nekem dolgoznak...

Akkor majd rádküldöm az FBI-t 😛

Soha nem is volt fönt. Nem vagyok annyira hülye... 😛 😛 😛 😛 😛

Csaknem leszedted? XD

Nézzed 😛

Mindjárt megnézem fészbúkon😄D

Na hol? 😄

Ha miattad nem lesz meg a zsarukocsi... Tudom hol laksz 😄

Akkor azok a szerverek, amiket kihúztam, azok nem a Facebook szerverei voltak? :|

Az amit látsz <#hehe>
Ha mi azt tudnánk...

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

sziasztok mi a baja a szervernek?
Remélem hamar visszarakják a servert normálisba mert ha nem tudom megvenni a zsaru silviát akkor kiverem a hisztit XDXDXD<#kacsint><#nyes><#nevetes1>

ki a f*sz filmezett a garázsomban?! 😛

Ryder159
Magyarország éves költségvetése egy szerény garázsban:

A videód elég korrekt. Nincs benne semmi ami arra utal, hogy csalsz(a rosszul idõzített jugger azért visszavetett kicsit). Az a nagy probléma, hogy sok ember a TE-n nevelkedett itt a játékban és így nem ismerik az autók korlátait (a pályaidõket meg fõleg nem)és mivel tényleg sok a csaló ezért hajlamosak egybõl kiabálni. (valamelyik nap azért voltam csaló mert 371-el mentem a Mclaren MP4-el<#mf1>(úristen ez nem lehetséges<#nezze>)egy 50-es szintû ALT+F4-es 1000 verseenyes driver szerint mikor a GT3-RS az elsõ helyen csak 366-tal ment)
Ryder159
a Year2 páros és még sem tudok menni <#mf1><#banplz>

Lehet ma csak a páros rendszámúak mehetnek XDDD 😄
Ez a kérdés bennem is felmerült. Valószínûleg féészbúúúk szindrómának hívják. <#idiota><#idiota>
mer**
jaja jó lenne emra krístály úszik😊))
Hát igen...bár nem biztos, mert amikor nem indult a játék és csak töltött volna a világ végéig, akkor is megoldották kb. ilyenkor, kicsit talán késõbb..szóval remény az lehet rá hogy megjavítjak még most pár órán belül
nem tudom hogy mi a gond de várni kell este 7-ig vagy tovább amikor ezek felkellnek és kijavítják

De akkor a Chicane miért mûködött még patch után is egy ideig ha azzal van a gond? <#fejvakaras>most már az se megy mondjuk...
Sziasztok!

Engem beenged csak állandóan 7-es hibakóddal kivág és a netemet is levágja. Hajnali 1 körül 115MB-os patchet töltött le a játék és azóta szar. Szerintem rossz volt a patch

bocsi hogy megkérdeztem akk. 😊 amugy gondoltam tudgyátok..
Valószínüleg addig amíg kijavítjak....szerinted mi honnan tudnánk? <#hehe>
meddíg fog eza faild tartnai??
Hát kicsit elkésett vele....<#idiota>
Ryder159
10 órája tette ki drew twiterre, hogy akciós

Az már elõtte levolt <#bee1> meg a SUV-ok és a fûrészelt tetejû M6 is
gyurka666
Ez van Sprite😊

Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!

Ryder159
de csak azért nem megy a szerver mert leárazták a sesto-t 5280SB-re.

csak annak 0 értelme, hogy valaki 10.nek írja a következõ lényegi dolgot tartamlazó mondatot, más szavakkal

"nekem sem megy a szerver"

NFSW: Juhaaasz | Nemesis(igc-s profil) // egyetlen ellenfelem a szinkronhiba :D