Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

remélem lesz ebbõl 1000 sb
Engem pont akkor amikor beértem a célba és elsõ voltam.
nézem is,hogy hátulrol kezdve szépen ütemesen disconnecteli az ellenfeleket 😄
Please be aware that we're going to perform a full restart of the @NFSWorld servers. If you're in-game you'll be disconnected. ezért nem megy
lett, az elõbb vágott le <#hehe>
Ez megint nem megy.
Nah mostmeg kikapcoslják a szervereket...Rájöttek,hogy basszus ez mûködik
Disconnect lesz(lett)

Project D|Rare Car Collector|

haha..hehe.....alig tudok futamot nyerni waterfront roadon mr2-vel,mert nitróval megyek annyit mint a többi igc-s nitró nélkül 😄
SUNNY84HUN
most valami 100,7 mb -t tõlt <#fejvakaras>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Ryder159
Én már felajánlottam nekik, hogy teljesen ingyen megcsinálom a csetet, de nem válaszoltak... 😄

Ryder159
meg van bocsájtva, hisz õk sem tudják mit csinálnak...

Megállnám a helyem az EA-nál programozóként 😄
Mert én is hülye vagyok, van baj? 😄

Ryder159
habár csak 800-at írtál <#mf1>

Lehet...

Ryder159
hehe. Chris kérdezte hogy ezentúl nem lesz a 8000 -he top up autó, és azt válaszolta, hogy nem csak nagyobb csomagokhoz. akkor lesz 100.000-es csomag is?

Nálam továbbra is szar, csak most magyarul írja <#idiota>
Agyam eldobom. Ez tényleg egy reset volt csak!!! Na ezt elintézhették volna egy telefonnal a takarítónõnek, ahogy lentebb írta valaki. Sárga gombot nyomdmámeglécci.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Ryder159
Right now we don't have any additional information about the issue on the servers. As soon as we do we'll tweet

Pedig van realitása a problémádnak. Az a szorzó valóban kompenzáció lenne. A REP szorzót azt nem szeretném. Mindig is rühelltem a gyors fejlõdést. (A worldben perze :-) )

Na nekem megy a szerver..

Szerintem a sufniban ahol dolgoznak egy egér szétrágta a kábeleket.
Ryder159
Hát ha boostot nem is, de legalább egy hetes pénzduplázót adhatnának. írtam is drew barátomnak, hogy köszi a sok jó igc autót, de lófaszt se érek vele, ha egyszerûen a szerver állapota egy rakás szar egész héten. még finoman fogalmaztam, de elfut a méreg, akkor onnan is tiltani fognak.
A tavalyi egy hónapos szarakodás miatt is betelt a pohár, írtam, tiltottak facebookon.

Ebbõl csak annyit tudtunk meg,hogy 9-kor járnak melózni 😄... és persze basznak rá éjjel túlórázni ...
Annyira kapkodnának... - tûnõdöm. Áááá, nem hiszem <#idiota>

Ezekszerint a takarítónõ már bent van😊
kb 9-10 óra múlva... végreee 😛😛

FB:
Please be aware that we're currently experiencing technical difficulties with the Need for Speed World servers. The team is working to resolve the problem as quickly as possible.

We thank you for your patience and apologize for any inconvenience this may have caused.

"Servers are currently down", legalább ennyit már csináltak
Én WOT-ba menekülök😊
goregrind
Reggel megvettem az elit ccx-et, most hajtanám mint patás a lovat! De nem... <#falbav>

DISCORD: grimanddark

Utána pedig meg lehet venni majd örökre is, 100000 boostért <#bee1>
SUNNY84HUN
most 1 napos free chat rental kódot kapunk <#banplz>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Nem folyamatosan, pár órákra volt egyszer egyszer...tavaly õsszel <#idiota> és adtak érte 1000 boostot <#hehe>
SUNNY84HUN
én stalkerezek megint addig míg nem lesz jó ez a takony <#zavart1>

volt olyan, hogy 1 hónapig nem volt szerver??? Na ne!! Kajak? XDDDD
goregrind
Unalmamban gondoltam elõkapom (nem, nem azt...) a hátpörzitet, régen volt úgy is. Kicsit ledöbbentem! A world-höz képest olyan az autók irányítása, mintha tankhajóval nyomulnék a sivatagban. Asszem a run-t már meg sem keresem, ha jó az emlékezetem akkor ott még inkább szenvedtem a kanyarokban... <#wilting>

DISCORD: grimanddark

áá, az egyszer volt, miután 1 hónapig nem ment...ez most még egy nap se, nem hinném hogy lesz bármi is <#idiota>
Melyik álomvilágba vagy? 😄

ebbõl lehet, hogy boost kárpótlás lesz? 😄DD muhahahaha 😄
SUNNY84HUN
aztaku... <#guluszem1> , nem nagyon kapják össze magukat mert azóta már eltelt pár óra

(Reggel 9 óta..)

SUNNY84HUN
csodálatos mennék párat és error <#duma> <#kocsog> ea

Úgy, hogy még lehet mindig az ágyukban lapítanak <#hehe>
Nah beleolvastam kicsit a hivatalos NFS fórumba és kiscsillió topikba írnak ugyanerrõl a login hibáról, ugyanezt a hibaüzenetet kapják. Persze válasz az nincs rá senkinek és még mindig az van kiírva az NFS honlapján h the "servers upp and running" Az h lehet h se fórumon se honlapon nem írnak semmi olyasmit h bocsi srácok van egy kis gond de már dolgozunk rajta várjatok türelemmel? Vagy még nem is tudják h gond van?😊
tutuhawer
ma este melóban majd rákeresek a megfelelõ oldalakon, elolvasom, mit írnak a srácok, mi megy és mi nem. Ha nem megy, akkor sírás van, ha megy, akkor meg THX thx thanx és egyéb hozzászólások a menõk. Remélem, sírást fogok olvasni sokat

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

TH hacket azt nem nyomod ha akarod se, mivel ha jól tudom akkor már nem mûködik (ámen <#worship>) <#taps>
tutuhawer
nekem is töltött valamit, de pár másodperc alatt megvolt, szinte észre se vettem

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

De még a mottómat se tudom átállítani...<#rinya>

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.