Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na meg van az elsõ negatív élményem és úgy érzem ezzel alszom egyet sziasztok
trakk
Egyébként csekkoljátok a jelenlegi top-up-okat.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Jaja.
Meg a lángoló kipufogó.. nem nagy de nekem hiányzik.

Project D|Rare Car Collector|

trakk
Valahogy éreztem én régóta, hogy valami nem oké, túl merev az egész játék... na most rájöttem, már nincs meg a képernyõ rázkódása... Pedig az nekem tetszett nagyonis.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Ez ennél szebb volt 😞
Milyen jó is volt netbookon játszani 😄

Nállam megint nem jó valami nem enged be.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

ahhh... azok a régi "szép" idõk... 😊

már el is felejtettem milyen volt... XD

itt a lényeg. Baszott jó az a játék...a tuning tényleg kurva sokat ér...és tényleg jó, ahogy normálisan törik a kocsi 😄 ajánlom énis 😄

NFSW: Juhaaasz | Nemesis(igc-s profil) // egyetlen ellenfelem a szinkronhiba :D

itt valami gáz van, az nem létezik hogy sehova nem ad ellenfelet, semmilyen class-ban és semelyik pályán....kezd megint olyan lenni a helyzet mint tavaly õsszel (igaz még épp nincs õsz, de elõlegezzük meg)
Le akar tölteni 100mb most ez mi?
a szerókat csak annyira csinálták meg hogy lehessen gemezni, nem ready-zik a race lobbyban és nem tölti össze a versenyeket "priviben"

nem tudok multizni nem ad ellenfelet
ha hiszel nekem, akkor felteszed a teljeset is... nagyon jó... ismerõsöm mutatta meg anno 99'-ben... p2-n nyomtuk... azóta is fent van mindig a rip verziója... kb .150mb... elég jó szimulációval, töréssel, és viszi a kormányt is... a grafika (fõleg mai szemmel), kicsit béna, bár az a maga korában is az volt, de a játékélmény ettõl függetlenül hatalmas!... nagyon durva meneteket mentünk anno...
Sokszor volt, hogy csalt a gépi játékos, mert nekem jött, azt kerék kitört, s lehetett space-val újra éledni, de addigra már a fél mezõny lehagyott... számított a tuning is... 😊
fúúú te viper racing 😄 szétkockultam vele magam 12 évesen 😄 le is szedem hétvégén valahonnan 😄 ûbereli a worldöt <#hehe>

NFSW: Juhaaasz | Nemesis(igc-s profil) // egyetlen ellenfelem a szinkronhiba :D

A login-on túljutottam és elivleg mennek is a szerverek <#vigyor>
tutuhawer
kárpótlás a legritkább esetben van. Egyszer a hacker trükkök miatt mondták, hogy " bocs a kellemetlenségekért, itt egy kis boost"

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

rajtolhatunk
Apex:servers are currently down : ez lessz 😊 legalábbis szerintem.
Most mi a f.sz lesz nem akarom újra kezdeni a drágakövek szedését,oldják meg hogy ne kelljen fizetni most boost-al mivel miattuk nem tudom szedni.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Valóban 😄
ma biztos lesz game mert már péntek van 😄

Ebbõl nem hiszem hogy ma lesz game .
Itt az idõ visszamenni a 6-7 éves múltamba, fel a Trackmania-ra végre 😊

tutuhawer
jaja, állítólag az marha jó. Pár kört mentem a demoval annak idején ,de szerintem marha komoly lenne ma is, elég sokat lehet ott fejlõdni, ahogy látom

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

jól gondolom, hogy az a viper racing amirõl szó van?... a réig... csak viperekkel?...<#conf>
1998... ha jól emlékszem...
nem tudom de nálam a laucnerbe mind a kettõ piros

tutuhawer
mondom, restart, frissít, a vége az lesz, hogy minden adat eltûnik, és akkor megyek viper racingbe

Pedig engem nem dobott le Chickane-ról <#fejvakaras> sõt, nálam zöldnek is mutatja, csak az Apex nem megy még mindig...
már mind a kettõ szeró down-on van valamit alkotnak 😄

ja ok nem tudtam

Nem, este újraindították a szervert, adatbázist nem állították vissza sehová
este is azt csinálták és csak 1 órát volt jó

Mint a rendõrös Murcielago bugnál <#banplz>
Gondolom csak fognák és resetelnék az egészet egy korábbi dátumra
tutuhawer
most komolyan mondtam, vajon mi történne, ki kezdené újra, ki vállalná magára, változtatnának-e valamit stb stb...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ostobaságok mód: BE

Már átéltem, igaz csak 1 napig és nem eltûnt hanem feltörték, de nem kérnék többet ha nem muszály <#idiota> <#wilting><#hehe>
világ méretû
tutuhawer
mekkora poén lenne, ha mindenkinek minden adata eltûnne... abszolút nulla <#taps>

Leállították a szervert .
Értem vagy úgy jó lenne ha már a másik is üzemelne.
tutuhawer
az egyik oldal fõnöke írta, hogy felesleges vírusokat feltölteni, kamu cuccokat hirdetni letöltésre, mert kipatchelték a témát. Gondolom, a hacker lekapcsolt mindent, amíg frissíti a témát, addig az EA próbálja javítani,de a hacker végez, lenyom egy gombot, az EA hamar elkészül, elhiszik, hogy õk javították meg és minden mehet újra 😊

a need for speed world egy játék de két külön szerveren, ezért müködik a chicane szerver

Nos utána néztem egy picit a dolgoknak , a két chicane szerver üzemel ,viszont a két apex szeró nem .<#fejvakaras>
Ryder159
ha nem megy a szerver, akkor még jó hogy nem csalnak...<#banplz>

Az régen volt 😉
Régen mindent lehetett Cashért, ma már a fele tár csak boostért...

gduck
Jól láttam hogy csak boost pontokért lehet verdákat venni? Úgy emlékszem régebben lehetett maniért is.

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

tutuhawer
közben olvasom, se csalás, se treasure hunt nem aktív ma este...

Én se játszom most mást ez elõtt a fifa 09 en játszottam de az már elmúlt ez az ami megfogott most jelenleg .
tutuhawer
ha finish van, akkor velem szemben biztos nem fair, csak ezzel a játékkal játszom.

Ryder159
az életben semmi sem fer...