Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tutuhawer
trükkös az a része, de tesztelni még mindig tudunk és akkor nem kell hinni a számoknak, hanem csak magadban kell bízni

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Pedig a tuningolási rendszer egy fabatkát sem ér.... 3 éveseknek való gyogyós hülyeség... az 1% végsebesség meg az ilyenek.... felháborító..
tutuhawer
a céges gépen ment az oldal hajnalban, de itthonról már nem... Magamban kezdtem keresni a hibát, mert ugyebár benne van a pakliban... de hát nem.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

csak nekem áll fenn az a hiba, hogy rögtön a belépés után alig kattintok egyet és máris hibaüzenetet kapok?

Elküldtem erre a címre a nevezésem de ilyen választ kaptam: Sorry, we were unable to deliver your message to the following address.

<[email protected]>:
No MX or A records for mconline.hu
SUNNY84HUN
Nevezni a [email protected] e-mail címre küldött levélben lehet, a tárgyban szerepeljen a "Szépségverseny nevezés" szöveg. Egyetlen képet várunk JPG formátumban..

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Google megtalálja azt a részét a szövegnek,ami a nevezéshez kell....írd be :tcm szépségverseny email
Biztos vagyok benne, hogy ki fogják tolni a nevezési határidõt akkor...

Project D|Rare Car Collector|

Nektek mûködik a TCM? Nálam nem tölt be és email-t sem tudok rá küldeni pedig ma van a nevezési határidõ.
A kérdõívrõl megint.

A válaszadók...:
- ... több mint fele szereti, hogy sokféle autó van a Worldben
- ... majdnem egyharmada szereti a vizuális tuningot
- ... majdnem egyharmada szereti a privát versenyeket
- ... közül sokan szeretik a pályákat, és a nagy bejárható teret
- ... közül sokan szeretik még a tuningot általában
- ... közül egy kisebb csoport említésre méltónak találta, hogy a játék ingyenes

A játék hangulatát csak páran említették konkrétan, de sokan utaltak rá. Mindent összevetve a hangulat és az együtt játszás, versenyzés miatt szeretik az emberek a játékot. – de ezt eddig is tudtuk. 😊

légy türelmes

Azt remélem is <#taps>
Azt mondják, a McLaren F1 már itt áll a küszöbön.

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

Üdv. A héten nem voltam egyáltalán gép közelben. Szeretnék érdeklõdni, hogy a keddi patchel jött valami új verda a játékmappába?

nálam nem...pedig most léptem vissza, és hiába sose szoktam alt+f4-et nyomni, most már betelt a pohár, addig fogom nyomkodni amig ilyen nyomorult szarháziakkal rak össze...majd ha valaki normálisan is tud versenyezni, akkor én is. <#fejvakaras><#falbav>
elitehun
Ó ezaz, undefined error.....
SUNNY84HUN
nem tudtad ? a world tiltja ezeket mert túl sokan használják <#idiota><#banplz>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Mi ez? új bug? egyszer csak fogja magát és nem fordul jobbra az autó....nem a billentyûzettel van a gond, mert se D-vel se jobbra nyíllal nem megy...itt pedig mind a kettõ mûködik <#fejvakaras>
SUNNY84HUN
csak nem leszólni a régi 2 éves body mat <#bee1>

Bullittbá szól/szólt Lord_G-nek, aki rendezi az oldalt...

SUNNY84HUN
a tcm oldala sz@r mi van vele ? <#fejvakaras>

ott meg nem adnak vadászgépet a szerencsétlenek...
Van más játék is.. 😛

Ezaz...eljött az a nap is,hogy nincs olyan pálya amit szeretek.....végre nincs mit csinálnom
Lassan 3 év worldözés után kijelenthetem, hogy szerintem a World fénykora a 4-es verzió volt attól hogy ingyenessé tették a játékot addíg amig behozták az 5ös verziót. Illetve még +1 hónap. Emlékszem 2010 Novemberében heti rendszerességgel jöttek az újdonságok (nem csak autók). Illetve nem látszódott annyira h kinek pénzeli anyuci és apuci a játékát, hanem minden ki volt egyenlítve.

Van megint csodás célba teleportálós csalás. Orosz f@szkalap Spaden szokásos összehányt kinézetû autóval 6 másodperc után a célban volt lambóval.<#falbav><#szomoru2>

X

Buzirudiék írták, hogy majd bizonyos idõpontban.. eh.
Látszik, hogy nincsenek felkészülve ezekre.
baszott nehéz lenne 500SB-t odabaszni, aztán azt költsék el, amire akarják..

remélem visszatetted nullára ,mert ma estére vagy holnap reggelre már átállítják...(hihi)
Persze... nekem piros volt 94. napnál és akartam folytatni 500SB ^^ meg a l*faszt!
na ez jó hír... 😊
tutuhawer
vagyis: AKI LEMARADT MA A GYÉMÁNTOKRÓL, AZ MAJD INGYEN FOLYTATHATJA, ÍRNI FOGJÁK, HOGY MIKOR HÁNY NAPIG LESZ INGYENES A FOLYTATÁS. SENKI SE BUKJA EL A SOROZATÁT ÍGY

trakk

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

tutuhawer
szerk: hoppá! melyik autót építsem át 3 zöld 3 pirosra, a kékeset vagy a zöldeset. Egyiket fenn, a másikat lenn kell szétbarmolni... nehéz ügy - lesz, ha lesz alkatrész

tutuhawer
nincs azzal baj, ha az erõgépeket szereted. A 69 és a'70-es Charger nagyon szép, sõt, az új challenger is nagyon tetszik. De inkább Nissan a kedvenc nekem, R34-esbõl van 3 is a játékban. Az egyik 3kék3piros tuningolt, a másik full zöld alkatrészekkel épített és kb ugyanaz a statja... menetteljesítményre is kb ugyanaz a kettõ. A legutóbbi patch óta alakul a kép, hogy a 3 zöld, 3 piros adja a nagy számot, és a nissan 350Z-ben jól is mûködik.... hoppá

Bár személy szerint erõgépes vagyok , de nem mondanák nemet erre se.
szép gép
tutuhawer

tutuhawer
én nem bánnám, ha a versenyeken minden autót normálisan lehetne használni - ÉÉÉÉS!!! nem kérek finomhangolást, basszák meg az anyjukat, de a nitrót egységesíteni kell.
Ezt hajtanám szívesen:

Vissza a korszakokra:
Szerintem Béta a legjobb.
Utána 2010-2011 nyár.
Aztán: 2012 Február-Március 15(nemzeti ünnepi ajándék, lengyel boost off, jee))
Ennyi.

Nekem nagyon bejön. Vagy hozzanak be UG2-es Bodykitet(álmodnozni lehet nem?)és nincs probléma.

na régen kb 1 napja még verseny is volt milyen jó is volt <#finom>
tutuhawer
nekem az a bodykit még mindig nem annyira menõ a két kipufogóval. Szép, de nekem a VSpec II Nür jobban bejön. Az van most fenn a gépen

Én tudom mi van feltörték a chat-et kivették, nem bírta a sok pályát a server kivették, sok a csaló a multiban kivették, a folytatás …
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
… World kivették! <#hehe>
Fúú... anyáztam párat a bodykit patch után, Skyline R34-em látta kárát. Nem kapta meg azt, amit Sunny Skyline-ja megkapott. Utána 2012 februárja volt még jó(lengyel boost madafaka). De a béta, felülmúlhatatlan.

Az lenne a jó ha lenne verseny 😊 nekem az is elég lenne .
tutuhawer
2011 tavasza nagyon jó volt, én azt szerettem nagyon. Aztán jött a bodykit-féle patch után kezdett fogyni az erõ

Ezaz. Bétával órákig elvoltam netbookon amin laggolt mint állat. De élveztem. Amikor jött az új gép úgy október vége fele, még akkor is jó volt. 2010 karácsonya is. kb 2011 nyara után látszott már a dõlés... mára meg kész csõd... ejj, szomorú.

trakk
Igazából az összes baromi nagy lehúzás.
Egyébként meg, visszatérve a videóra, ez mi már, hogy bétában jobb volt a játék? Ráadásul nem is arról van szó, hogy ebben még megvolt egy-két funkció, ami ma már nincs, hanem hogy konkrétan sokkal élvezhetõbb volt az egész. A két év alatt hatalmas visszafejlõdés ment végbe...

8000SB vicc...
Viszont a kárpótlás.. egy tábla 1500 SB meg a többi mellé(tuti az..)

trakk
Mondhatni, de nézd meg a kisebbeket is.

Most már 17500 mellé is adja a Challengert... fejlõdés.