Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
De lehet nevezni azzal az M6-al 😛
Project D|Rare Car Collector|
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
légy türelmes
nem akarja ideadni se a pénz se az xp-t...
viszont több képet vághatsz össze egy képnek
Az a háttere,hogy a másik csáveszt szarul töltötte be azt írta,hogy 3 millió m kell még neki...engem meg elkaptak és mikor respawnolt elkezdtem zuhanni a pálya szélén(mert hát ugye õ ott van 😄)be a tengerbe....
viszont az az érdekes,hogy High stakes megy simán...mintha elõnyben részesítené a szerver a T.E.-t és ha valamit nem tud elvégezni akkor inkább a versenyek összekapcsolását ignorálja....Szerda reggel 2 órán át ment simán(a HS),belépek egy multi versenybe azonnal jön a végtelen töltés ,pedig ott is csak ketten voltunk...
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Charger R/T-vel egész jól elvagyok E-ben 😄
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Szar a netem...
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Nem tudjátok nem lesz kitolva véletlen a TCM-es szépség verseny? Mert most nem mûködik az oldal és nem tudom beküldeni képet.

Az konkrét.. nitrónyomogatós banda.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
trabi vs nissan
<#zavart1>#zavart1>'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -