Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NFSW: Juhaaasz | Nemesis(igc-s profil) // egyetlen ellenfelem a szinkronhiba :D
És behozza.
Nah szerintetek melyik a jobb? Az Audi vagy a Volkswagen???? <#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>
Amúgy ezzel indulnék:
http://www.kephost.com/links.php?file=1jq03hn0k0emgfes5z70.jpg
http://www.kephost.com/links.php?file=cnqq1k9ngmr2auh68n5h.jpg
http://www.kephost.com/links.php?file=k7i06s59oybg16xxxolb.jpg
Szerintetek?
Project D|Rare Car Collector|
De azzal nem ertek egyet hogy 10-12 palya 1 nap es az is randomra megy!!
mert az osszes palya jobb lett volna hogy azt benne hagyjak, mert csak ugy volt erdekes a jatek es ugy volt kedve az embernek versenyezni is, igy hogy most adnak par darab maradek palyat es ne oszdbe magadnak, szoval ezt talalom negativnak a dolgot, de azert szeretnem ha ujra vissza hoznak a regit ,lenne megint az osszes palya a terkepen.
ez a nitrós téma mindig nagyon rosszul esik... Nissanokat hajtok, amik tuningolva vannak. 😞 nekem hiába mondanak bármit is
<---- ezzel egyetertek.
a nitróra a magyarázatuk meg szerintem hülyeség,rizsa ,baromság....jó hogy nem azt mondták,hogy azt is a szerver generálja,mint a vip zondás e-maileket....
a civilekkel baj van szerintem az is látja aki két versenyt futott összvissz,nem kell ehhez a véleményünket kérni..viszont nem hiszem,hogy a súlyával,hanem valami mással...a levegõben úgy mozognak ,hogy egy kisebb szellõ elfújná,közben ha 4kerékkel a földön van,akkor tapad mint az állat, elmozdíthatatlan...
Achievement-ek lesznek tavaly az egyik Ask Marc-ban mondták
NEEEEEEEEEE. könyörögve kérem, neeee. így nem kérem. és szerintem más se.
- Lehetséges, hogy jövõre részletesebb aftermarket tuningot kapunk majd
szóval NEM
- Vasárnap kikérik majd a közösség véleményét a civil autók és rendõrök súlyával kapcsolatban, ha a közösség szerint túl nehezek, újrahangolják õket
minek, úgy is leszarjátok a véleményüket. a közösség 2 éve kanyonokért meg új városrészért könyörög, már szinte térden állva, és mégis leszarjátok.
- A jelenlegi fõ prioritás a szuperautók behozása, amik jönnek majd folyamatosan a közeljövõben
Na ezt nekem nem lett volna pofám bevallani
- Hamarosan érkezik egy új "truck"
Az APC battlefieldbõl? 51.999SB
- A nitró erõssége egyik autónál sincs beállítva, a nyomatéktól függ
na meg az anyátok pi***t. a Boss '12 jobban gyorsul mint a porsche, de még sincs nitrója, és ezért nyer csak a porsche.
Részemrõl ennyi a reakció. Kár hogy nem tudok velük leülni és beszélgetni kicsit.
Egyébként eddig ki mennyi pénzt ölt bele a játékba? Én pl egy fillért sem.
Én vagyok Undertaker189, ha nem hiszed járj utána
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
ó ha egy kibaszott magyar forintot se raktam volna bele a játékba, most azt kívánnám, hogy húzzák le a rolót az egész world-el...de mivel raktam bele, ezért csak remélem, hogy............
NFSW: Juhaaasz | Nemesis(igc-s profil) // egyetlen ellenfelem a szinkronhiba :D
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
De õ elment, Drew jött, drew maradt, drew nem válaszol soha...
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Szóval Classic...
Mert ha jól tudom, eddig egy autó semmi jött be, ami régibb az MW-nél.
- versenyek nem lesznek megint fasza
- na várom
- melyik õsz?
- Mért lenne, nem is olyan rég dolgoznak rajta
- Nyomaték a f*szom.
- Hát, nem vártam mást
- Én is félek, sose jók ezek.
- aha, mint múltkor? peerszee
- OK
- Lehetséges, kedvenc szó 😄
- Persze, az a fõ prioritás, nem a bugok nem, a szuperautók
- Csak nem? Lesz Honda? Lesz SL300 a NFS III-ból? 😛
- OK
- Új SUV.. vagy Hummer H1 😄
- körülbelül nem lesz
- A jövõ hét keddi patch után az összes Team Escape elérhetõ lesz majd, ezek közül ugyanúgy lesznek majd class-hoz kötöttek is, amik változni is fognak
- Az alkatrészekkel kapcsolatos hibák (a negatív statok) folyamatosan javítva lesznek (kedden pl a Cinque biztosan, ami S osztályos lesz alapból)
- Õsszel érkezik a drag mód
- Free roam chat-rõl még mindig semmi hír
- Az IGC-s árak nem fognak csökkenni, de a keddi patch-el a versenyek utáni jutalmakat megnövelik
- A nitró erõssége egyik autónál sincs beállítva, a nyomatéktól függ
- Nem jönnek úgy területek (nagyon szépen kikerülték az összekötõkre utaló kérdést), kanyonok se jönnek a közeljövõben, se idén, se jövõ év elején
- Az év végén jön még egy nagy valami, ami megint nagy változást hoz a játékba (már elõre félek)
- 3-4 héten belül újabb közösségi eventek jönnek majd (mint a múltkori TE-kihívás), kéthetente
- Nem jönnek új alkatrészek IGC-ért
- Lehetséges, hogy jövõre részletesebb aftermarket tuningot kapunk majd
- A jelenlegi fõ prioritás a szuperautók behozása, amik jönnek majd folyamatosan a közeljövõben
- Az elkövetkezendõ hónapokban valószínûleg érkezni fognak autók korábbi NFS-ekbõl
- Vasárnap kikérik majd a közösség véleményét a civil autók és rendõrök súlyával kapcsolatban, ha a közösség szerint túl nehezek, újrahangolják õket
- Hamarosan érkezik egy új "truck" le merem fogadni, hogy a Raptor
- Valószínûleg kapunk majd lehetõséget, hogy civilek nélkül versenyezzünk... majd egyszer
Röhejes, hogy egyfolytában arról beszélnek, hogy a közösség régóta beszél errõl, arról régóta akarják ezt, azt, és még ezek után is a visszajelzéseket várják mindennel kapcsolatban... könyörgöm, nézzenek már be a fórumra, ott mindenrõl találnak visszajelzést, nem is keveset...
Persze...
Ha már versenyezni nem lehet a kreativitásom nõ
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming