94802
-
Motolife #90608 https://help.ea.com/hu/article/information-about-banned-or-suspended-accounts
ezt talaltam,de a fiokom aktiv,Origin-ba is be tudok lepni -
nfsmw4ever #90607 Meg azt hiszem QUKA-val szoktuk beíratni ide a magyar support telefonszámát. -
Motolife #90606 HEELP ME!!!!!!!! -
csiles #90605 Megvan neked valamelyik profilban a Bugatti? -
nfsmw4ever #90604 Gondolom előre, mint általában. De ugye milyen érdekes... Viszont továbbra is kételkedem a reportolások ilyetén hatásában. Amennyi gyógyegeret reportoltam már, igencsak nem kéne beléjük futnom többedszerre is. Vagy csak a tiszta játékosok reportolása jár bannal????
#90601 Több mód is van. Pl fent a menüben a Tippek/Tutoriálok alatt. -
Motolife #90603 ugy van,5 ora utan probaltam belepni
-
boomsakalaka88 #90602 Elvileg van Magyar support is nem ? valaki okosabb majd megmondja én sem tudok sajnos angolul de csak van valaki az ismerőseid között . Próbálj meg valakit megkérni akár itt a fórumról is biztos van aki segítene -
Motolife #90601 okes,hogy suportoljak,de hogyan:(
-
csiles #90600 "18-an este renbesen kileptem este,19-en delutan mar ez fogadott bejelentkeseskor"
Ez igy nekem nem tetszik ez a mondat... Ezzel azt akarod mondani hogy mar 19.-en, azaz tegnap sem tudtal jatszani? -
zoji #90599 Én arra értettem, ha a tiszta játékosokat folyamatosan reportolják és emiatt kapják a bannt, akkor azt nem fogják szó nélkül hagyni és lesz következménye. -
#90598 Nonszensz. Még ma se térek napirendre, keresem , merre vagyok arccal -
nfsmw4ever #90597 Akkor kérdőjel. Nem ilyen volt vikivel is. Ban, profil eltűnve, aztán két héttel később minden visszaállítva. Hihetetlen, hogy akik csít nélkül egy métert sem tudnak menni, azok vígan furikáznak, meg alázzák a népet, a lelkes játékosok meg repülnek. Nonszensz... Mindenesetre ne hagyd magad és supportolj! -
csiles #90596 En ebben erosen ketlem...
#90585 Mindenesetre Istvan, probalkozz a Supporttal, kerdezz ra, hogy most akkor mivan... En most padloztam egyet, erdemben gondolkodni most nem igazan tudok... A profiljaid megvannak meg, a bannolt emberek a statoldalrol el szoktak tunni 1-2 nap utan.. -
Motolife #90595 koszonom a bizalmat:) sajnos angolul nem tudok
-
boomsakalaka88 #90594 Hát nagyon sajnálom biztos vagyok benne ,hogy te nem csaltál mindenféleképpen írj a support-nak is mert ez már szánalom amit ezek csinálnak -
Motolife #90593 ertem,de max 20 volt,sehol nincs meg a 150
-
nfsmw4ever #90592 Értem. Hát a kajmán még hónapokkal később is ütött néhol. Három hete kb, akkor is volt bannolt ismerős. Nála csak az akciós kocsivételezés volt és repült. Azért gondoltam. -
Motolife #90591 hat ez gaz,akar honnan nezem.vigyazzatok
-
nfsmw4ever #90590 Az fasza! -
Motolife #90589 ketlem,regen volt es keves kocsi..................csak 90 masodpercenkent tudok felelni,bocsi -
zoji #90588 Akkor gondolkodjunk hangosan.
Ezek szerint jogtalanul bannoltak, gondolom másokat is és még fognak is.
Az biztos hogy ez program hiba (vagy eltúlozták a banhammert)
Vagyis biztosan javítva lesz, és akit emiatt bannoltak az vissza fogja kapni a hozzáférést.
Csak ki tudja mikor.
-
Motolife #90587 ja ,foprofil,4 driver:(
-
nfsmw4ever #90586 Esetleg a kajmán akció is nyomhat a latban.
#90575 Ezt kicsit kétkedve fogadom, de nem zárnám ki. Lehetséges. -
Motolife #90585 nem
-
Motolife #90584 csak vagy 1 hetig kidobalt
-
zoji #90583 Őszinte választ kérünk. Tettél e olyat amit nem szabadott volna?
Vagy csak állandóan kidobált? -
boomsakalaka88 #90582 Hát az marha jó :( Legalább a főprofilban ? Mert tudom ,hogy neked van több is :( -
csiles #90581 Email-t kaptal rola? Nezd meg a spamok kozott is. -
Motolife #90580 18-an este renbesen kileptem este,19-en delutan mar ez fogadott bejelentkeseskor
-
Motolife #90579 ja
-
csiles #90578 Baszki, szamodra itt veget ert a jatek... Ugy tunik vegleges bant kaptal... Teged is dobalgatott ki a jatek?
#90575 Na ezt a lehetoseget en is el tudom kepzelni... -
boomsakalaka88 #90577 Szia :) Elvileg ez végleges bann :((( bár javítson ki valaki remélem ,hogy tévedek . Mi történt ?:( -
zsotya71 #90576 Csak ez igy elég gáz , hogy aki vétlen csak mert jelentették ,és bannolják ennyi erővel jelentek egymás után 100-or valakit ,meg még vagy eljátszák vele 10-en ezt bár nem csal aztán levágja a játék !ezt valahogy korrigálni kell hiszen fizetünk ezért játékért! -
zsomboor #90575 Mert úgy tűnik el kell érni egy bizonyos számú reportot előtte, és csak utánna vág ki minden egyes után 1 órára (ha próbálsz belépni akkor +1 óra, ha újra próbálsz még +1 stb szóval ha így vágott ki akkor ne is próbálja senki a belépést egy óráig mert csak meghosszabbítja) -
Motolife #90574 Sziasztok:)
Tud valaki segiteni,mi a teendo ilyenkor;...This acount has been permanently banned for violations of the Terms of Service hibauzenet jatekba lepeskor.Origin fiokba,NFSW hompage-en be tudok lepni,de a jatekba nem.
Segisetek,nekem nincs tapasztalatom mi a teendo.
-
nfsmw4ever #90573 Nekem nem működött ez. Reporttal nem tudtam kivágást előidézni. Mindenesetre piros pont a tesztért! -
nfsmw4ever #90572 Amikor először aktiválták ezt a bant, akkor működött. Most már az sem segít. Ha kivág, akkor 15-20 percig nem is kell próbálni fellépni és akkor utána felenged. Általában. Ha próbálkozik az illető, akkor 4 óra lesz belőle. -
zsomboor #90571 Nem csak vélt, próbálva is volt, privát végén mikor ki akartam lépni feljelenttettem magamat valakivel és ki is vágott azonnal -
zoji #90570 Annó nem a 4 órás bannra volt megoldás, az Originen keresztül való belépés? Vagy az már nem működik?
Én úgy emlékszem, hogy akit kivágott a szeró, az az Originnel be tudott lépni és nem is vágta ki többet.
-
nfsmw4ever #90569 Pontosan. Ez egy szerver bug. Csak azért pofáztam, mert vélt párhuzamot véltek felfedezni a report és az autoban között. Talán majd az új csapat megoldja ezt is. (Bár az alapötlet jó, csak csiszolni kellene rajta.)