Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ugyanaz...
De így eltalálni megint nem hiszem el kártya nyitás elõtt!

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

Vissza pedig nem is enged <#fejvakaras>
Kivágott

lorci
Eggyik régi kedvencem volt az Eagle drive:
Régi rendszer:

Mostani:<#vigyor5>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

7r1v1um
Ennél is jobb, mikor neki áll rammelni. Viszonzásképp a falra kenem cserébe kilép. Vagy megvárja míg betölt a verseny és utána lép ki.<#banplz>

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Lõdözd a team-slingshotot. Lehet hogy noob leszel tõle pár noob szemében de gazdagabb is.
Én voltam a hülye már lobbybol kikelletett volna lépni. Egy hülye mindig akad. Persze végig megyünk egy semmire való bronz kártyáért. Végén szívat meg! <#idiota>

Max hány Driver pont érhetõ el?

boss 😊
Inkább M3 GTS nem sokkal drágább

Önteném a driveredbe a nitrót számolatlanul ,hogy bemehess 7 alá... kevesebb lenne az Aldi reklám itt tápikban egy ideig 😊
BMW m6 cupe mennyire lenne jó pursuitra? Vagy pursuitra, team escapere, szóval zúzni mi a legjobb?
7r1v1um
Ritka nagy paraszt ez is.............

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

A játék krémje:

<#wilting>

Ha lenne nitróm, pikk-pakk 7 alá mennék 😄

Project D|Rare Car Collector|

Elõbb bemegyünk vele 7 alá Hastingsen - utána esetleg
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
..az egyik. 😄
Az 5.2 is kuka

Project D|Rare Car Collector|

Naggyon kafa... mindenkié tök jó. Én is tuningolgattam, most így néz ki:

<#zavart1>
7r1v1um
Van valakinek kedve pár privát versenyhez chicane-en, ha már visszaraktam a játékot?

SUNNY84HUN

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

SUNNY84HUN

#89564 isten éltessen 😉

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Itt van az én kicsikém is:

am meg nekem adott + egy garázshelyet is, nemtom, ha ez nálatok is igy van.

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Zero07
Szülinapra ingyér autó! Ez az! 😄DD

Rohadjon meg, most megbánta a kis köcsög!!! <#eplus2><#violent><#gonosz2><#idiota>

És még Vitalbullet azt mondta hogy a büdös életben nem kapunk több örökös autót csak szaros bérlõsöket
Szivesen, hogy kapnád be... <#banplz>

Köszi Timmy
Boldog szülinapot! Ezt kapod tõlem, disznek: <#kocsog>. <#idiota>

Szülinapom alkalmából egy A1-es
Kössz EA <#eljen><#eljen>
Nincs mit. 😊

Oké, kösz a gyors választ is.
az nem A6, hanem A1, és azt itt tudod beváltani(a kódra gondolok), a REEDEM A GAME CODE-nál, és normális hogy be is kell jelentkezned. 😊 (azt is ajánlom hogy használd azért a "válasz" gombot )<#vigyor2>

Ha nem gáz , még egy kérdés:
ma "kaptam" valami audi a6-ost valamit, azzal hol kell kezdni vmit? (Asszem ez van fent a "Jelenlegi ingyenes univerzális kódok"-ban is.)
Ezt a "chat-eldugást" ma ki nem találtam volna, köszönöm a gyors helpet!
Oks, megvan, kösz :-D
Safehouse-ban vok :-) (garázsban)
Tedd el a chatet...jobb chat jobb felsõjében van egy nyil, kattints arra....
Garázsig még soha nem jutottál el vagy valami? 😄 H-t megnyomod bent vagy a garázsba.
A safehouse-ban is.
Nyomd meg a H-t vagyis, ugorj a garázsba 😊

:-)
A bal alsó sarokban (az utcán állok az autóval) a chat-et látom.
Ryder159
Szlovákiából csak 1250-es csomag van 4 euróért<#mf1>

lent a bal sarokba ahol mutat egy bizonyos pénzösszeget, de ne oda kattints, ahol 350 boostot kér....

Hi!
Totál kezdõ vok, hol találom az autó "durabiltiy" javítását (repair, vagy ilyesmi)?
Ez kéne legyen az eredeti:

<#worship>

Szerintem õk is utánaszámoltak. Megnézték a magyar árakat, átszámították dollárba, majd ugyanezt tették pl. lengyellel is. Rájöttek, hogy magyarok nem nagyon vesznek boost-ot, azt szépen lassan megszüntetik a lehetõséget. De akkor is ott van még a lengyel, stb...
Viktorka meg nincs olyan nagy hatással a nemzetközi folyamatokra, mint ahogy azt el szeretné hitetni.
Lehet, hogy ez csak ideiglenes állapot a TopUp-ban.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

de van, másnak az accountjára is mentem be, és megvan minden, és most 26ezres is van

Most mit sírsz? Meg lehet oldani más országból is a vásárlást. Mikor még nem volt lehetõség Magyarországról boost-ot venni, akkor hogy vettek mégis? Bár mostanában drága jószág a boost. Pláne nekem az IS300-ak miatt...<#rinya>

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.