94802
  • zsotya71
    Sziasztok látom más is küszködik az 1-4 órás bannokkal én is, és sok ismerősöm panaszkodik ,hogy őket is levágja a játék főleg a class versenyek!egyikőnk sem csaló,tehát valami lehet a rendszerrel,szerintem.Én azt csinálom hogy,kilépek félóránként és ma még rendben volt.
  • BRIANOVERCLOCK
    Végül is ki nem dobott, de egy kis gond adódott 3. körben:

• eLitMiLan
    Jah, sajna...
    SP-be akartam volna én is olyan mapon időzni, amin még nincs is időm, be volt már kb tervezve meddig class, utána időzés, de ez teljesen felborította a rendszeremet...
    Majd ha veszek GT2 996-ot, akkor megnézem nálam be van-e limitelve..
  • eLitMiLan
    xD
    Jah, pihentetni kéne lehet, de közben lehet újra is tolom a game-t, mert miért ne.
  • lorci
    Na látom neked is ugyan az a probléma mint nekem szokott, hogy megyek pár multit és kivág 1 órára...
    Még szerencse, hogy SP-be enged időzni!
    Dragon is A classon nem tudok javitani mert 370-re van limitelve a GT2 996 nálam és ládtam Bitpor-nak 370nél nem dobja le a limiter és igy nem lehet menni...értem én hogy a csalókat akarják kiszoritani de igy a jobbakal is kibasznak
  • BRIANOVERCLOCK
    Ha lesz rá időm megyek bár a legnagyobb gond, hogy első nem hiszem, h leszek.. xD
  • nfsmw4ever
    Akkor adom a tippet:
    Háromszor meghajolsz északnak.
    Egylábon körbefordulsz kétszer.
    Jobb kezeddel a fejed felett átnyúlva háromszor meghúzod a bal fülcimpád.
    És végül kétszer a hátad mögé köpsz.
    Lényeges lehet, hogy a jobb szemed végig félig lehunyva legyen.

Amúgy meg egy napot hagyjál ki a játékban. Max gyémánt és annyi. Lehet megpihen és ok lesz. De egyelőre egyedi gondnak tűnik. Volt hasonló pár hónapja tömegesen, de az kifagyással együtt jelentkezett.
  • eLitMiLan
    De az a vicc, hogy nem lesz elég 1-et menned, menjél 1 óráig csak S-en :D
    #90558 Ezért végleges? Akkor basszák meg...
  • BRIANOVERCLOCK
    Bemegyek majd abba a lobby-ba amin vagy engem még egyszer nem vágott le 4 órás bannal. Ha engem is levág akkor S-n nagy bajok vannak
  • eLitMiLan
    Még singlébe nem is mentem azóta mióta bannolgat (akartam volna ma is de nem igazán ad rá lehetőséget a game...), ma csak classoztam( már amennyit tudtam), openen nem néztem.
  • csiles
    Ne eroltesd, mert egy ido utan automata vegleges bant fogsz kapni... Akit tul sokszor vag le, azt egy ido utan veglegesen bannoljak. Aztan mehetsz reklamalni, de le fogjak szarni meg a kisujjadat is, mondvan "te kerested a bajt.." - magyarul: Mi a fasznak jatszol meg azzal a szarral, hisz mar csak ma kibasztunk a jatekbol vagy 9-szer, nem volt meg eleg? A kovetkezo vegleges lesz...
  • nfsmw4ever
    Single futam után is van problémád? Vagy csak multi? Esetleg nyílt pályákon?
  • eLitMiLan
    LoL, mentem 1db S-racet, erre lobbyban megint levág.....
  • nfsmw4ever
    Na az a visszaseenged rész, az agyhalál. Nem sűrűn kapok olyat, de akkor aláz rendesen. Kicsit köszörülhetnének már azon az automatizált ban szisztémán. Például. Elég széles már a to do list Ehh. Reménykedek, hátha lesz csapat ami dolgozik is.
  • eLitMiLan
    Nem a gyorsasággal van a baj, meg hogy mennyire megyek hogy :D Kivágott egyszer azért, mert perfect start után még volt pofám gázt nyomni, és 300 fölé menni a 4.0val Meg azért is mert drag lobbyban várakoztam..Akkor más a gond, nem tudom :D Csak idegesítő hogy utána vissza se enged....
  • nfsmw4ever
    Kurva gyors lehetsz.... Téged mindenki, mindig reportol... Kidob a játék... Hmm. Ugyanazt játszuk (...? tűnődöm) Valószínű hogy átkozottul jól mész. Ezt kevesen szeretik. De hogy az miatt a büdös életbe le nem dob a szeró az tutibetyár (Nem-nem. Nem Tutubetyár. Jól írtam én ) Ha lobbyból kivág, az okés. Az szívatás. De hogy a játékból... Más a gond. Lehet az is gond, hogy tudod, hogy reportolnak. Mindig. Idéznék egy bölcs fórumtárstól: "Nem szabad túl okosnak lenni." Felesleges konspirálni. Ha mindenkit ledobna akit reportolnak, akkor kb csak a kamu profilok játszódnának a worldben. Már mindenki reportolt és mindenkit reportoltak. Tehát érzed a súlyát, ugye? Ennyit ér kb. Jó, talán nagyon hátul és nagyon kis betűkkel vagy számokkal, talán legalább adatként megmarad. De ennyi. Máshol lesz a hiba.
  • 7r1v1um
    The session has timeout. Please login again.
    Komolyan, inkább a játékot kéne akkora lendülettel fejleszteni, amekkora lendülettel ezeket a "hiba"üzeneteket csinálják.
  • 7r1v1um

A majmot, meg hányd le magasról.
  • eLitMiLan
    Lehet....de ez tankmodot fogott rám :D
    Bry: hááát nem is tudom :D
  • 7r1v1um
    Miért nem az?
  • BRIANOVERCLOCK
    Vagy ne itt meg csaló cinke volt.. persze öt nem bannolta
  • BRIANOVERCLOCK
    Gyere escapre inkább xD
  • HUNNFSKILLER
    Szerintem rájöttek az emberek, hogy reportolsz másokat, akkor kidobja, és most ezzel szórakoznak, mert olyan vicces.
  • eLitMiLan
    Ezt nem hiszem el....lobbyból vág ki server shut downal....jaa és érdekes, megint reportolt vki....
  • Dealcsy
    Nahát... Most nézegetem a statoldalamat és el is felejtettem, hogy múltkor vettem egy lotus-t, ford-ot, shelby-t meg egy VW-t. Nézem, milyen új kocsijaim vannak... erre... ja, ez csak a múltkoriak...
  • Dealcsy
    A lehetőségeket úgy gondolom, hogy többfajta technikai és vizuális megoldás lesz, mint itt SG-n.
  • Dealcsy
    Össz-vissz kétszer néztem át a PH-ra. Az egyik akkor volt, mikor megtaláltam a Grafika-tuningot. Vagy mindenki dolgozik vagy suliban van, vagy mindenki az új fórumot várja.
    Ez a fórum amit Chris csinál Rex-el karöltve, felváltaná ezt a fórumot. Több lehetőség lesz, és gondolom egy próbálkozás arra, hogy ne csak egy konkrét weboldal legyen, ami a játékkal foglalkozik (TCM), hanem egy amolyan egymást kiegészítő alternatíva.
    Ha rosszul gondolom, az illetékesek javítsanak ki.
  • eLitMiLan
    Jaja....
  • BRIANOVERCLOCK
    Akkor megint lebannolt?
  • eLitMiLan
    Azt egy szóval sem mondtam hogy konkrétan azmiatt repültem.
  • csiles
    Te meg elhiszed ezt a marhasagot... Van ra konkret bizonyitekod? Honnan veszed, hogy report utan repulsz? Egyaltalan, ki talalta ki ezt a marhasagot?
  • eLitMiLan
    Na ez kész....elvileg reportolt egy csávó, kezdem épp az S pályát, még fel sem gyorsultam igazán, erre server shut down....
  • BRIANOVERCLOCK
    Nem sok minden történik a játék körül nincs is miről dumálni.. páran írogatunk oda, de tényleg elég kihalt.
    Mondhatnám lecsengett a game kicsit "PH"-n. Vagy kijött a GTA5 és azt tolja a nép?
  • csiles
    Ket kerdes:

- A prohardveren az NFSW forum gyakorlatilag meghalt, tudja valaki, hogy miert?

- Itten gozerovel keszul egy masik forum... Miert? Es utana ezzel a forummal mi lesz?
  • SUNNY84HUN
  • Szabi #90533
    szlovák rendszámmal lehet venni alig használtat 15 milláért is :D
  • SUNNY84HUN
    volt itt akir35 specvét akart venni , tessék megteheti :D
    ;)
  • Szabi #90531
    nem ingyen kapták, reklámozták az autó múzeumot, a forgatás meg a saját épitett kellék autópályán volt.. szóval nem voltak különösebb veszélyben az autók :D
  • chris1997
    Csinálom a menüket az új oldalra, utána már csak meg kéne tanulnom kezelni a fórumot és mehet live :D
  • eLitMiLan
    Nekem 9-10 nél nem enged egyszerre a skilleknél...