94802
-
CARBON96 #90648 Igen tudsz,viszont kell hozzá a GamRanger(én ezzel mentem)amin mennek a Grid lan szerverek,ha jól tudom 1.3-as patch kell hozzá. -
Cement36 #90647 Brian, akkor a Grid 1et ha leszedem és felteszem tudom garantáltan multiban játszani? (törtel) ? -
BRIANOVERCLOCK #90646 grid, grid 2 xD -
veszettróka #90645 Persze. Chargerrel (mindkettő), meg NIssan R35 SpecV- vel sokszor driftelni kell a tökéletes körhöz.
Kurva jó érzés ha kiadja. Azonnal rázok is egy ördögvillát az egyik kezemmel.
Pedig két kézzel játszok. -
Cement36 #90644 Jó akkor tudtok, olyan játékot amit törtel tudok multiban tolni és lehet benne driftelni? :D -
TOMDRIVER333 #90643 Vigyázz, mert van akit Driftmod használatért bannoltak, úgyhogy nem ajánlatos a használata. -
chris1997 #90642 Nem próbálnám ki........ -
Cement36 #90641 Valaki driftelt már a játékban? (tudom, hogy progival megy)
Ha igen mik a tapasztalatok? -
TOMDRIVER333 #90640 Látom mostanában nagyon szar a játék, én is csak gyémántozok. Motolifie, sajnálom, remélem visszakapod, megvolt már a Gubattid is. Amúgy meg mostanában a GTA 4 foglal le, na meg a haverokkal megyünk szórakozni. -
chris1997 #90639 Hát..nagyon nincs, fejlesztőgárda nélkül. -
Milo82 #90638 OFF!
Nagyon rá vagytok feszülve a játékra egy kis szórakozás 0.25 nél az a nézés nagyon ismerős eddig és ne tovább!A végén meg a szerencse gyermeke! -
veszettróka #90637 "Kipörgette", "kivitte", "kitolta" a "gamát". Most más "gamékat" tol ki. -
RYO21 #90636 Van valami újítás? Vagy az achievementek voltak az utolsók? -
nfsmw4ever #90635 Velem együtt... -
Dealcsy #90634 Miután elkezdett sírni, adtam neki egy lökést a törléshez. Nem bírom, mikor valaki megjátssza magát, hogy másoktól vigasztalást szerezzen. -
zsomboor #90633 Ki tudja, mindig minden baja volt Aztán valaki(k) szólt(ak) neki hogy akkor miért nem lép le és megtette..asszem -
IDFMAXIMUS #90632 sziasztok a multkor is akartam kerdezni hogy mi lett Ryan-nal miert hagyta itt a jatekot ?
jo jatekot kellemes hetveget -
#90631 Amióta nincs Ryan (nem kerülök vele egy lobbyba vagy groupba) azóta nem repülök a játékból!
És ez nem poén, tényleg nem dobálgat lefelé!
A tesztet viszont nem tudom már megcsinálni, mert nincs sandbox win 8.1-re, csak virtuális win7-en tudom esetleg amire meg ma nincs időm. De holnap ha lesz szabad pár percem összedobok egyet és tesztelem! -
zsomboor #90630 Hát végül is benne van a "konkrét" indok, egy pontja a TOS-nek..ami ugyan pont elég sok esélyes így például az se derül ki hogy most akkor esetleg a Caymanos bugért, netán csalásért lett e kidobva, de attól még pontosan rámutat arra a pontra amit megszegett -
nfsmw4ever #90629 Mára a magyarhoz is nehéz vagyok. :-) Angolosok segítsenek. De szerintem nincs az a szerződés, ami törvényessé teszi a konkrét indok nélküli eltiltást. Igenis kulturáltan, de határozottan ki kell állni az igazad mellett. Ha már olyan kurvára jogi világban élünk, akkor éljünk is már azzal a joggal.
Jóccakát! Mingyá meló -
eLitMiLan #90628 Igazából tesóm acc-ja lett bannolva, ott korral nem igazán lehetne előrébb jutni. Amúgy meg írtak neki egy email nagy nehezen...A levélből nekem az jön le, hogy hiába próbálkozok, nem akarnak ezzel az üggyel foglalkozni már, de konkrét okot itt sem írtak....Egy jó angolos szerint visszamenjek ezekután livechatre?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Thank you for sending us your report concerning a violation of the Terms of Service. We appreciate your support in this issue. Since this report becomes confidential once we receive it, we are unable to inform you of the end result. Rest assured, we take every report very seriously and will ensure that proper action be taken.
For any additional concerns, feel free to contact us.
Yours,
EA World Wide Customer Support
Következő mail
Thank you for contacting us regarding the action that has been taken on your account. The sanction on your account is pertaining to the following violation:
-Promote, encourage or take part in any activity involving hacking, cracking, phishing, taking advantage of exploits or cheats and/or distribution of counterfeit software and/or virtual currency/items.
Having completed a thorough investigation into your account and the complaint that you have made, we must advise that your account was actioned correctly, in full compliance with our policies and procedures.
Following our review into the actions taken on your account we wish to confirm that we shall not be removing this ban from your account, nor will we be pursuing this issue any further at this time.
Thank you for bringing this matter to our attention. As a valued customer, your feedback is very important to us.
Yours sincerely,
Thierry
EA Customer Service -
HUNNFSKILLER #90627 Ha az EA-nál lenne értelmes ember csinálnának egy új World-öt, amivel foglalkoznának is, nem csak szarakodnak vele. Ha az új csoport után (ha lesz) sem javul a játék, csak pénzt húz, akkor előbb utóbb szétesik, mert le se szarják, vagy eltűnnek a játékosok. -
CARBON96 #90626 Most nem teljesen értem mi van. Milyen reportok mennek most? Most ha engem kidobál gyakran,mert mostanában tényleg gyakran kidobál,fel se megyek,aztán vagy befagy,vagy servererror,akkor most bannolni fognak vagy mi? Nem teljesen értem.
Egyébként a másik accomon nincsenek ilyen gondok,felmegyek,aztán ki se dob. -
csiles #90625 Egy biztos, tesztelni most nincs lehetosegem, pedig nagyon utanajarnek a dolognak.. Rexi kellene most ide, o is szokott kifele repkedni a jatekbol. A te elmeletedet le tudna videozni ugy, hogy tobb profillal belep egyszerre, kiprobal kulonfele dolgokat, kozbe meg repoltolna egymast.
Ezaltal par kerdesre valaszt kaphatnank. Remelem lesz majd erre valamikor ideje es turelme. A gepe megvan hozza... -
BRIANOVERCLOCK #90624 Na oké, bezzeg ez a csöves meg játszik míg milant meg kibannolja. Szal lol... -
nfsmw4ever #90623 Oda küldenek mindenkit szinte első körben. Másodszorra lehet keménykedni, beleölt pénzzel, idővel, korral, hozzáállással dobálózni. Határozott állásponttal kel eléjük állni és kötni az ebet a karóhoz. Működik a dolog. -
nfsmw4ever #90622 Olyan biztos nem. Másmilyen, de játszható, remélem. -
zsomboor #90621 Pedig reporttól tuti kidob, többen több profillal is próbáltuk, a sajátommal amit használok kivágott azonnal, másikkal amit több mint egy éve nem használtam már semmi..ugyan úgy több klántársamat kivágja report után, de aki nem sokat játszik mostanság ( tehát nem volt sokszor feljelentve sem) azt nem dobja ki
De NEM CSAK report után dob ki, ha valaki megtol és lehetetlen sebességet elérsz akkor is, illetve néha elég randomnak is tűnik....a reportos dolog viszont tuti -
eLitMiLan #90620 Nekem múltkor annyit válaszoltak, hogy nem tudnak ebben segíteni, menjek a fórumra -.- -
nfsmw4ever #90619 Ja! Ez a Boxteres csomi, nem a hagyományos. Azaz semmi. -
Hunn1a #90618 Lesz-e ebből még valaha olyan játszható cucc, mint 2 évvel ezelőtt volt?! -
nfsmw4ever #90617 Nézelődök holnap én is. Hátha. Minden jót! -
Motolife #90616 Holnap visszanezek,hatha valakinek otlete van.A jatekban XXMOTOLIFEXX driverneven is megtalaltok.Elore is koszonom a segito szandekot,Jo Ejszakat kivanok:) -
nfsmw4ever #90615 Nem tudom hogy van már. Azt tudom hogy magyar ip-ről, magyar nyelvi beállítással, a magyar supportnak ment el a rendszeren belüli üzenetem.
Jelenleg 4.99 EUR a world starter pack az origin.com-on -
csiles #90614 Raadasul itt a hetvege... telefonalassal csak hetfon jutsz valamerre... Mondjuk a Support sem kapkodja el hetvegen...
MINDENKINEK: Foleg azoknak, akik multiznak s azt becsulettel teszik... Amig ezt a szart nem csinaljak meg, addig hanyagoljatok a multit... Meg a Team Escape multit is... Nem tartom kizartnak, hogy erre is van hack, s a csalok generalja mindenkinek ezt a szarsagot.. S aki eler egy bizonyos szintet, az autoban aldozata lesz..
A report utani kidobalasokban meg azert nem hiszek, mert egyszer en is belefutottam ilyenbe, amit privat multi alkalmaval hoztam ossze... s nem, nem jelentettem fel magamat... jartam kb 50 gyozelemnel egyhuzamban egy classos palyan, aztan gondolt egyet, s kivagott... Nem is tudtam utana egybol visszalepni... A masik 2 profilomat nem dobta ki...
Szoval, az en elmeletem az, hogy ne szabad hosszura nyultani a gyozelmi szeriat, kulonben repulsz... Meg kell adni masnak is a gyozelem lehetoseget... gondolja az EA... -
Motolife #90613 meg nem talaltam magyar nyelvu Origin Help-et -
nfsmw4ever #90612 Originen belül levelezni is tudsz velük. (pár hónapja még működött) Van pár segítőkész is köztük. Ha jól rémlik én egy Zsolttal leveleztem marha sokat. Lehet velük kommunikálni, egyezkedni. Elsőre persze megpróbálják lepattintani az ügyfelet, de ha komoly "hangon" tárgyalsz, egyből másként kezelik a dolgot. -
Motolife #90611 meg fogom probalni,bar ez nekem mar nemzetkozi hivas -
nfsmw4ever #90610 "Más: Utoljára akinek kell, nem kell levelezni, írogatni, stb. azonnal válaszolnak előszóban!
Magyar EA support: H-P-ig 9-18-ig hivható! 06-1-50-595-50" -
Motolife #90609 igen,megvan 1