Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nincs update?

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Hajnalodik, kiugrom az ágyból, a Corollám már vár reám...

légy türelmes

ma vettem egy COROLLA-t, és felhúztam 490-es értékre...
azért nem magasabbra, hogy még "C" osztályon belül maradjon...
én azt hiszem talán ebben a kategóriában még megtalálom azt amiért el kezdtem ezzel a játékkal játszani...
és külön öröm amikor általam jobbnak ítélt autók mögöttem maradnak a célvonalnál 😊)) (akár nem kötött kategóriás versenyben is)
nem az az észvesztõ a gyorsulása, de azért nekem jó 😊))

ha valaki szereti az ilyen fajta versenyeket akkor szívbõl ajánlom ezt a kis gépet, egy jó tuninggal élvezhetõ játékélményt nyújt (legalábbis nekem igen) 😊)
nem baj nekem megfelel 😄

SUNNY84HUN
valamit szerintem javult ( bár nem írták de lehet érezni valamennyire ) de még mindig jobban hasonlít 1 db kõre <#wilting>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Sziasztok!

Mikor javítottak az R35-ön, sokkal jobban gyorsul meg nem annyira csúszkál?

Köszönöm. Csodálatos! 😊

légy türelmes

Ennyi pénzt már nem ér 1 kocsi sem..
Igen

Project D|Rare Car Collector|

Úgy látom már 8000 boost mellé nem adják ezt az ócskavasat sem. Többet meg nem fognak tõlem kapni a balfékek
A nyulas Golfot külsõleg vissza lehet alakítani normál-, teljesen alap Golffá?

légy türelmes

Kapzsiság lvl.99........

link

Elolvasva, megköszönve.
Most már csak egy Pick Pack Pontot kéne találnom, hogy ne kelljen busz jegyet is vennem...

SylarHun
TCMCHRIS

Ment a válasz PÜ.

http://www.youtube.com/watch?v=kltYTOT_ITQ egy kis nézni való és érdekesség
Akkor jó. Gyorsan keresek egy Inmeidot vagy Relayt a suli közelében.

Bocsi a dupláért.
Itt van a visszaigazoló mailból egy részlet.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A MÛVEK:
-------------------------------------------------------------------
Típusa: PC játék
Neve: Test Drive Unlimited 2
Ára: 4 490 Ft
Sorozatbeliség: Premium Games
Információ: PC DVD

ÖSSZESEN:
-------------------------------------------------------------------
A rendelt mûvek összértéke: 4490 Ft
Szállítási díj: + 0 Ft
Fizetendõ végösszesen: 4490 Ft

0ft lesz, mert 3900 feletti a csomag értéke (jobb oldalt írja). Én mindig így szoktam rendelni, eddig nem volt semmi gubanc, annyi volt mindig, amennyit a végén írtak.
Bár már rendelésnél meg 0 FT-ot ír, érdekes.

Nem hinném...
(A szolgáltatás alapára, 2011. szeptember 1-tõl: 790 Ft, jelenleg azonban a fenti, kedvezményes feltételekkel vehetõ igénybe).

Kösz az infót, kirendelem székesfehérvárra akkor az hódziher 😊

Látom, nem csak nekem lett elegem a Worldbõl. Én is ma rendeltem meg a TDU2-t a CDGalaxisból 4490ft és ha Pick-Pack csomagként kérsz valamit, akkor 3900ft felett ingyenes a szállítás.
Jobban megéri 576-ban 5000-ért megvenni, mint CDgalaxis-ban vagy máshol. Mert a plusz szállítási díjjal együtt sokkal drágább.
MAX Steam, ha van akció, de nincs...

Ja és töröld a mentéset és újat kezdjél, mert ott van bannhammer 😄

SUNNY84HUN
anno mikor kezdtem akkor is voltak bugok , de jót szórakoztunk marha jókat mentünk az öreg motorosokkal <#pias> sajnos már ezek közül sokan hanyagolják vagy marha ritkán vannak online a worldban , újakkal is jó volt menni okoztak örömöt , de ilyen trágya lett a worldból ezáltal sok a bosszúság van , már már inkább szánalmas ez az egész <#whatever>

-----------------------------------
más : aszem tdu2 -t levadászok és becsatlakozok 😉 már uncsi a virágbolti verzió

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

<#banplz>

Mondtam, hogy leállítom 😄

Twitterrõl....

We just got confirmation from the team that this week's maintenance window will happen tomorrow (Sept 5)

Jó hogy mondod 😄

Valahogy most már én se bírom. Vannak más játékok is amik mocskosul csábítanak.

Werewolf: Lesz esélyem suli után az alba plázai 576-ba menni, akkor beszerzek egy TDU2-t. Majd néhány kérdésem lenne, amit privátban küldök.

szerintem már most szétesõben van....
És sajnos én is erõsen gondolkodok azon hogy elhagyom a játékot. Végleg. Mert az nem játék ami több bosszúságot okoz mint örömöt. És csak azt a pénzt fogom sajnálni amit kiadtam több ezer forint értékben starter pakkokra és a lengyel boostra. Semmi mást. Develliszék nem tudom mi a faszt csinálnak, de hogy ez a játék szétesõben van az biztos. Az egész a kapzsi üzletpolitikánál kezdõdött. Folytatódott a játék totál instabilitásával. Folyamatos feltörések, a hackerek elleni 0 védelem végül a bugok tömkelege amikre látszólag szarnak rá. Mi sem bizonyítja ezt jobban hogy a Free Roam Chattel már fél éve szarakodnak és még azt sem tudják most megmondani mikor lesz jó.

1 szó mint 100. Kezd nálam is betelni a pohár.....

pont ezt írtam egy-két héttel korábban, hogy az új autók behozatal a fõ prioritás?? bújjanak má el

NFSW: Juhaaasz | Nemesis(igc-s profil) // egyetlen ellenfelem a szinkronhiba :D

Undertaker189
Tényleg? (Nem nyáron) Egyébként velem is elõfordult már jó párszor

Én vagyok Undertaker189, ha nem hiszed járj utána

SUNNY84HUN
ha ennyire esik a színvonal a magyar world társadalom is szétesik sajnos <#rolleyes>

Na ha ez igaz lehet megy le a Stacey Matrica a Shift Audiról(vagy nem, majd kiagyalom..)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

So, after the supposed death of Stacey Cakaz was announced on her Facebook page as well as Izzie's, and with countless spamming done by sir Reckless Driver, I decided to play it quiet and follow along with the story since Stacey had her spotlight posted and a lot of people on Facebook and the forums were touched by her "supposed" story, and me speaking out against her antics would make me a bad person. So, I played it undercover. Found Izzie, invited her to our team, asked her some questions about her life and her family, and from reading and listening to what she said, it sort of released signals into my head that most of what she's saying wasn't real. I didn't want to speak out against her until she finally fessed up, and today she, or should I say, he did. But, before he squealed, this is what I've found out.

1. Stacey's real, but she died 5 YEARS AGO!!!
2. Izzie's not real. She was played by the man in Fbook profile that you see down here.
3. Peter's real, but he never knew about Izzie's fake profile, until today.

It's true that I myself put up a thread about her death on the forums and that everyone believed that she was dead, but had I put in a rage topic of her being fake, would only make me a bad person. It's also true that the devs themselves asked Fake Izzie and others questions about her death, however they were only given lies by this kid. So, undercover work achieved, dutch Joey finally squealed, and he has been taken down. In conclusion, Stacey's really dead, Peter's really real, and Izzie, or should I say Joey, is now considered an imbecile. To those that made NFSW tributes for her, take them down now. I'm in the process of doing the same with mine.

Lustaság miatt nincs lefordítva bocs

Befejezem az Excel Táblázatot és ráfekszek az ügyre.. megpróbálok ráfeküdni..

Tanúsíthatom hogy egyre szarabb a játék, tegnap 4-5 versenyesenként kivágott és teljesen mindegy volt multit megyek vagy singli-t (sõt TH közben is). Eddig utóbbi legalább mûködött.

Mi a megoldás a hibákat Drew-ék, De Wellis-ék orra alá dörzsölni. Nem az új autó a lényeg és elsõdleges szempont, hanem a hibavitás. A pályákat vissza, új városrész, új versenymódok és nem csak ígérgetés ami már 1 éve megy.

A NFS fórumokon nincs ilyen topik, ha nincs létre kéne hozni (angolosok elõnyben), és egyenesen az EA elé tárni a tényeket, hogy a jelenlegi megbízott fejlesztõ csapat egy raklap szart sem ér, ideje lenne lecserélni õket hozzáértõkre.
Pedig mint azt a szülinapi belsõ titkokból megtudtuk, Marc debilis úr órákat teszteli az autókat, állítgatja, finomhangolja õket, mint egykori versenyzõ. Persze lehet neki valami külön szerver van fenntarta, ha nem veszi észre a sok hibát <#kocsog>

Amúgy megnéztétek már ki õ? http://nfsworld.wikia.com/wiki/Marc_De_Vellis

10 éve kb lógatja a lábát mint fõszakértõ az EAnál <#wilting><#taps>

Persze a program hibákért nem õ a felelõs, de igazán szólhatna a kockaagyúaknak, hogy kapják össze ezt a szarkupacot, amit csináltak.

X

ismerõs 😄 én mindig várok vagy 5 másodpercet mielõtt bármit csinálok 😄

Ryder159
Ez kész. felmegyek, kiixelem a news-t erre kidob...

egyetértek

Úgy sem mered <#duhos2>

Ryder159
Valahogy már engem sem érdekel a játék. A Rengeteg bug, hiba, hanyagság miatt. Pedig ez a 2hetente 6 új IGC autó nagyon bejön, de egyszerûen 2 verseny után az embernek hányingere van.
És akkor még bevallják, hogy az autók berakása a legfontosabb, mintha nem lenne hibája a játéknak.
Ha végre észbe kapnának, ebbõl egy nagyon jó játék lehetne, de azzal foglalkozni kéne.

Elõvettem a San Andreas Multiplayert. Mezei programozók készítették a multi-t hozzá, és ott nincs szinkronhiba. Pedig egy olyan szerveren vagyok ahol több 1000 játékos van fent. és még sincs lagg. Pedig nagyobb az élet mint szingli módban. Az is szépn közvetíti a szerver ha valaki csak elfordítja a fejét, nem hogy a pozícióját.
Itt meg ugrál össze vissza az ellenfél, pedig csak 5 kiba***tt autót kéne szinkronizálnia.
Tegnap egész este azon agyaltam, hogy hogy lehet az, hogy a modderek egy fillért nem kapnak, saját szórakozásukra készítik a modokat, saját szabadidejükben, és mégsem adnak ki ilyen mocskot a kezükbõl, mit ez az alítólag nagy játékfejlesztõ cég.
Nekem rendesen égne a pofám, Mark helyében, ha a videó alá olyan kommenteket kapnák, hogy inkább már ne újítsatok semmit, mert ez egyre rosszabb. Csak be kéne õket ültetni a gép elé és játszanak vele egy fél napot.

Ki ne húzd a szervert XD

BFP4F nick: [Hun]SgtPatrick (Recon), [Hun]Dr.Patrick (Medic)

Elintézzem, hogy leálljanak? 😄

Miért, melyik nap nincs?

légy türelmes

Lesz ma szerverleállás?

Tutuvonat.

légy türelmes

tutuhawer
így van. Ahogy a kicsik mondják, gyémizek. Az unviverzális alkatrészek miatt kezdtem elölrõl.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

(A TH-t )

tutuhawer
Én gõzerõvel szedem a gyémántokat 😊

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.