Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Duration(s):
3 hours
Start: 2pm (14:00) PDT – 5pm (17:00) EDT – 9pm (21:00) UTC
End: 5pm (17:00) PDT – 8pm (20:00) EDT – 12:00pm(00:00) UTC
New Features:
- A new BMW CSL 3.0 Gr. 5 “Leicht” has been added to the game and is available for purchase from the Car Dealer
- Cash rewards have been increased by 50% across all events
- All Team Escape events have been turned on and will now be available everyday
Bug Fixes/Changes:
- The Pagani Zonda Cinque has been retuned and is now categorized in ‘S’ Class
- Fixed an issue where players are unable to view and redeem car gifts in the Safehouse
- Fixed an issue that prevented some players from accessing any races
- Missing HAT performance values were added to the Post-Race screen
- The starting position has been adjusted in Palmont Pursuit
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
#43025- nem kell hogy magára vállalja az egészet. Vállalja magára az egész magyar közösség, hogy évek múltán is emlegessék a világon a magyar NFS:W közösséget, hogy milyen fasza gyerekek...
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Egy világcég ezt nem engedheti (-hetné) meg magának, és az hogy más irányba keresgélünk vagy belenyugszunk, ez van, nem megoldás.
És itt visszatérnek az általad említett játékosra, nyugodtan a vállára vehetné az egészet, mint jó angolos, mert mint nem egyszer leírta, ha balhé keltésrõl van szó Tutuhawer-ra számítani lehet!
Itt a nagyszerû alkalom, nem beszélve a class óta Route 55 még sosem volt a térképen, ami már egymaga ok lehetne.
Project D|Rare Car Collector|

NFS World: Nomish , Nomish001 , Nomish002
Már jó párszor leírtam itt-ott, hogy mit kéne megpróbálni. Egy kibaszottnagy összefogás kéne külföldi közösségekkel, és rávenni a lehetõ legtöbb játékost, hogy NE VEGYENEK BOOSTOT. Ha tudnák angolul, akkor már rég felkutattam volna a lehetõ legtöbb külföldi fórumot, fansite-ot, stb. Egy Szlovák és egy Cseh fórumra megírtam, egyetértettek. Ide megírtam KOWAVEGA elküldött a fenébe, hogy akkor minek játszok.
Meg kéne értetni mindenkivel, hogy addig nem lesz változás amíg jelentõsen vissza nem esik a bevételük.
Az hogy egy-két emberke úgy dönt hogy nem támogatja õket tovább, az NEM ELÉG. Ha több tízezer, több százezer ember úgy döntene, hogy nem tovább, az talán segíthetne. Ha már a masszív boostvásárlók felével sikerülne megértetni, hogy kaphatna többet, jobbat is a pénzéért, az már siker lenne.
De sajnos amíg a sok 10 éves mással nem tudja magára felhívni a figyelmet, mint azzal hogy megjelenés után fél perccel már megvan neki az új autó, addig ezek csak egy jót röhögnek a markukba, és nem szégyenlik kijelenteni, hogy a szuperautók berakása fontosabb, mint a hibák javítása. Mert hát miért is kéne bármit is foglalkozni vele ha a szarból is dõl a lé.
Megvárom ma mi lesz az új IGC autó, és max azért fogok feljárni, hogy megszerezzem, de egyébként én is befejeztem a játékot. És reménykedek benne hogy egyszer, talán nem is olyan sokára újra olyan örömmel fogok visszatérni aktívan a játékba mint nem egész 2 évvel ezelõtt, amikor TUTUHAWER felhívta rá a figyelmem, hogy a 3-as csatornán mennyi magyar játszik.
Fórumot azért továbbra is figyelem hátha jó hírek is jönnek és nem csak azt fogom látni hogy "hullanak a magyarok"...
Pá belétek...<#wave>#wave>
www.csiliboy.deviantart.com
DISCORD: grimanddark
Azt valaki megfigyelte, pár pályát ismételnek úgy, hogy nagyon sok még egyszer sem volt, némelyek meg szinte naponta bent vannak.
ÉN KÖVETELEM VISSZA AZ ÖSSZES PÁLYÁT, MERT ÍGY EZ EGY SEMMI, A NULLÁNÁL IS KEVESEBB!!
Tapasztalat: ha multiban 0 – 0 a jutalom utána nem ad többé mást, ilyenkor bármi megeshet nem jön mágnes, plusz kör stb. végsõ esetben repülünk a játékból!
A megoldás: utána menni kell egy singli-t, ha végigmegy és a végén van jutalom akkor ok, de legtöbbször onnan is kivág.
Tegnap egész sokat tudtam menni a fõprofillal, gondoltam átnézek a másikra és erre 2-3 versenyenként kidobott.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
légy türelmes
(És én is mindjárt megyek Akinára...na jó, csak Rosewoodba. <#nyes>#nyes>)
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
Veszélyes, de még inkább alattomos.
Ilyenkor derül ki, mennyit ér az ember számára a közös játékélmény, mit hajlandó tenni azért, hogy elvárhassa, hogy ne basszanak ki vele.
légy türelmes
http://world-garage.com/index.php/topic/2975-report-a-bug/page__view__findpost__p__150233
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
légy türelmes
légy türelmes

légy türelmes
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
hajrá sok sikert mindenkinek.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
X