Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És erre kell 3 óra? Megint? Öcsém ezt a sok <#kocsog>öt

Én most kivételesen élvezem a szituációt. Élvezem hogy az Elisemmel szarrá szopatom a sok GT3RSt, GT2õt, M1PROCART, RTRXet meg ilyesmiket. Az elmúlt pár napban több lecsíterezést kaptam mint az elmúlt 2 hónapban összesen <#idiota><#idiota>

Ryder159
Ja nem mégse

Duration(s):
3 hours
Start: 2pm (14:00) PDT – 5pm (17:00) EDT – 9pm (21:00) UTC
End: 5pm (17:00) PDT – 8pm (20:00) EDT – 12:00pm(00:00) UTC

New Features:
- A new BMW CSL 3.0 Gr. 5 “Leicht” has been added to the game and is available for purchase from the Car Dealer
- Cash rewards have been increased by 50% across all events
- All Team Escape events have been turned on and will now be available everyday

Bug Fixes/Changes:
- The Pagani Zonda Cinque has been retuned and is now categorized in ‘S’ Class
- Fixed an issue where players are unable to view and redeem car gifts in the Safehouse
- Fixed an issue that prevented some players from accessing any races
- Missing HAT performance values were added to the Post-Race screen
- The starting position has been adjusted in Palmont Pursuit

Ryder159
Update holnapra halasztva? "New IGC cars probably won' be released until tomorrow"

Overburner
Oks kösz 😄 ismerem h milyen.... de ez eddig perpill ok😄 Beléptem a X-Fire csoportba Stevie névvel.

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Ryder159
Akkor most hagyd abba, amíg még tetszik, és abban a tudatban fogsz aludni, hogy milyen jó a játék. Maga az ötlet nagyon jó, de a kivitelezés egy nagy rakás bûzölgõ kaki.

#43025- nem kell hogy magára vállalja az egészet. Vállalja magára az egész magyar közösség, hogy évek múltán is emlegessék a világon a magyar NFS:W közösséget, hogy milyen fasza gyerekek...

Overburner
Jó rég óta most mentem fel elöször NFSW-be és tetszik a változást amit létrehoztak 😄 Végre 1 értelmes döntés?😄

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Én nem hiszem, hogy ha jelentõs létszámú (1.000- 10.000- 100.000-es) játékos csatlakozna világszerte egy felhíváshoz, mely elküldésre kerülne az EA megfelelõ részlegéhez, melynek lényege, hogy távolítsák el vagy kényszerítsék fejlesztésre ezt az „quikk kakukk” bandát, mert képtelenség 4-5 futamnál többet lejátszani, rengeteg a csaló (amiket egyszerû szûrõ progival ki lehetne tiltani). stb, stb. Ráadásul úgy, hogy ha igaz ebbõl a játékból több pénz folyik be hetente mint az összes többibõl összességében.
Egy világcég ezt nem engedheti (-hetné) meg magának, és az hogy más irányba keresgélünk vagy belenyugszunk, ez van, nem megoldás.

És itt visszatérnek az általad említett játékosra, nyugodtan a vállára vehetné az egészet, mint jó angolos, mert mint nem egyszer leírta, ha balhé keltésrõl van szó Tutuhawer-ra számítani lehet!
Itt a nagyszerû alkalom, nem beszélve a class óta Route 55 még sosem volt a térképen, ami már egymaga ok lehetne.
Hja, hogy te Rat Rod autót.. az igaz 😄

Project D|Rare Car Collector|

Az ugyanaz.<#pias>
Én rozsdás autót X)

Én patkányt csinálnék belõle.
Egy MK1-es sima Golfnak én is.... magyar sufnituning autó 😄

De. Nagyon örülnék egy golfnak vagy egy M3 GTS-nek.
Én is ezt akartam kérdezni , mert már jönniük kellene az új igc kocsiknak nem?
Ma lesz leállás?
Biztos találnának valami más módszert rá,hogy mégis visszacsalogassák a népet...pláne,hogy a boostosok nagy része csak a te-t esetleg privátokat tolja,azok meg jóformán tökéletesen mennek...múlthéten nekem legalábbis simán mentek a te-k,de multiból az elsõbõl kivágott....ugyanígy a privát....
Elkészültem a Hankook BMw M3 E30-al, ez már a végleges festés,legalábbis nem hiszem,hogy módosítani fogom,sok festése volt már,szerintem ezt találtam el a legjobban. Véleményeket,kritikákat szívesen elfogadok. ^^

NFS World: Nomish , Nomish001 , Nomish002

Ryder159
Hiába mész panaszkodni akár hova is, amíg dõl a lé addig úgysem fog történni semmi.
Már jó párszor leírtam itt-ott, hogy mit kéne megpróbálni. Egy kibaszottnagy összefogás kéne külföldi közösségekkel, és rávenni a lehetõ legtöbb játékost, hogy NE VEGYENEK BOOSTOT. Ha tudnák angolul, akkor már rég felkutattam volna a lehetõ legtöbb külföldi fórumot, fansite-ot, stb. Egy Szlovák és egy Cseh fórumra megírtam, egyetértettek. Ide megírtam KOWAVEGA elküldött a fenébe, hogy akkor minek játszok.
Meg kéne értetni mindenkivel, hogy addig nem lesz változás amíg jelentõsen vissza nem esik a bevételük.
Az hogy egy-két emberke úgy dönt hogy nem támogatja õket tovább, az NEM ELÉG. Ha több tízezer, több százezer ember úgy döntene, hogy nem tovább, az talán segíthetne. Ha már a masszív boostvásárlók felével sikerülne megértetni, hogy kaphatna többet, jobbat is a pénzéért, az már siker lenne.
De sajnos amíg a sok 10 éves mással nem tudja magára felhívni a figyelmet, mint azzal hogy megjelenés után fél perccel már megvan neki az új autó, addig ezek csak egy jót röhögnek a markukba, és nem szégyenlik kijelenteni, hogy a szuperautók berakása fontosabb, mint a hibák javítása. Mert hát miért is kéne bármit is foglalkozni vele ha a szarból is dõl a lé.
Megvárom ma mi lesz az új IGC autó, és max azért fogok feljárni, hogy megszerezzem, de egyébként én is befejeztem a játékot. És reménykedek benne hogy egyszer, talán nem is olyan sokára újra olyan örömmel fogok visszatérni aktívan a játékba mint nem egész 2 évvel ezelõtt, amikor TUTUHAWER felhívta rá a figyelmem, hogy a 3-as csatornán mennyi magyar játszik.
Fórumot azért továbbra is figyelem hátha jó hírek is jönnek és nem csak azt fogom látni hogy "hullanak a magyarok"...
Pá belétek...<#wave>

kiválasztom a drivert kilök vagy 5x free roamba kilökött 10x versenybõl is kidobott 3x... ja és közben a szerverlagg miatt is restartoltam a játékot jó sokszor.... és még nem is TH-tam <#violent><#banplz> 1 órámba telt 5 perc meló <#falbav> egyre jobban idegel...
Én is szívesebben tolnám a worldöt tovább, de az utóbbi idõben már csak felb@ssza az agyamat, annak meg ugye nem sok haszna van...
Én szinglizek...Ott legalább nicsenek <#violent>

www.csiliboy.deviantart.com

goregrind
Az elmûlt egy órában szinte mindegyik futamban volt csiter! Ez de nagyon f@xa! <#falbav>

DISCORD: grimanddark

Én nem fogom, mert az nem autóverseny és nem érdekel egy sims GTA kotyvalék, ezt kéne rendbe szedetni és ha kell az EA felé panasszal (tömeges), mert tönkre vágták a hozzá nem értõ fejlesztõk balfácánok. Tünedeznek el a magyarok gondolom ez mehet nemzetközi szinten is, mert sokszor játszhatatlan a World, ami meg játszható az édeskevés.
Azt valaki megfigyelte, pár pályát ismételnek úgy, hogy nagyon sok még egyszer sem volt, némelyek meg szinte naponta bent vannak.
ÉN KÖVETELEM VISSZA AZ ÖSSZES PÁLYÁT, MERT ÍGY EZ EGY SEMMI, A NULLÁNÁL IS KEVESEBB!!

Tapasztalat: ha multiban 0 – 0 a jutalom utána nem ad többé mást, ilyenkor bármi megeshet nem jön mágnes, plusz kör stb. végsõ esetben repülünk a játékból!
A megoldás: utána menni kell egy singli-t, ha végigmegy és a végén van jutalom akkor ok, de legtöbbször onnan is kivág.
Tegnap egész sokat tudtam menni a fõprofillal, gondoltam átnézek a másikra és erre 2-3 versenyenként kidobott.
Megvettem a TDU2-t, pénteken lesz egy sétám az egyik OMV-hez 😊

goregrind
Hogy mit? éjszakás után nem mûxik az agyam... <#zavart1>

DISCORD: grimanddark

RoboKutya78
Ehh ez már igen ülök a seggemen az újonnan festett toyotámban valahol az olajfinomitónál erre kapok valahonnan egy time slink shotot 😊 ehh

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Ezzel sajnos nem jutottam elõrébb 😄

Hát nagyon elbaxták az all in-t be se lehet érni. Az egy dolog hogy én beérek de a többi nem😄

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Hát a játék! Menni kell játszani.

légy türelmes

Nagyon sajnálom, hogy egy nagy nevû magyar versenyzõ (aki ráadásul ennek a fórumnak az adminja) úgy döntött, befejezi. Engem is idegesít a sok parajelenség, amit játék közben tapasztalok, de letojom, mert én a vezetés öröméért játszom.

(És én is mindjárt megyek Akinára...na jó, csak Rosewoodba. <#nyes>)

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

Ilyenkor mi a teendõ, ha azt írja a launcher, hogy le vannak kapcsolva a szerverek, közbe meg mennek? Már újratettem de még mindig ezt vágja a képembe.

http://www.youtube.com/watch?v=kltYTOT_ITQ : tegnap ugyan úgy jártam ohogy le írtad simán vezetek az erõgépemmel erre csak a végén derült ki hogy hoppon maradtam :S
Nehéz?

Veszélyes, de még inkább alattomos.

Ilyenkor derül ki, mennyit ér az ember számára a közös játékélmény, mit hajlandó tenni azért, hogy elvárhassa, hogy ne basszanak ki vele.

légy türelmes

tutuhawer

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer
értem, amit mondasz, igazad is van. Csak nekem nehéz újraindítani a játékot, hiába szeretnék jó futamokat. Ha én kilépek egy ilyen miatt, akkor nem jövök vissza, ez a nehéz. Pedig szívesen mennék multit, de így... egyrészt kibaszhatok másokkal, de legfõképp magammal. Bárki nekem jön, elszáll, bárki plusz kört nyom, DNF-et kap, és azonnal megy a csalózás. nagyon veszélyes bug ez, nem kérdés.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Azt hát. Ha te nem látsz valakit (egyáltalán vagy csak a rajtnál), neked kell kilépni, mivel õ láthat téged, és amikor ellened megy, te nem látod, és simán lerammolod, de nem akárhogy, hanem úgy, mintha szuperjugger lenne a kocsidon. Az elsõ hiba jelentkezése után már sosem javul meg, szar marad. Tudom, hogy baromi nagy leszopatás ez az EA részérõl, de akiben van jóindulat, az bizony újraindítja a játékot, hogy ne csesszen ki másokkal.

légy türelmes

tutuhawer
mármint restartolást mondasz, ugye? Félreértettem?

tutuhawer
tehát a képemen levõ 6 játékos közül kinek kellett volna kilépnie, amikor valamit tapasztalt (mit is? <#confused>), hogy ne bassza tönkre mások futamát? KI az a 6 sofõr közül?

tutuhawer
A többiek futamát a bug teszi tönkre, nem az ember. Valaki kért egy plusz kört, de a játékos nem kapta meg a plusz kört. valaki kér mágnest, de az nem rám jön, hanem valaki másra. Bug itt, hiba ott, a játékosnak semmi köze hozzá

Aki ilyet tapasztal, az lépjen ki azonnal vagy éppen futó verseny után, mert tönkrebassza mások futamait.

légy türelmes

tutuhawer
Ma velem is megesett ez a bug, és így néz ki az én szemszögembõl. Valaki kérte a plusz kört, de én nem láttam se a versenyben, se a végén. A magyar versenyzõ Csillag71 viszont látta a plusz kört. Nekem elõtte voltak bugos futamaim és ez után is folyamatosan nem láttam mindenkit a pályán, elég érdekes volt. 1 bug után az összes többi futamom szar lett. Kb 10 verseny az elsõ hosszú töltõképernyõ után. 1 hiba tönkretehet mindent utána... sajnos

Öreg bug ez már. Mindig is volt.

légy türelmes

sziasztok szép reggelt , futotam pár vesenyt most reggel a bay bridgen a mögötem lévö srác rákérte a plusz kört és mig mi többiek neki keztünk a 3 iknak ö a másodikkal beért a célba találkoztatok már ijennel nem csoda hogy erre van szûksége szerencsétlen marhájának szarul futot de a dnf nem boldogit peddig csak pár méteren mulott
Újabb cheater:AAA1FLYJET E class WV Scirocco 342 km/h.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

RoboKutya78
Lehet szavazni a TCM oldalán az alkotásokra
hajrá sok sikert mindenkinek.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Pff keddet írtak na mind1.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

RoboKutya78
ettõl a nulla pontozástól a faxom ki van nortbay végén a csókát sikerül be elõznöm erre a cél elõtt kb egy hajszállal a motor háztetõmön meg pattanva beér a célba persze nulla pontot kaptam a 0.08 az idõkülönbség miatt😞

holnap lesz

És mehetek tofut szállítani a hegyre <#ravasz1>

X