Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Bár szurkolok, hogy mûködjön, mert a versenyek közbeni anyázások 50%-át megtakaríthatnám, és 100%-os intenzitással tudnám a rammereket szapulni.
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
X
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Project D|Rare Car Collector|
Megj. (szvsz): ne idõmérõzzél mert semmi értelme, inkább élvezd a játékot. <#beka3>#beka3>
#89678 Van olyan map pl. a mostani ahol hiába mész más pályán elõtte ugyanúgy dobálják a mágnest.
Majd legközelebb rakok bele pár "bazmeg"-et meg"baszki"-t, úgy nem fog leereszkdõnek tûnni (amiért bocs).:-D
Az viszont jogos, hogy idõt veszítesz(nekem ugye nem szempont a minél jobb idõ, csak a helyezés), és hát az emelkedõre és a többi hasonló 22-es csapdájára sincs okosság...:-(
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
Fast N' Loud / Gas Monkey Garage
-például, úgy is ki lehet játszani, ahogy a rinót is ki lehet idõnként: nem adsz gázt, elfordítod az autót jobbra, az utolsó elõtti pillanatban meg balra rántod kormányt.
-szintén nem adsz gázt (ha nagy az elõnyöd lassíthatsz is).Megvárod, amíg a traffic elkanyarodik valamerre, a másik oldalon meg elmész mellette.
-ha nem tudod elkerülni az ütközést akkor se "teli-orral" ütközz neki, hanem az autód valamelyik sarkával.
Nem kioktatás, hanem tipp (mielõtt kapnék a "pofámra" 😊.
Az élet egy sz@r játék, de qrva jó a grafikája.
Ja ki lehet kerülni, DE nem akkor mikor elõtted egy emelkedõ, és épp abba a sávban jön egy traffic ahol te vagy, esélytelen hogy kikerüld (micsoda véletlen hogy 90% ban mindig abba a sávban van ahol én vagyok), amit te írtál ott ki is tudom kerülni, de ha a gyep végén egy fal van megint szopom...
#89678 Hát én múltkor ilyet eljátszottam, de szerintem pont olyan pályán ahol nem volt jó, azóta nem csinálom..de akkor próba ismét, thx 😊
1. Két pályán felváltva futsz idõket.
2. Minden futott pályád után indíts egy szinglit máshol, majd a rajt után lépj ki a futamból és mehetsz vissza idõt javítani.
Így nincs mágnes. ( van 3-4 pálya, de lehet hogy több is ahol ez nem érvényes.)
Az élet egy sz@r játék, de qrva jó a grafikája.
Arról nem is beszélve, hogy azokon az utakon, ahol 2-nél több sáv van, esetleg gyep az út mellett, ott simán ki lehet kerülni a forgalmat.
Ha nincs ész, nincs probléma...
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
http://p.coldline.hu/2013/09/07/1174438-20130907-cY7jXy.jpg
http://p.coldline.hu/2013/09/07/1174439-20130907-2fcNQc.jpg
Na? <#finom>#finom> akik rosszat mernek mondani azoknak <#ejnye1>#ejnye1> ez a nyamvadt német karikás szarokat megpüföli <#nevetes2>#nevetes2>
C-ben a legjobb a RS4 dragra.
Még egy kérdés: Audi rs4-et megéri dragrabeújítani?
mit tegyek , hogy ne a lvl4 és a mazda speed 3 látszódjon a profilomban?
Már sehol sincs normális drop, de ha van egy jó TE-s kocsid, akkor HS (High Stakes). 😊
Balathruin
De reg voltam erre van lehet 1 eve szeretnem kerdezni hogy tudnatoke mondani nekem par palyat ahol lehet nyomni felfele a levelt melyik pajak dobnak a legjobban CASHT es REPPET akkar ALKATRESZT is
Segitseget elore is koszonom
Más:
Ha van valakinek windows7-est futtató telefonja nézze már meg, hogy be tud-e rendesen jelentkezni, mert nekem csak minden 3. próbálkozásra sikerül. Ráadásul, ha frissítek, akkor újra be kell jelentkezni.
társaságban jobb fõleg mikor sokan vagyunk 😊)
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
3 db Kamu email, egyikbe sincs benne profil: 26.000 boost, M1 procar 40 EUR a legmagasabb, utana 11.200 boost, Marussia B2, 20 EUR..
Harmadlagos email, boostot meg nem vettem bele, de van benne 2650 boost, 2 profil 8-6 szintuek: 50.000 boost, M1 procar 100 EUR a legmagasabb, utana 17.500 boost, Marussia B2, 40 EUR..
Masodlagos email, boostot meg nem vettem bele, de van benne 2700 boost, 3 profil 37-36-31 szintuek: 50.000 boost, M1 procar 100 EUR a legmagasabb, utana 17.500 boost, Marussia B2, 40 EUR..
Elsodleges email, ha boostot vettem, csak ide vettem, jelenleg 210 boost van benne, 3 x 60 as profil: 50.000 boost, M1 procar 100 EUR a legmagasabb, utana 17.500 boost, Marussia B2, 40 EUR..
Magyar es lengyel IP-kre is ugyanezeket dobja. Ahol nincs 50ezres pack, ott a tobbi csomagban kb. 30%-al tobb boostot adnak.. Tehat jelenleg 2 fajta TopUp van forgalomba, az ujaknak akcioznak, a regieknek minden a regibe van.
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
#89655 nekem a 2db lvl60on van 50 k booost m1 procar th -s 28k huf-ért
#89657sztem ez valami lokáció hiba nincs ilyen szûrés vagy kikötés
De ez csak egy logika, alapja viszont lehet, ismerve (vagy nem ismerve) a 'kedves' fejlesztõgárdát.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
Érdekes dolgot vettem észre Boost vásárlásnál. A fõkarim lvl 60-as és 11.400 Ft-ért 17.500 Boostot adnak érte.
A Kiskarim lvl 34-es és 11.400 Ft-ért 26.000 Boost-ot adnak. Ez most milyen megkülönböztetés?
Igaz délután a lvl 60-as karimnak kocsi se járt, de most már raktak be gyémántkeresõseket.
Amúgy widebody meg 3-as ültetés. Hogy ne viselkedjen már ilyen bonyolultan. Aztán 3 zöld 3 piros, ultra. A 900 közeli gyorsulásért meg hogy merevebb legyen. Meg Early powerups, hogy mikor az 5 Cinque egymás golyózná ki a kezdõ nitróval, akkor te már nyomhasd a slinget az utolsó hely erejével.
TE-re meg szerintem szar, mert felfelé mászik. Ha falnak vágják akkor meg vissza se billen a következõ sarokig. A nagy Shelby Mustang - na az jó TE-re.
Legalább visszaírtak, igaz kétszer ugyanezt:
"Hello,
we have received your request, please allow up to 3 business days for us to
get back to you.
Kind regards,
SponsorPay Support Team"
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Kocsivásárlásnál a garázshely nagyjából a 10 és 15 milliomodik helyek között található a fontossági sorrendben. Ritkán van 10 kocsinál több a garázsban...