Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kereshetjük megint a láthatatlan Develliszt és pájtásait. A kérdés viszont az. Mivel jönnek? Csak nem a CARRERA GT? *.*
"INFÓ"

Mondj nemet a csalásra! Errõl mindig eszembe jut a FIFA jelmondata, Say no to Racism. A Team Escape-királyok meg gondolom, azt írják ki mottóba, hogy Say No to Racing <#idiota>#idiota>
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
légy türelmes
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Project D|Rare Car Collector|
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
T.E-re meg minden jó.
légy türelmes
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
légy türelmes

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Komolyan ezek ellen senki nem emeli fel a szavát (bárhol fészen, fórumon, akárhol), mert az hagyján, hogy elnyom 100 PU és bénán is megy, de hogy a tank móddal leramol, e miatt használnom kell a nitrót és így is szar idõt megyek az rohadtul felbosszant.
Ill. annak is h. tudok pl a Dodge chargeremmel versenyezni 😄, viszont nagyon sajnáltam h. kivették az RX 7-et
Hogy mondjam, jól esett h. ezt így látod, viszont tény h. áll egy Cinque a garázsomban, régóta vágytam már egy S osztályos kocsira, tudom h. nemfog sosem megtérülni, de ebbe inkább ne menjünk bele ez mindenkinek sajátja ki mennyit költ a játékra, viszont igen, szeretek kisebb kocsikkal is játszani, pl a Camaro SS-el
DISCORD: grimanddark
légy türelmes
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
1ik régi profilomba beleraktam azt csak lestem hogy d -be nem tud menni <#szomoru2>#szomoru2>