Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SPOT THE DEVS 9!

Kereshetjük megint a láthatatlan Develliszt és pájtásait. A kérdés viszont az. Mivel jönnek? Csak nem a CARRERA GT? *.*

"INFÓ"

Jézus a kis Focus hirtelen a kedvenc top kedvenc autóim közé katapultálta magát. Kinézet finomítva, teljesítmény finomhangolva. Szépséges *.*

tutuhawer
egyébként napok óta a fejemben van nekem is egy vicc, Krugerrel kapcsolatos, úgyhogy azt mondom, legyen ma õ az étlapon <#nevetes1>
Mondj nemet a csalásra! Errõl mindig eszembe jut a FIFA jelmondata, Say no to Racism. A Team Escape-királyok meg gondolom, azt írják ki mottóba, hogy Say No to Racing <#idiota>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

És meg is tudsz állni? 😊

légy türelmes

tutuhawer
jó, amit írsz, és gratulálok a fékhez. Megmondom, mi jár a fejemben manapság: A számokat mind ismerjük ált isk. óta, és OK, hogy az új rendszer számai jobban mutatják az autók teljesítményét, pontosabban, de mégis: el ne feledjük, hogy a X és Y alkatrész kipróbált, bevált, mûködõ, jobb, faszább, és hiába csökken az adat, vagy nem nõ nagyon, pl BMW M3 GTS, el kell hinnünk, hogy a beépített fék a jó megoldás és sokkal jobb a gép tõle. Ma tettem be én is egy ilyen ultra féket a BMW-be, igaz csak improved, de azért jobb, mint a pro IMP,, és 1 % helyett arra gondolok inkább, hogy ez a fék, ez a nagybetûs FÉK, ez kell bele. Azt mondom mindenkinek, teszteljen sokat, nézegessen, kérdezzen, mert a számok becsapósak, de a tesztkilométerek sosem

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

34. nap: +17-es fék (természetesen Attack). A +11-es Transtek helyére betéve javult a végsebesség (!) 4 km/h-t, most már 291 a vége nitró nélkül.

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

tutuhawer
de nincs igazán alkatrészem, ez így mégse az igazi. Az autót ki tudom fizetni, de az élmény nem u.a. skillek és alkatrészek nélkül. A skill mod-rendszer így azért nyilván mutatja a rossz oldalát -de nagyon. A start, meg egyéb skillek bennem kell, hogy legyenek, bennem is vannak, nem pedig az egyes autókban. Szar a megvalósítás, mint írtuk sokan, de az ötlet azért jó volt, a skillekkel kellett kezdeni valamit. De nem így... felesleges megvennem a Lambót , könnyen lehet. Pedig érdekelne, milyen téren gyengébb, mint a többi Murciealago-modell

Ezen beszartok, erre ez a válasz!

#43584 Nem egy 911, de nagyon stabil (lett?), kicsit felpiszkáltam és ramolás után utolsó helyrõl szépen befutott elsõnek. És nem piskóta gépek ellen.
Volt már neked 1 nem?

tutuhawer
holnap lefestem talán a ford kókuszt, aztán összegurítok egy kis zsét a Lamborghinire... érdekelni kezdett az autó... persze nem tuti, hogy megveszem megint, de talán... talán

Ha versenyt akarsz nyerni akkor szerintem Murcit érdemes venni 1,7-ért nagyon megéri, nem tudom mit csináltak (vagy nem?) vele, de nálam nagyon megy. És én sem szeretnem elszórni az IGC-t mert 1-2 millát azért nem könnyû összekalapálni.
SUNNY84HUN
akkor vegyél cliot, , gt 40mk1 et , dbs-t , lfa -t esetleg camaro ss -t , focust azért nem írom mert azt már vettél régen <#zavart1>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Én megvettem a WRX-et hülyeségbõl mégegyszer.. 😛

Project D|Rare Car Collector|

Overburner
Hülyeségre nem akarom elbaszkurálni az IGCmet se! xD

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Ha tetszik megveszed dikk....
T.E-re meg minden jó.

Overburner
Ok szal nem jó semmire, akk nem kell. xD

Nem pali, hanem chris. Hétfõ van b*szki 😛

fárasztó egy pali vagy te....
A gyerekeket elvinni az ötszáz méterre lévõ iskolába.

légy türelmes

Overburner
De omg vmi kiemelkedõ dologra gondoltam.xD tudja a fene jó TE be v nem tom. Esetleg vmi személyes vélemény róla 😄

Vezetésre.

Overburner
Panarema jó vmire?

Azért az új porchse már befigyel.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Az oldala egész jó.

légy türelmes

Kicsit elõbb eszembe juthatott volna átfesteni a kicsikét és lehet több esélyem lett volna a TCMes szépségversenyen <#banplz>

bboyatty
Elõször csak viccnek szántam, de látom tényleg nem tartottál igény rá. Köszönöm szépen! Egy úr vagy.<#worship>

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Ryder159
Ment PM-ben<#pias>

bboyatty
Olyanom nincs és nem is lesz...😛 elég a face azt se nagyon használom... add nekem a kódot ha te nem tartasz igény rá.<#idiota>

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Ryder159

Twitter

bboyatty
Honnan nyerted? Én elfogadnám.

Ryder159
Jé, nyertem egy Lanciát. Múlt héten adtam el.<#banplz>. ezzel nem csalnak vissza...

Akkor újból itt hátha létszik is valami!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Akkor biztos is ennek is örülsz.

Komolyan ezek ellen senki nem emeli fel a szavát (bárhol fészen, fórumon, akárhol), mert az hagyján, hogy elnyom 100 PU és bénán is megy, de hogy a tank móddal leramol, e miatt használnom kell a nitrót és így is szar idõt megyek az rohadtul felbosszant.
ÉN is megyek mindenféle kocsival ami csak van a garázsomban. Ma vettem egy Mazda MX-5-öt D osztályban hagytam beletettem 2 db 3*-os race cash skillt(+2 db 1*-os perfect startot, hogy legalább el is induljon rendesen és egy nitro erõsítõt ) és az 1. helyekért így 7800 casht ad ami elég jó szerintem.
Mostanában egyre jobban élvezem a játékot, mert egyre több az IGC-s autó, plusz a street tuning is elérhetõ, meg nyerek mostanában egy rahedli alkatrészt, pl a héten csak 5 féle neont nyertem 😄 2 sárgát egy skybluet, egy magenta szinût meg egy pirosat, meg ültetésbõl vagy 2 2-eset meg egy 3-masat, és ennek nagyon örülök 😊

Ill. annak is h. tudok pl a Dodge chargeremmel versenyezni 😄, viszont nagyon sajnáltam h. kivették az RX 7-et

Hogy mondjam, jól esett h. ezt így látod, viszont tény h. áll egy Cinque a garázsomban, régóta vágytam már egy S osztályos kocsira, tudom h. nemfog sosem megtérülni, de ebbe inkább ne menjünk bele ez mindenkinek sajátja ki mennyit költ a játékra, viszont igen, szeretek kisebb kocsikkal is játszani, pl a Camaro SS-el
goregrind
Jó játni, hogy valaki lesz@rja ha nem hájpör szekér van alatta, és tudja élvezni a játékot még! Asszem ez jó példa számomra is! <#eljen>

DISCORD: grimanddark

A GT40 egy kiváló kocsi. Amilyen ellenfelek vannak, szerintem A-ba felhúzva is jókat lehetne menni vele.

légy türelmes

Nekem van Ford GT 40 Mk.I-em, és teljesen jó, Street tuning van benne, még..., de nem olyan rossz D osztályban, MR 2-esek szoktak csak otthagyni, de azok is csak a kozmikus nitrójuk miatt

A Ford GT40-et megvettem és nincs is vele semmi probléma igaz meghagytam C-be de többet érdemelne. A Clio-t meg akarom venni de gondoltam elõtte a családi autót. Lehet megvárom a következõ 2 hetes kínálatot
SUNNY84HUN
el van kalibrálva és túl van árazva , panameránál jobb a clio is meg a ford gt mk1 is <#rolleyes> és kedvezõbb az áruk

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

gutten tag!
tutuhawer
a valaha volt legdrágább T2-es gép a Skyline. Többre képes? Nem. Nincs logika az árazásban

A Porsche Panamera Turbo ára elég érdekes. A múltkori Impreza olcsóbb akkor ezek szerint ez többre képes vagy csak azért 1,4 millió IGC mert Porsche?
SUNNY84HUN
tiszta vicc

1ik régi profilomba beleraktam azt csak lestem hogy d -be nem tud menni <#szomoru2>

Nem újabb, hanem egy meg nem javított 😄

SUNNY84HUN
ez most hogy is van ? d class de c -nek írja <#fejvakaras> újabb bug <#levele>

just FCK YU

Van baj?

fuck you

De nyugi, tényleg nem rekeszbe van, hanem szentélyen az Aventador mellet 😄