Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Basszus nem hiszem el hogy ez a gyökér válogatott képes berakni 8000 boostért egy autót, aminek bugos a motorház-nézete.. Újabb jele hogy mennyire beleszarnak az egészbe <#falbav><#gun> komolyan +b@szhatják mostmár

X

<#eljen> Köszönjük! Ez járt és legalább tanulhattunk belõle.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

[NST]Cifu
Legközelebb ilyenkor nem reagálni kell a trollra, hanem jelezi a moderátori topicban (a játékosok fórumrész tetején), és a modik intézkednek. Most kapott egy hónap pihit a delikvens. Ha visszatér (vagy hasonló jelenség ütné fel a fejét), akkor ne reagáljatok rá, mert az csak a topicot teszi tönkre...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Teljességgel kizárt. Legyen az akár a leghosszabb verseny,és még ha Rapid Fire-skill is van az autóban 44 powerup egy versenyen,teljességgel lehetetlen!

NFS World: Nomish , Nomish001 , Nomish002

goregrind
Csalást használt az illetõ - azaz cheater (csitör). Küld el az ilyet legközelebb a halál f@szára! <#kocsog>

DISCORD: grimanddark

Az elképzelhetõ hogy valaki egy menet alatt 40 nitrót nyomjon el plusz 4 egyebet?
Így is csak 10 másodpercet vert rám.Én 0 Pu-t használtam fel.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Felesleges használj IE-t ott látszik minden (legalább is nálam), mert az király! <#hehe>
Ehm, lemaradtam a lényegrõl.... quqa ha megvan a prt scr akkor nem linkelnéd be? xD a teljes verziót is végig olvasnám nem csak a censured-et 😄
Én nem tudom hogy ezek a csaló emberkék miért érzik felsõbbrendûnek magukat.
Pedig nagyon valószínû hogy a való életben ezek nagy nullák.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Kis áldozat mindig kell. Meg moderálás. Meg -2 flakonnyi leszarom tabletta. Végre találtam.. az uccsó adagokat :'(

Project D|Rare Car Collector|

Reméljük tanulni fog belõle, nekünk pedig a közös büntetést vállanunk kell, de legalább megvédtünk egy normális közösséget
gduck
Mintha az utolsó patch óta eltûntek volna az MP versenyek elõtti 1-2 perces várakozások. Legalábbis nekem azonnal indulnak a versenyek 😊

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Ideiglenes bannt kapott SG-rõl...

Végülis a "gonosz" elnyerte méltó büntetését?
Nocsak, kit látnak szemeim... <#wave>

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

És ilyenkor ki szólal meg... persze hogy csiles, naná 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát én jót szórakoztam rajtatok, Tutuval ellentétben, tõlem jár a piros pont 😄 <#taps>

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Nem tudom, nekem elég a 32-es meg a 34-es. A C10-est is elismerem, de már csak 2 szabad helyem van, amit már tudom, mivel szándékozom megtölteni. (Persze ha jönne egy 750-es kód, lehet ezt is megvenném...)

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

Aranyapám...

nem 😛

és tanultál belõle kisfiam? <#idiota>

nekem már úgy is megvan 😄
Naja. Moderátorok megosztottak minket, moderáljuk magunkat...

remélem h kövi IGC ez lesz <#banplz>
http://cdn.speedhunters.com/wp-content/uploads/2012/06/20.jpg
Az. Én spec tanultam belõle. Nem keveset. Van mihez tartanom magam a jövõben.

tutuhawer
tõlem is mindenkinek ment a fekete pont ám. Mindvégig tudtam, mi lesz a vége. Egyszer belement a fórum a vitába, és pár napja örültem, hogy még egyszer nem. Óva intettem pár fórumozót is, erre ma borult a rendszer megint... Kár érte, de kiváló tapasztalat

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Meg is érdemeltük. :-D (Csendben mondom: Megérte <#eplus2> )

na <#banplz>

😄
Hát, mi kaptunk pofont, 1 hétig fáj...

Úriember biztosra nem fogad. <#nevetes1> Nekem is megvolt az elsõ...

Fogadjunk? 😛

nemfogok <#duhos2>

majd fogsz 😄

A Reventónból elég volt számomra a Shiftben. Ott is csak a hangja meg a futurista mûszerfala tetszett, inkább toltam a Murcival vagy bármi mással.

hajj de aranyos de én nem kaptam olyat....

muhahahahahaha <#eplus2><#idiota>

látod például o sincs ott a listán ...szerintem jó 😊)
Én COSBYSWEATER-T találtam meg õ jó?
mondjuk a dev lista végén irják hogy ..and many more ...azért reménykedem
trakk
Az üzenetküldõ doboz alján vannak tök szép kék gombok, na, azok közül a "makrók" nevezetûre bökj rá, ott le van írva szépen.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

hogyan kell spoiler mögé tenni dolgokat?

Steam: Gfegyver

Oks, köszi..úgy küldtem el végül, Spot the Devs-et azt tudtam, csak azt nem hogy mindegy-e hogy küldöm <#worship>
Ahogy akarod, küldd mellékletként, a tárgy a lényeg: "Spot the Devs" - vagy nem akadsz fenn a szûrõn.
Na, küldök én is valami random képet, ha már nem voltam online a STD alatt.<#idiota>
Valaki dobjon már be egy pár képet a Reventón-rol,csak hogy lássam mennyire cseszték el. Sajna most nem tudok fellépni Worldre. elõre is köszönöm. ^^

NFS World: Nomish , Nomish001 , Nomish002

trakk
Tapasztalatok egyébként jöhetnek azoktól, akik megvették.

Hogy is kellene elküldeni? fényképként vagy mellékletként? <#fejvakaras><#idiota>
Eléggé, kiautókázom inkább a HP-ban a dögöt...

trakk
Hát ennek bizony elb*szták a textúrázását, ez se kerül be a garázsba.

és ez is csak azért S-es mert van benne part
Sötét zsaru(M.I.😎

Csak 8000 a Reventón 😮
És az a gáz, hogy ez már fura :/

Beépített ember? Kettõs ügynök?

légy türelmes