Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem IE-vel sem látszik xD ugy néz ki hogy tul multifunkciós hiperkütyü xDDD
Ha ütõs, akkor Procar, vagy RTR-X. Ami még jó a Frod Mustang Boss. Sajna nem is nagyon tudom most az árakat, de ezek nem rossz vételek.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Van 6000 SB-m valami ötlet hogy ebbõl mi hozható ki,valami ütõs gép kellene.
Lehetõleg ami szereti az én erõszakos stílusom.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Az ilyeneknek szoktam írni: Igazad van. Én tévedtem. Legyen jó a napod! :-D

Main Streeten versenyeztem a Clióval, egy portugál(ul beszélõ) 8-as szintû kis rinyaherceg lett mögöttem a második egy átlagos fehér Kajmánnal. Aztán elmondott mindennek, hogy õ a jobb meg ilyenek... <#mf2>

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

Lehet hogy a sötét éned néha átveszi tested felett az uralmat...

akkor passz

Project D|Rare Car Collector|

A-a. Ez nem pont így van. A report után kell a blokk is. A social list meg úgy labilis ahogy van. Sokszor nem is mutatja ki van online, ugyanakkor meg olyat mutat bent lévõnek, aki órák óta kilépett...

Kipróbáltam ,véletlenszerûen reportoltam valakit free roamból és õt nem tette oda....
Report = Block

8 ember van a blokklistámon,miközben én sose blokkolok senkit...vélemények?
Amúgy tényleg. Oldschool ROOLZ

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

Nekem nincs bajom vele, bár nem is tetszik, a játékban viszont kimondottan irritál.

Tuningolva meg minden autó mehet mint a veszedelem na jó nem mindegyik 😄

X

Dõl is... a hang. Meg külseje is pofás. Nekem az tetszik.. PONT. Nem más az 😛 Nomeg az Audik X(
Na elég mert szabi felkell, megint mit mûvelünk itt.. ajaj

Azok ti vagytok..
Én nem vagyok az, nem lesz változtatás, pár ember miatt.

6 vs 12 henger, a Lambo-ból dölnie kellene a nyomatéknak.
Úgy ám. Valósága, ápolnám, meg minden.
Itt egy BP féle roncsetelpre vinném 😛

Chris nem baszogatásból mondom, mert nagyon bírlak, de az MR2 már lerágott csont. Én utáloma Golf-okat mégsem mondom minden héten, ugyanmár szar góf. Amúgy Sunny és még jópáran emellett döntenének 😄
............ ki szemetel? Õszinte vélemény nem szemét. Nálam mindig is a Német meg a Lambok lesznek a kedvencek, ezen senki nem fog változtatni. ha meg japán, akkor csak Supra, Skyline R34, GT-R, Z autók...

Szerintem a játékbeli MR2vel van baja, ahogy nekem is 😉

X

Off Ha megnézed az az SP1000 árulkodik valamiról az 700-as szám szintén szóval ha az Underground edition-nel engedték volna össze akkor talán nem lett volna ennyire egyértelmû
Én egyiket se szeretem, de az Aventador/Reventon, meg az R35 is tetszik, jó autók <#eljen> Hozzám közelebb áll a "kicsit " olcsóbb, de nem sokkal rosszabb teljesítményre képes kategória 😊

Amúgy a videó jó, de ha akar, valaki úgyis talál olyat, ahol pont az ellenkezõ az eredmény, ez ilyen...fõleg a gyorsulásban. Jah amúgy az se izgat melyik autó tud nagyon gyorsan egyenesen menni<#vigyor> (Mennyi bajom van <#taps>)

X

Nem az csak már unalmas, hogy így szar úgy szar ez meg az. Langweilig. Mert az LP700 szerinted tudja tuning nélkül a 700 pacit ? kovácsoltvas dugó gyárilag emg titán hajtókar stb. mindegy,hogy a Lamborghini vagy más rakja bele , akkor is tuning

azMr2 meg igenis fasza autó , ha nem teszik nem kell ezzel teleszemetelni a fórumot mert ez már gyerekes.
Ryder159
---KEZDÕDIK---

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezt meg csak úgy...

Hozzátenném, tuningolt Autóval nem nehéz...

Van baj?
Nem szabad szeretni az Aventador és utálni a MegaRetek2-t ?
Én akkor is azt fogom szeretni, mert az tetszik....

Ahányszor belépek main streetre mindig viktorhungaryt adja -.-
Hagyjátok ezt abba, de rohadt gyorsan
itt van meg van éve.
Ennyi X)

Akkor jó 😊 Emerkettõvel kapcsolatban meg egyet értünk <#vigyor>

X

Ugye, nehezebb így mi? Amúgy tényleg kéne.
Pont mint az MR2 jaaaj de kéne na most voltam cinikus

Szmájli nélkül nehéz eldönteni, hogy tényleg kéne, vagy csak cinikus vagy<#hehe>

X

Hát ja Aventador.. húú de kéne..

Na igen, az Aventador a másik, amit még megvennék, de mire azt berakják addigra tuti elfogy a februári tartalék 😊

X

Pedig biztos jobban tapadna a polcodon<#vigyor>

X

Én már az Aventadort várom egy ideje arra tartogatom a boostot. Igaz a Reventon is kellene meg az LP-670 SV is mert a Lamborghiniket nagyon szeretem és persze van még az a bizonyos Koenigsegg Agera R ami talán még bekerül a játékba.
Raktam bele.... semmit, még Ultrát se <#idiota>

Senki se mondta hogy add el <#duhos2><#idiota>

X

Én inkább megtartom a kicsit magasabb árú, valódi, fogható Reventónom
1/18-as méretarányban

Szerintem nincs, kb tartja a tempót a porkékkal, végsebesség 400 körül, utcán álló helybõl nitrózva 250-260-ig repült. Szoknom kell még ezt a Lambós összkerék hajtást, meg az elmebeteg tempót, de amúgy nagyon tetszik. Az autó elejét meg odaképzelem a monitorra <#taps>

Az ára tényleg magas, de amióta mondták, hogy bent lesz erre vártam, pedig nem szeretem a lambókat. ha rosszul menne akkor is megvettem volna<#pias>

X

Menj BLUR-be, ott most is van Z tune 😄

Egyre szarabb a játék, minden drágább, nincsenek normális versenyek, bughalmaz. Én már hetek óta nem mentem fel. Majd ha jön a Ztune R34 akkor felnézek 😄
Csak az árával

Akkor ezek szerint nincs gond a Reventon tempójával<#taps><#taps><#taps>
Nem az volt a lényeg<#ravasz1> Rendesen rámvert vagy 7 mpet pup nélkül 350-es top speeddel, pedig még nitrot is nyomnom kellett, mert egy GTS jött a seggemben. Jól megy, nekem meg szokni kell ,hogy nem látom hol az autó eleje <#hehe>

X

EgoDemon?! 😄

Épp most mentem vele egy versenyt Lions-on, fingom sincs ki õ, de egy német még a lobbyban írkálta, hogy vmi legenda <#vigyor0> Aztán a két reventon gyõzött, enyém lett a második <#vigyor>

X

Jéééé...kivel futottam össze multiban....(Quqa biztos emlékszik😄)Még Poseidon elõtti top1-gyel Ersteggel és a szürke reventónjával ...Természetesen vesztett 😄
Oké fõnök, vettük a lapot. <#eljen>