94802
  • RoboKutya78
    De itt a többi járgányom amit kreáltam 3 karakter készlete.
    http://imgur.com/a/5Q9qS#0
    Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.02.27. 15:34:25
  • RoboKutya78
    Lehet vele hasítani de már a második járgányom van belőle:)
    Az elsőről nem mondod meg hogy rendőr járgány annyira átfestettem
  • Plata
    Piszok mázlista,Nissan rendőr autó és nem jó?
    Én kaptam egy szar kategóriás Mazda-t.
    Mondjuk én ilyenkor mindig egy Dodge Viper-t szeretnék nyitni.
  • mamiya70
    FORD GT40 MK.I lett a nyereményem...
    még fordom nem volt így kaptam 25 pontot is...
    nem igen fogom megtartani, de ha az ajándék Porschét is eladom meg ezt is akkor lesz két garázshelyem meg egy kis IGC is és akkor lehet venni olyan autót amit szeretnék :)))
  • mamiya70
    McLaren MP4-12C available for IGC this weekend!
    By: Jussi | 02-27-2015

This is our last new supercar to become IGC Weekend Special before we start bringing back cars that have already been sold for in-game cash in the past.

The McLaren MP4-12C comes from Britain with rear-wheel drive, 3.8 litre twin-turbo V8 engine and over 600 brake horsepower. For this weekend, from 1 PM friday to 1 PM monday (in-game time), everyone will be able to pick it up from the Limited Time section inside the car dealer for $2,100,000 (IGC).
  • RoboKutya78
    háát ismét nem csalódtam a játék jó szokású ajándékozási kedvében
    Kiszúrta a szemem egy nissan rendőr autóval.Kapja BEEEE.
  • Fecooo18
    na mclaren mp4-12c igc....szerintetek megéri?? 2.1m
  • Malachit
    Na, ha hazaérek megnézem kaptam-e valamit :)
  • Fecooo18
    nekem egy Chevrolet Corvette Z06 "The Beast" lett a CPP-ből:)
  • bboyatty
    Nekem Alfa 8c, nem is rossz.
  • Szabi #94392
  • Plata
    Szép kocsi,én egy ócska Mazda-t kaptam.
  • Milo82
    Nekem ez lett a car pack-ból!
  • tutika14
    alt+f4 aztán uninstall.exe
    Jobb megoldás nem létezik :D
  • Tarpi
    ok, köszi
  • Plata
    Én nem kaptam még semmit.
  • Tarpi
    A car prize packot kiosztották már a hétvégi futamokért?
  • HEJJANCSII
    Sziasztok,

Nem rég kezdtem el újra a játékot.
    Ma volt egy jó köröm az A class mapon Reventónnal, semmi extra szinte semmi hiba+ 3 nitró. Elég jó idő lett az előzőekhez képest.
    01:25.492 na mondom lecsekkolom nfstimes-on , erre azt látom, Time is under limit.
    Ez miért van? Mi ilyenkor a teendő?

A válaszokat előre is köszönöm!

Üdv,
    Hejjancsii
  • eLitMiLan
    mivel minden 2. héten van, és múlt héten volt, ezért ezen a héten IGC Special lesz.
  • Fecooo18
    most hétvégén nem lesz IGC rotation?:) nem láttam semmit erről most
  • nick1agyrém
    Azt neked kell tudni hogy 78 napot megéri-e újra kezdeni, és jóslásokba meg nem érdemes belemenni, de szerintem jó eséllyel nem lesz ingyenes lehetőség 78 napon belül. A általában akkor van, ha szaraxik a szeró, és büntiből/bocsiból adnak...
    Úgyis szedegeted a kavicsokat 500 napig...
    Én 120 alatt simán újra kezdtem 3x 167 napnál volt, hogy vártam.
    Ha vársz a szerencsére, akkor mire jön, addigra sok-sok 3-4 csillagos cuccot megvonsz magadtól, amit az idő alatt kapnál, míg nem jön el egy véletlenszerű esemény miatt.

na ja, ha agyfax-ot kapok néha a nyomiktól akkor én is dragozni szoktam. Ott jó eséllyel kevesebb az agyatlan troll.
  • Malachit
    Mind1. Visszamentem dragolni. Agyhalál közeli fáradsági állapotban az is teljesen jó nekem :) Ott legalább nem kell a kormányzásra figyelni nagyon, csak nyomni a gázt meg jól váltani :D

Gyémánt megszakadt nekem 78-nál. Érdemes újrakezdeni, vagy várjak ingyen folytatási lehetőségre tovább?
  • nick1agyrém
    SANYX79!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Jó eséllyel nem tölt le 1.05 Gb -adatot, csak azt mutatja, hogy annyi adat van... amit leellenőriz, (mert anno letöltötte, amikor kezdőként leszedted) és amennyiben egyezik, átfut rajta. Ha nem egyezik, akkor a változást/frissítést tölti le mellé, ami pár mega.
    Ha nem terhelt a szerver, és a te neted mondjuk 30 Mbps felett van, akkor is eltelnének súlyos percek, ha valóban letöltene 1 Gb-ot. Hát még akkor, ha terhelt a szerver, vagy mondjuk egy 5 Gbps-os neted van...
    tehát ha csak 5-20 másodpercet vársz, az normális, mert ellenőrzi a meglévő adatokat, hogy frissek-e.
    A játék kétféleképp indul. Te azt írod: "ha bezárom a játékot, és újra indítom az Origin-ban"
    Tehát indítható ikonnal közvetlen az NFSW, és indítható az origin ablakon át. Az origin ablakon át való indítás csak annyit tesz, hogy összeköti az origin egy parancssorral az NFSW indító exe file-ját. tehát ugyan az indul el végeredményképpen. Annyi a plusz benne, hogy az originon keresztül indul, akkor számolja a játékban töltött időt.

Ha az originon keresztül indítod, és ott valamiért sokat vacakol, akkor próbáld közvetlen az NFSW indítóját is... (elvileg ugyan az, csak közvetlen....)
    Ha egyforma idő alatt indul, akkor a fent említett dolog van érvényben, azaz nem tölti le, (hiszen az sok idő lenne,) csak ellenőrzi.
    Ha az NFSW meglepően hamarabb indul, mint originen keresztül, akkor ott az originnel van valami gond.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUQA!

"Nem csinálsz rosszul semmit most megint sokan vannak fent"
    "Én néha be sem tudok lépni órákig, mint az elmúlt 2 hétben, mikor IGC lett a két Lambo."

- Az, hogy sokan vannak fent, semmit nem jelent annak szempontjából, hogy "Sanyx"-nak mit tölt le a rendszer, azaz hogyan indul az ablakon át a beolvasás.
    - Az, ha nem tudsz belépni, mert sokan vannak, az egy másik történet, mert akkor egyszerűen nem tudsz belépni és nem pedig letöltöget.
    - Mellesleg ugye mindezt nem úgy mondod, hogy nincs Boost-od? (Reménykedem benne...)
    Hiszen ha nem lenne rajta rendes pénz, amit kezdetkor adnak 500-at, akkor nem csoda, ha nem tudsz belépni.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SANYX79!

A % arra vonatkozik, hogy melyik értékben, mennyit emel.
    3 érték van, 1.) a végsebesség, 2.) a gyorsulás, és 3.) a kezelhetőség, avagy kormányozhatóság.
    Ezek a tulajdonságok, amikhez a %-os emelés tartozik...
    Biztosíthatlak a 8 - 4 - 3 messze nem a legjobb.
    Össze kéne kicsit jöjjünk, ha van kedved ezzel a játékkal komolyan játszani, mert ezt nem itt egy zsúfolt chatszerű fórumon kéne leírjam neked, hogy melyik alkatrész mire jó, mit tud, mit érdemes beletenni...

ROBOKUTYA!

Az inaktivitás nem indok a törlésre.
    Ha nem lépkedtél be mondjuk karácsony óta, akkor bizony baromi sokmindent hagytál ki.
    Jó lesz, ha összeszeded magad.

MALACHIT!

Nekem sincs kint trófea.
    Nekem is van olyan sofőröm, ami még nincs meg LVL60-as, pedig 4 éve játszom.
    Bizony, van olyan, hogy tök egyforma kocsival elver valaki, de ez jó dolog. Ösztönöz téged, és legalább nem csalsz, hanem akarsz.
    Lehet, hogy Ő nem gyűjti a kukákat, és oszlopokat, amik leszednek 5-10 km/h sebességet.
    Valóban nem mindegy az ív.
    Annál a pályánál simán van 4 buktató kanyar is, ahol rá lehet verni bárkire, akinek kisebb a rutinja.
    A cél előtti utolsó kanyarban pl, hány km/h sebességgel jössz ki???
    Nem mindegy, hogy 120, - 150, - vagy 180-al jössz ki belőle.
  • Lokker
    "Igaz érdekes módon 1 trófeát sem rakott ki magának."

És? Nekem sincs kirakva egy se.
  • Malachit
    Hát mentem köröket rajta, de nem számoltam hány verseny volt össz.

"Elírtam rendesen,természetesen a 888.888 az a szám ahány kört összesen meg kell tennie a játékosoknak a nyereményért!Legalább 1-szer nyolc kört kell hozzáraknia annak aki ajándékot szeretne!"

Ezt hogy értetetd? Összesen 8 kört kellett mondjuk 4 futam alatt menni legalább? (1 futam 2-3 kör volt versenyző létszámtól függően). Ha kkör szám kellett, akkor szerintem meglett nekem mert mentem vagy 10 versenyt.

Végén már tök ideg voltam, mivel 2-en voltunk ugyan abban a porse nyert kocsiban, csont ugyan azzal a felszereléssel és aki ellenem volt úgy játszott, mint valami robot. 1x sem hibázott, ha 2-en mentünk, minden kanyart tökéletes íven vett be és még mintha 1 hajszálynival jobban is gyorsult volna. Multit mentem mindíg, és ha már 1x is súroltam a falat, vagy nekimentem 2-3 lámpaoszlopnak, vagy valami szemétnek buktam a kört. Ja és még csak nem is volt max szintű a csóka, kisebb volt a szintje mint nekem. Igaz érdekes módon 1 trófeát sem rakott ki magának.
  • nfsmw4ever
    Igen százalékban adják meg. Nem, nem ez a vége. Van attól jobb. De lehet én nem értem a kérdést. :) Akkor majd újra kérdezel. (Ha esetleg a raktáradban nem leled amit nyertél, akkor jobbra fent az alkatrészválasztó panel bal felső sarkán van egy negyedköríves nyilacska. Azzal váltasz a bolt és a saját raktárad között. Tehát a te nyert cuccaid, a raktáradban vannak)
  • RoboKutya78
    én már teljesen közömbös vagyok mit ad a kártya ebben a játékban már a csodában se reménykedem hogy egyáltalán egy elit járgány büszke tulaja lehetnék. Már csak ezek a járgányok tennének boldoggá:)
  • Fecooo18
    csak jöjjön valami jó CPP-ből:))
    Utoljára szerkesztette: Fecooo18, 2015.02.23. 17:48:33
  • Plata
    Hm majd felnézek mert én többet mentem bőven mint 8 kör,sok single player futamot mentem.
  • Milo82
    Csak az fogja megkapni aki legalább 8 versenyt hozzátett !Ez tegnap éjféli adat,ma három óráig tartott,már éjfélkor túl volt teljesítve!
  • RoboKutya78
    Na majd kiv leszek Nincs nagy kedvem visszajárni játszani bár ha a gépparkom igaziból itt lehetne akkor rengeteg vaxot kéne elkennem rajtuk hogy megtaláljam melyik járgány micsoda kb 3 éve nem lestem rá csak ha valami könnyen becsekkolható cuccot adtak.
    CSoda hogy meghagyták a karimat ennyi inaktivitás után:)

Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.02.23. 16:45:24
  • Fecooo18
    csak az fogja megkapni aki teljesítette a 8 kört lunaron! én így gondolom!:) meg ha jól fordítottam
  • SUNNY84HUN
    sztem ha megvan az előírt futam szám a 888.888 akkor mindenki megkapja ha ment ha nem , de ha tévedek javítsatok ki
    Utoljára szerkesztette: SUNNY84HUN, 2015.02.23. 12:05:36
  • RoboKutya78
    mit kell csinálni ezen a kinai eventen 8 kört bárhol levezetni és megkapom a karcsomit?
  • sanyx79
    sziasztok az autó tuningol kérdeznék hogy itt % ban vannak megadva az értékek minél több a % annál jobb de viszont kaptam egy váltót 8, 4, 3 % de elöl nincs nagyobb a raktárban akkor ez a vége , ez a legjobb?
  • mamiya70
    lehet, hogy elértél valamit?
  • worldoftruckhun
    mi van? Lunar Circuit pályán megyek 8 kört utána kapok autót?
  • Plata
    Jah valami ajándék kártya pack.Hogy honnan volt nem tudom,harmadik kör után bementem javítani akkor láttam meg.
  • mamiya70
    és hogyan kaptad?
    az autókereskedésben az ajándékok között volt?
    vagy pedig ingyenes ajándék kártya pack -ból???
  • Plata
    Nyolc single kört mentem.Remélem elég.
    Viszont közben kaptam egy Lotus Evora-t.Hogy miért magam sem tudom.