Trainz Simulator 2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy nem-e lehet valahonnan letölteni a magyar nyelvû kézikönyvet, mert a triggert és priorityt nem tudom, hogy hogyan kell beállítani.
Az lenne a kérdésem, hogy nem-e lehet valahonnan letölteni a magyar nyelvû kézikönyvet, mert a triggert és priorityt nem tudom, hogy hogyan kell beállítani.
Érdekes amit írsz, mert nekem is world builder van, sõt telepítésnél (vagy közben) alapból ki tudtam választani hogy magyar nyelvû legyen a játék! Ráadásul az egyik haverom is kipróbálta a játékot, akinek a gépén windows 7 -van telepítve és élbõl futott az övén is, szóval nem tudom neked miért nem megy!
Üdv!
Üdv!
nekem world builder edition van de semmilyen magyart nem ismert fel a játék, telepíteni se tudtam õket, hiába valami önkicsomagolós a kiterjesztése
win7 nem ismeri fel
win7 nem ismeri fel
#hhwnd
rendes magyar cuccokkal , persze nem azokkal a fosokkal amik kivannak adva egész jó
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Sziasztok!
Icecross, nézz körül a trainz.hu vagy rail.hu oldalakon!
Én is most vettem meg a Trainz Simulator 2009-et (igaz az enyém magyar): Elképesztõen jól sikerült a játék. Rengeteg pályán, sokféle mozdonnyal, vonattal száguldozhatunk. Szerintem a grafikája is nagyon szép lett! Mindenkinek ajánlom!
Icecross, nézz körül a trainz.hu vagy rail.hu oldalakon!
Én is most vettem meg a Trainz Simulator 2009-et (igaz az enyém magyar): Elképesztõen jól sikerült a játék. Rengeteg pályán, sokféle mozdonnyal, vonattal száguldozhatunk. Szerintem a grafikája is nagyon szép lett! Mindenkinek ajánlom!
Sziasztok! Sikerült megszereznem a TS 2009-et, de sajna angol a kicsike.
Ha valaki segítene hol juthatnék a magyar felirathoz nagyon megköszönném
Ha valaki segítene hol juthatnék a magyar felirathoz nagyon megköszönném
Én is letöltöttem nekem is kéri a serial numbertet és megnéztem minden mellékletett de nem találtam.Mit tegyek?
Ebben forognak a kerekek??
sziasztok olyan problémám lenne letöltötem a trainz szimulátor 2009-et de telepitéskor kér seriált de nincsen hozzá ha valaki tudna nekem seriált adni azt megköszöném segitségeteket elöre is köszönöm sziasztok
nah jólvan
hogyan kell installálni a trainz.hu-s cuccokat? hiába rákattintok a fájlra nem csomagolódik ki
content managerben annyit érek el hogy beimportálom a cuccokat de semmi se történik nem jelennek meg
help :d
hogyan kell installálni a trainz.hu-s cuccokat? hiába rákattintok a fájlra nem csomagolódik ki
content managerben annyit érek el hogy beimportálom a cuccokat de semmi se történik nem jelennek meg
help :d
#hhwnd
értem, gondolom tartalmazza a játék
be is raktam pár cuccot amit úgyhittem berakott de a vonatokat nem sikerült
be is raktam pár cuccot amit úgyhittem berakott de a vonatokat nem sikerült
#hhwnd
A Content Manager az egy tartalomkezelõ program, a letöltéseknél is segít a cuccokat a helyére rakni, bár igazság szerint a többi funkcióval én sem vagyok teljesen tisztában. Nekem az eredeti verzió van meg, és írnak is errõl a kézikönyvben, de nem igazán vágom, hogy mi is a feladata.
cdp-ket nem ismeri fel a 64bites win7em :D
hogyan rakjam be akkor a trainzes cumókat?
az a content manager mi?
hogyan rakjam be akkor a trainzes cumókat?
az a content manager mi?
#hhwnd
Sziasztok!
Megvan a játék és azt szeretném kérdezni hogy amit letöltök a trainz.hu-ról azt hogyan kell berakni a játékba?
Elõre is köszi!
Robi
Megvan a játék és azt szeretném kérdezni hogy amit letöltök a trainz.hu-ról azt hogyan kell berakni a játékba?
Elõre is köszi!
Robi
Nagyon szivesen
Kössz szépen sikerült fasza minden
Elõször is: a fõmenûbõl belépsz a tervezõbe, ahol az új terepasztalt létre tudod hozni, ez ugyebár eddig világos. (Új Útvonal) Ekkor a különbözõ paraméterek beállítása után bead egy vadiúj, de teljesen kopasz terepkckát.(Ezt ugye leokézod, el is kezdhetsz építkezni.) Itt jön a bõvítés lehetõsége: biztosan észrevetted már a képernyõ jobb oldalán látható, nyitható-csukható ,,füleket". (Felülrõl lefelé haladva: Domborzat, Festés-textura, objektumok, Vágányok, stb.) Nos ezk közül bal gombbal rákattintasz a legfelsõ ,,fül"-re. Kinyílik egy kis téglalap és neked a téglalp bal alsó sarkában levõ kis gombra kell koncentrálnod most. Az a neve, hogy terepkocka hozzáadása. (Angolul: extend, vagy expand) Bal katt a kis gombra, majd a kamerát elviszed a terepkcka széléhez, és az ürességre kattintasz, mintha a levegõbe kattintanál... Héhány másodpercen belül meg kell, hogy jelenjen az új terepkocka, ha mindent jól csináltál!
bocs de hogy kell hozzáadni nem vagyok ebbe profi ha kell megadom az msn címem de télleg jó volna tudnom
Belépsz a vezetõ opcióba, kikeresed a ,,Maglev Project 2006" nevû gyárilag elkészített pályát, ott tudsz vezetni Maglev-et. A másik lehetõség, hogy csinálsz magadnak...
Adni kell egy újabb terepkockát az elsõhöz. Ezt addig ismételgeted, amíg elég nagynak nem találod a leendõ terepasztalt.
Sziasztok!
Tegnap vettem meg a játékot, és még kissé nehézkesen mennek a dolgok. A Maglev-et szeretném belemoddolni a játékba, valaki tudna segíteni ez ügyben?
Elõre is köszi!
Üdv
Ádám
Tegnap vettem meg a játékot, és még kissé nehézkesen mennek a dolgok. A Maglev-et szeretném belemoddolni a játékba, valaki tudna segíteni ez ügyben?
Elõre is köszi!
Üdv
Ádám
Szevasztok én is játszom a ts2009-el és szeretek pályát szerkeszteni de olyan kicsi a terület hogy lehet megnövelni mert van olyan terminál ami elsem fér rajta a trainz.hu-n is néztem de ott nincs semmi errõl ha tudnátok segítsetek
Ez érdekes. 5 perce néztem a cdgalaxis oldalát. Akkor még ott volt a world builder edition belõle. Frissítettem egyet, már nem volt, csak a sima. WTF?!
az mitõl lehet, hogy szinte minden pályán átlátszóak a fák, ha van valami obkejtum mögöttük?? kicsit durva amikor a messzebb lévõ kerítést a fa elõtt rajzolja ki...
és megszeretném kérdezni,hogy az új pálya építésnél hogyan lehet megnövelni a pályaterületet? elöre is köszi
hello...megkérdezhetem hogy a vonatot honnan szerezted? letöltötted vagy készítetted...csakmert énis szeretnék:)
Útban a konténeres vagonokhoz :
Megérkeztem :

Megérkeztem :

egérrel, a fülkében? Meg volt. 2db fékkart engedtem ki, egy kart forward állásba, és a throttlet (gáz) fullra nyomtam. Elindul, nyikorog, és jobb oldalt a panelnél a throttle level sárgán-zölden villog.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
A w csak bizonyos pontig viszi , egérrel nyomd fel a gázt..
Hogyan kell kiengedni a fékeket normálisan? Nem bírok rájönni, sokszor el sem tudok indulni, nyikorogva megy 5km/h-val.
Azt tudom, hogy "a"-val meg tudok állni. A "z" és a "q" is valami fékkel kapcsolatos, de nem tudom mi. "f" et benyomom, hogy az irányt megválasszam, aztán nyomom a gázt, ameddig megy, a "w"-vel.
Légyszíves írja le valaki, mert nem minden pályán engedi a DCC módot.
Azt tudom, hogy "a"-val meg tudok állni. A "z" és a "q" is valami fékkel kapcsolatos, de nem tudom mi. "f" et benyomom, hogy az irányt megválasszam, aztán nyomom a gázt, ameddig megy, a "w"-vel.
Légyszíves írja le valaki, mert nem minden pályán engedi a DCC módot.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
nem lehet kapni
Csá!
Sziasztok
A TRS2009-cet az AURANON kívül láttam hogy sehol nincs.
*******************************************************************************************
*******************************************************************************************
A TRS2009-cet az AURANON kívül láttam hogy sehol nincs.
Csá!
minden kell , különben nem jelenik meg ..