186
Trainz Simulator 2009: World Builder Edition (PC)
  • Lackoooo
    Hali.
    Honnan lehet letölteni a Budapesti 2-es metró vonalát Trainz-re,és néhány metrókocsit?
  • leho94
    passz , már nincs fent jóideje egyik trainz sem :S
  • allock #104
    és 2004nél?
    bemásoltam a world mappába meg jelenik de nincs kerék a vagonokonxd
  • leho94
    kibontod ami benne van , aztán managerben import content asszem
  • allock #102
    .rar kiterjesztésű fájlokat hogyan telepítsem? hova kell másolni?
    van egy fő xxx.rar és azon belül több mappa
  • allock #101
    na jólvan megtaláltam a 2004et
    játszok azzal :p
  • allock #100
    az hagyján
    de hogy a cdtp vagy milyen importer se menjen..
  • leho94
    az fail eléggé
  • allock #98
    egész jó
    nekem pixeles kurvára :|
    nemtudom miért, olyan fos xD
    ráadásul letörölni se tudom mert nem működik az uninstall O.o
  • leho94
    nem fullon :
  • allock #96
    egy képet nyomass már pls
    milyen nálad a játék

nálam a magyar trainzes cuccok egyáltalán nem mentek
  • leho94
    az a baj nekem sem eredeti :S
  • allock #94
    én fullosra raktam a grafot aztán tiszta okádék volt a patch nélküli változatban :/
    kurva serialt meg nem találok, más meg úgysem ad eredetit, pedig megdobhatna vki, auran honlapja nem érdekel, másnak nem adnám, csak a játék elidnításáig kéne
  • leho94
    hát passz , én nem raktam fel patchet..
  • allock #92
    ugyan dehogy
    ha az lenen nem lenne ilyen gondom
    pénzem meg nincs játékokra
    viszont szeretem a vonatos dolgokat
  • leho94
    eredeti?
  • allock #90
    help
  • allock #89
    na fel van patchelve
    seriatl nemfogadja el ami az alap játékhoz volt
    teendő? adna valaki egy működőt a patchez?
  • allock #88
    telepítem a patchet, 400megás
    de valamiért iszonyat lassan teleül pedig már 1órája megy és a csík a negyedénél sincs O.o
  • picnic
    A vágány fontosságát a Tracks/Add Trackmark menüpont alatt adhatjuk meg a Track priority marker segítségével. Ez egy lila bigyó. Látható, hogy a prioritik 3 lépésben állíthatóak. Első látásra kevésnek tűnik, de elég lesz mindenre. A trackmark iránya nem meghatározó, tehát mindegy merre néz a csúcsa. Ahhoz, hogy a vonatok érzékeljék ezeket a fontossági jelzőket, olyan helyekre kell elhelyezni, ami meghatároz egy-egy sín szakaszt. A trakmarkokat kitérőtől kitérőig lehet mozgatni a sínen. Ebből következik, hogy a hatókörzete is ez, tehát ez egy szegmens. Azonban nem kell minden kitérővel behatárolt vágányra ilyen trackmarkot tenni csak akkor, ha különböző fontossága van a vágányoknak.
    A vonatok prioritásának megadása sem egy nagy ördöngősség. A Trains/Train Mode/Edit properties (?) gomb kiválasztása után áljuk rá arra a szerelvényre, amit be szeretnék állítani, és klikk. Az előugró ablakban ugyanazt találjuk mint a trackmarknál, és a megadható értékek a szerelvény egészére érvényesek. Ha megvagyunk a beállításokkal, és Driver módban kiadunk egy parancsot a lehetséges célállomásra (értelemszerűen több lehetőségnek kell lennie), akkor a vonatvezetőnk azt a vágányt fogja választani, ami egyezik a vonat prioritásával. Remélem ez segít majd.
  • MBela
    Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem, hogy nem-e lehet valahonnan letölteni a magyar nyelvű kézikönyvet, mert a triggert és priorityt nem tudom, hogy hogyan kell beállítani.
  • leho94
    trainz.hu fórumon van rá megoldás
  • lerik
    Érdekes amit írsz, mert nekem is world builder van, sőt telepítésnél (vagy közben) alapból ki tudtam választani hogy magyar nyelvű legyen a játék! Ráadásul az egyik haverom is kipróbálta a játékot, akinek a gépén windows 7 -van telepítve és élből futott az övén is, szóval nem tudom neked miért nem megy!

Üdv!
  • allock #83
    nekem world builder edition van de semmilyen magyart nem ismert fel a játék, telepíteni se tudtam őket, hiába valami önkicsomagolós a kiterjesztése
    win7 nem ismeri fel
  • leho94
    rendes magyar cuccokkal , persze nem azokkal a fosokkal amik kivannak adva egész jó
  • allock #81
    szerintem meg nagyon szar lett
  • lerik
    Sziasztok!

Icecross, nézz körül a trainz.hu vagy rail.hu oldalakon!
    Én is most vettem meg a Trainz Simulator 2009-et (igaz az enyém magyar): Elképesztően jól sikerült a játék. Rengeteg pályán, sokféle mozdonnyal, vonattal száguldozhatunk. Szerintem a grafikája is nagyon szép lett! Mindenkinek ajánlom!
  • icecross
    Sziasztok! Sikerült megszereznem a TS 2009-et, de sajna angol a kicsike.
    Ha valaki segítene hol juthatnék a magyar felirathoz nagyon megköszönném
  • allock #78
    nfo nevü kiterjesztést totalcomanderben F3al nyisd meg ha van
  • tamas0713
    Én is letöltöttem nekem is kéri a serial numbertet és megnéztem minden mellékletett de nem találtam.Mit tegyek?
  • allock #76
    :D
    igen
  • kpal
    Ebben forognak a kerekek??
  • allock #74
    honnan szedted? biztos van hozzá mellékelve
  • csexesz
    sziasztok olyan problémám lenne letöltötem a trainz szimulátor 2009-et de telepitéskor kér seriált de nincsen hozzá ha valaki tudna nekem seriált adni azt megköszöném segitségeteket elöre is köszönöm sziasztok
  • allock #72
    nah jólvan
    hogyan kell installálni a trainz.hu-s cuccokat? hiába rákattintok a fájlra nem csomagolódik ki
    content managerben annyit érek el hogy beimportálom a cuccokat de semmi se történik nem jelennek meg
    help :d
  • allock #71
    értem, gondolom tartalmazza a játék
    be is raktam pár cuccot amit úgyhittem berakott de a vonatokat nem sikerült
  • picnic
    A Content Manager az egy tartalomkezelő program, a letöltéseknél is segít a cuccokat a helyére rakni, bár igazság szerint a többi funkcióval én sem vagyok teljesen tisztában. Nekem az eredeti verzió van meg, és írnak is erről a kézikönyvben, de nem igazán vágom, hogy mi is a feladata.
  • allock #69
    cdp-ket nem ismeri fel a 64bites win7em :D
    hogyan rakjam be akkor a trainzes cumókat?
    az a content manager mi?
  • Rob02
    Már megvan!
  • Rob02
    Sziasztok!
    Megvan a játék és azt szeretném kérdezni hogy amit letöltök a trainz.hu-ról azt hogyan kell berakni a játékba?
    Előre is köszi!
    Robi