186
Trainz Simulator 2009: World Builder Edition (PC)
  • picnic
    Nagyon szivesen
  • supermix
    Kössz szépen sikerült fasza minden
  • picnic
    Először is: a főmenűből belépsz a tervezőbe, ahol az új terepasztalt létre tudod hozni, ez ugyebár eddig világos. (Új Útvonal) Ekkor a különböző paraméterek beállítása után bead egy vadiúj, de teljesen kopasz terepkckát.(Ezt ugye leokézod, el is kezdhetsz építkezni.) Itt jön a bővítés lehetősége: biztosan észrevetted már a képernyő jobb oldalán látható, nyitható-csukható ,,füleket". (Felülről lefelé haladva: Domborzat, Festés-textura, objektumok, Vágányok, stb.) Nos ezk közül bal gombbal rákattintasz a legfelső ,,fül"-re. Kinyílik egy kis téglalap és neked a téglalp bal alsó sarkában levő kis gombra kell koncentrálnod most. Az a neve, hogy terepkocka hozzáadása. (Angolul: extend, vagy expand) Bal katt a kis gombra, majd a kamerát elviszed a terepkcka széléhez, és az ürességre kattintasz, mintha a levegőbe kattintanál... Héhány másodpercen belül meg kell, hogy jelenjen az új terepkocka, ha mindent jól csináltál!
  • supermix
    bocs de hogy kell hozzáadni nem vagyok ebbe profi ha kell megadom az msn címem de télleg jó volna tudnom
  • picnic
    Belépsz a vezető opcióba, kikeresed a ,,Maglev Project 2006" nevű gyárilag elkészített pályát, ott tudsz vezetni Maglev-et. A másik lehetőség, hogy csinálsz magadnak...
  • picnic
    Adni kell egy újabb terepkockát az elsőhöz. Ezt addig ismételgeted, amíg elég nagynak nem találod a leendő terepasztalt.
  • High end PC #60
    Sziasztok!
    Tegnap vettem meg a játékot, és még kissé nehézkesen mennek a dolgok. A Maglev-et szeretném belemoddolni a játékba, valaki tudna segíteni ez ügyben?
    Előre is köszi!
    Üdv
    Ádám
  • supermix
    Szevasztok én is játszom a ts2009-el és szeretek pályát szerkeszteni de olyan kicsi a terület hogy lehet megnövelni mert van olyan terminál ami elsem fér rajta a trainz.hu-n is néztem de ott nincs semmi erről ha tudnátok segítsetek
  • Jocex
    Ez érdekes. 5 perce néztem a cdgalaxis oldalát. Akkor még ott volt a world builder edition belőle. Frissítettem egyet, már nem volt, csak a sima. WTF?!
  • leho94
    Nekem még nem volt ilyen:O
  • w77d
    az mitől lehet, hogy szinte minden pályán átlátszóak a fák, ha van valami obkejtum mögöttük?? kicsit durva amikor a messzebb lévő kerítést a fa előtt rajzolja ki...
  • leho94
    trainz.hu
  • w77d
    sziasztok! nem tudjátok hogy addonokat honnan lehetne letölteni a játékhoz??
  • leho94
    a legfelső
  • norbee555
    de akk. melyik menüpont alatt van? melyik ikon?
  • leho94
    nem csak a kép van abból
  • norbee555
    2004-es verzió nem? a tiéd
  • norbee555
    köszi:)
  • leho94
    www.trainz.hu , itt fent van

#47 :
  • norbee555
    és megszeretném kérdezni,hogy az új pálya építésnél hogyan lehet megnövelni a pályaterületet? elöre is köszi
  • norbee555
    hello...megkérdezhetem hogy a vonatot honnan szerezted? letöltötted vagy készítetted...csakmert énis szeretnék:)
  • leho94
    Útban a konténeres vagonokhoz :

Megérkeztem :
  • leho94
    nemtom milehet
  • Rainbow15
    egérrel, a fülkében? Meg volt. 2db fékkart engedtem ki, egy kart forward állásba, és a throttlet (gáz) fullra nyomtam. Elindul, nyikorog, és jobb oldalt a panelnél a throttle level sárgán-zölden villog.
  • leho94
    A w csak bizonyos pontig viszi , egérrel nyomd fel a gázt..
  • Rainbow15
    Hogyan kell kiengedni a fékeket normálisan? Nem bírok rájönni, sokszor el sem tudok indulni, nyikorogva megy 5km/h-val.
    Azt tudom, hogy "a"-val meg tudok állni. A "z" és a "q" is valami fékkel kapcsolatos, de nem tudom mi. "f" et benyomom, hogy az irányt megválasszam, aztán nyomom a gázt, ameddig megy, a "w"-vel.
    Légyszíves írja le valaki, mert nem minden pályán engedi a DCC módot.
  • leho94
    Auran honlapon meglehet rendelni..
  • kukorica
    nem lehet kapni
  • kukorica
    Sziasztok

A TRS2009-cet az AURANON kívül láttam hogy sehol nincs.

*******************************************************************************************
    *******************************************************************************************
  • leho94
    minden kell , különben nem jelenik meg ..
  • Rainbow15
    Nem egészen.
    Csak a mozdonyt.
  • leho94
    nemjók az msts pályák , leszedtél mindent ? (forgóváz stb) utána commit meg minden?
  • Rainbow15
    Letöltöttem mozdonyokat innen, be is raktam, látja is a játék (a nevét).
    De nem jeleníti meg egyiket sem( szilit és csörgőt próbáltam).
    MSTS pályái nem jók a trainzbe?
  • volfika
    torrent oldal!!
  • volfika
    igen letöltöttem egy toorent oldalról
  • leho94
    1. Ha megveszed akkor kapsz hozzá serialt
    2. Gondolom letöltötted , akkor hamár letölteni letöltötted keress hozzá..
    3. Mért nem vetted meg?
  • volfika
    Csá! egy kis segitségre lenne szükségem telepiteni szeretném a gam-ét de kér valami SERIAL NUMBER-tegy kis utmutatót szeretnék? elöre is köszönöm!!
  • DJ Skyline
    trainz.hu tele van mindenféle jósággal, csupán regisztrálni kell, és lehet töltögetni. :) ízelítő annak aki nincsen regisztrálva.
  • Rainbow15
    nem sikerült, de mindegy, találtam ÖBB-s taurust + vagonokat.
    Az a problémám, hogy ha Q val vagy Z vel kioldom a fékeket (mert ugye azzal kell?), akkor néha sikerül elindulni, néha nem. Elforog a mozdony kereke, gondolom a vagonokban a fékek be vannak húzva. Ezeket hogyan oldjam ki?
  • leho94
    jaj istenem ..